Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 467, 468, 469 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 468 z 486
gratzi je teď offline  gratzi
PříspěvekZaslal: 14.4.2020 , 11:19   Citovat  

[quote="FlyawayMonkey"][font=Arial]Zdarec, já jsem s Tourerem 2006 řešil to stejné. 2-3 dny stála s novou baterkou a vybitá na srajdy. Nejdřív jsem měnil ovládací panel ve dveřích, protože pořád svítily tlačítka na stahování oken, ale to bohužel nebyl ten problém Velmi šťastný Baterka nová, dobíjení OK, všechno se zdálo v pohodě...
Při vypnutém a zamčeném stavu, auto žralo cca 0,4A. Začal jsem odpojovat pojistky a dělala mi to 10A pojistka vnitřního osvětlení, měla by mít číslo 6.. Potom proud spadnul zhruba na 0,10A. Nevím jestli jsem dobře vložil obrázek...

Super, moc děkuju za tip. Teď jsem jen změřil klidový odběr a je tam cca 0,22 Ah. Tak zkusím tu pojistku a uvidím.
Takže ještě jednou dík je to dobrý přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.4.2020 , 18:37   Citovat  

To je strasne moc, za den to vytluce z baterie 5 Ah. I tech zminovanych 0,1 A je dost. Meril si to hned, nebo si par minut pockal? Nektera auta to maji tak, ze ty jednotlive prvky elektro-vybavy "usinaji" postupne.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2020 , 19:25   Citovat  

[quote="_DoDo_"]Mám podobný od Ulteru na K24 a fajne, vypadá dobře a není nijak výrazně hlučnější než originální, spíš jen trochu hlubší zvuk.[/quote]
dekuji...a co vydrz? vydrzi mi 5let ?:) pak auto pude dal :)
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2020 , 20:34   Citovat  

Nadměrné vybíjení autobaterie
   Návrat  
OneHalf je teď offline  OneHalf
PříspěvekZaslal: 15.4.2020 , 7:57   Citovat  

Nazdar. Nevite nekdo kde by sa dala kupit opravna sada na radici paku A7G manual? Ide mi o to plastove ustrojenstvo, cela paka ma velku volu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.4.2020 , 15:57   Citovat  

Stepa napsal:
To je strasne moc, za den to vytluce z baterie 5 Ah. I tech zminovanych 0,1 A je dost. Meril si to hned, nebo si par minut pockal? Nektera auta to maji tak, ze ty jednotlive prvky elektro-vybavy "usinaji" postupne.

Měřil jsem to asi na třikrát... v rozmezích cca 10ti minut... No, příští týden mě asi čeká servis... páč sám si s tím fakt neporadím. O víkendu zkusím ještě pojistky, jestli se mi povede zjistit v kterém okruhu se závada vyskytuje... Úsměv
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2020 , 16:40   Citovat  

OneHalf napsal:
Nazdar. Nevite nekdo kde by sa dala kupit opravna sada na radici paku A7G manual? Ide mi o to plastove ustrojenstvo, cela paka ma velku volu.

Ahoj, můžeš zkusit tohle.... Bardi's 1st Generation Acura TSX Short Shifter
Zhruba na konci, je doporučení mechanismus vypodložit. Tenkrát mi to vcelku pomohlo, zmenšila se vůle v neutrálu i ostatních pozicích..
Když jsem u toho Úsměv
Dneska jsem nainstaloval Acuity shifter bushing a vypodložil silenty u převodovky..
viz: Acuity silentbloky táhla řazení
a tohle jsem taky absolvoval: 2005 Honda Accord--Acura TSX K24 Shift linkage bushing Fix
A můžu říct že zlepšení je výrazné až jsem to tolik nečekal. Už jenom po instalaci té Acuity byl znatelný rozdíl... VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.4.2020 , 10:12   Citovat  

Nazdar,
tak jsem zkusil proměřit odběr a vyndavat pojistky. Vypadá to, že jsem našel místo, který mi tu baterku žere... Centrál. Ale... podle popisu na víčku pojistkovky by měla být pojistka centrálu na jiný pozici a měla by být 20A. Pojistka, kterou jsem vyndal, je na pozici 5 a je to 10A. Neví někdo, jestli je víc variant zapojení pojistek? Když jsem jí vyndal, nejde centrál, ale jinak funguje všechno...
   Návrat  
panNedra je teď offline  panNedra
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2020 , 10:31   Citovat  

Super, moc děkuju za tip. Teď jsem jen změřil klidový odběr a je tam cca 0,22 Ah. Tak zkusím tu pojistku a uvidím.
Takže ještě jednou dík je to dobrý přátele[/quote]

to mám úplně a chlup stejný.. poté co jsem se jal diagnostiky, jsem se dostal až k samotnému rádiu (dokonce jsem odpojil ten nablblej nefunkční bluetooth modul) a nepomohlo... asi nás čeká výměna displeje
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2020 , 18:13   Citovat  

Chalani nechcete niekto OEM xenónové projektory? Mám ich na odstrel, dajú sa nainštalovať do halogénov, dá sa to zvládnuť za 2-3 hodinky. Mám aj OEM balasty + výbojky, potrebujem sa toho zbaviť. Pasuje do pred aj po face.

tudy odkaz
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2020 , 23:12   Citovat  

vypadají takto ložiska kol na A7G k24?

0.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
0.jpg, 12.57 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.4.2020 , 7:32   Citovat  

gratzi napsal:
Nazdar,
tak jsem zkusil proměřit odběr a vyndavat pojistky. Vypadá to, že jsem našel místo, který mi tu baterku žere... Centrál. Ale... podle popisu na víčku pojistkovky by měla být pojistka centrálu na jiný pozici a měla by být 20A. Pojistka, kterou jsem vyndal, je na pozici 5 a je to 10A. Neví někdo, jestli je víc variant zapojení pojistek? Když jsem jí vyndal, nejde centrál, ale jinak funguje všechno...

IMG_20200418_105226.jpg

IMG_20200418_105226.jpg, 2.64 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2020 , 8:17  Naposledy upravil Kendik dne 20.4.2020 , 8:35, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

gratzi napsal:
Chytra kniha pro ridice rika, ze v pozici 5 na audiosystem.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.4.2020 , 8:33  Naposledy upravil gratzi dne 20.4.2020 , 8:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kendik napsal:

No jo, ale když mě audio funguje... Nejde centrál. Tedy dálka. Zevnitř centrálně odemknu i zamknu tlačítkem na dveřích. Při klíčku v poloze II. Poloha I nejde, když startuju, reaguje až II. Ale když chcípnu motor, klíček nechám v poloze I, tak třeba rádio pořád hraje... Moc tomu právě nerozumím... Ble
Navíc, pojistka by měla mít 20A? Já tam měl 10A. Audio nejde, když vyndám pojistku 6, která je na vnitřní osvětlení...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2020 , 8:36  Naposledy upravil Kendik dne 20.4.2020 , 8:42, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

gratzi napsal:
No jo, ale když mě audio funguje... Nejde centrál. Tedy dálka. Zevnitř centrálně odemknu i zamknu tlačítkem na dveřích. Při klíčku v poloze II. Poloha I nejde, když startuju, reaguje až II. Ale když chcípnu motor, klíček nechám v poloze I, tak třeba rádio pořád hraje... Moc tomu právě nerozumím... Ble
Jestli se v tom nekdo nehrabal. nic jineho me nenapada. Ted porovnavam a mas to asi jinak.

IMG_20200420_092827.jpg

IMG_20200420_092827.jpg, 170.58 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.4.2020 , 8:39   Citovat  

Kendik napsal:
Jestli se v tom nekdo nehrabal. nic jineho me nenapada. Ted porovnavam a mas to asi jinak.

No právě, je to nějaké divné... Myslel jsem, že pojistky budou stejně. Maximálně se budou lišit drobnosti podle stupně výbavy...
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2020 , 9:49   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
vypadají takto ložiska kol na A7G k24?

Přední ano, zadní jsou komplet včetně náboje.
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2020 , 14:24   Citovat  

Mourl napsal:
Přední ano, zadní jsou komplet včetně náboje.

Ještě dodám, že zadní jsou odlišná pro sedan a tourer. Jedno nové na sedan (měl jsem tourera Úsměv)od Meyle mám navíc na prodej za 700 Kč. Kdyby měl někdo zájem. Snad ho dám brzo do inzerátů nebo SZ.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.4.2020 , 14:37   Citovat  

Kendik napsal:

Tak nevím... taky mám v chytré knize pojistku 5 jako audio. Ale audio prostě funguje... nemůže to být pojistka na měnič CD, co býval kdysi v loketní opěrce? Auto jsem koupil už bez toho a elektrika zlobí od začátku, co auto mám... Já už začínám propadat deprézi...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2020 , 17:01   Citovat  

gratzi napsal:
Tak nevím... taky mám v chytré knize pojistku 5 jako audio. Ale audio prostě funguje... nemůže to být pojistka na měnič CD, co býval kdysi v loketní opěrce? Auto jsem koupil už bez toho a elektrika zlobí od začátku, co auto mám... Já už začínám propadat deprézi...
Mozne to je. Treba to vedeni nekdo pred Tebou pouzil na alarm.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2020 , 17:34   Citovat  

A nemáš náhodou Bluetooth modul ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.4.2020 , 4:41   Citovat  

markos napsal:
A nemáš náhodou Bluetooth modul ?

Tak to vůbec netuším... jak by to mělo vypadat? Ble
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.4.2020 , 4:32   Citovat  

Zdarec lidi,

pro info : problém vyřešen... Už dříve jsem tady vznesl dotaz, jak vyřešit to, že mi nedovírají pátý dveře. Elektrický. To byl ten problém... Stačilo opravit kliku v pátých dveřích, přeprogramovat motor pro ovládání těch dveří a odběr klesl z 0,22 Ah na cca 0,04 Ah. Dvě mouchy jednou ranou. Dveře se dovírají jak mají a baterku nic nežere.
Všem děkuji za tipy a rady. Díííík přátele
   Návrat  
J0HN3C je teď offline  J0HN3C
PříspěvekZaslal: 22.4.2020 , 14:12   Citovat  

markos napsal:
Chalani nechcete niekto OEM xenónové projektory? Mám ich na odstrel, dajú sa nainštalovať do halogénov, dá sa to zvládnuť za 2-3 hodinky. Mám aj OEM balasty + výbojky, potrebujem sa toho zbaviť. Pasuje do pred aj po face.

Za mesic jdu na STK, tak kdyz neprojdu, tak si pro ne k tobe prijedu Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.4.2020 , 14:24   Citovat  

gratzi napsal:

Zda se, ze nas je vic, kterym se vybiji baterka za zahadnych okolnosti. Mne treba v zime auto nenastartovalo uz tak po 5 dnech. Ted na jare je to lepsi, vydrzi stat i tyden.
Jako prvni jsem nechal zmerit v Honde baterku, namerili mi tam 75%, not good, not bad. Plus mi k tomu rekli, ze namerili docela velky klidovy odber, ale nebyli jsme dohodnuti, aby zjistovali odkud to jde.
Chci se na to podivat sam, ale mam podezreni, ze problem bude nekde v te podivne sestave radio+klimapanel. Mam tam totiz neorigo 2din radio a zesilovac, tim smerem zacnu.

Muze to ale byt i uplne jiny problem. Tento tyden jsem stal v zacpe na dalnici ve zuzeni a mel jsem motor vypnuty jenom asi hodinu. Schvalne jsem vypnul svetla a radio, ale ani tak jsem po hodine nenastartoval. Vyzkousel jsem si jake to je, kdyz mas teslu a dojdou ti na dalnici baterky Velmi šťastný Tim padem to mohlo byt osvetleni interieru, obrysove svetla, osvetleni pri otevrenych dverich a co ja vim co jeste.

O vikendu si jdu koupit nejaky poradny multimetr se svorkama a pujdu merit klidovy odber v ruznych situacich a s ruznyma pojistkama venku. Treba se pak nekam posunu a dam vedet. to mi hlava nebere
   Návrat  
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2020 , 7:36   Citovat  

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, neprodává tady někdo Accord 2.4 7g tourer s manualem?? Nějaký rozumný nájezd a výbava. Nevím jestli to píšu do správného oddělení fora. Jsem už zoufalý, zatím jsem si našel dva a oba byli bourany.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2020 , 10:34   Citovat  

Ahoj J0HN3C! A čo sa stalo s bi led ktoré boli na aute? Inak ten problém so štartovaním, ja som to riešil a na vine bol vadný bluetooth modul, ktorý je nad stredovýmy výduchmi klimatizácie, stačí ten panel oddeklovať a následne ho uvidíš. Ja som ho odpojil, lebo žral asi 0,2 A v kľude. A potom som to už neriešil, lebo to kleslo na cca 0,07 v kľude.

To rádio treba pozrieť tiež, nikdy človek nevie
   Návrat  
peterrrpn je teď offline  peterrrpn
PříspěvekZaslal: 26.4.2020 , 14:52   Citovat  

Riešili ste to niekedy je tam plôška ktorá vyzerá ako lepidlo no nemá to žiadny krycí papier treba to nahriať a nalepiť? Alebo to treba potrieť s niečím aby to zareagovali a začalo lepiť?

IMG_20200426_154104.jpg

IMG_20200426_154104.jpg, 3.02 MB

IMG_20200426_154109.jpg

IMG_20200426_154109.jpg, 2.66 MB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.4.2020 , 7:51   Citovat  

markos napsal:
Ahoj J0HN3C! A čo sa stalo s bi led ktoré boli na aute? Inak ten problém so štartovaním, ja som to riešil a na vine bol vadný bluetooth modul, ktorý je nad stredovýmy výduchmi klimatizácie, stačí ten panel oddeklovať a následne ho uvidíš. Ja som ho odpojil, lebo žral asi 0,2 A v kľude. A potom som to už neriešil, lebo to kleslo na cca 0,07 v kľude.

To rádio treba pozrieť tiež, nikdy človek nevie

Ahoj, s LED svetlama praveze nic, mam je tam, jsou fajn, jenom jsem narazel na to, kdyby s tim nekdo mel na STK problem...
A diky za info, omrknu i ten bluetooth modul. Mej se!
   Návrat  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2020 , 20:46   Citovat  

panove...kde se daji sehnat silentbloky motoru pro A7 2.2 2004..dik
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: