Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 170 z 246
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 15:57   Citovat  

První kousky FL 1.5 HB plní inzerce (ceny "sedí" s předpoklady):

tudy odkaz

A nějaký ten Sportline:

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 16:25   Citovat  

Hm, takže 65k doma sopťa sopťa

Drobné detaily, kterých jsem si všimnul a ještě nebyly diskutovány, konkrétně na srovnání Sport Plus.
Volant:
- na pravém segmentu se tlačítko "Main" přesunulu ze spodního prostředního tlačítka na levé. To bylo původné prázdné, nyní je prázdné prostřední.
Interier:
- příjde mi, že "karbonová" linka na palubce byla nahrazena šedivou.
Sedačky:
- textil mi příjde stejný jako předface, ale těžko soudit z fotek.
- v pruhu na středu sedaček bylo nahrazeno šikmé šrafování šachovnicovým vzorem.

A trochu navíc, Exterier:
- u verzí s křídlem, tzn. Comfort a Executive Sport Line nemají spoiler u pantů 5. dveří.
   Návrat  
armi je teď offline  armi
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 16:29   Citovat  

Nevím jak v reálu, ale to zadní křídlo je aspoň na fotkách humus.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 16:38   Citovat  

Jopeeeno: nás přece nemohlo nic překvapit Úsměv Naopak kdyby ten šedý byl za 649k, to bych překvapen byl a asi bych teď trochu zalitoval.

2bep: good catch s tím tempomatem - kdo dal "main" doprostřed by zasloužil urazit pracky a je vidět, že jim to docvaklo (už několikrát jsem místo zapnutí tempomatu tento vypnul...). "Karbon" se mi zrovna líbí o dost víc než to nové, asi to souvisí s "vyhlazením" některých exteriérových detailů, typický to poface. Spíš by mě zajímal celkový dojem, asi se s tím zajedu svézt. U 9G působí auto po faceliftu celkově o dost hodnotněji, 10G na mě pořád dělá dojem, že je to šité horkou jehlou, resp. že peníze jsou v motoru a v elektronice, ale plasty, sedačky a celková "solidnost" zpracování byla v 9G lepší. Tak by mě zajímalo, jestli to poface zlepšil nebo ne, z fotek to naopak vypadá, že interiér kvůli té divné lince vypadá spíš hůř. Zásadní jsou ale plasty na A sloupku, vyloženě mi vadí, že je to lesklý tvrdý plast - u 9G to vypadalo sakra líp. A stejně tak plasty na středovém tunelu ve mě zrovna nadšení nevzbuzují, opět 9G vypadal "dodělaněji".
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 16:48   Citovat  

to skyline: Add "Main", tenhle knoflík jsem zmáčknul 2x. Po koupi auta a když jsem si nedávno vyzvedával auto po záruční výměně poškrábaného plastu volantu. Takže jsem se s Tvou potíží nesetkal.
Ve čtvrtek jedu na výměnu oleje do Kolína, tak si facelift pořádně prohlídnu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 18:01   Citovat  

skyline:
No to nemůže Velmi šťastný Já se pořád uklidňuji, že v létě bude líp a že se k té, Tebou zmíněné "cifře", dopracuji Mr. Green

Ty všudy přítomné leské plasty mě štvou taky. Už vidím, jak to voskuji, umývám. Ufffff. Na "B" loupcích to vidím na dodatečnou fólii, bo to bude časem hnus.. ale co se zbytkem? to mi hlava nebere
   Návrat  
pitbuell je teď offline  pitbuell
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 19:28   Citovat  

Leskle plasty na volantu na spodnim rameni se poskrabal už jen pohledem proužek na ručce OK ato mam drsnou kuži....... zvenku B slopcich zatim ok zato kridlo a spis maska tam udela díru dobrě letici kamikaze vosa.... zadní pruh na narazníku pokut mužu ani naněj nedýchám
A plasty vevnitř jsou ok akorat povrzava kde co středový tunel ani nemluvim posledni dva týdny ah jo
proti němcum mi , příjde civic takovy papirový ,ale stéjně ho mám rád zato jak jezdí a vypada Velmi šťastný koupil bych siho i dnes?
Ty plasty na A sloupcích jak piše Skyline toho jsem si všim hned jak jsem měl auto doma ,ale od té doby na ně zapoměl prostě je při jízdě nevnímaš H+
to povrzavani interieru je asi největší piha na fajn autě co se tyče zpracovaní ale to vyřeší nové reproduktory Velmi šťastný
a v zadních sloupcích ty vložene ,,okna,, pročtam nahoře odstavaji roh gumicky skoro na vsech civic.jestli toho mam zkrityzovat víc tak klidně Úsměv
Všude píšou že 9g byla jedna z nejlip udělaných hond..Tak u 10 asi polevily
ale mám ted v praci dost času tak jsem projěl fora focus skala taky tonení žadná sláva tak že asi normál nebo sme moc hnidopichové? všechno jde líp ,ale hlavně zdraví, a uherak ve špajzu

Ten SL se i fakt líbí OK
Zato ta nová modra to je jak plot ve vitkovicích.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 21:13   Citovat  

Interiérový "klavírní lak" jsem vyvoskoval hned, když jsem to dovezl ze salonu domů (obnovuji alespoň jednou za půl roku). Je to dobrá "investice", protože to micro škrábance docela eliminuje. Exteriér (černý lak) u mého auta dostává nadstandardní péči celou dobu, takže jsem na takovou údržbu zvyklý. Jen, když koukám na ty B sloupky a na množství lesklých, zahnutých plastů, vím, že tohle si v případě, že vezmu "desítku" asi užiju Úsměv
Už jsem to psal jinde, Obsidian blue mi připomíná modrou teplákovou barvu z Passatu B6. Nemůžu si pomoci Úsměv Na druhou stranu se v ní ztrácí ty, pro mnohé, kontroverzní hokejky v náraznících.

Vrzání interiéru v novodobé Hondě neznám a doufám, že ani nepoznám.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 21:33  Naposledy upravil pitbuell dne 4.2.2020 , 21:44, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Jopeeeno

To povrzavani mě fakt štve..to jsem si moh koupit rozvrzanou ojetinu!!! Vnitřek,, leštím,, když čekam na robu ušetřím čas ve studené garaží a luxuji v pracovní době Úsměv ja to přejel jen leštěnkou... a dávam na desku al folii i v zimě uv je svině a venek je navoskovany a zatím ok ale umytí 10g je celkem makačka

To jo ono ta modrá zakladní a hitlerwagenu
A ty hokejky bych přežil v zadu ale předek ty prazdné plasty a kdyš to nema mlhovky tak to je běs bo tam očividně chybí.. asi bych tam dal předface a zadek dal do černého laku ty hokejky a je po nich kouř
JInak jak jsi psl výše ty další věci po koupi auta -jsem si moh rovnou vzít vyšší výbavu Hihi kterou bych neocenil
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 21:39   Citovat  

skyline napsal:
2bep: good catch s tím tempomatem - kdo dal "main" doprostřed by zasloužil urazit pracky a je vidět, že jim to docvaklo (už několikrát jsem místo zapnutí tempomatu tento vypnul...).

Moment, teď jsem trochu mimo. Ty zapínáš a vypínáš (aktivuješ) pořád, a nebo vůbec, tempomat i pomocí MAIN??? Ty ho jako úplně vypneš, ne jen deaktivuješ Cancel či "brzdou"?

Na MAIN jsem sáhnul hned po koupi auta a už na něj nesahám jako 2bep. Tempomat mám stále tedy "STAND BY" a jen mačkám SET-/CANCEL/RES+ a to je vše...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 21:46   Citovat  

Život je otázka priorit Velmi šťastný

Divím se, že některé Civiky tak vržou. Když jsem demontoval plasty při odhlučnění auta, téměř všechny styčné plochy byly podlepené nějakou textílií, kabeláž tam, kde se stýkala o plast, nebo vedla kolem něj, byla "obmotaná" trubkovitou pěnovkou. Myslím, že při návrhu auta někdo uvažoval. To, že se tak děje, nechápu. Nemám sice Civic, ale v autě mi ani na 18" nic neskřípe a nevrže a sra.o by mě to. I kdybych to měl celé rozebrat a vypodložit... Nedal bych to. I k hudbě potřebuješ klid Úsměv

Jinak, první test Sportlinu (nic nevrže), infotainment stejná písnička atp. Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 22:03   Citovat  

Jopeeno zaačalo to tak po 5tKm na podzim.. Ano plastymaji mechovky a hadice kable molitanové. aneco mi drnčí rezonuje pri plném plynu mezi 2-2,3 ot někdy... povrzava třeba ozdobna lišta a madlo u spolujezdce mam podeřzeni ře to nejak domrvili pri montaží jak se to naraží uvidim no
dveře spodní čast palubky vyřeším pri výměne repro - středovy tunel no nechce semito rozebírat..... Tak s 18 to bude teprv koncert ale alespon ušetřím na gumách pořádnej výtlem Asi budu anarchista ale libí semi borbet A Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 22:10   Citovat  

No, asi máš pondělní kus pořádnej výtlem Na druhou stranu, nevržou Ti "A" sloupky a střechovice, jak jsem tu už podchytil Ble Vše je řešitelné...
Borbet A, to je doooost punk. S těmi koly jsem viděl jezdit na tuning srazích kolem roku 2000 třeba Oply Calibry, a to je řadu let Úsměv Jsi měkký do toho jít Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 22:14  Naposledy upravil pitbuell dne 4.2.2020 , 22:30, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Jopeeno no asi jo když jsi nevzpomenu na todle pondělí už čiro nemám ,ale Ečka posloucham furt právě že nejsem ,wartas neni sportak tak ales pon dyzajn at to má potrebuji černá kola ke žlutým brzdám Úsměv Tydle se budou dobře umývat jen ta spotřeba leštěnky.
Jinak kde zjistím jestli to ma vše potřebne pro zapís ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 22:19   Citovat  

asi takhle meetallll Úsměv

Alloy Wheels.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Alloy Wheels.jpg, 86.15 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 23:47   Citovat  

Pro Ty co ještě neměli tu čest vidět novou reklamu v Tv (budu hodně překvapen, pokud tam vydrží déle jak do konce února).

Odkaz
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2020 , 23:55   Citovat  

Jopeeeno napsal:
První kousky FL 1.5 HB plní inzerce (ceny "sedí" s předpoklady):

tudy odkaz

A nějaký ten Sportline:

tudy odkaz

proc miprijde ,ze ty sportline potahy jsou sundany presity cervenou a znovu natazeny na sedacky ...

jinak mne se poface libi hodne a cena je v pohode ..
   Návrat  
romča je teď offline  romča
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 7:18   Citovat  

Chtěl bych se zeptat jak jste řešili ošetření nového vozu po jeho předání ( keramika vs. vosk ), měli jste na autě už při předání polétavou rez, případně menší hologramy na laku?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 7:51   Citovat  

Hned od dealera ke známému na dodatečné ošetření podvozku (auto jsem od Hondy ani nenechával mýt), pak týden schnutí a následně k dalšímu známému na mytí, lehkou korekci případných nálezů na laku a ošetření kastle "baby keramikou" Cquartz Lite.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 8:18   Citovat  

Bingo. To s tím mytím aut u dealera je podle mě taky problém. Bez urážky, ale když jsem viděl na salonu kapoty nových aut, chtělo se mi brečet. Pod těmi zářivkami je žel Bohu vše hezky vidět. Když jedu na servis, poděkuji s tím, že mi auto mýt nemusí. Chápu, že se při mytí nechtějí sr.t s dvoukýblíkovou metodou a oplachováním mycí rukavice, ale je škoda, že si nedají trochu víc záležet.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 9:17  Naposledy upravil pitbuell dne 5.2.2020 , 10:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Romča na saloně zduraznit nemit popřípadně jen vapkou ostrikat a nechat být ja mel auto samou hlinu prach z pole...
Zvenku Vosk, vnitrek matna lestenka sedacky nastrikane necim proti vode + stribro dezinfekce

Na zadnim naraznimu za kolem pomohla 3m pasta a ok a u predniho blinkru odrenina spis tam byla mastnota na narazniku .

Nove hned odmastenoa napatlano zakladovkou se zinkem hostagrunt, galvinol na zn a al, ramena pak nato body safe. r
Ramena podbehy 2x + vosk do vsech dutin plus pomocny ram vnitrek al narazniku.
Plastove podbehy sundani tech kostek v predu u zasterek mi neslo a v zadu jsou nahore tri hreby sloto pomoci plechu z drazkou jinak plast nytky pohoda sice tri kruply byla hold zima.
Civic ma hodne hran a plešku umyvat to pak nekdy pred naterem asi prace pro vraha
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 9:59   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Moment, teď jsem trochu mimo. Ty zapínáš a vypínáš (aktivuješ) pořád, a nebo vůbec, tempomat i pomocí MAIN??? Ty ho jako úplně vypneš, ne jen deaktivuješ Cancel či "brzdou"?

Samozřejmě, že ne. Jenže už se mi párkrát stalo, že místo na "set" jsem zmáčknul "main", protože je to hned pod sebou. Možná jsem jen gramla, ale pak je těch gramlavejch dost na to, aby to Honda při FL změnila (jiný důvod sahat na umístění tlačítka není).
   Návrat  
wartas je teď offline  wartas
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 10:07   Citovat  

Sport Line moc hezky, reklama fajn, snad dostanou i novinari a youtuberi prostor vyjadrit se v recenzi k 10g. Co si tak matne vzpominam, tak jsou tak snad 3 relevantni testy na yt s 10g a z toho jen 1.5 a jeden naftak.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 10:26   Citovat  

Dle amiku ojety civic nejlepsi pokles hodnoty u compaktnich aut. A spolehlivy.

Tak novinaři jsou vesměs idioti. Umí napasat že male auto je malé nejede a žere...
   Návrat  
Despre je teď offline  Despre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 12:47   Citovat  

wartas napsal:
Sport Line moc hezky, reklama fajn, snad dostanou i novinari a youtuberi prostor vyjadrit se v recenzi k 10g. Co si tak matne vzpominam, tak jsou tak snad 3 relevantni testy na yt s 10g a z toho jen 1.5 a jeden naftak.

Kto si chce precitat:

tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 13:41   Citovat  

Despre Atak slunce svíti. Takovy celkem optimisticky test tak to je bezva. Snad dojdou lidi i do salonu Úsměv
   Návrat  
Despre je teď offline  Despre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 14:13   Citovat  

Vsak uvidime.
Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 21:45  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 20.10.2020 , 21:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Opičáku Hihi V hledáčku je mám už tak rok? A nebo třeba tyto.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 21:47   Citovat  

skyline napsal:
Samozřejmě, že ne. Jenže už se mi párkrát stalo, že místo na "set" jsem zmáčknul "main", protože je to hned pod sebou. Možná jsem jen gramla, ale pak je těch gramlavejch dost na to, aby to Honda při FL změnila (jiný důvod sahat na umístění tlačítka není).

OK, a celkem se divím, asi nešikovný palec Velmi šťastný Tempomat zapínám při každé jízdě několikráte, ze 27.700 km najetých C10G tak 20.000 km s tempomatem přímo zapnutým, ale nikdy se mi nepovedlo místo SET zmáčknout MAIN Úsměv a to mám sakra velké ruce Úsměv Proto se tak divím Mrk
   Návrat  
MyGrain je teď offline  MyGrain
PříspěvekZaslal: 5.2.2020 , 22:35   Citovat  

Tak jsem mému Civicovi dopřál taky nějakou tu ochranu navíc... A ted´ už mě čeká jen první výměna oleje při necelých 5k Je to tam. Zatím mi za ty 4 měsice dělá radost VTEC

20200120_152734.jpg

20200120_152734.jpg, 4.09 MB

20200120_152718.jpg

20200120_152718.jpg, 4.37 MB

20200120_152656.jpg

20200120_152656.jpg, 3.34 MB

Honda 2brachove.jpg

Honda 2brachove.jpg, 1 MB