Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
nove pneu za 1200Kč R17
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 14:22  Naposledy upravil Vlada8 dne 19.8.2008 , 15:19, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

nemate nekdo lehce jete na prodej??? 205/45/17???
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 14:35   Citovat  

jeste co rikate na tyto korejske ??? Nejlevnejsi pneu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 18:43   Citovat  

nikdo nema zkusennost s levnymi pneu za 1200??? pořádnej výtlem ja bych do nich sel...co jsem cetl, pokud nejsou sipove, tak je chvali... ZA TY PRACHY šuk
   Návrat  
zelda46 je teď offline  zelda46
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 19:36   Citovat  

Vlada8 napsal:
nikdo nema zkusennost s levnymi pneu za 1200??? pořádnej výtlem ja bych do nich sel...co jsem cetl, pokud nejsou sipove, tak je chvali... ZA TY PRACHY šuk

Mam sipove 215 40 17

Spokojeny...ale huci(zalezitost vzorku!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 19:40   Citovat  

a co mas za znacku...?? sipaky hluci skoro kazde...
ja tam vyhlidl nejake Suny klasicky vzorek, na raj pneu za 1204Kč kus...v komentarich je vsichni chvali, i lidi co maj na nich najeto uz nekolik tisic...
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 20:11   Citovat  

mno nechci to jen opakovat ale vyplati se setrit na pneu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 20:16   Citovat  

posero napsal:

potrebuju na necem usetrit HaHaaa spis jde o to aby fungovaly...ted je na trhu plno novych neznamych znacek, treba nebude vse marne
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 20:36   Citovat  

Vlada8 napsal:
potrebuju na necem usetrit HaHaaa spis jde o to aby fungovaly...ted je na trhu plno novych neznamych znacek, treba nebude vse marne

no hele taky sem todle řešil.. ale ve finále ušetříš tak 5tisíc.. k čemu ti pak budou když tě nepodržej v zatáčce tak jak by sis představoval..

no ono kup si neznačkovou šprcku a dej si to s cikánkou pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 21:02   Citovat  

eXi_ napsal:
no hele taky sem todle řešil.. ale ve finále ušetříš tak 5tisíc.. k čemu ti pak budou když tě nepodržej v zatáčce tak jak by sis představoval..

no ono kup si neznačkovou šprcku a dej si to s cikánkou pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

ja vim, je to takove dilema...jeste o tom pouvazuju, ale nejaka ta neci zkusennost s levnymi by se hodila...

jinak mas zajimave chute pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem nebo napady pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 21:19   Citovat  

Podle zkušeností co mám s gumama tyk na CRX jsem Pirelli Zero Nero 205/40/17 a byly dobrý a dal jsem za ně 10.000,- teď jsem pořídil Fortuna F2000 s tím že mají rychlost do 270km/h a zatím co jsem na jel těch 1.500km tak musím říct že za 6.000,- co jsem dal tak na suchu drží perfektně, malinko hlučí, ale není to tak hrozný a za mohra je to horší,ale stím jsem počítalprotože mají velké špalky,ale dá se s nima jet Velmi šťastný Když se zamyslím tak já nejezdím žádné závody takže kvalitní gumy nepodřebuju a na městský provoz tyto mi stačí. kouř
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 21:40   Citovat  

ja bych do nich sel.kamos taky koupil levne 17 pneu a v pohode.na normalni jezdeni v klidu.
pri normalnim jezdeni nepoznas jakou mas pneu na aute.teda ja nejsem takovy znalec.sic sem koupil GY F1 ale zase v 15" tam ta cena je nekde jinde.ale ze bych poznal rozdil oproti nankangu nevim teda pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 21:42   Citovat  

Dutch napsal:
Podle zkušeností co mám s gumama tyk na CRX jsem Pirelli Zero Nero 205/40/17 a byly dobrý a dal jsem za ně 10.000,- teď jsem pořídil Fortuna F2000 s tím že mají rychlost do 270km/h a zatím co jsem na jel těch 1.500km tak musím říct že za 6.000,- co jsem dal tak na suchu drží perfektně, malinko hlučí, ale není to tak hrozný a za mohra je to horší,ale stím jsem počítalprotože mají velké špalky,ale dá se s nima jet Velmi šťastný Když se zamyslím tak já nejezdím žádné závody takže kvalitní gumy nepodřebuju a na městský provoz tyto mi stačí. kouř

presne tak OK na mestsky provoz a normalni jezdeni v pohode staci ty levne.
   Návrat  
max-cz je teď offline  max-cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 22:01   Citovat  

mam na preluce 205/40/17 a sem krajne nespokojen - samozrejme nejaky neznackovy skoro novi - puvodni majitel preludky machroval ze tam koupil novy gumy a podobne ale o tri dny pozdeji sem vedel ze me neudrzi na silnici - skousel sem zatacku a vyneslo me to tezce do protismeru a jak u nas v brne lehce prselo tak to bylo jak na lede , jel sem slabejch 40km/h a do zatacek sem driftoval s predkem Smutný Smutný Smutný

takze si je zatim necham abych mel vubec na cem jezdit ale jak se nastradaji nejaky korunky du do nejakych znackovych at stoji cokoliv - nehodlam to oprit kvuli levnejm gumám tolik penez zase nemam Ble
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 22:07   Citovat  

max-cz napsal:
mam na preluce 205/40/17 a sem krajne nespokojen - samozrejme nejaky neznackovy skoro novi - puvodni majitel preludky machroval ze tam koupil novy gumy a podobne ale o tri dny pozdeji sem vedel ze me neudrzi na silnici - skousel sem zatacku a vyneslo me to tezce do protismeru a jak u nas v brne lehce prselo tak to bylo jak na lede , jel sem slabejch 40km/h a do zatacek sem driftoval s predkem Smutný Smutný Smutný

takze si je zatim necham abych mel vubec na cem jezdit ale jak se nastradaji nejaky korunky du do nejakych znackovych at stoji cokoliv - nehodlam to oprit kvuli levnejm gumám tolik penez zase nemam Ble

ono to neni jenom v gumach je to dobrý
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 22:23   Citovat  

A o cem??
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 22:26   Citovat  

posero napsal:

Že to píšeš zrovna ty ??? Velmi šťastný přátele
   Návrat  
zelda46 je teď offline  zelda46
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 22:31   Citovat  

Vlada8 napsal:
a co mas za znacku...?? sipaky hluci skoro kazde...
ja tam vyhlidl nejake Suny klasicky vzorek, na raj pneu za 1204Kč kus...v komentarich je vsichni chvali, i lidi co maj na nich najeto uz nekolik tisic...

Nevim co to je zapomel sem to ale staly nejaky kolem 1234kc
Nejsem zavodnik,jezdim opatrne a dle moznosti.
Kdo chce gumy na zavody at si koupi zavodni ci drahsi kazdeho vec.
Ja sem snimi spokojeny.Za ty prachy bomba.Vzorek jak goodyear
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 22:40   Citovat  

Rom. napsal:
Že to píšeš zrovna ty ??? Velmi šťastný přátele

yokohama parada kouř kdo ma vic?

PS:prave proto to pisu zrovna ja uz sem se projel na kdejakejch sunkach za 100 kus a rikam kdyz pneu tak poradnou
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 11:39   Citovat  

jagy napsal:
A o cem??

taky o zkusenostech Úsměv
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 11:41   Citovat  

je to dobrý
kamol napsal:
ono to neni jenom v gumach je to dobrý
přesně tak!Uznávám ze kvalitní gumy drží lépe a ze člověk jede na horších 40 na mokru a nedrží to to je fakt ale brali jsme to ze jezdíme městský provoz takze do zatáčky 40 nejezdím!Druhá věc koupíš dražší a ono hle ve 40 to na mokru drží-mám přeci drahý gumy zkusím víc,pak jedu do zatáčky o dost víc než se i kvalitní guma utrhne a jsem zvědav co pak bude člověk dělat např v 80 ve smyku na mokré vozovce....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 11:50   Citovat  

Dutch napsal:
a jsem zvědav co pak bude člověk dělat např v 80 ve smyku na mokré vozovce....

nevim jak ostatni ale ja si zakryju oci rukama a zacnu kvicet ze nabouram Se stydím
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 11:52   Citovat  

šetřit na gumách je :mravenec:, asi tak stejná jako na brzdách

navíc, když máš skoro 200koňový auto. jinak rozměr na integru je 205/40 R17, jestli jsou ty kola na integru

jinak já mám Pirelli PZero NERO a jsem spokojen, za ten peníz dobrá guma. Na pneusky za cca 2700 ,-
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 11:55   Citovat  

šetřit na gumách je :mravenec:, asi tak stejná jako na brzdách

navíc, když máš skoro 200koňový auto. jinak rozměr na integru je 205/40 R17, jestli jsou ty kola na integru

jinak já mám Pirelli PZero NERO a jsem spokojen, za ten peníz dobrá guma. Na pneusky za cca 2700 ,-
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 12:02   Citovat  

You Get What You Pay For
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 12:07   Citovat  

Již v obdobném tématu jsem zjistil,že to nemá cenu řešit Hihi Kupte si levný gumy,za ušetřený peníze blikací anténu či jinou cool věc a až vám v tom vašem městském provozu na mokru bude na přechodu chybět metr... přátele Neberte to nikdo osobně,je to jen otázka priorit. Mrk
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 12:12   Citovat  

Nezapomeňte, že to není jenom o tom jak rychle kdo projede zatáčku, ten kdo není hloupej přizpůsobí rychlost stavu vozidla atd... Jde spíše o to, jak jsou gumy schopny reagovat na kritické situace. Jen vám řeknu, že jsem měl šmejdy gumy v šířce 215 a teď mám kvalitní gumy v šířce 195, rozdíl v brzdné dráze je tam asi takový jako mezi suchem a mokrem (možná i větší), na prudký strhnutí se šmejdama gumama zapomeňte, se hned utrhnou. A když jezdíte ve městě, tak se občas stane, že vám auto nedá přednost (takže to musíte strhnout) nebo vám tam někdo skočí (takže to musíte zadupnout). To pak hrajou roli centimetry. Centimetry od toho že budete mít rozbitý auto, újmu na zdraví, nebo půjdete bručet. Já šetřit nehodlám a když nemám na kvalitní velký a široký gumy, tak si nebudu hrát na machra a koupím si menší kola. Toť můj názor papa
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 13:16   Citovat  

spoon napsal:
Již v obdobném tématu jsem zjistil,že to nemá cenu řešit Hihi Kupte si levný gumy,za ušetřený peníze blikací anténu či jinou cool věc a až vám v tom vašem městském provozu na mokru bude na přechodu chybět metr... přátele Neberte to nikdo osobně,je to jen otázka priorit. Mrk

tak tak OK

usetrete par tisic na pneu, pak nedobrzdite, a kdopak tu nedodrzel dostatecnou vzdalenost? A kdopak tu nema havarijku?
A to mluvim jen o penezich, ne o zdravi kouř
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 13:20   Citovat  

Crasher: presne tak.. OK

Kamol: To je dobra blbost. pořádnej výtlem To se zkusenostma nema nic spolecneho.

Stejne nechapu, ze nekdo nacpe do auta obrovske penize, koupi velke kola a pak nema na alespon prumerne pneu.

A z vlastni zkusenosti vim, ze na pneu nikdy nesetrit. Driv nebo pozdej budete litovat..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 13:23   Citovat  

to je bud anebo.proste ty dobrzdis a ten za tebou ne.jasne ze je lepsi kvalitnejsi guma znackova ,ktera je drahsi.ale nevidim nic spatneho na tech levnych gumach co se tyce normalniho provozu.nereknu pokud jezdis pilu tak potrebujes prilnavost dobre brzdit ,take pohotove reakce atak.
jednu dobu proste nebyli penize tak sem jezdil s vectrou pres leto na zimakach a nemel sem problem s nicim a vsude sem dobrzdil a ze by mi auto ustrelilo taky se nestalo nikdy ani na vode.nekdo tady urcite taky kupuje jete pneumatiky treba znackove a uz s polovinou vzorku atd.tak si myslim ze nova guma s novym vzorkem bude na tom lepe nez stara guma.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 13:27   Citovat  

jagy napsal:
Crasher: presne tak.. OK

Kamol: To je dobra blbost. pořádnej výtlem To se zkusenostma nema nic spolecneho.

Stejne nechapu, ze nekdo nacpe do auta obrovske penize, koupi velke kola a pak nema na alespon prumerne pneu.

A z vlastni zkusenosti vim, ze na pneu nikdy nesetrit. Driv nebo pozdej budete litovat..

tak ja nevim teda.nekdo tady psal ze ma prelude a ze mu to ustreluje atd.jel sem s frikem ma prelude 4g siroke auto ma na tom gumy debica ktere nejsou zrovna spicka a auto proste drzelo dobre a to nebylo ani uplne sucho.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
nove pneu za 1200Kč R17
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina