Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pro hovado s prazskou zlutou ITR bez predni SPZ
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.8.2008 , 18:33   Citovat  

no ono nekdy jsou nepozorni i lidi.jednou v praci sem jel firemnim autem v ostrave.jedu v pohode a radim se do leveho pruhu kde nikdo nestoji a ja mam zelenou tak trosku pridam a jak uz sem pridaval tak sem si vsiml jak zenska preleza zabradli a bezi mezi autama protoze oni staly na cervenou a ja sem mel do leva zelenou.tak proste bezi aby stihla salinu a je ji uplne jedno ze nejde pres prechod a ze utika kolem aut na krizovatce.no takze nastesti sem si ji vsiml vcas dupl na brzdy stocil trochu auto do kolejiste(kdyby se salina uz rozjela tak nevim)a zenska nastesti jenom do me narazila ze sem ji nenabral.no ale docela dobre se odrazila a spadla na zem pořádnej výtlem tak sem ji samozrejme pomohl zjistil jestli nic neni a dobre jela na salinu pořádnej výtlem kdyby tam byl reno tak ji vyliska pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Frenkief je teď offline  Frenkief
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 15:42   Citovat  

Přestan mít ty velký řeči a radši napiš jak to bylo doopravdy a nezviditelnuj se ty chytráku.Moc dobře si mě viděl jak přijíždim a schválně si vlez do silnice na červenou a šel pomalu abych musel zabrzdit.Tyhle naschválisty mam nejradši celou dobu čekaj a když seš tesně u nich tak ti tam skočej a poser se.Akorád hazarduješ se svym životem.Komu ty bys chtěl lámat čelist.Máš jenom silný keci a hazíš špínu na cizí.Podle mě seš zakomplexovanej blbeček.Bud chlap a nechovej se jak holčička.Víš kde bydlim máš možnost se stavit a zlomit mi tu čelist budu se těšit
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 15:45   Citovat  

a pravda je venku pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 15:50  Naposledy upravil ReNo dne 22.8.2008 , 15:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Frenkief napsal:
Přestan mít ty velký řeči a radši napiš jak to bylo doopravdy a nezviditelnuj se ty chytráku.Moc dobře si mě viděl jak přijíždim a schválně si vlez do silnice na červenou a šel pomalu abych musel zabrzdit.Tyhle naschválisty mam nejradši celou dobu čekaj a když seš tesně u nich tak ti tam skočej a poser se.Akorád hazarduješ se svym životem.Komu ty bys chtěl lámat čelist.Máš jenom silný keci a hazíš špínu na cizí.Podle mě seš zakomplexovanej blbeček.Bud chlap a nechovej se jak holčička.Víš kde bydlim máš možnost se stavit a zlomit mi tu čelist budu se těšit

Hahaha, a to je divne, ze slo tolik lidi na cervenou, ze?
Prijed, uz se na tebe moc tesim je to dobrý
jo takk, nevim kde bydlis, nemam to zapotrebi rekl jsem jasne, ze kdyz te potkam, tak ti rad fasadu upravim Lucy
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 15:52   Citovat  

ono obcas se stava, ze ma clovek zelenou s tim ze po odboceni je prechod kde je taky zelena :)) Stejne jako kdyz mam zelenou doleva, furt musim davat prednost protijedoucim, ze...
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 15:53   Citovat  

hele a na jaké křižovatce to bylo? není poblíž nějaký úřad, banka? něco kde maj kamery? chtělo by to záznam, to by byla podívaná Úsměv
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 15:54   Citovat  

Bitkar napsal:
ono obcas se stava, ze ma clovek zelenou s tim ze po odboceni je prechod kde je taky zelena Úsměv) Stejne jako kdyz mam zelenou doleva, furt musim davat prednost protijedoucim, ze...

Jo jo to je pravda, u nás v Třinci máme u TESCA taky takovou křižovatku,a ti co odbočují z TESCA doleva mají zelenou jako chodci,ale musejí dát přednost.
   Návrat  

Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 15:55   Citovat  

rooney napsal:
Jo jo to je pravda, u nás v Třinci máme u TESCA taky takovou křižovatku,a ti co odbočují z TESCA doleva mají zelenou jako chodci,ale musejí dát přednost.

fakt? neříkej pořádnej výtlem co ještě zajímavýho povíš Rooney šuk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 15:58   Citovat  

To vis ze jo, kdybys alepon ty ITRhovado byl inteligent, tak by Ti doslo, ze jsi jel take na cervenou. Pac jakmile mas zelenou, tak ji maji i chodci po Tve leve strane, vcetne me ...
takze jestli ja sel na cervenou, pak jsi ty jel na cervenou a jeste jako prase (presto ze ti to prd jede) šuk
   Návrat  
Vinc je teď offline  Vinc
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 15:58   Citovat  

Frenkief : je to dobrý ,takové šašky co vidí,že člověk jede a oni mu tam schválně vlezou at' už na červenou nebo i na zelenou,nezaslouží nic jiného než dobře mířené čelo na nosní přepážku Mrk ,měli by se zamyslet nad tím jestli je baví život,pokud ne at' radši skočí z okna.. jo jinak,to ještě nevíš,že v honda klubu jsou největší borci a střelci,všichni dělají muy,kick,jsou mistři MMA,tady se v průměru zvedá na bench 150kg,já být tebou radši se neukazuju a auto radši dávám do garáže,protože po otbě jsou jak slepičky po flusu pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:01   Citovat  

To sem měl vědět hned,že si pan buzerant z moravy co se napakoval do Prahy trošku to tady nestíhaš.Pořád nevyhrožuj ty blbečku a přid.To ne seš :mravenec: radši mi to auto objedeš klíčem,protože neskousneš,že má někdo lepší auto než ty.Podle čeho soudíš,že mi to nejede?Prostě zakomplexovanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:01  Naposledy upravil ReNo dne 22.8.2008 , 16:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vinc napsal:
Frenkief : je to dobrý ,takové šašky co vidí,že člověk jede a oni mu tam schválně vlezou at' už na červenou nebo i na zelenou,nezaslouží nic jiného než dobře mířené čelo na nosní přepážku Mrk ,měli by se zamyslet nad tím jestli je baví život,pokud ne at' radši skočí z okna.. jo jinak,to ještě nevíš,že v honda klubu jsou největší borci a střelci,všichni dělají muy,kick,jsou mistři MMA,tady se v průměru zvedá na bench 150kg,já být tebou radši se neukazuju a auto radši dávám do garáže,protože po otbě jsou jak slepičky po flusu pořádnej výtlem

VINC, ctes to dukladne? Kydkoliv on dostane zelenou, tak i ja jako chodec.. pac on prejizdel hlavni a odbocoval doleva ... a az se vratim z mimone, NATOCIM VIDEO Z DANE KRIZOVATKY.
Pujde tam videt, ze jakmile dostanu jako ridic zelenou, tak automaticky skoci i chodcum na strane ..
tudiz nesudte, rad video pridam Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:03   Citovat  

Frenkief napsal:
To sem měl vědět hned,že si pan buzerant z moravy co se napakoval do Prahy trošku to tady nestíhaš.Pořád nevyhrožuj ty blbečku a přid.To ne seš :mravenec: radši mi to auto objedeš klíčem,protože neskousneš,že má někdo lepší auto než ty.Podle čeho soudíš,že mi to nejede?Prostě zakomplexovanej

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

ted jsi to presne trefil
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:05   Citovat  

jede ta žlutá ITR do Mimoně? Co si to rozdat tam kluci? (na sprintu) Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:06   Citovat  

Ty hlupáku když mě padne zelená je jasný ,že ty maš taky zelenou ale ne porad jak by asi ty auta pak odbočili ty pako .to by čekali až tam nikdo nepujde nebud primitiv a mysli seš prece chytrolín od počítaču
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:09  Naposledy upravil Bitkar dne 22.8.2008 , 16:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ITR: doporucuju si zaplatit kurz
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:10   Citovat  

nechapu, ze tu resite neco jako je zelena na prechodu.. je prece jasny, ze odbocujici, kterej ma zelenou a ma lidi na prechodu, co maji taky zelenou, je musi nechat prejit..
docela koukam, ze o tom vubec premejslite!
Rena znam celkem dobre a myslim, ze nema zapotrebi skakat nekomu na cervenou nebo schvalne zdrzovat.. :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:11   Citovat  

mega1 napsal:
nema zapotrebi skakat nekomu na cervenou nebo schvalne zdrzovat.. :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

jj, se ma moc rad i na min riskantni veci (treba jizda se mnou :)) )
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:12   Citovat  

Frenkief napsal:
Ty hlupáku když mě padne zelená je jasný ,že ty maš taky zelenou ale ne porad jak by asi ty auta pak odbočili ty pako .to by čekali až tam nikdo nepujde nebud primitiv a mysli seš prece chytrolín od počítaču

No jiste, a me tam padla zelena a ja nesel, cekal jsem totiz, az padne cervena a ty me div nesrazis ... napadlo te take nekdy, ze je to udelane tak, ze stihnes prejit celou silnici a nejen pulku?
Ale vis, ja se v pulce zastavil, pac jsem si cvrnknul z tve ITR do kalhot, ze HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:13   Citovat  

Bitkar napsal:
jj, se ma moc rad i na min riskantni veci (treba jizda se mnou Úsměv) )

HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:14   Citovat  

Ja nejedu sorry,ale musel bych sundat ty hnusný kola a upravit motor protože jak řikal chytrak seriová ITR nejede
   Návrat  
XTCman je teď offline  XTCman
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:16   Citovat  

ReNo napsal:
Hahaha, a to je divne, ze slo tolik lidi na cervenou, ze?
Prijed, uz se na tebe moc tesim je to dobrý
jo takk, nevim kde bydlis, nemam to zapotrebi rekl jsem jasne, ze kdyz te potkam, tak ti rad fasadu upravim Lucy

Nevím nevím, toho kluka ze žlutou ITR znám velice dobře a musím říct, že je dost v poho. A řidič je perfektní. Bůhví jak to bylo. Neznamená, že když tady tvrdíš nějaký věci, že to tak taky skutečně bylo. Možná to bylo tak, že jsi si řekl blbeček ze žlutou ITR, pěkně si zabrzdíš protože já jsem chodec a ten má za každých okolnosti přednost. Možná to bylo jinak. Těžko soudit
Každý někdy udělá chybu ON i TY. Každopádně to není floutek co nemá úctu k lidskému životu a který by bezdůvodně někoho ohrožoval.
Takže buď mu jdi rozbít hubu pokud se cítíš v právu a nebo už to uzavři.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:16   Citovat  

Frenkief napsal:
Ja nejedu sorry,ale musel bych sundat ty hnusný kola a upravit motor protože jak řikal chytrak seriová ITR nejede

otazka je, kdo z vas je vetsi chytrak, ze..
skoda, ze mas 4 prispevky tady na foru a vsechny se tykaji hadky a urazeni nekoho Tak to valím bulvy

XTCman: i perfektni ridic a clovek v poho nekdy muze ujet Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:21  Naposledy upravil Bitkar dne 22.8.2008 , 16:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

hlavne kdyz to na krizovatce kde je prechod plnej chodcu tocim do Vtecu, tak to ulet urco je a kdyby byl dotycnej v pohode, tak prizna chybu a omluvi se. To neni normalni jet s plynem na podlaze ve meste skrz prechod plnej lidi... me to prijde, ze dotycnej to chtel stihnout driv nez tam chodci dojdou, coz je kravina na sebrani papiru.

ad: navic ty reakce zrovna nejsou na typka v pohode... celkem mu preju aby se z nej na nejakou dobu stal chodec.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:22   Citovat  

Protože se nenecham uražet tak sem se zaregistroval.Hazet na sebe špínu nenecham.Možna jezdim riskantně,ale rozhodně ne vuči ostatním natož chodcum.Každej má na to svuj pohled,ale nadávat nebo vyhrožovat navíc po internetu je slabožský
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:25   Citovat  

Frenkief napsal:
Protože se nenecham uražet tak sem se zaregistroval.Hazet na sebe špínu nenecham.Možna jezdim riskantně,ale rozhodně ne vuči ostatním natož chodcum.Každej má na to svuj pohled,ale nadávat nebo vyhrožovat navíc po internetu je slabožský

kdybys me vytocil, taky bych si asi vylila vztek..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:26   Citovat  

at si to vyridi mezi sebou oni 2 protoze oni 2 u toho byli.a takove ty chytracke reci typu prihlas se na kurz atd ohrozujes lidi apod.to si nechte protoze ste tam nikdo nebyli.
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:26   Citovat  

mega1 napsal:
otazka je, kdo z vas je vetsi chytrak, ze..
skoda, ze mas 4 prispevky tady na foru a vsechny se tykaji hadky a urazeni nekoho Tak to valím bulvy

XTCman: i perfektni ridic a clovek v poho nekdy muze ujet Mrk

Ty jsi nikdy neujela? VTEC
   Návrat  
XTCman je teď offline  XTCman
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:27   Citovat  

Bitkar napsal:
hlavne kdyz to na krizovatce kde je prechod plnej chodcu tocim do Vtecu, tak to ulet urco je a kdyby byl dotycnej v pohode, tak prizna chybu a omluvi se. To neni normalni jet s plynem na podlaze ve meste skrz prechod plnej lidi... me to prijde, ze dotycnej to chtel stihnout driv nez tam chodci dojdou, coz je kravina na sebrani papiru.

ad: navic ty reakce zrovna nejsou na typka v pohode... celkem mu preju aby se z nej na nejakou dobu stal chodec.

No nevím, pokud jsem dobře četl, psalo se tu že mu málem přejel paty, takže těžko jel do přechodu plněho lidí. nemá cenu to řešit. Nikdo z nás u toho nebyl. Není dobrý si hrát na soudce.
Musím říct, že kdyby mě někdo takhle řešil a urážel a já se cítil v právu taky bych se nedal.

Hlavně že jsou všichni živí a život jde dál. Kdyby jsou jen kdyby.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 16:28   Citovat  

Danny napsal:
Ty jsi nikdy neujela? VTEC

dyt pisu, ze kazdej muze ujet.. i clovek v poho..
nepopiram to tu prece nikde.. tim padem ani u sebe
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pro hovado s prazskou zlutou ITR bez predni SPZ
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina