Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 456, 457, 458 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 457 z 486
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.7.2019 , 20:13   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Odšrouboval jsem to a vytáhl ven, odpojil jsem to lanko. Venku jsem to měl asi za 5 minut, fakt pohoda.
Potom jsem musel rozlousknout ten plast. Přirovnal bych to k vlašskému ořechu, zabereš tenkým plochým šroubovákem, a rozlousknes.
Po těch letech je tam na tom poťáčku udělaná cestička z toho co ty kartáčky nabrousily. A asi jak po tom jezdi není to čisté, jako nové. Tak jsem to vyčistil. Kartáčky napružil, víčko zpět zalepil. Dvousložkovým epoxidovým lepidlem. Ale asi by stačil sekunďák.
No a jel jsem to projet, zatím bez jediného zaváhání. Uvidíme časem. přátele
PS: pájet nic nemusíš.

Dekuji prevelice.
Trochu choulostive vypada, kdyz se "ohne" to napajeni na konektor... Snad to nepraskne. Zitra to zkusim rozebrat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2019 , 20:16   Citovat  

Drátky, nožičky jsou pevné ohebné. Vůbec neměj strach a kdyby náhodou, můžeš to připájet. OK
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2019 , 22:27   Citovat  

Lukas28 napsal:
Vyměním za jinou, aktuální je rok stará a uvidím jak se to projevilo. Díky za radu přátele

Rozhodně doporučuji vyměnit také časem servokapalinu, ale OEM! Mrk v Honda mě řekli že se to nemusí, ale řekl bych že jsem v řízení hned cítil jak jde lépe, to jen tak na okraj
Úsměv
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.7.2019 , 22:49   Citovat  

edy napsal:
Rozhodně doporučuji vyměnit také časem servokapalinu, ale OEM! Mrk v Honda mě řekli že se to nemusí, ale řekl bych že jsem v řízení hned cítil jak jde lépe, to jen tak na okraj
Úsměv

Používám kapaliny od Ravenol, shodou okolností tuhle kapalinu jezdím i na zavodaku Úsměv
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2019 , 6:19   Citovat  

Ravenol je úplně stejný jako OEM. Je to jen jiný obal, OEM kapalinu pro Hondu vyrábí Ravenol.
   Návrat  
Marceloo82 je teď offline  Marceloo82
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2019 , 13:38   Citovat  

Pred par tyzdnami mi zacal blbnut zamok v dverach pri ovladani dialkovym ovladacom.
Niekedy sa dvere zamkli, niekedy nie, niekedy som videl ze sa kolik len trochu zatiahol ale nie uplne a az na niekolky krat ho zatiahlo ako ma. Posledne dva tyzdne zrazu fungoval uplne bez problemov az do dnes, kedy uz nejde vobec ani odomknut ani zamknut dialkovym na soferovych dverach. Klucom ide ale len tie jedny dvere.
Mate s tym skusenost ? staci rozobrat a len sa nieco odpojilo, alebo mozem zhanat novy motorcek centralcu, alebo cely zamok? Neviem ako je to na Accorde.
Dakujem za kazdu dobru radu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2019 , 20:53   Citovat  

Motorek je KO. Zavada se zacina projevovat tak, ze to je obcas nahodne a stupnuje se to az to prestane fungovat uplne...
   Návrat  
Marceloo82 je teď offline  Marceloo82
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2019 , 21:46   Citovat  

Stepa napsal:
Motorek je KO. Zavada se zacina projevovat tak, ze to je obcas nahodne a stupnuje se to az to prestane fungovat uplne...

Myslel som si, je tam samostatne nejaky motorcek, alebo je to sucast zamku?
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2019 , 22:47   Citovat  

potřebuju sehnat jeden šeft a tu venkovní černou lištu u B sloupku na ridičovo dveřích.

Kde seženu?
   Návrat  
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2019 , 6:14   Citovat  

Marceloo82 napsal:
Myslel som si, je tam samostatne nejaky motorcek, alebo je to sucast zamku?

Mi přestal fungovat levý zadní zámek. Dle youtube návodů je motorek samostatný a dá se vyměnit. Ovšem ta výměna nevypadá na 10 minut práce Velmi šťastný

Motorek mám objednaný, ten je za pár korun (snad bude funkční) tudy odkaz
   Návrat  
Syro je teď offline  Syro
PříspěvekZaslal: 18.7.2019 , 12:29   Citovat  

Pomozte prosim. Mesiac slape ako hodinky a z nicoho nic nenastartuje niekedy az na 10. pokus. Potom znova slape aj mesiac a nato nestartuje. Uz vymenene: baterka, starter, cerpadlo. Toci a toci a nic Smutný A7G N22A1
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2019 , 13:45   Citovat  

Zkoušel jsi vyčistit ventil na palivové liště? Problém také dělají neoriginální palivové filtry. Ale jinak to může být dalších tisíc věcí...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.7.2019 , 14:14   Citovat  

Na palivovy filter sa akurat chystam ale ventil na liste? z cerpadla vedie jedina trubka na common rail a odtial len na vstreky. Ja tam akysi snimac tlaku ale origo diagnostika v Honde nic neukazala. Inak vymenil som i zhavice este v zyme ale teplota nato nema vplyv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2019 , 16:00   Citovat  

S filtrem určitě neváhej. Jedná se o ventil na railu. Někde jsem četl, že stačí smítko a pak to špatně startuje.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.7.2019 , 17:04   Citovat  

Nedalo mi az som sa bol na to pozriet. Ventil ziadny. Iba na jednej strane snimač tlaku na druhej utahovacia skrutka, privod z cerpadla, 4 vývody na vstreky a prepadova trubka. V kazdom pripade to zajtra rozoberiem a preplachnem technickým. Vymenim aj filter paliva, no akosi sa mi nechce verit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2019 , 19:47   Citovat  

Nejsem v tom úplně zběhlej. Někde jsem četl, pravděpodobně tady na fóru, že na railu je ventil nebo čidlo, prostě něco s tlakem, a když se pak do toho dostane nečistota, zlobí to při startování. Já problém se startovním neměl, takže jsem se o toto zařízení ještě nemusel nezajímat. Pohledej a určitě najdeš. Asi to bude ten tvůj snímač. S tím filtrem dělej jak uznáš za vhodný. Já ho beru jako základní servis...
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2019 , 19:54   Citovat  

Syro napsal:
Pomozte prosim. Mesiac slape ako hodinky a z nicoho nic nenastartuje niekedy az na 10. pokus. Potom znova slape aj mesiac a nato nestartuje. Uz vymenene: baterka, starter, cerpadlo. Toci a toci a nic Smutný A7G N22A1

Aky mas k autu kluc? Je origo, alebo vymeneny za vystrelovaci? Moze byt problem aj s immobilizerom.
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2019 , 20:20   Citovat  

Syro napsal:

Taky jsem nestartoval. Vadna ridici jednotka. Mrkni na me prispevky. Celkem podrobne jsem to tu popsal.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.7.2019 , 10:45   Citovat  

ved to zakladny servis- vymena filtra. Ja sa s problemom trapim od zimy a taku malickost som nevymenil, no dnes idem nato, ako aj precistim rail so snimacom i trubkamy a skusim sa pozriet i do nadrze na akesi sito (nemam servis manual). Kluce mam dva originaly no ten imobilizer by mohol byt vadny, problem je ze som si nevsimol ci ten zeleny klucik blika alebo nie no to zistim ak znova nebude startovat. A s tou riadiacou jednotkou ma nestras, rozdiel je ze mne vsetko pekne beha len raz za cas mu prepne a potom znova vsetko OK.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.7.2019 , 12:31   Citovat  

no dlho netrebalo cakat. Vlozil som kluc- druha poloha- rozsvietil sa zeleny klucik na pristrojovke cca po 2 sek zhasol a ja som tocil asi tak 10sek kym naskocil motor. Po vytiahnuti kluca zeleny klucik 5x blikol - rovnako ako pri bezproblemovom nastartovani.
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2019 , 14:05   Citovat  

Matěj Krupař napsal:
Mi přestal fungovat levý zadní zámek. Dle youtube návodů je motorek samostatný a dá se vyměnit. Ovšem ta výměna nevypadá na 10 minut práce Velmi šťastný

Motorek mám objednaný, ten je za pár korun (snad bude funkční) tudy odkaz

Až to vyměníš tak dej vědět, čeká mě to samé. Občas zamkne, občas ne. Zlobí mě i stahování okna za řidičem, od řidiče ho stáhnu, ale nahoru nejde. Ale to asi bude spíš nějakým kontaktem, protože vzadu to funguje normálně.
   Návrat  
salimx je teď offline  salimx
PříspěvekZaslal: 22.7.2019 , 18:04   Citovat  

Potřebuji poradit,při výmněně zadních kotoučů a destiček se mi nevrací brzdy,jsou pořád zabržděné.Co s tím....kdo se s tím setkal...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2019 , 19:13   Citovat  

Alespon by si mohl napsat co mas za auto, benzin/diesel, sedan/tourer. A jestli si tam dal desky, co tam maji byt. Jsou varianty s vystupkem a bez vystupku, tak jestli neni problem tam...
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2019 , 21:08  Naposledy upravil Martin T. dne 22.7.2019 , 21:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

salimx napsal:
Potřebuji poradit,při výmněně zadních kotoučů a destiček se mi nevrací brzdy,jsou pořád zabržděné.Co s tím....kdo se s tím setkal...

Hádám, že to bude klasika - destičky ze sedana na tourerovi.

PS. Destičky ze sedana mají výčnělek o který se opře pístek a proto pořád brzdí.

PS2. Pokud to přibrzďuje jenom lehce, tak ještě můžou být špatné pístky nebo vodící čepy.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2019 , 21:11   Citovat  

Dopis napsal:
Neměl by někdo ověřené OEM číslo pro přední čepy horního ramene? Nějaké jsem našel a podle nich by měly čepy totožné např. s C6g 1,8 VTI (CBHO-28 zn. CTR nebo SB-6191 zn. 555), ale to se mi moc nezdá.

Takže nahozeny spodní CTR CBHO-33 i horní CBHO-28 a sedí jak hrnec na zadnici VTEC

Vychozený byl jen jeden horní a spodní začal povrzávat (po vykuchání byl OK, jen suchý). OEM vydržely skoro 370tkm Honda je to dobrý
   Návrat  
Mythos je teď offline  Mythos
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 14:43   Citovat  

Ahoj. Chcem riešiť svetlá na mojej Accorde - sú zaparené odvnútra a už majú aj predný plast v ohyboch popraskaný.
Radíte repas origa alebo rovno kúpu nových - odprúčané mi boli TYC - mám však xenóny a tie svetlá z druhovýroby sú len na H-čkové žiarovky...
Ako ste to riešili Vy ?

Thx ! Úsměv
   Návrat  
PeterAccord je teď offline  PeterAccord
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 8:26   Citovat  

Mythos napsal:
Ahoj. Chcem riešiť svetlá na mojej Accorde - sú zaparené odvnútra a už majú aj predný plast v ohyboch popraskaný.
Radíte repas origa alebo rovno kúpu nových - odprúčané mi boli TYC - mám však xenóny a tie svetlá z druhovýroby sú len na H-čkové žiarovky...
Ako ste to riešili Vy ?

Thx ! Úsměv

Podla reakcii ludi stoji druhovyroba za prd. Najlepsie je riesit repas.
Ja som to nechal spravit profesionalne u “Sviť líp” a som maximalne spokojny. Svietivost je lepsia ako original nove svetla z vyroby a rovno som nechal urobit aj denne svietenie tlmenymi dialkovymi svetlami.
Co viem tak tu svetelnu techniku v minulosti riesil aj uzivatel “markos” .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.7.2019 , 9:53   Citovat  

Tak to bol hotovy porod Smutný a nakoniec filter nepasuje. V kazdom pripade som to poskladal a auto chyta na brnk. Ten tlakovy snimac som neprecistil nakolko sa mi ho nepodarilo demontovat- bal som sa aby som to neodtrhol avsak trubky som prebehol kefkou na fajku Úsměv. Zatial to chyta ale treba pockat ak sa to znova ukaze napisem.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2019 , 11:50   Citovat  

Zvonili ste? Velmi šťastný
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2019 , 15:02   Citovat  

markos napsal:
Zvonili ste? Velmi šťastný

Ja ano. Asi pred mesícem. Ohledne svetel. Potřebuju cenovou nabídku na vylepseni svetel. přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 456, 457, 458 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina