Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Śíbr CRX II
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Krčmík je teď offline  Krčmík
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2025 , 15:41   Citovat  

Ahojte, potřeboval bych poradit na co se zaměřit. Na mém CRX II občas zlobí šíbr. Dělá to jenom ve směru zavírání. Buď se nezačne zavírat vůbec a nebo se během zavírání zastaví. Zatím vždy stačilo opětovně několikrát zmáčknout znova tlačítko a šíbr se dal do pohybu. Ze spoda motor i konektory vypadají pěkně, žádná koroze nebo zaoxidovaný spoj viz foto v příloze.
Díky za rady

sibr_1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
sibr_1.jpg, 107.2 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2026 , 9:13   Citovat  

Krčmík napsal:
Ahojte, potřeboval bych poradit na co se zaměřit. Na mém CRX II občas zlobí šíbr. Dělá to jenom ve směru zavírání. Buď se nezačne zavírat vůbec a nebo se během zavírání zastaví. Zatím vždy stačilo opětovně několikrát zmáčknout znova tlačítko a šíbr se dal do pohybu. Ze spoda motor i konektory vypadají pěkně, žádná koroze nebo zaoxidovaný spoj viz foto v příloze.
Díky za rady

Ahoj, u mě na Accordu Tourer 2.4 byl problém způsobený nefunkčními relátky. Vyměnil jsem obě a šíbr (střešní okno) opět funguje. Dělal jsem to při výměně plynových vzpěr kufru. Byl to docela opruz se k tomu dostat, jelikož je to u tourera až v prostoru nad druhou řadou sedadel.
Závada je v relátkách, které jsou po delší době unavená, respektive jsou vypálený ty přepínací kontakty spojený s táhlem cívky. Já koupil tyto BOSCH 0 986 AH0 304 (ale až po dodání jsem zjistil, že přepínací kontakt je pouze na 20A, vhodnější jsou 30A kvůli velkému náběhovému proudu při sepnutí motoru.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Śíbr CRX II
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina