Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 438, 439, 440 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 439 z 486
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 27.1.2019 , 15:11   Citovat  

Do Forda ten cimbal na sirku nedam, jak je na fotce. Ale otocim ho o 90stupnů a dam ho vedle stojici jedne sedacky. S cimz jsem nepocital pri koupi, že u Acco to nepůjde. Smutný
Nohy jsou sroubovaci a ten odkaz, ano je to cimbál Velmi šťastný Focus tu míru ,,A" má 73cm. Accordem je moje pryc, tak to nemůžu zmerit pro porovnání.
A ano, asi ho budu muset prodat, právě kvůli tomuto. Kdyby šel jednoduše dát dozadu, jak je na té fotce tak nereším. Ale jednoduše pro holku to nejde. A vedle jedne stojící sedačky to nejde taky.
Takže jsem nahraný. Tohle auto je prioritně na vození cimbálu.

ps: jak jsou v kufru ty krytky na lekarnicku, zarovky atd...tak ty krytky tam byt taky nemůžou, aby se vlezl. Je to na těsno.
ps2: cimbal na vozíku? Velmi šťastný Velmi šťastný tomu vadí i změna teploty a vlhokosti. Co teprve jízda na vozíku Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 27.1.2019 , 16:33   Citovat  

Takže ve Focusu si ho vozil strunama do boku vedle sedačky a nakládal se kufrem? A tady ho strunama do boku vedle sedačky nedáš a strunama nahoru zase neprojde otvorem kufru, To je lapálie. A na to hraje ta tvá? Ne ty? A že by ji někdo ten cimbál pomohl naložit? Já s tebou úplně soucítím,tys toho Accorda docela dlouho vybíral co? Jedině ten cimbál vyměnit za housle nebo klarinet,tam by to mohlo být v pohodě Úsměv
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 27.1.2019 , 20:06   Citovat  

Vzdycky se vozí strunama nahoru. To to tak spatne vysvetluju? Velmi šťastný
Focus, nevleze se do kufru ale podelne vedle jedne postavene sedacky ano.
Accord, nevleze se vedle jedne postavene sedacky. Vleze se do kufru, ale pro holku naročné.

Vesměs ji pomahaji nějací lide, ale někdy to nejde nebo když vyjiždí tak taky naklada sama.
Zlate housle no Velmi šťastný
No a vybíral jsem ho dlouho, hodně jsem objel. Vybiral jsem poctivě nechal si namerit kufr. Všechno klapalo, ale to s tim delením sedaček mně dostalo.
Ted je zima, ale na jaro se na to nějak mrknu. Možna koupit druhe sedacky a nějak s tím polaborovat a nechat ocalounit, nebo nevím.
Jinak budu muset prodat a jezdit s cimbalem na vyzkoušení nového auta. Velmi šťastný
   Návrat  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 27.1.2019 , 21:45   Citovat  

zdar..chalani..kupil som accorda tourera 2.2 2004 a ked stlacim klucik na otvoreni dveri, tak sa odomkne, ale nezdvihne...musim manualne dvihnut, ale ked chcem dole tak stlacim tlacitko a samo/elektricky sa to zavrie...nejaky napad po com ist ??? motorcek, kabel, ...vdaka
   Návrat  
jano13 je teď offline  jano13
Nový příspěvekZaslal: 27.1.2019 , 22:21   Citovat  

sakybuky napsal:
No ja mam ramena fungl lemforder takže od tud voda neteče.podvozek mam plně cajk.a nějak si nedovedu představit ,že by to bylo tim když při stání vozu na neutroš citelně vibruje motor když se o něj opřu.Jako dost mi přijde logicke ,že by to bylo uložení motoru.ale jako jaké když vypadaj super zmatenej čekám na to až odpoví mattik snad bude vědět vic.Vyměnim uložko motoru co se nejvic mění.jinak mě vic zatim nenapadá.

Motor mi vybruje tiez po zahriati na neutrali, takze to by mohlo suvisiet s jeho ulozenim...to som fakt zvedavy Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 27.1.2019 , 22:34   Citovat  

cico86 napsal:
zdar..chalani..kupil som accorda tourera 2.2 2004 a ked stlacim klucik na otvoreni dveri, tak sa odomkne, ale nezdvihne...musim manualne dvihnut, ale ked chcem dole tak stlacim tlacitko a samo/elektricky sa to zavrie...nejaky napad po com ist ??? motorcek, kabel, ...vdaka
odkaz je to dobrý
   Návrat  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 28.1.2019 , 8:59   Citovat  

[quote="Kendik"][url=http://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=44321&highlight=]odkaz[/url] :gut:[/quote]
Paráda.. Děkuji... Pozriem na to a keď nepomôže premazanie.. Pošlem do k elektrikarovi
   Návrat  
sakybuky je teď offline  sakybuky
Nový příspěvekZaslal: 29.1.2019 , 17:19   Citovat  

jano13 napsal:
Motor mi vybruje tiez po zahriati na neutrali, takze to by mohlo suvisiet s jeho ulozenim...to som fakt zvedavy Tak to koukám!

se schvalne podivej jestli neni nejaky rzak v haji.U mě od pohledu nevypadaji v nepořadku pravě.i když indicie řikaji ,že by to mohlo byt pravě to co ty vibrace zpusobuje.co jsem hledal tak jsem nasel na webu jen 3 držaku z 5 co by tam jsou.počitam ,že jeden z tech 3 by to měl byt.ale tipuji že by to měl byt ten velkej vpravo co je nejlepe videt.
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
Nový příspěvekZaslal: 29.1.2019 , 21:09   Citovat  

Ahoj,je mozny za 100tis. koupit slusnyho sedana 2,0 benzin?Dneska jsme se byly podivat na jedno,ale zarazilo me jak strasne na tom byla kastle,zadni lemy shnily,zespoda totalne rezaty,napravnice uplne strasne rezaty,ze se ta rez z toho loupala,vic jsme na tom aute nekoumaly a jely pryc.
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 29.1.2019 , 21:22   Citovat  

David.306 napsal:
Ahoj,je mozny za 100tis. koupit slusnyho sedana 2,0 benzin?Dneska jsme se byly podivat na jedno,ale zarazilo me jak strasne na tom byla kastle,zadni lemy shnily,zespoda totalne rezaty,napravnice uplne strasne rezaty,ze se ta rez z toho loupala,vic jsme na tom aute nekoumaly a jely pryc.

Tak to vypadá že nejsem jedinej

IMG_20190126_114051.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20190126_114051.jpg, 4.42 MB
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 11:46   Citovat  

Ty jo,to je fakt bida.Ale co koupit?Accord se mu zrovna libi.A kvuli vzhledu nechce Toyotu Avensis,ale jak na to koukam,asi by to byla lepsi volba Tak to valím bulvy
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 12:13   Citovat  

Ne všichni mají svoje A7g v takovém stavu... Stále existují super kousky. Ale sehnat takové auto za 100 tisíc je asi nemožné.
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 12:28   Citovat  

Já mám tedy podvozek krásný, ale lemy mě taky začínají trápit no, hold japonec Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 14:23   Citovat  

TMisa090 napsal:
Já mám tedy podvozek krásný, ale lemy mě taky začínají trápit no, hold japonec Úsměv
Proc hold Japonec? Ze by tedy ostatni znacky z jinych statu netrpely korozi lemu a jinych casti? Úsměv Co cekate od 14 let starych aut, ktera jezdi po prosolenych silnicich? Vidam auta v horsim stavu stara treba jen 4 roky. staci zajet na nekterou STK a pozeptat se. Tam to vidi asi nejvic jak i zanovni auta hnijou. A to nejsou jen z JP.
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 14:54   Citovat  

Kendik napsal:
Proc hold Japonec? Ze by tedy ostatni znacky z jinych statu netrpely korozi lemu a jinych casti? Úsměv Co cekate od 14 let starych aut, ktera jezdi po prosolenych silnicich? Vidam auta v horsim stavu stara treba jen 4 roky. staci zajet na nekterou STK a pozeptat se. Tam to vidi asi nejvic jak i zanovni auta hnijou. A nejsou jen z JP.

No ja mam doma auta 2x starsi a ze spodu vypadaji nadherne oproti tomu accu co jsme videly vcera.

Jinak mas pravdu,v praci na parkovisti vidam ohnily passaty,fobie,focusy,...stari 5-10let.

Co se antikorozni ochrany tyce,tak nejlip je na tom snad Toyota.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 14:57  Naposledy upravil Kendik dne 30.1.2019 , 15:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

David.306 napsal:
No ja mam doma auta 2x starsi a ze spodu vypadaji nadherne oproti tomu accu co jsme videly vcera.

Jinak mas pravdu,v praci na parkovisti vidam ohnily passaty,fobie,focusy,...stari 5-10let.

Co se antikorozni ochrany tyce,tak nejlip je na tom snad Toyota.
Presne tak.

U nas je jeste A6G 1999 je ze spodu i lemy je to dobrý Pak passat 2010 a hnijou mu dvere, zadni kufr a spodek uz je taky chyceny.

Je to hlavne o peci hned od zacatku.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 15:01   Citovat  

Každý auto chce holt nějakou péči... Ne, že by na mém ex nebylo nic, ale r.2003, od r. 2009 do asi 2016 na zahradě v trávě a 176tis.km v ČR...
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 15:29   Citovat  

No a prdí ti to ve spoji těch 3 trubek jako všem 2.4Úsměv
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 15:56   Citovat  

mad_zed napsal:
No a prdí ti to ve spoji těch 3 trubek jako všem 2.4Úsměv

Mě se propálily díry z vrchů tlumičů Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 16:05   Citovat  

Kendik napsal:
Proc hold Japonec? Ze by tedy ostatni znacky z jinych statu netrpely korozi lemu a jinych casti? Úsměv Co cekate od 14 let starych aut, ktera jezdi po prosolenych silnicich? Vidam auta v horsim stavu stara treba jen 4 roky. staci zajet na nekterou STK a pozeptat se. Tam to vidi asi nejvic jak i zanovni auta hnijou. A to nejsou jen z JP.

ano je to o kusu, dveře atd. hnijou i u hondy, prostě japonský auta jsou více náchylné na korozi než evropské, není se čemu divit když pod autem jen holé plechy bez žádné ochrany, ale nemusíš se hned rozčilovat, každé auto má svoje, někomu se serou motory, někomu to prostě hnije, každé auto má svoje Mrk
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 30.1.2019 , 16:22   Citovat  

TMisa090 napsal:
ano je to o kusu, dveře atd. hnijou i u hondy, prostě japonský auta jsou více náchylné na korozi než evropské, není se čemu divit když pod autem jen holé plechy bez žádné ochrany, ale nemusíš se hned rozčilovat, každé auto má svoje, někomu se serou motory, někomu to prostě hnije, každé auto má svoje Mrk
V pohode, vubec se nerozciluji Úsměv Jen ty dve slova nebyly dle me moc na miste. Pripomina mi to tradicni rceni, ze jsou na Japonce drahe dily. Nejsem zaryty Hondista i kdyz to tak muze vypadat.

Reznou vsechny auta. Zalezi hlavne na tom, jak jsou osetrena uz z vyroby a take jak se k tomu choval prvni majitel a jak pises plastove kryty i kdyz voda zatece vsude.

Mame doma jeste korejce a radeji bez komentare. to snad ne A Renaulta a ten je celkem v pohode.
   Návrat  
sakybuky je teď offline  sakybuky
Nový příspěvekZaslal: 31.1.2019 , 16:52   Citovat  

Crash86 napsal:
Ne všichni mají svoje A7g v takovém stavu... Stále existují super kousky. Ale sehnat takové auto za 100 tisíc je asi nemožné.

ale je.14 měsicu zpět jsem koupil ako7 2003 2,4 za 79 tis! počatečni investice 700kc za klinovej řemen:-D témeř cela historie vedená v Hondě Velmi šťastný .Podvozek pěknej.jedina rez zadni podbehy puchyřky o velikosti pul cm.zatim jsem neřešil.namazano acf50 a nešiři se to Úsměv Co se tyče toho kdo jak to ma zrezlé.Je to o tom jak kdo hyčkal.každych aspon 14 dni myčka uděla svoje.A naražky ,že japonci reznou tak to se tyka hlavně mazdy ne? zmínil bych fordy.to jsou rezavy skořápky dle meho.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 31.1.2019 , 17:18   Citovat  

Crash86

tudy odkaz HaHaaa
Te by ti nevoněl?
   Návrat  
BeFree je teď offline  BeFree
Nový příspěvekZaslal: 31.1.2019 , 19:04   Citovat  

edy napsal:
Crash86

tudy odkaz HaHaaa
Te by ti nevoněl?

Od toho ruce pryc. Dovoz Svycarsko, bylo to zborene. Kupoval jsem pred mesicem, tak jsem se na ni byl divat. Je po celolaku, takze se tvari jako vonavka, ale neni to dobre spasovany a i v bazaru pan mezi ctyrma ocima priznal, ze je to trosku past. Bude chtit jeste investovat.
   Návrat  
BeFree je teď offline  BeFree
Nový příspěvekZaslal: 31.1.2019 , 19:07   Citovat  

Chlapi, jeden bkbej dotaz. Vzpery v kufru jsou obe stejne (daji se zamenit), nebo je rozdil prava a leva?
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 31.1.2019 , 19:34   Citovat  

BeFree napsal:
Od toho ruce pryc. Dovoz Svycarsko, bylo to zborene. Kupoval jsem pred mesicem, tak jsem se na ni byl divat. Je po celolaku, takze se tvari jako vonavka, ale neni to dobre spasovany a i v bazaru pan mezi ctyrma ocima priznal, ze je to trosku past. Bude chtit jeste investovat.

No právě,že vím,že je to Svycar,je od Alicanteho co tady čas od času někomu kdysi auta vozil,osobně mám od něho také Tourera.
Měl ho tady někdo na klubu,ale nevím kdo to už byl....kam to bylo trefený,zase celolak je dobrý plus a investice si žádá každé takhle staré auto
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 31.1.2019 , 20:56   Citovat  

BeFree napsal:
Chlapi, jeden bkbej dotaz. Vzpery v kufru jsou obe stejne (daji se zamenit), nebo je rozdil prava a leva?
Leva a prava Úsměv
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 31.1.2019 , 21:47   Citovat  

Edy: nevoněl... už jenom kvůli tomu nájezdu a červenočernýmu bastlu...

Auto, které bylo v minulosti bourané (tím nemyslím menší ťukance) a po koupi si žádá investice (mimo běžného servisu - výměna kapalin a jiných spotřebních kravin), není dle mého super stav. Nechci to zbytečně rozebírat, každý z nás si auto v super stavu představuje jinak.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 31.1.2019 , 22:00   Citovat  

V tom případě musíš už připlatit, pochybuju že seženeš za 100 tis. cokoliv co nemá nalitano 250tis/km a víš, ovšem nájezd by neměl být rozhodující,tyhle motory jsou teprve v záběru VTEC

tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 31.1.2019 , 22:13   Citovat  

Teď nechápu... neměly být tvoje příspěvky spíše adresované Davidovi.306??? Velmi šťastný Ten shání A7g 2,0 ve slušném stavu.

Jinak co se týče toho Type S, tak ten jo, ten vypadá hodně slušně OK . Ale už se inzeruje docela dlouho. Chtělo by ho vidět naživo.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 438, 439, 440 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina