Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ooo brzdové desky
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
siolas je teď offline  siolas
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2020 , 15:51  Naposledy upravil siolas dne 3.4.2020 , 16:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím,

mám otázečku, dají se vůbec u nás sehnat brzdové desky original Japan co se montují z prvovíroby u nich do Accordu.
Pořád nemohu zjistit jméno výrobce.
Když myslím origo tak origo, kdo mi prosím poradí.

Předem dík za info
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2020 , 16:03   Citovat  

1. Hodně vypovídající název tématu.

2. Hodilo by se říct na jaký model potřebuješ.

3. Originály se dají normálně objednat v Hondě.

4. I kdyby jsi zjistil výrobce dodávající do prvovýroby např. ATE a objednal jsi druhovýrobní ATE, tak nebudeš mít stejné destičky. Na 100% bude jiná směs.
Úsměv

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2020 , 16:23   Citovat  

Trochu se omlouvám, nikde jsem to na foru doopravdy nenašela nechtělo mi to vzít nic co se týká brzd tak jsem tam nastvaně dal ooo a ani jsem nechtel a ono mi to vzalo.

Ate tam asi nebude ted jsem rozebral přední brzdu u Honda Accord VII tourer 2,2 icdti rv 2005 (jinak to neslo).
A co myslíž že tam bylo ブレーキパッド no a to mi nepomohlo.

Tak bych rád věděl toho výrobce me se líbí Juryd našel jsem desky jen na sys akeboono ja potrebuji na sys ATE
a pak se mi líbí KASHIYAMA ale tak nic nenajít a to samí je i s olejem Honda 5w40 nikde nemít jeden e-schp ale moc drahý, tedy na mě 5L za 1600kč no nevím, vybral jsem Valvoline all climate .ale asi se vrátím k Petro canada, prostě jsem mel dobrý pocit jinak v tom nic nevydim. N oa když píši do Hondy v ČB tak většinou nekomunikují a když se ozvali,tak mi napsali, že převodový olej
Honda mi prodají pokud budu mit origo plechovku do ktere mi to nalijí jinak ne a co myslíš mám jí doma, když ji chci koupit.

marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2020 , 13:49   Citovat  

Velmi šťastný to vypada na nasledky karanteny

prevodovy olej ti normalne prodaji do vlastni nadoby, kupujou to ve velkem a ty kdyz si prineses svoji nadobu tak ti odlejou kolik chces, tzn. kup si treba dobrou vodu s prichuti jahoda, vypij ji a pokud ti bude stacit 1,5 L prevodoveho oleje tak prazdnou PETku dones do hondy a oni ti do ni odlejou, pak jim das takove barevne papirky, rika se jim penize a tim obchod dokoncis

desky nepotrebujes original, kup si treba ATE, TEXTAR nebo JURID a mas hotove, nic sloziteho, to ze se ti libi desky KASHIYAMA znamena co ? ze kupujes desky podle vzhledu krabicky nebo co ?

0
PříspěvekZaslal: 4.4.2020 , 15:14   Citovat  

Korona si ne, před pěti lety mi prostě převodak honda nechtěli nalít do flašky prý jen do origo balení. Taky vím, že v Evropě vyrobený Accord bude mít desky Ate atd. Ale zajímalo mě jaký je prvovyrobce v Japonsku !!! Proto se na to ptám, ale nakonec jsem koupil Brembo+Feredo, ale stejně bych rád věděl toho origo Japana. U Kashiyama jsem si myslel, že jsou Japan ale asi jsem se mýlil. Asi tak.

0
PříspěvekZaslal: 4.4.2020 , 18:45   Citovat  

Tohle mi napsali z Honda Příbram: Datum: 19.12.2016

>> Dobrý den
>>
>> výrobce se u náhradních dílů neudává (je většinou uveden na jednotlivém
>> dílu). V systému se uvádí země kde jsou díly vyráběné (například přední
>> destičky v Německu, přední brzdové kotouče v Japonsku). Typ brzdové
>> kapaliny je DOT 4 (je možné i DOT 5). Kolik má vozidlo najeto kilometrů?

Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2020 , 9:46   Citovat  

Jestli chceš originál tak jedině zde:
Desky
Kotouče
Olej do převodovky MTF
Najdeš tam většinu věcí na pravidelný servis. Kluci odtud berou, já také už bral (olejový filtr,chladící kapalinu,brzdovku,spojku,drobné díly). Co nemají na stránkách, stačí poslat VIN a díl o který máš zájem a nabídnou cenu. Je to z UK, zatím se neplatí CLO ani DPH je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 5.4.2020 , 10:43   Citovat  

Mourl napsal:
Jestli chceš originál tak jedině zde:
Desky
Kotouče
Olej do převodovky MTF
Najdeš tam většinu věcí na pravidelný servis. Kluci odtud berou, já také už bral (olejový filtr,chladící kapalinu,brzdovku,spojku,drobné díly). Co nemají na stránkách, stačí poslat VIN a díl o který máš zájem a nabídnou cenu. Je to z UK, zatím se neplatí CLO ani DPH je to dobrý

Tak takový eshop být u nás. Děkuji za info.
Ještě mi vrtá hlavou ten Japan výrobce. Jen pro kolegu marek.82, myslím si, že original desky od prvovýrobce vydrží dvakrát toliko co náhradní díl z druhovýroby a prostě mě to zajíma jestli to vyrábí např. oYodo, kAshiya, atd... chápeš.

marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2020 , 11:20   Citovat  

vydrz desek se nebude odvijet jenom od vyrobce co dela pro original, ono taky bude rozdil jestli poskladas stejneho vyrobce jak kotoucu tak desek nebo mas kotouce jineho vyrobce, na to hodis desky zas jineho vyrobce tak to podle toho taky bude jinak sjizdet

ten olej do original nadoby je blbost, bud ti to spatne napsali nebo si to spatne pochopil

kdyz uz chci original naplne kupuju prevodovy, chladici a 4x4 do svych nadob ale vetsinou davam neoriginal a bez problemu

Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2020 , 16:53   Citovat  

asi 10sec googlování, hodil jsem do gůglu originální číslo desek (45022-SEA-E01) a první obrázek:
Na zadních je podle fotky z coxmotorparts zase nejspíš TEXTAR
Ale jak píše @RIZ3K9 - tak prostě Honda si nechá namíchat od nich jinou směs, takže i když koupíš druhovýrobu ATE nemusí to být stejná směs.
Navíc kombinace značky desek a kotoučů si taky nemusí rozumět a to i při stejném výrobci Tak to valím bulvy
Já dával na auto asi před 3mi roky komplet předek ATE (desky+kotouče) a jsem spokojený (hlavně nereznou, mám nějaké lakované)

0
PříspěvekZaslal: 5.4.2020 , 21:15   Citovat  

Dekuji za foto. jo je mi to jasný , proto jsem psal v evropě, kdy se vyráběl do roku 2000 v Anglii bude Ate výrobce, ale
origo Japan bude někdo jiný. Accordy se po roce 2000 vozily přímo z Japan.
A máš pravdu ja mam na Accordu systém Ate, tak jsem asi měl vybrat Ate + Ate desky a byl klid.
Já vybral kotouče BREMBO 09.A272.11 + desky FERODO FDB1704 tak pak napíšu jak fungujou, někde jsem četl že občas písknou.
Mám tedy pylníkem lehce zabrousit náběhovou hranu u desek?????

Obsah fóra Honda-club.cz   
ooo brzdové desky
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina