Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 118 z 137
Tomika je teď offline  Tomika
PříspěvekZaslal: 2.10.2020 , 9:15   Citovat  

Robik napsal:
A kolik nabidnes? Úsměv

Rv 2015, 54500 km najeto, jsem druhý majitel. Výbava by měla být dle Hondy kde jsem kupoval Sport (mimochodem tu masku jsem ještě na žádném dalším Toureru neviděl Velmi šťastný ), má vyhřívané přední sedačky, dualní klimatizace a také "adaptativní zadní tlumiče" Úsměv Jsem druhý majitel, prodáno jako nové v ČR.

Škoda, že ses neozval dřív, už jsem sehnal faceliftovany Elegance.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2020 , 20:17   Citovat  

Tomika napsal:

Za kolik a s jakým nájezdem, smím-li se zeptat?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2020 , 9:18   Citovat  

Za 300 s 90tkm.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2020 , 15:03   Citovat  

Tomika napsal:
Za 300 s 90tkm.

A ještě jedna otázka prosím. Soukromník nebo přes bazar?
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.10.2020 , 16:26   Citovat  

Tomika napsal:

Nj ještě nejsem úplně rozhodnutý, zvažuji místo nej Accord Tourer 2.4. Blby nápad?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2020 , 17:16   Citovat  

Robik napsal:
Accord Tourer 2.4. Blby nápad?

Jak se to vezme, pokud bych už neměl Civic tourer, tak bych do nějakého pěkného kousku s minimem km klidně šel, ale když už máš novější auto, tak je to většinou cesta zpět.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2020 , 17:18   Citovat  

piskot napsal:
A ještě jedna otázka prosím. Soukromník nebo přes bazar?

V bazaru soudný člověk nenakupuje. To by musel být echt Kauf...
   Návrat  
mmarekk je teď offline  mmarekk
PříspěvekZaslal: 12.10.2020 , 23:22   Citovat  

Ahoj.
V jedné z recenzí na Tourera jsem se dočetl, že po vyklopení z. sedaček směrem nahoru vznikne dostatečně velký prostor na vložení a převoz jízdního kola bez nutnosti demontáže př.kola, možná by se tam měly ta kole vejít dokonce dvě...

Díky této vychytávce je to auto zřejmě docela ojedinělé se zajímavým prostorem pro převoz vysokých věcí...

Má to někdo ověřeno, byla by fotečka?

Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2020 , 1:40   Citovat  

mmarekk napsal:
Ahoj.
V jedné z recenzí na Tourera jsem se dočetl, že po vyklopení z. sedaček směrem nahoru vznikne dostatečně velký prostor na vložení a převoz jízdního kola bez nutnosti demontáže př.kola, možná by se tam měly ta kole vejít dokonce dvě...

Díky této vychytávce je to auto zřejmě docela ojedinělé se zajímavým prostorem pro převoz vysokých věcí...

Má to někdo ověřeno, byla by fotečka?

Díky

Fotku nemám, ale osobně ověřeno v praxi. Recenze ale kecá v tom, že není potřeba sundat přední kolo. Je to potřeba, u 28" kola. Synovo 26" kolo se vejde i s předním kolem namontovaným. Mimochodem, stálo za to vidět pohledy okolostojících, když jsem syna přivezl na sraz, všichni koukali, že na střeše nic není, a já tahám kolo jak králíka z klobouku z prostoru zadních sedaček nerozmontované.

Jinak se tam vejde vánoční stromeček, monstera... Úsměv
   Návrat  
mmarekk je teď offline  mmarekk
PříspěvekZaslal: 13.10.2020 , 9:18   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2020 , 10:35   Citovat  

Ahoj,

mozna budu resit vymenu - Tourer 11/2015 poface, 1,8 Elegance, najeto 110 tis. km, nebouráno, Honda servis. Ma nekdo tip na cenu? Na sbazaru je s mensim nez polovicnim najezdem za 339 tis. Kc.
   Návrat  
Arbiter je teď offline  Arbiter
PříspěvekZaslal: 27.10.2020 , 11:59   Citovat  

cport napsal:
Ahoj,

mozna budu resit vymenu - Tourer 11/2015 poface, 1,8 Elegance, najeto 110 tis. km, nebouráno, Honda servis. Ma nekdo tip na cenu? Na sbazaru je s mensim nez polovicnim najezdem za 339 tis. Kc.

Já jsem cca před měsícem kupoval předface 4/2014, 1,8 Sport, 99 tisíc km, nebouráno, Honda servis - cena 280k. Ty máš plus za poface, mínus za výbavu, takže ta cena by teoreticky mohla být stejná. Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.10.2020 , 16:12   Citovat  

Arbiter napsal:
Ty máš plus za poface, mínus za výbavu, takže ta cena by teoreticky mohla být stejná. Velmi šťastný

Jestli jsem si to spravne nastudoval, tak predface Sport = poface Elegance. Predface nemel Elegance stupen, az v 2017 se objevil zpet Sport a byl ve vyssi vybave nez Elegance
   Návrat  
hornet je teď offline  hornet
PříspěvekZaslal: 27.10.2020 , 18:51   Citovat  

Sport předface dokonce neměl vyhř.sedačky a poface je mĕl standartně.Nepochopil jsem výbavu sport poface.Byl nad elegance a neměl sklopná zrcátka,loketku vzadu a automatické stahování oken jenom vpředu.Navíc oproti eleganci mĕl černou stropnici,černý kola, jinou přední mřížku a zadní křídlo v barvě.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2020 , 19:23   Citovat  

Tomika napsal:
Jestli jsem si to spravne nastudoval, tak predface Sport = poface Elegance. Predface nemel Elegance stupen, az v 2017 se objevil zpet Sport a byl ve vyssi vybave nez Elegance

To je divný, čím jsme to tedy jezdili...? Tak to koukám!
Měli jsme Tourera před FL, máme Tourera po FL, a oba dva byli v Eleganci... Nejviditelnější rozdíly jsou v předních denních světlech a uvnitř je černé tlačítko nouzového blikání. obě auta hřála do zadku. Jo, a v iMidu je v poface čeština.
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2020 , 22:20   Citovat  

Piskot: Fakt jste měli předtím Eleganci? Myslel jsem, že v předface bylo S, Comfort, Sport, Lifestyle a Executive. Mám někde i tištěný katalog prvního Tourera a řekl bych, že je to tohle:
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2020 , 2:07   Citovat  

anunaki napsal:
Piskot: Fakt jste měli předtím Eleganci? Myslel jsem, že v předface bylo S, Comfort, Sport, Lifestyle a Executive. Mám někde i tištěný katalog prvního Tourera a řekl bych, že je to tohle:
tudy odkaz

Hmmmm, důkaz místo slibů...Úsměv
Ale hlava mi to nebere, měli jsme dvouzónovku a vyhřívaný sedačky. A Twilight Blue, po které teď žena vzdychá... Takže asi Sport s nějakou výbavou navíc. Musel bych někde najít kopii techničáku a kupní smlouvu, ale mám to teď poněkud z ruky...Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2020 , 13:20   Citovat  

piskot napsal:
Hmmmm, důkaz místo slibů...Úsměv
Ale hlava mi to nebere, měli jsme dvouzónovku a vyhřívaný sedačky. A Twilight Blue, po které teď žena vzdychá... Takže asi Sport s nějakou výbavou navíc. Musel bych někde najít kopii techničáku a kupní smlouvu, ale mám to teď poněkud z ruky...Smutný

Sport v předface má vyhřívané sedačky a dvouzonovku Úsměv Teda aspoň v tom, ve kterém jezdím Velmi šťastný Poface elegance dvouzonovku neměl, nebo se pletu?
EDIT: Tak se pletu, Elegance má také dvouzonovku a co to tak srovnávám podle katalogu, tak poface Elegance = předface Sport. Takže zpět k ceně vozu - cca těch 300 000 je myslím odpovídající.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2020 , 14:46   Citovat  

Arbiter napsal:
Takže zpět k ceně vozu - cca těch 300 000 je myslím odpovídající.

Odpovídající v jakém smyslu? 300 kKčs za něj chtít nebo za něj dát...? Velmi šťastný

Eddit: To vypadá, jak by se dal ještě Tourer koupit tudy odkaz Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.10.2020 , 7:29   Citovat  

piskot napsal:
Odpovídající v jakém smyslu? 300 kKčs za něj chtít nebo za něj dát...? Velmi šťastný

Eddit: To vypadá, jak by se dal ještě Tourer koupit tudy odkaz Velmi šťastný
Myslím si, že 300k je minimum, co bych za to auto chtěl. A je to také cena, za kterou bych to auto byl ochotný koupit Úsměv
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2020 , 14:58   Citovat  

hornet napsal:
Sport předface dokonce neměl vyhř.sedačky a poface je mĕl standartně.Nepochopil jsem výbavu sport poface.Byl nad elegance a neměl sklopná zrcátka,loketku vzadu a automatické stahování oken jenom vpředu.Navíc oproti eleganci mĕl černou stropnici,černý kola, jinou přední mřížku a zadní křídlo v barvě.

Můžu vědět co mám za výbavu vlastně já? Úsměv
Myslel jem že mám Sport předfacelift..ale mám mimo jiné výhřev sedaček, adaptativní zadní tlumiče, dual aut. klimatizaci, parkovací kameru, zadní parkovací čidla, kožený volant i řadící páku, ostřikovače předních světel..nemám přední parkovací čidla, nemám stříbrné střešní lišty, nemám hliníkové pedály, nemám zpětné zrcátko s automatickou clonou.. Velmi šťastný

Ale mám zase nějaký optický packet který jsem ještě nikde u Tourera neviděl.. Se stydím
   Návrat  
Ex je teď offline  Ex
PříspěvekZaslal: 9.11.2020 , 18:09   Citovat  

Robik napsal:
Můžu vědět co mám za výbavu vlastně já? Úsměv
Myslel jem že mám Sport předfacelift..ale mám mimo jiné výhřev sedaček, adaptativní zadní tlumiče, dual aut. klimatizaci, parkovací kameru, zadní parkovací čidla, kožený volant i řadící páku, ostřikovače předních světel..nemám přední parkovací čidla, nemám stříbrné střešní lišty, nemám hliníkové pedály, nemám zpětné zrcátko s automatickou clonou.. Velmi šťastný

Ale mám zase nějaký optický packet který jsem ještě nikde u Tourera neviděl.. Se stydím

tipuji ze mas sport + doplnkove pakety viz priloha

honda_civic_tourer_cenik_1.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  honda_civic_tourer_cenik_1.pdf
 Velikost:  337.63 kB
 Staženo:  256 krát

Návrat  
Ex je teď offline  Ex
PříspěvekZaslal: 9.11.2020 , 18:12   Citovat  

jak je to s tou 50l nadrzi? najel jsem 650 km dojezd mi hlasi 20km a do nadrze jsem narval jen 42litru to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2020 , 20:28   Citovat  

To Ex : Pamatuješ na aféru Hondy v F1 se skrytým množstvím paliva? I u normálního auta bych nechtěl, aby palivové čerpadlo si "cuclo" vzduch. Už jenom proto, že je chlazený benzínem.

Ápropos, ono to vychází. Máme hodně dlouhodobou spotřebu kolem 7 l, a vždy po dotankování na plnou nádrž ukazuje dojezd lehounce přes 700 km.
   Návrat  
the_klima je teď offline  the_klima
PříspěvekZaslal: 10.11.2020 , 13:26   Citovat  

Ahoj pánové,

jako bývalý majitel UFA 8G bych se rád vrátil k Hondě a to rovnou k 9G Tourer. Načteno už toho mám mraky, sám jsem měl 1.8v-tec, ale teď bych rád vyzkoušel 1.6dtec. Bohužel jsem se s touto motorizací ještě neprojel a vybral si kousek hodně daleko

tudy odkaz

Co na něj říkáte? Nechal jsem si ho prověřit v Hondě a přes Cebii. Jezdil jen na pravidelné servisní prohlídky a bylo měněno čelní sklo.
1.8 je sice jistota, ale tenhle cenový rozdíl myslím pokryje i nějaké ty nutné budoucí opravy...
   Návrat  
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2020 , 13:59   Citovat  

Já bych se toho nebál a cena je slušná ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2020 , 16:02   Citovat  

Pár otázek...
1. 50 tis. km za rok? Kde s tím kdo jezdil?
2. Co podvozek? Ty naše silnice(=tankodromy) s tím nájezdem...
3. Opotřebení vnitřku? To je C9G fakt tak kvalitní, že podle fotek je vše OK? Žádné poškrábané plasty, vzadu snad nikdy nikdo neseděl...
4, Fotky servisní knížky vcelku o ničem...
6. Stav DPF při takovém nájezdu?
7. Když to má čerstvou STK, proč mezi fotkami nejsou protokoly z emisí a technické?

Za mě asi takhle : "Hele, Pepo, končí mi technická, DPF je na konci, protáhni to emisema a STK, ať to má ještě nějakou cenu a zkus to prodat. Ok?"
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2020 , 16:09   Citovat  

Podle me, pro diesel je lepsi, kdyz je v zaprahu nez kdyz neni. A pokud to byly dlouhodobe delsi trasy, tak ani opotrebeni interieru nemusi byt problem Mrk Takze motoricky to muze byt ok. Ona i cena DPF pro tento motor neni zabijak, cca 12-13 tisic. Nas Tourer 2015 mel po 4 letech osoupanou sedacku ridice, holt kazdodenni provoz a nasedani a vysedani.

Otazka je, zda to bylo bourane, otazka je stav podvozku apod.
   Návrat  
the_klima je teď offline  the_klima
PříspěvekZaslal: 11.11.2020 , 9:16   Citovat  

1. majitel rodinné firmy, jezdil po zakázkách - proto ten nájezd. Pro ojetý diesel určitě lepší tento způsob využívání
2. podvozek budu muset nechat zkontrolovat před koupí v servise, k tomu se na dálku nic nedozvím
3. vnitřek, tím, že s tím jezdil jeden člověk dlouhé trasy může být v pořádku. Mé aktuální auto jsem taky kupoval 4 roky staré s 200 tkm a interiér byl jak nový
4. no, to máš docela pravdu. Nechal jsem si to prověřit systémem Hondy a do autorizáku to jezdilo do 100tkm, tedy konce záruky. Další dva roky k někomu lokálnímu, čemu v podstatě ale taky rozumím
5. DPF, nutno taky ověřit v Hondě, nicméně ta cena nového právě není takové drama vzhledem k ceně auta
6. STK končila po 4 letech, prostě se musela udělat
7. V Cebii není žádný záznam od pojišťoven o havárii

Myslím, že to prodává jednoduše proto, že to měl k firemnímu užívání a chce se toho zbavit a už se vozí něčím novým. Ten bazar to nevykoupil, má to v komisi majitele...
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2020 , 10:58   Citovat  

Ahoj, mam de facto uplne stejne auto ze stejneho roku - zari 2016.

Moje vyhrady vsechny sepsal piskot. Akorat bych to nevidel tak drasticky s tim protokolem z STK. Asi bych ho chtel videt, ale celkem chapu, ze tam ted neni. Rozhodne by mne to od auta neodrazovalo a rozhodne bych se jel podivat.

Stav interieru myslim odpovida kilometrum i pouzivani. Pokud najelo 50 tisic rocne, tak evidentne na dlouhych trasach a stav sedacky mi prijde odpovidajici. I zbytek. Moje auto ma 60 tisic, ale jezdi jen obcas dalkove trasy smerem na zapad. Denni pouzivani je minimalni, v podstate se zdraham ho pouzit, pokud ma mezi nasednutim a vysednutim uplynout min, nez 100 km. Takze interier je jako novy.

Kluci myslim vsechno napsali. DPF je za rozumnou cenu, podvozek pry vydrzi opravdu hodne. Ve 160 tis se pry obvykle delaji tlumice (pry fakt vydrzi), ty asi cekaji na tebe. Cena je pekna.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina