Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vyfuky z e-shopu
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Lenny je teď offline  Lenny
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 14:16   Citovat  

Ahoj,

máte prosím někdo zkušenosti s výfuky od autodoplnku konkrétně 3A racing?

kvalita, zvuk atd. díky za info
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 14:21   Citovat  

3A má Fish na coupe 5g... dost uřvaný...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 14:37   Citovat  

Tak to je přesně to co jsem slyšet nechtěla....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 14:43   Citovat  

No tak marab ho snad měl na C 4g...
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 15:37   Citovat  

ahoj mam vejfuk od 3a racin kupoval sem ho na tech strankach jak tu mas odkaz sem s nim fakt spokojenej zvuk ma peknej a zda se mi ze i navysil vykon takze my zkusenosti sou pozitivni Úsměv konkretne mam tenhle tudy odkaz
   Návrat  
peetr.d je teď offline  peetr.d
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 16:01   Citovat  

Lenny napsal:
Tak to je přesně to co jsem slyšet nechtěla....

tak to jsme na tom stejně Leny, chtěl jsem přemýšlím o koupi výfuku od týhle značky ale nechci aby to řvalo, prostě bych chtěl jen takovej pěknej dunivejk zvuk....hlavně aby to nešlo do kabiny,,,ale zase záleží jestli si někdo ještě k tomu nevynda katalizátor a lupně tam místo toho rezonátor a nebo místo středovýho tlumiče dá rezonátor tak potom ti takovejhle výfuk řve dost,,,ale myslím že normálně by neměl,,,,za ty prachy.,,,já bych chtěl teda original na Accorda-6000kč----noještě uvidím:-/
   Návrat  
senno je teď offline  senno
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 16:02   Citovat  

mara-mww napsal:
ahoj mam vejfuk od 3a racin kupoval sem ho na tech strankach jak tu mas odkaz sem s nim fakt spokojenej zvuk ma peknej a zda se mi ze i navysil vykon takze my zkusenosti sou pozitivni Úsměv konkretne mam tenhle tudy odkaz

Nemáš nějaký videjko jakej to má zvuk?I když já mam jinýho civica tak aspoň přibližně Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 16:05   Citovat  

senno napsal:
Nemáš nějaký videjko jakej to má zvuk?I když já mam jinýho civica tak aspoň přibližně Úsměv

jasny ze mam Úsměv tady je akorat to tam piska pac to nezvladl telefon predstav si to proste bez piskani no Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 16:08   Citovat  

chlapi chtěl jsem se teda zeptat jestli to jde do kabiny?a máte všechny tlumiče co jsou po cestě?Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 16:11   Citovat  

peetr.d napsal:
chlapi chtěl jsem se teda zeptat jestli to jde do kabiny?a máte všechny tlumiče co jsou po cestě?Úsměv

hele ja tam nemam koncovej tlumic a v kabine to neslysim skoro vubec takze pohoda Úsměv nebo jak pro koho ja chci aby to melo nakej zvuk takze asi vyndam i stredovej tlumic a katak Velmi šťastný mam rad kdyz ma auto poradnej zvuk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 16:29   Citovat  

mara-mww napsal:
hele ja tam nemam koncovej tlumic a v kabine to neslysim skoro vubec takze pohoda Úsměv nebo jak pro koho ja chci aby to melo nakej zvuk takze asi vyndam i stredovej tlumic a katak Velmi šťastný mam rad kdyz ma auto poradnej zvuk

jasný, ale mě se spíš líbí když vevnitř slyším bud to tichoučku- na dělší cesty a nebo muzik, no a potom když chci slyšet jak mě slyší ostatní z venku tak si ztáhnu okénko a líbí se mi když si vyfuk pěkně brumlá a ve vyších otáčkách lehce kvičíÚsměv)měl jsem R19 1.8 16V dal jsem si tam Remuse a zvuček moc hezkej,,,ale byl to universal,,,,ty drařží jsou lepší...sakra budu muset vyrazit na náky sraz a poslechnout si ty laufy, přeci jen jsem majitelem Hondy jen 4měsíce:-)ale už ted vím že je to každopádně jedna z nejlepších značek.-)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 7:32   Citovat  

peetr.d napsal:
jasný, ale mě se spíš líbí když vevnitř slyším bud to tichoučku- na dělší cesty a nebo muzik, no a potom když chci slyšet jak mě slyší ostatní z venku tak si ztáhnu okénko a líbí se mi když si vyfuk pěkně brumlá a ve vyších otáčkách lehce kvičíÚsměv)měl jsem R19 1.8 16V dal jsem si tam Remuse a zvuček moc hezkej,,,ale byl to universal,,,,ty drařží jsou lepší...sakra budu muset vyrazit na náky sraz a poslechnout si ty laufy, přeci jen jsem majitelem Hondy jen 4měsíce:-)ale už ted vím že je to každopádně jedna z nejlepších značek.-)

tohle je taky universal Úsměv no jako v kabine to fakt neni skoro slyset vetsina lidi mi to taky rikala co semnou jeli . ten zvuk je v pohode ale ja proste chci poradnej zvuk no Velmi šťastný no ja mam civica taky kratce ale jako lauf tam musel jit kola a vejfuk to je zaklad Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 8:05   Citovat  

peetr.d napsal:
tak to jsme na tom stejně Leny, chtěl jsem přemýšlím o koupi výfuku od týhle značky ale nechci aby to řvalo, prostě bych chtěl jen takovej pěknej dunivejk zvuk....hlavně aby to nešlo do kabiny,,,ale zase záleží jestli si někdo ještě k tomu nevynda katalizátor a lupně tam místo toho rezonátor a nebo místo středovýho tlumiče dá rezonátor tak potom ti takovejhle výfuk řve dost,,,ale myslím že normálně by neměl,,,,za ty prachy.,,,já bych chtěl teda original na Accorda-6000kč----noještě uvidím:-/

To je přesný, chci vejfuček kterej vydržim poslouchat třeba 1000 kiláků... hodně uvažuju o tý kombinaci se středovým dílem co tam maj
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 8:49   Citovat  

Ja mam taky 3A jako ma Mara a spokojenost .vcera jsem jel z Linze do Budejc a v pohode a to tam nemam katík...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 9:11   Citovat  

mara-mww napsal:

jo tak ten je pěknej, výhoda že má regulaci no, hlavně má podrobný popis....zkusim se optat na ten příčnej ještě u prodejce, ale tomu se nedá vždy věřit...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 9:29   Citovat  

Lenny napsal:
jo tak ten je pěknej, výhoda že má regulaci no, hlavně má podrobný popis....zkusim se optat na ten příčnej ještě u prodejce, ale tomu se nedá vždy věřit...

jj je fakt v pohode a hlavni je ze se da regulovat ten zvuk silencrem a nebo ho muzes uplne vyndat je to tam chyceny jenom sroubem na imbus takze neni vubec problem Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 9:46   Citovat  

Taky sem o něm původně přemýšlela, ale nějak se mi prostě líbí to origo provedení, tak ho chci zachovat.
Crx prostě sluší Úsměv jen škoda že jsem ho ještě na žádný neviděla neslyšela.... nemusela bych být zrovna pokusnej králík...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 10:01   Citovat  

Lenny napsal:
Taky sem o něm původně přemýšlela, ale nějak se mi prostě líbí to origo provedení, tak ho chci zachovat.
Crx prostě sluší Úsměv jen škoda že jsem ho ještě na žádný neviděla neslyšela.... nemusela bych být zrovna pokusnej králík...

ja nevim treba koki... to ma reseny takhle tudy odkaz coz se mi fakt dost libi Úsměv vypada to zajimave a hlavne ten zvuk Se stydím to nema chybu je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 10:11   Citovat  

Zrovna včera jsem na to koukala a je to zrovna to co se mi vůbec nelíbí Ble
ale proti gustu.... každej máme jinej vkus Cool
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 10:17   Citovat  

Lenny napsal:
Zrovna včera jsem na to koukala a je to zrovna to co se mi vůbec nelíbí Ble
ale proti gustu.... každej máme jinej vkus Cool

Velmi šťastný tak nic no . tak kazdej ma jinej vkus a ma rad neco jinyho na aute Úsměv me se tohle zrovna libi
   Návrat  
Mojmír 366 je teď offline  Mojmír 366
PříspěvekZaslal: 9.12.2008 , 18:25   Citovat  

Nevěřím že ti ten výfuk zvedl výkon.To je jen zvukový klam.Koncový díly výfuků přidají max. 2 koně až kolem 6-7000ot.a to nemůžeš nikdy poznat.Většinou ve středních otáčkách výkon poklesne.Každý auto má odladěný odpor ve výfuku,když dáš volnější výfuk což je nento případ,tak si v nižších ot.pohoršíš a těsně před omezovačem pomůžeš.Ale 2koně nic neřeší.Jeto jen o zvuku. Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Horďa-Black je teď offline  Horďa-Black
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2008 , 18:45   Citovat  

Mam celej koncak A3 racing a sem spokojen,mel jsem i kompelt vejfuck nerez svody, prostredni dil rezonatot a koncak A3 s potrubim 55 a dalo se s tim jezdit,rvalo to Se stydím pro me usi hralo pořádnej výtlem az od 3 tis vejs
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2008 , 20:42  Naposledy upravil MalTake dne 9.12.2008 , 20:48, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

mara-mww napsal:
zda se mi ze i navysil vykon takze my zkusenosti sou pozitivni Úsměv

to se ti opravdu jen zdá HaHaaa

Abych nebyl úplně OT: mám komplet SRS systém s katem pohoda,bez katu uřvaný,ale posl dobou mě to přijde tišší a tišší
takže buď mi někdo nacpal jabko do vejfuku a nebo sem už ohluchl Velmi šťastný chystám se na výrobu trubky s přírubama místo katu pak uvidíme Mrk
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2008 , 20:43   Citovat  

Já mám svody supersprint a zbytek komplet invidia, místo katu trubka. dával sem tento výfuk kvuli výkonu a pusím říct že nárust 16PS už je docela znát ale koupil sem to z druhé ruky a chybí mi tam silencer. a zvuk je na dlouhou cestu celkem nepoužitelnej. ted sem si ho svařil ale ještě neni pořádně vyzkoušenej. jen sem nastartoval v garáži a myslim že se ten zvuk moc neskrotil. uprostřed sem zvolil trubku s pruměrem 40. myslíte že je to moc??? jak přesně fungujou ty stavitelné silencry??? myslel sem že okolo té trubky jsou díry které se přivírají ale tady na jednom odkazu píšou že je stavitelnej a žádný díry tam nemá. co je nutné dodržet při jeho výrobě???
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
vyfuky z e-shopu
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina