Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 330, 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 331 z 333
Unknown je teď offline  Unknown
PříspěvekZaslal: 14.5.2021 , 12:41   Citovat  

Zdravím, tak som bol na diagnostiku a mám pár otázok.... Smutný

1. Keď mám nefunkčný kat, dá sa dať univerzálny?
2. Ćo je to za chybu snímač klepaní a kde sa dá zohnať?

185772683_211577330775774_8207378782766583454_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
185772683_211577330775774_8207378782766583454_n.jpg, 424.49 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2021 , 14:20   Citovat  

Unknown napsal:

2. Ćo je to za chybu snímač klepaní a kde sa dá zohnať?

Co se týče knock sensoru, svépomocí můžeš ještě zkontrolovat, viz. obrázek.
Nejspíš bude stejný jako pro ostatní motory, viz. tudy odkaz hledej konck sensor.
A katalyzátor? Tisícovka schovaná v techničáku to nespraví...? Úsměv O dva příspěvky zpět se dočteš, že originál stojí 18 tis. Kč...

CDS.jpg

CDS.jpg, 124.42 kB

Schránka 01.jpg

Schránka 01.jpg, 88.6 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2021 , 15:28   Citovat  

Osobně jsem zmaten, hledal jsem knock sensor podle obrázku, a podle fotky ho tam nejspíš nemám. Tak to koukám!
Otázka pro zkušenější. Je to možný? Nebo, kde je? Tak to valím bulvy

IMG_20190316_145926.jpg

IMG_20190316_145926.jpg, 4.23 MB
   Návrat  
fuxxu24 je teď offline  fuxxu24
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.5.2021 , 21:55   Citovat  

Unknown napsal:

jsou to dva roky co jsem kupoval univerzál na accorda coupe od maxpeedingrods za 75 eur, mají sklad i v německu,doporučuju, ale doteď ho nemám na autě a ani neplánuju HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.5.2021 , 23:55   Citovat  

piskot napsal:
Osobně jsem zmaten, hledal jsem knock sensor podle obrázku, a podle fotky ho tam nejspíš nemám. Tak to koukám!
Otázka pro zkušenější. Je to možný? Nebo, kde je? Tak to valím bulvy

Knock senzor je vzadu nad olejovým filtrom, pozri čo ja som si našiel od neho nesouhlas cože cože ? Tak to koukám!

186486204_301077568291379_4875537745322399369_n.jpg

186486204_301077568291379_4875537745322399369_n.jpg, 47.7 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2021 , 14:52   Citovat  

Unknown napsal:
Knock senzor je vzadu nad olejovým filtrom, pozri čo ja som si našiel od neho nesouhlas cože cože ? Tak to koukám!

Dík za nakopnutí, nakonec jsem kouknul na youtube, a maj' to tam taky.
tudy odkaz

Cca. od 2:00 min.
   Návrat  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 17.5.2021 , 11:50   Citovat  

piskot napsal:
Tak to ta cena nebezpečně atakuje zůstatkovou hodnotu auta...
Dík za info, snad si našeho Acca, nevšimnou.

Je to tak v mnoha případech. Zatím nemám garáž, tak jsem pořídil aspoň kameru Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2021 , 19:59   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Je to tak v mnoha případech. Zatím nemám garáž, tak jsem pořídil aspoň kameru Úsměv

To my se můžeme spolehnout na všímavé sousedy, jejichž pozornosti neunikne ani to, kdo k nám jezdí za návštěvu...Úsměv
   Návrat  
Martys21 je teď offline  Martys21
PříspěvekZaslal: 20.5.2021 , 19:18   Citovat  

zdravím všechny,
dnes se mi stala velká nepříjemnost a to že se mi rozbilo zadní okno za sedačkama, parkuju venku na ulici na sídlišti, tak jestli to udělal někdo schválně, nebo opodál sekali trávu a odlétl kamínek, těžko říct.
Nikoho jsem nepřistihl,když jsem přišel k autu, už to bylo a nikdo nikde Smutný

Každopádně nutně sháním zadní okno na Accorda 6ku, sedan, předfacelift (nevím jestli poface má stejné).
Nemá prosím někdo ? nebo by nevěděl, kde sehnat ?
Taktéž bych k němu potřeboval tu gumu - bauset, ta stará je tvrdá a lepená ke kastli, pochybuju, že by tam šlo okno do ní dát.
Zatím mám nalepený igelit ,ale mám strach, aby mi tam někdo v noci nevlezl a neponičil mi interiér, popř. se nesnažil něco
odmontovat.
Předem moc díky , kdyby mi někdo dokázal pomoct ,ať už sklem, nebo kde ho sehnat...
díky, Martin
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2021 , 20:22   Citovat  

Martys21 napsal:
zdravím všechny,
dnes se mi stala velká nepříjemnost a to že se mi rozbilo zadní okno za sedačkama, parkuju venku na ulici na sídlišti, tak jestli to udělal někdo schválně, nebo opodál sekali trávu a odlétl kamínek, těžko říct.
Nikoho jsem nepřistihl,když jsem přišel k autu, už to bylo a nikdo nikde Smutný

Každopádně nutně sháním zadní okno na Accorda 6ku, sedan, předfacelift (nevím jestli poface má stejné).
Nemá prosím někdo ? nebo by nevěděl, kde sehnat ?
Taktéž bych k němu potřeboval tu gumu - bauset, ta stará je tvrdá a lepená ke kastli, pochybuju, že by tam šlo okno do ní dát.
Zatím mám nalepený igelit ,ale mám strach, aby mi tam někdo v noci nevlezl a neponičil mi interiér, popř. se nesnažil něco
odmontovat.
Předem moc díky , kdyby mi někdo dokázal pomoct ,ať už sklem, nebo kde ho sehnat...
díky, Martin

Nevím, odkud jsi, ale tihle tudy odkaz kdysi uměli na A6G čelní sklo, osobní zkušenost. Je fakt, že se tedy častěji rozbíjejí skla přední, takže by asi bylo s podivem, kdyby Accorda neuměli Velmi šťastný , na to zadní asi nic nedáš za to, se zeptat.
   Návrat  
Martys21 je teď offline  Martys21
PříspěvekZaslal: 20.5.2021 , 20:59   Citovat  

piskot napsal:
Nevím, odkud jsi, ale tihle tudy odkaz kdysi uměli na A6G čelní sklo, osobní zkušenost. Je fakt, že se tedy častěji rozbíjejí skla přední, takže by asi bylo s podivem, kdyby Accorda neuměli Velmi šťastný , na to zadní asi nic nedáš za to, se zeptat.

moc díky, zkusím tam napsat.. Jsem z Prahy, a tady jsem zkusil hned volat asi do 10 autoskel,ale nikde to neumí, všude mi řekli,že tohle auto max. jen přední by dokázali a to jen někteří Smutný

Tak to zkouším tady, byl bych moc rád i za použité ...

Snad ten igelit chvíli vydrží, a nepoteče tam Bueee
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.5.2021 , 16:30   Citovat  

Tak dneska som natrafil na inzerát, tak toto je iná liga cože cože ?

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2021 , 17:41   Citovat  

Unknown napsal:
Tak dneska som natrafil na inzerát, tak toto je iná liga cože cože ?

tudy odkaz

Fuj-fuj kola a snížený podvozek... Smutný
Za mě v dnešním automobilovém světě neprodejné auto.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.5.2021 , 17:54   Citovat  

piskot napsal:
Fuj-fuj kola a snížený podvozek... Smutný
Za mě v dnešním automobilovém světě neprodejné auto.

tak ja keby som ju mal tak by som dal hneď podvozok naspäť a kolesa menšie, ale také auto asi už nikde nie je s takým motorom a takou výbavou nesouhlas
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2021 , 18:54   Citovat  

Unknown napsal:
tak ja keby som ju mal tak by som dal hneď podvozok naspäť a kolesa menšie, ale také auto asi už nikde nie je s takým motorom a takou výbavou nesouhlas

Vidíš, úpravy zpět, a dáš do toho navíc min. pořizovací cenu.
Accordy jsou neprodejná auta, a neprodávají se. A když, tak jsou to tuningem postižená auta, jako tohle, nebo auta, do jejichž zprovoznění člověk nacpe minimálně to, co za ně zaplatil. Čest výjimkám.
Tahle výbava, navigace, je dnes naprd, a sedačky v elektrice, či aut. klimatizace, v podstatě frajeřinky...Úsměv
Stejně auto v drtivé většině případů řídí jen jeden člověk...Úsměv
Jo, kdysi to mohl být kočkolap, šíbr, kůže, teplé sedačky, ale vzadu je málo místa... Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.6.2021 , 8:46   Citovat  

Ahoj všem, je to tu hodně probírané téma, přesněji přehřívání auta v koloně a rychle klesající ukazatel cestou z kopce atd. Potřeboval bych se zeptat na technickou věc, a to (vzhledem k tomu, že to tipuji na termostat), zda se dá vyměnit u vychladlého vozu bez nutnosti vypuštění chladící soustavy či je nutné ji vypustit, vyměnit termostat (případně čidlo ventilátoru) a zase napustit novou kapalinou? Díky moc za odpověď Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2021 , 15:28   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Ahoj všem, je to tu hodně probírané téma, přesněji přehřívání auta v koloně a rychle klesající ukazatel cestou z kopce atd. Potřeboval bych se zeptat na technickou věc, a to (vzhledem k tomu, že to tipuji na termostat), zda se dá vyměnit u vychladlého vozu bez nutnosti vypuštění chladící soustavy či je nutné ji vypustit, vyměnit termostat (případně čidlo ventilátoru) a zase napustit novou kapalinou? Díky moc za odpověď Úsměv

Vzhledem k tomu, kde je termostat umístěn, tak jako tak při jeho výměně o nějakou kapalinu přijdeš.
Takže vypustit, vyměnit termostat, dát novou kapalinu, odvzdušnit. A doufat, že není pryč těsnění pod hlavou...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.6.2021 , 11:28   Citovat  

piskot napsal:
Vzhledem k tomu, kde je termostat umístěn, tak jako tak při jeho výměně o nějakou kapalinu přijdeš.
Takže vypustit, vyměnit termostat, dát novou kapalinu, odvzdušnit. A doufat, že není pryč těsnění pod hlavou...

Díky za odpověď. Ok tak to půjde komplet. Těsnění pod hlavou doufám, že to není, vzhledem k tomu, že se neztratila ani kapka chladící kapaliny a olej je čistý a bez emulze, tak pevně doufám, že téhle variantě se vyhnu Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.6.2021 , 17:05   Citovat  

Zdravím, dnes som si vyblikal chybu a 2 dlhé a 3 krátke bliknutia, vie niekto čo je to za chybu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2021 , 2:56   Citovat  

Unknown napsal:
Zdravím, dnes som si vyblikal chybu a 2 dlhé a 3 krátke bliknutia, vie niekto čo je to za chybu?

Kupodivu to není 42, jak by někdo čekal, ale 23. Velmi šťastný

Screen Shot 02.JPG

Screen Shot 02.JPG, 337.3 kB

Screen Shot 01.JPG

Screen Shot 01.JPG, 420.76 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.6.2021 , 7:07   Citovat  

piskot napsal:
Kupodivu to není 42, jak by někdo čekal, ale 23. Velmi šťastný

ja tomu nechápem, veď som pred dvomi týždnami vymenil knock senzor, dal som tam ten tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2021 , 15:37   Citovat  

Unknown napsal:
ja tomu nechápem, veď som pred dvomi týždnami vymenil knock senzor, dal som tam ten tudy odkaz

Jako chápu, že peníze. Zvlášť, když jiný ze stejného eshopu stojí 2x tolik. tudy odkaz

Jinak tady je přehled knock sensorů. Cenový rozptyl je až šokující.

Zřejmě je to stejné, jako s lambda sondou pro tenhle motor. Neorigo funguje taky, ale někomu chvíli, někomu půl roku, někomu rok. Origo lambda pak 150 tis. km a víc.

Za mě zavolej do Honda servisu a zeptej se na cenu origo knock sensoru, a jestli budou sdílní, jaký to je.
   Návrat  
Horst je teď offline  Horst
PříspěvekZaslal: 30.6.2021 , 20:28   Citovat  

Pomalu mi umřely motorky zámků u všech dveří centrálu. Najeto 200 000, předpokládám, že už měly nárok. Nepodařilo se tu někomu úspěšně nahradit originální servomotory něčím jiným? U jednoho nejmenovaného dodavatele náhradních dílů mají hned 3 varianty servomotorů v cenovém rozpětí 200 - 300 Kč za kus. Motivem k takovému činu je samozřejmě poměr cena/časová náročnost montáže/funkčnost. Našel jsem tu sice návod pro repas originálního tělesa servomotoru, ale přišlo mi to jako docela náročná procedura.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2021 , 21:02   Citovat  

Zdarec všem.

Rozhodl jsem se ukončit jednu z etap života. Ble
A to soužití s Accordem.
Dnešní před STK prohlídka dopadla v podstatě podle očekávání.
Všechno mechanické v pořádku, ale, viz. fotka, koroze si vybrala svou daň. Stejně to vypadá, ba i hůř, i na pravé straně, úplně ve stejném místě. Z hlediska STK se jedná o nosné části kastle, takže smůla... papa

Když to zrekapituluju :
- motor OK
- podvozek OK
- elektrika OK
- zbytek neplechový auta OK
- plechařina místně NOK

Takže tři možné konce :
- zaplati vyvaření a dostat auto na papíry (STK) a prodat
- prodat auto na náhradní díly
- odvézt na vrakoviště

Nejrozumnější varianta mi připadá prodej na náhradní díly, ale někdo z vás by si musel vzít auto jako celek.
Nejsmutnější varianta je vrakoviště.

Jo, na vysvětlenou, auto jen stojí u baráku, za poslední rok a půl najeto tak 500 km, minulé prázdniny Plzeň-Liberec a zpět. Celkově 195 tisíc. Fotky auta jsou tu k dohledání, kdyby někdo chtěl aktuální, pošlu.

Chcete ho někdo...?

IMG_20210701_194950.jpg

IMG_20210701_194950.jpg, 2.09 MB

ACC_predek.jpg

ACC_predek.jpg, 285.99 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.7.2021 , 9:58   Citovat  

Zdravím všechny,

nevěděl by někdo, zda při výměně obyč zrcátek u ATR za vyhřívaná, obsahuje konektor vedoucí do zrcátka příslušné kabely z pojistkovky do konektoru? Vím, že ve zrcátku ty dva dráty v konektoru chybí, takže když vezmu zrcátko kus za kus, tak ale nevím, odkud kam budu muset ještě dotáhnout dráty, aby výhřev fungoval. Díky moc Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2021 , 13:43  Naposledy upravil piskot dne 16.7.2021 , 13:57, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Zdravím všechny,

nevěděl by někdo, zda při výměně obyč zrcátek u ATR za vyhřívaná, obsahuje konektor vedoucí do zrcátka příslušné kabely z pojistkovky do konektoru? Vím, že ve zrcátku ty dva dráty v konektoru chybí, takže když vezmu zrcátko kus za kus, tak ale nevím, odkud kam budu muset ještě dotáhnout dráty, aby výhřev fungoval. Díky moc Úsměv

Co jsem kdysi koukal při výměně rozbitého zrcátka je tam všechno ready na připojení konektorů od vyhřívaného skla. Tzn. kabela pro vyhřívání už jsou součástí kabelového svazku, co vede do tělesa zrcátka. Podle el. schématu se zrcátko vyhřívá hned po nastartování.

Schránka 01.jpg

Schránka 01.jpg, 99.72 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.7.2021 , 13:50   Citovat  

piskot napsal:
Co jsem kdysi koukal při výměně rozbitého zrcátka je tam všechno ready na připojení konektorů od vyhřívaného skla. Tzn. kabela pro vyhřívání už jsou součástí kabelového svazku, co vede do tělesa zrcátka. Podle el. schématu se zrcátko vyhřívá hned při zapnutí klíčku.

Díky za info, tak snad tam dráty opravdu vedou Úsměv Ty dvě packy (konektory) pro výhřev tam standardně nejsou, pokud to auto nemá ve výbavě, takže jestli bude stačit prohodit jen vnitřky zrcátek, bude to pecka Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2021 , 20:37   Citovat  

Ahojte.

Tak to s Accordem dopadlo tak, že jsem ho nechal odvézt na "ekologickou" likvidaci.
Tu chtěl jeden tohle, druhý zase tamto, já tu před barákem místo na postupně odebírání "orgánů" nemám..
Kdo něco z Accorda chce, zavolejte na 728150751, pan Jedlička, Rokycany. Snad vám vyhoví.

Ten spodek fakt vypadl blbě, nejen prahy vzadu, a v místech, kde se uchycuje plastový nástavec, ale i podélné nosníky v místech odtokových kanálů/děr. Holt se po 20 letech projevilo, že spodek nikdy nebyl dodatečně ošetřen...Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.7.2021 , 9:18   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Díky za info, tak snad tam dráty opravdu vedou Úsměv Ty dvě packy (konektory) pro výhřev tam standardně nejsou, pokud to auto nemá ve výbavě, takže jestli bude stačit prohodit jen vnitřky zrcátek, bude to pecka Úsměv

Ahoj, update informací, kdyby chtěl někdo vědět. Pro výhřev zrcátek nestačí vyměnit jen kabelový svazek ve zpětných zrcátkách, ale bude nutné dotáhnout i dráty z druhé strany. Původně to vede od baterky přes pojistkovku řidiče do spínačky a dále do do spínače (ovládání oken) - následne do konektoru ke zrcátkům. A co jsem koukal při prohození manuálních stahovaček na zadních oknech za elektrické je to totéž, jsou tam jinak napinované konektory, takže je to třeba přestavět a případně dotáhnout. Mějte se Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.8.2021 , 14:52   Citovat  

Ahoj bando, opět píši s dotazem. Nevíte, zda se dá sehnat nové plastové krycí sklo předních světlometů? Broušení i leštění bylo provedeno vloni, ale přijde mi, že ten efekt ani po nanesení carnauby borcem, nevydržel a světla stojí zase za prd. Tenkrát mi někdo psal, že by se nechala sehnat jen nová krycí skla (plasty) a přelepit je, tudíž světla by byla jako nová. Nevěděl by někdo? Úsměv

Díky moc a mějte se Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 330, 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina