Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 8G vs 9G vs 10G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 7
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.6.2021 , 21:17   Citovat  

Po 60 tisicich nove kotouce i desky? A ty desky se uz menily? Ja jsem mel problem servis presvedcit, aby mi dopredu dali v 58tis nove desky, ale nakonec dali a ja jsem rad Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
willothewisps je teď offline  willothewisps
PříspěvekZaslal: 28.6.2021 , 21:26   Citovat  

piskot napsal:
Ono také u takhle povedeného auta není co víc řešit... Povedeného ve smyslu, že v dílčích rysech ničím nevyniká, líná atmosféra, vzadu prostor tattak akorát, vepředu stížnosti na vyšší posez, resp. kvůli nádrži dát sedačku níž, atd., ale jako celek dělá Tourer Hondě čest. My navíc máme po šedesáti tisících km nové brzdy, origo, bo jezdecký styl manželky brzdám dává zabrat.
Rád jsem si zase do Tourera sedl, jen mi chvíli trvalo si uvědomit, proč je tam ten "klacek" mezi sedačkami...Úsměv

Původně si myslím psal, že litry teď padají ve velkém - mně zase říkali problémy s 1.5.
Brácha mě tu dost varuje, že obecně auta po roce 2017 jsou strašně nekvalitně designovaná a nic nevydrží. Příklad elektronika, někde senzor tlaku pneu, co tě nenechá při poklesu vyjet, přímé vstřikování i u benzínu atp.
Jak jsou na tom ty 10g reálně?

Dneska jsem projel Subaru XV 2.0 CVT, Civic Tourer 1.6d a Civic 10g 1.0... A musím říct že z 9g jsem byl zklamaný. Ve smyslu, že jsem si ji z fotek dost oblíbil a to svezení a interiér byly mnohem obyčejnější a nejvýraznější, než jsem čekal. Teď tím nechci urazit fanoušky, jen jsem se asi moc namotivoval a představoval si transcendentní jízdu, ne cool konkurenta Octavie. My bad.

10g byla naproti tomu super, ale mám hrůzu z toho, co se v tom autě nabitem elektronikou a vysokotlakým vším začne kazit, I když je fakt v úžasnem stavu, motor a turbo mají za sebou jen 4k km.

Jinak jestli ten brněnský VTEC do teď nic neřešil, asi tam taky budou potřeba řešit rozvody a podobná údržba, ne? Na kolik tohle vyjde?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.6.2021 , 21:44   Citovat  

1.5T má problém s benzínem v oleji při krátkých jízdách a myslím, že to dělalo spíš v CR-V...

1.8 má řetěz, zkontrolovat, jestli není vytahaný, ale v 8g mají na původním řetězu 300tis.km bez problémů...
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.6.2021 , 23:33   Citovat  

willothewisps napsal:
... senzor tlaku pneu, co tě nenechá při poklesu vyjet...

Honda u drtivé většiny svých modelů používá na sledování tlaku v pneu pasivní systém TPMS. Tzn. žádné speciální ventilky se senzory, ale systém srovnává otáčky kol ze senzorů ABS a ty porovnává s uloženou hodnotou. Vychází z logiky, že defekt znamená deformaci, zmenšení obvodu a tím víc otáček. Platí pro C8/9/10G
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2021 , 7:13   Citovat  

Hellborn napsal:
1.5T má problém s benzínem v oleji při krátkých jízdách a myslím, že to dělalo spíš v CR-V...

1.8 má řetěz, zkontrolovat, jestli není vytahaný, ale v 8g mají na původním řetězu 300tis.km bez problémů...

HR-V Sport ředí taky, ale musí se jezdit fakt krátké trasy a na lehkou nohu. Vyzkoušeno během zimy a lock-downu. Když se to pořádně projede, benzín se zase odpaří.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.6.2021 , 8:03   Citovat  

2bep napsal:
Honda u drtivé většiny svých modelů používá na sledování tlaku v pneu pasivní systém TPMS. Tzn. žádné speciální ventilky se senzory, ale systém srovnává otáčky kol ze senzorů ABS a ty porovnává s uloženou hodnotou. Vychází z logiky, že defekt znamená deformaci, zmenšení obvodu a tím víc otáček. Platí pro C8/9/10G

Super, to je ta správná varianta Velmi šťastný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2021 , 12:16   Citovat  

willothewisps napsal:
Přesně Mr. Green

Noo spojil jsem se s těmi majitely 10G a je to přesně jak říká Hellborn. První majitel s tím lítal pořád do zahraničí, vykašlal se na rozvody a pak to prodal nicnetušícímu páru. Motor odešel a Honda jim v záruce milostivě udělila nový motor, turbo i čerpadlo. Takže se na to jedu podívat, ale z popisu mám nepříjemný pocit, že jestli hledám auto na dalších 10 let, měl bych se spíš ohlížet po 9G, i kdyby to byl ten diesel. Tříválec v turbu s rozvody za 25k úplně bezúdržbově vážně nezní.
Ale zase pár let staré auto s úplně novým motorem v záruce... Hmm hmm. Těžké to mám Velmi šťastný

To mně přijde jako pohádka. Když budu kašlat na servisní plán , dostanu pak od Honda nový nastrojený motor zdarma ? Ble
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.6.2021 , 12:21   Citovat  

hopit napsal:
To mně přijde jako pohádka. Když budu kašlat na servisní plán , dostanu pak od Honda nový nastrojený motor zdarma ? Ble

Ono to bylo samozřejmě složitější. Každopádně práci platili sami. Faktura od toho je, před koupí by to viděla pribramska Honda, aby potvrdili, že to je opravdu v avizovaném stavu. Pokud to ovšem není autorizak, který nic neumí a jen mění chipsety, dokud si auto nepřestane stěžovat, pak to nepomůže.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2021 , 12:26   Citovat  

willothewisps napsal:
Původně si myslím psal, že litry teď padají ve velkém - mně zase říkali problémy s 1.5.
Brácha mě tu dost varuje, že obecně auta po roce 2017 jsou strašně nekvalitně designovaná a nic nevydrží. Příklad elektronika, někde senzor tlaku pneu, co tě nenechá při poklesu vyjet, přímé vstřikování i u benzínu atp.
Jak jsou na tom ty 10g reálně?

To jsem psal já , týden staré info od dealera Honda v DE. Příčinu neznám .Co se týče tvého dotazu 9G 1,8 vs 10G 1,0T , neváhal bych ani vteřinu a volil 1,8 9G. R18 je nesmrtelný motor , dokud ho neuvaříš bez vody , nebo nezadřeš bez oleje Velmi šťastný Velmi dobře snáší i přestavby na LPG.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.6.2021 , 13:14   Citovat  

hopit napsal:
To jsem psal já , týden staré info od dealera Honda v DE. Příčinu neznám .Co se týče tvého dotazu 9G 1,8 vs 10G 1,0T , neváhal bych ani vteřinu a volil 1,8 9G. R18 je nesmrtelný motor , dokud ho neuvaříš bez vody , nebo nezadřeš bez oleje Velmi šťastný Velmi dobře snáší i přestavby na LPG.

Ano, bohužel 10G se s 1.8 nedělá Velmi šťastný Kdyby ta 9G Tourer ve mně zanechala lepší dojem, bylo by to ekonomicky nejlepší rozhodnutí. Teď to myslím celkově, interiér a podvozek, motor jsem jel jiný.
Ta 10G je jízdně skvělá zábava, ale ne za cenu toho, že to bude polykat peníze, protože si jednoho rána rozmyslí, že je na čase vyměnit TFT tacháč za 30k.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2021 , 15:21   Citovat  

willothewisps napsal:
Ano, bohužel 10G se s 1.8 nedělá Velmi šťastný

Dělá , ale neprodávál se v EU.

post9043_3.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
post9043_3.jpg, 129.22 kB
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2021 , 21:51   Citovat  

willothewisps napsal:

Jinak jestli ten brněnský VTEC do teď nic neřešil, asi tam taky budou potřeba řešit rozvody a podobná údržba, ne? Na kolik tohle vyjde?

Mě prosím do diskuse ohledně oturbených honďáckých motorů netahej...Úsměv Za mě je problém s olejem u 1.5 "problém" s uvozovkami, protože pronikáním oleje trpí snad všechny přímovstřikové eko motory napříč automobilkami, a je to dáno blbým provozováním auta. Že u 1.0 blbě vyřešili vedení rozvodového řemene, což snad už upravili, je obecný fakt a vlastnost toho motoru. A že je pro výměnu řemene potřeba rozhodit půlku motoru? Koho to po cca. 8-10 letech zajímá, při nájezdu 120 tis. km...? Velmi šťastný Auto se pošle ze skály, popřípadě dalšímu majiteli, a jde se do showroomu pro baterkové auto...

Co se týče 1.8, tak už tu zaznělo 300 tis. ujetých km bez závady, ale věřím, že se rozvodový řetěz může vytahat, pokud se k tomu motoru bude někdo chovat jako k turbu, tzn. podtáčet, motat se pod 2 tis. ot./min.

Je zvláštní, že k atmosféře se rozumný řidič bude chovat adekvátně, aby mu dala výkon, ale s přímovstřikovým turbem bude jezdit kolem komína a stěžovat si pak, že je benzín v oleji.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2021 , 21:59   Citovat  

hopit napsal:
Dělá , ale neprodávál se v EU.

Ano, a dělal se už v době, kdy by tady v Evropě vyhovoval EURO 6d normě. Jedno z nelogických rozhodnutí Hondy pro Evropu. Zastavit auto s motorem, co ještě emisně vyhovoval, a nabízet už jen turba. Atmosférická 1.8 pro C10G je doménou Asie, v Americe je C10 a teď i C11G v prodeji s dvoulitrem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2021 , 22:05   Citovat  

willothewisps napsal:
Kdyby ta 9G Tourer ve mně zanechala lepší dojem, bylo by to ekonomicky nejlepší rozhodnutí. Teď to myslím celkově, interiér a podvozek, motor jsem jel jiný.

Smím se zeptat, co tě tedy nenadchlo? Co by zanechalo lepší dojem? Vzhledem k tvému výčtu zatím ježděných/zkoušených aut bych za hlavního podezřelého označil motor->dynamiku auta. A možná social edition výbavu Comfort...Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.6.2021 , 10:19   Citovat  

piskot napsal:
Smím se zeptat, co tě tedy nenadchlo? Co by zanechalo lepší dojem? Vzhledem k tvému výčtu zatím ježděných/zkoušených aut bych za hlavního podezřelého označil motor->dynamiku auta. A možná social edition výbavu Comfort...Úsměv

Spíš jsem si moc pamatoval první jízdu s 8G, která mě před lety nadchla interiérem a designem. 9G je o dost normálnější, ale hlavně jsem si tam připadal stísněně. Dynamiku motoru jsem příliš neřešil, ale obecně jsem z toho vlastně moc žádný dojem neměl - prostě to jelo neutrálně.
Výbavou to nebylo, ta co jsem zkoušel byla v plné palbě včetně infotainmentu, který mi tedy přišel pořád lepší než ta omalovánková hrůza v 10G Velmi šťastný
Je ten 1.8 o tolik příjemnější, než 1.6? Majitelé se k oběma vyjadřují dost podobně.

Přímé vstřikování se mi nelíbí vůbec, zase další nesmysl na ucpání. To je přesně ta moje obava z "next gen" auta. Ano, bylo by super mít re-engined auto, ale pokud to bude šestkrát do roka v servisu kvůli elektronice a palivu, nechci.

Volal jsem do Hondy Jarov, jak na tom jsou ty nové 1.0 ve srovnání s 9G, ale nic moc mi neřekli - prý zásadní issues zatím nejsou a těch litrů po Česku moc nejezdí, takže není dostatečný vzorek pro určení celkové spolehlivosti. (To taky o něčem vypovídá.)
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.6.2021 , 11:16   Citovat  

Tak to si asi pamatuješ nějak špatně... Velmi šťastný C9g má interiér kvalitnější, mně zatím nic nevrže ani v jednom, což u 8g se občas něco ozvalo (8g jsem prodal s nájezdem 75tis.km).
Start tlačítkem byl super.
Stísněnost - 9g má "níž střechu" a jak panel ovládání oken navazuje na palubku, tak působí, že víc "obejme" (ale je to stejné - skoro 3 roky jsem jezdil oběma) , místo na nohy je stejné.

Na Jarov jezdím max. na kampaň, kdy na auto moc nesahají a i tak si zabírám místního člena... Ani opravu 8g po šťouchanci zezadu neudělali pořádně - reklamace nastavení kufru a po sundání tapecu ulomený držáky a prasklé světlo, co nevyměnili... naštvanej
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.6.2021 , 12:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak to si asi pamatuješ nějak špatně... Velmi šťastný C9g má interiér kvalitnější, mně zatím nic nevrže ani v jednom, což u 8g se občas něco ozvalo (8g jsem prodal s nájezdem 75tis.km).
Start tlačítkem byl super.
Stísněnost - 9g má "níž střechu" a jak panel ovládání oken navazuje na palubku, tak působí, že víc "obejme" (ale je to stejné - skoro 3 roky jsem jezdil oběma) , místo na nohy je stejné.

Na Jarov jezdím max. na kampaň, kdy na auto moc nesahají a i tak si zabírám místního člena... Ani opravu 8g po šťouchanci zezadu neudělali pořádně - reklamace nastavení kufru a po sundání tapecu ulomený držáky a prasklé světlo, co nevyměnili... naštvanej

Hm, obvolam toho radši víc.
Jako 9g je solidní naprosto, o tom žádná. Alternativa to pořád je. Ale mezi c9g se 160k km a 10g s novým motorem bych radši vzal to novější. Snad se to nevymsti...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.6.2021 , 14:18   Citovat  

Tak AM servis v Brně i Příbram ty 1.0 nesnáší, říkají, že z principu velký nájezd nedají. Byla tam dost slyšet i osobní antipatie Mr. Green
To se mi vůbec nelíbí, už jsem si říkal, jak jo super nabídka a teď to vypadá, že za 100k km s tím začnou děsné starosti... Po tomhle vážně nevím.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2021 , 16:13   Citovat  

willothewisps napsal:
Hm, obvolam toho radši víc.
Jako 9g je solidní naprosto, o tom žádná. Alternativa to pořád je. Ale mezi c9g se 160k km a 10g s novým motorem bych radši vzal to novější. Snad se to nevymsti...

Já bych vzal 1,8 i kdyby měla 300k raději než nový litr Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.6.2021 , 16:22   Citovat  

hopit napsal:
Já bych vzal 1,8 i kdyby měla 300k raději než nový litr Velmi šťastný

Pokud se bavíme o charakteru, to mě vůbec netrápí - užil jsem si rok s H6 boxerem, chci hlavně nové cool rodinné auto. Jde mi výhradně o tu použitelnost na dalších 7-10 let života auta. Jen abychom byli na stejné vlně Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2021 , 16:47   Citovat  

willothewisps napsal:
Pokud se bavíme o charakteru, to mě vůbec netrápí - užil jsem si rok s H6 boxerem, chci hlavně nové cool rodinné auto. Jde mi výhradně o tu použitelnost na dalších 7-10 let života auta. Jen abychom byli na stejné vlně Mrk

Přesně proto se vyhni litru a dieselu velkým obloukem , do 1,8 budeš jen tankovat a měnit olej. Nic méně rizikového už na trhu nenajdeš .
   Návrat  
spurek je teď offline  spurek
PříspěvekZaslal: 30.6.2021 , 18:29   Citovat  

to willothewisps:
Vlastním C9G hatchback 1,8 od nova 2013. Leju pouze benzín a olej. Letos po 115000 km výměna brzd. destiček, kapaliny, svíček (Denso), olej v převodovce (MTF Honda) a samozřejmě každý rok olej v motoru (5W 40 Shell) a všechny filtry. Ve 100 000 km ventily, víceméně jen kontrola a malé doladění. Jestli se Ti nabízí motor 1,8, tak neváhej. Za pár let budem na tak skvělé motory se slzou v oku jen vzpomínat. Mimochodem, letos STK bez sebemenších závad.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.6.2021 , 19:43   Citovat  

Tak koukám se do AM Honda Brno, poslali servisku, jak říkám, vypadá v pohodě. Nemám to z Prahy zrovna blízko, ale za výlet to možná stojí, vedle snahy ulovit nějaké Subaru XV netknuté korozí.

Samozřejmě c10g za 320k zní strašně sexy, ale mezi třemi servisy a vámi nebyl ani jeden člověk, který mi řekl "1.0 je v pohodě motor, nebál bych se ho". Asi by měl zvítězit zdravý rozum.. Pokusím se mu dát prostor Tak to valím bulvy
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2021 , 7:02   Citovat  

Čau, trochu sa pridám k debate.

Mám C8G v 1.8, testoval som 1.5 CXG s CVT, a to sa nedá ani náhodou porovnať. Viem že asi kvoli budgetu riešieš "liter", ale dokladne zváž všetky kritéria. Nie je lepšie kúpiť raz poriadne ako váhavo sa tlačiť do nižšej ceny? Viem, že budget, teda peniaze sú ošemetná vec, ale ak kupujem auto na 5 rokov, tak lepšie vidím si priplatiť a mať presne to čo chcem, ako sa roznymi sposobmi tlačiť dole.

Osobne mi 1.8 v C8G príde lenivá ako prasa. Keď pustím klímu, mám pocit že sto koní mi ubudne. Rátal by som že s tak malým autom musí 140k pekne zahýbať, ale žiadna sláva to nie je. V 9G je situácia podobná.

Pri jazde s 1.5 CVT som mal značný úsmev na tvári, ten motor reagovaľ hneď. Ak riešiš veci ako vstretky turbo atď, myslím že 200-250 tisíc to dá v phoode, potom je to už o užívateľovi.

Držím palce nech sa dobre rozhodneš

Marek
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.7.2021 , 7:13   Citovat  

markos napsal:
Čau, trochu sa pridám k debate.

Mám C8G v 1.8, testoval som 1.5 CXG s CVT, a to sa nedá ani náhodou porovnať. Viem že asi kvoli budgetu riešieš "liter", ale dokladne zváž všetky kritéria. Nie je lepšie kúpiť raz poriadne ako váhavo sa tlačiť do nižšej ceny? Viem, že budget, teda peniaze sú ošemetná vec, ale ak kupujem auto na 5 rokov, tak lepšie vidím si priplatiť a mať presne to čo chcem, ako sa roznymi sposobmi tlačiť dole.

Osobne mi 1.8 v C8G príde lenivá ako prasa. Keď pustím klímu, mám pocit že sto koní mi ubudne. Rátal by som že s tak malým autom musí 140k pekne zahýbať, ale žiadna sláva to nie je. V 9G je situácia podobná.

Pri jazde s 1.5 CVT som mal značný úsmev na tvári, ten motor reagovaľ hneď. Ak riešiš veci ako vstretky turbo atď, myslím že 200-250 tisíc to dá v phoode, potom je to už o užívateľovi.

Držím palce nech sa dobre rozhodneš

Marek

Díky. O lenosti 1.8 a dopadu zapnutí klimy už jsem slyšel několikrát, u C8G i C9G takže na tom něco bude.
Já chápu, že mi to nikdo nechce věřit, ale mě ta 1.0 přišla v pohodě, takový živý lehký motor, který nechává nezatížený předek auta Velmi šťastný Rozhodně lepší než 1.6d. Jde jedině o tu životnost. 200-250k je předpkládám víc, než bychom s tím autem za jeho životnost najeli, takže to by problém být nemusel. Ale mohl.
Pročítal jsem si nějakou analýzu toho motoru, není to úplně nový produkt, Honda ho vyvíjela posledních cca 10 let pro kei cars, než zvětšili objem a upravili ho pro mainstream euro modely.
Pro zajímavost přikládám link: popis 1.0t

No, informací už asi víc nezískám, je to teď o tom si to nechat projít a nějak se magicky rozhodnout a doufat, že to bude dobré Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2021 , 9:07   Citovat  

willothewisps napsal:

Pročítal jsem si nějakou analýzu toho motoru, není to úplně nový produkt, Honda ho vyvíjela posledních cca 10 let pro kei cars, než zvětšili objem a upravili ho pro mainstream euro modely.

Pokud se nepletu , tak ten motor nedělala Honda .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2021 , 11:34   Citovat  

Měl jsem "litra" půjčeného na den, za mě naprosto dostačující motorizace. A co se týče rozvodů? Stejně se po cca. 8 letech a 100 tis. km obyčejně auta mění, tak ať se s přidírajícím řemen pak stará někdo jiný...Úsměv
1.5 motor je v podstatě na naše ČR podmínky výkonově zbytečný. Ale chápu, že faktor "dočůrám vejš" hraje roli... Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2021 , 11:40   Citovat  

spurek napsal:
to willothewisps:
Vlastním C9G hatchback 1,8 od nova 2013. Leju pouze benzín a olej. Letos po 115000 km výměna brzd. destiček, kapaliny, svíček (Denso), olej v převodovce (MTF Honda) a samozřejmě každý rok olej v motoru (5W 40 Shell) a všechny filtry. Ve 100 000 km ventily, víceméně jen kontrola a malé doladění. Jestli se Ti nabízí motor 1,8, tak neváhej. Za pár let budem na tak skvělé motory se slzou v oku jen vzpomínat. Mimochodem, letos STK bez sebemenších závad.

To vše v rámci prevence nebo si o to auto samo řeklo?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.7.2021 , 12:04   Citovat  

hopit napsal:
Pokud se nepletu , tak ten motor nedělala Honda .

Cože?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2021 , 12:16   Citovat  

willothewisps napsal:
Cože?

Ano, myslím, že jsem někde "zahlédl", že základ toho motoru je od Peugeotu. Bylo to v diskusi ohledně toho "nešťastného" řešení vedení rozvodového řemenu v olejové mlze. Stejně tak i na turbomotoru pro C9G Type-R Honda spolupracovala s Cosworthem.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 8G vs 9G vs 10G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina