Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
pokusíme se splnit sen rooneyemu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Strana 13 z 14

Pomužeme splnit sen?
ano
66%
 66%  [ 64 ]
ne
17%
 17%  [ 17 ]
nejsem rozhodnut popřemýšlím
15%
 15%  [ 15 ]
Hlasovalo : 96
Celkem hlasů : 96

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 17:54   Citovat  

Marfi napsal:
no co je vubec sto grilovackou?
dyt jsi ji prosvihl...ty beku to bylo zraso
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 19:59   Citovat  

PAKO napsal:
ty jsi ale chytlavej...tkze kdyz do cervan pristiho roku ronik nebude mit targu platim grilovaci smutnou party ja a kdyz bude tak tu oslavu zatahnes ty...oki???

Targa musí bejt ještě tuto zimu Mr. Green Už mám vybráno Honda
   Návrat  

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 20:04   Citovat  

PAKO napsal:
dyt jsi ji prosvihl...ty beku to bylo zraso

Ty jsi mu nevyridil kdy?
A ja proc si beres domu i jeho porci, ze prej mu ji predas naštvanej

rooney, nezapomen dat vedet, az bude vybrane vozitko, abych ... Lucy
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 20:05   Citovat  

rooney napsal:
Targa musí bejt ještě tuto zimu Mr. Green Už mám vybráno Honda

Tak se pochlub
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 20:15   Citovat  

ReNo: Neboj se, dám ti vědět,aby si pak nelitoval že ses připomněl HaHaaa Ale děkuji vážím si toho přátele

sh@m@n: No já to nejprve musím s někým konzultovat,abych sem nehodil něco co se nebude vůbec hodit třebas. Neboj se,dám vám určitě pak vědět Úsměv
   Návrat  

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 20:19   Citovat  

rooney napsal:
ReNo: Neboj se, dám ti vědět,aby si pak nelitoval že ses připomněl HaHaaa Ale děkuji vážím si toho přátele

Noo, si privezes auti, ale kdo Ti zasponzoruje prvni nadrz? Lucy
wokurka Marfi poudala, ze prej zatahne povinne ruceni :hehe:
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 12.9.2008 , 20:25   Citovat  

ReNo napsal:
Noo, si privezes auti, ale kdo Ti zasponzoruje prvni nadrz? Lucy
wokurka Marfi poudala, ze prej zatahne povinne ruceni :hehe:

Heh no plná nádrž ta výjde docela draho,já bych byl rád kdyby se mě to podařilo zaplatit a v pohodě dovést k nám,pak přihlásit atd.. přes zimu by se to někde uklidilo do tepla pak už budu v autoškole takže to uteče .. stejně bych jezdit nemohl. Úsměv Asi z kontaktuju wokurku po icq a budu apelovat na marfiho city kdy ještě se mnou hrával kulečník přes icq HaHaaa
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 13.9.2008 , 7:08   Citovat  

dame do toho LPG a budes jezdit za půl VTEC
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 13.9.2008 , 10:10   Citovat  

PAKO napsal:
dame do toho LPG a budes jezdit za půl VTEC

Tak to nikdy HaHaaa
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2008 , 10:48   Citovat  

MikeT ,dikes penízky dorazily Úsměv

přátele
   Návrat  

JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 11:50   Citovat  

monty napsal:
proboha proč to cpeš to tohodle tematu ? coto má se sbírkou společnýho ? založ si solo tema

Neber jmeno pana nadarmo :o) Za prve jsem se OMLUVIL a za druhe TO SEM PATRI. V podtextu jsem si rypl do toho, jakym stylem chce rooney prijit k autu. Nejde mi o zadny fotak. Kdyz budu chtit, tak si ho sam koupim a nemusi me nikdo sponzorovat. Stejne, jako jsem si sam vzal na splatky hondu. Zacalo to tady aktivitou druhych (doufam) a pokracuje to tim, ze nikdo nic neposle a rooney se pokusi ozivit tema. Naposleddy srdcervoucim pribehem o touze, ktery hned skoncil v uvodu threadu. Mozna zalozte thread, jak kdo ke sve honde prisel, diky komu, za kolik a co ho to stalo a ne jen penez. Jsou taci, co meli papiry roky a setrili..Taci, jako ja a nesetri, ale splaci, taci, co uspesne podnikaji a vydelavaji a maji na to..Kolik je takovych jako rooney?

Jsi fanda chlape, to beru a prisaham, ze proti tobe JINAK nic nemam a ani nemuzu, protoze te prece neznam. V zime chces kupovat targu..Sam jednu mam, rika se ze velice solidni kousek. Jeden z nas tu targu shanel a sam vi, jak je tezke slusnou koupit. Kolik mas na ni? Urcite ne, 20 - 30 tisic z knizky. I ja jsem stastny majitel tveho snu a mas me automaticke sympatie a preji ti ji moc, ale tohle koser neni. A tak je divne cele tohle podnikani. Nebudu tady mlzit, jako Mikina. Nemam ho rad a to jeho zaverecne paradoxni "Není to myšleno nijak zle proti tobě Rooney, to vůbec..." jen zase ukazal, ze je prizdisrac..Ale byl snad prvni, kdo rekl svuj nazor proti..I kdyz jsi Miki dacan..tohle beru.

Jinak Monty byl bych ti vdecen, kdyby jsi laskave zrusil thread, ktery JSEM NEVYTVORIL a tohle aby jste nemazali..Nejaka svoboda slova snad byt musi. Parada, jako moderatorske reakce jsem nafasoval tak rychle..Neco jako za komunistu (odpustte si komentare typu,ze je ani beztak nepamatuju,je mi 37) NEHODICI SE SKRTNETE a byl jsem presunut.Tohle tema je same vzdychani a je a ooo, ale i anti nazor by sem mel patrit.. Jinak pripravte si vetsina z vas kameny a do me..ocekavam to a divil bych se, kdyby to neprislo.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 12:02   Citovat  

Ano, máš pravdu, že to začalo aktivitou druhých (konkrétně Paka).

Ale není mi jasné proč by to nemělo být košer? Nějaký důvod? Každý si se svými penězi může dělat co chce, ne? A že rooney poděkuje nebo popíše svoje pocity, je špatně? Proč?

Svobodná volba, jestli kamarádovi přispěju nebo ne...
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 12:12   Citovat  

Hellborn napsal:
Ano, máš pravdu, že to začalo aktivitou druhých (konkrétně Paka).

Ale není mi jasné proč by to nemělo být košer? Nějaký důvod? Každý si se svými penězi může dělat co chce, ne? A že rooney poděkuje nebo popíše svoje pocity, je špatně? Proč?

Svobodná volba, jestli kamarádovi přispěju nebo ne...

Ja tady nechci Hellborne delat peklo, jen jsem opravdu napsal svuj nazor, co na to mam od zacatku. Rooney popsal citově svoje pocity nahodou po tom, co vazlo forum, celkove nadseni pro vec a hlavne tim padem prispevky, za ten mesic byla NULA. Nemuzu si proste neuvedomit to nacasovani a tim padem taktizovani a jen proto jsem uz zareagoval. Ted "budu bit" ale preziju to. Ja bych nikdy ani nedovolil, aby mi nekdo penize posilal, mam svou cest, zodpovednost a takove sracky, ktere se dnes uz nenosi. Nikdo mi v zivote nic zadarmo nedal. Nepovazuji se za zvire a solidarni byt dokazu, ale stejne tak dokazu rict svuj nazor na rovinu. Proto se neskryvam a na rovinu rikam, ze neprispeji, ne ze bych Rooneyho nemel rad, nebo mu, jak tu bylo absolutne zcestne zmineno, snad ty stovky zavidel, ale po tom nacasovanem story z principu. Proto jsem i hlasoval NE. No vida, tim se tu nikdo nechlubil, jen ti ANO.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 12:19   Citovat  

JaRaN napsal:
Neber jmeno pana nadarmo :o) Za prve jsem se OMLUVIL a za druhe TO SEM PATRI. V podtextu jsem si rypl do toho, jakym stylem chce rooney prijit k autu. Nejde mi o zadny fotak. Kdyz budu chtit, tak si ho sam koupim a nemusi me nikdo sponzorovat. Stejne, jako jsem si sam vzal na splatky hondu. Zacalo to tady aktivitou druhych (doufam) a pokracuje to tim, ze nikdo nic neposle a rooney se pokusi ozivit tema. Naposleddy srdcervoucim pribehem o touze, ktery hned skoncil v uvodu threadu. Mozna zalozte thread, jak kdo ke sve honde prisel, diky komu, za kolik a co ho to stalo a ne jen penez. Jsou taci, co meli papiry roky a setrili..Taci, jako ja a nesetri, ale splaci, taci, co uspesne podnikaji a vydelavaji a maji na to..Kolik je takovych jako rooney?

Jsi fanda chlape, to beru a prisaham, ze proti tobe JINAK nic nemam a ani nemuzu, protoze te prece neznam. V zime chces kupovat targu..Sam jednu mam, rika se ze velice solidni kousek. Jeden z nas tu targu shanel a sam vi, jak je tezke slusnou koupit. Kolik mas na ni? Urcite ne, 20 - 30 tisic z knizky. I ja jsem stastny majitel tveho snu a mas me automaticke sympatie a preji ti ji moc, ale tohle koser neni. A tak je divne cele tohle podnikani. Nebudu tady mlzit, jako Mikina. Nemam ho rad a to jeho zaverecne paradoxni "Není to myšleno nijak zle proti tobě Rooney, to vůbec..." jen zase ukazal, ze je prizdisrac..Ale byl snad prvni, kdo rekl svuj nazor proti..I kdyz jsi Miki dacan..tohle beru.

Jinak Monty byl bych ti vdecen, kdyby jsi laskave zrusil thread, ktery JSEM NEVYTVORIL a tohle aby jste nemazali..Nejaka svoboda slova snad byt musi. Parada, jako moderatorske reakce jsem nafasoval tak rychle..Neco jako za komunistu (odpustte si komentare typu,ze je ani beztak nepamatuju,je mi 37) NEHODICI SE SKRTNETE a byl jsem presunut.Tohle tema je same vzdychani a je a ooo, ale i anti nazor by sem mel patrit.. Jinak pripravte si vetsina z vas kameny a do me..ocekavam to a divil bych se, kdyby to neprislo.

Miki negativ, Jaran negativ... ten Prostějov je nějakej divnej Velmi šťastný Že vy mu závidíte HaHaaa Já teda taky že mě to nenapadlo se hodně zajímat, přispívat atd a třeba by mi taky někdo finančně pomohl k vysněnemu autí Úsměv Sice rejpu ale s Michalem se znám a určo ví že to nemyslím nějak zle Úsměv ale co píše Jaran tak i na tom je něco pravda. Já jsem taky neměl hned auto co jsem měl řidičák a šetřil jsem si a i tak jsem si musel pujčit. Ted vidím že to jde i jinak HaHaaa Hodně zdaru Rooney at už jezdíš a dojedeš na HSV už ve svém a povozíš mě VTEC
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 12:29   Citovat  

JaRaN napsal:

jestli jsem dobře četl tak se v původním příspěvku ptáš na forum o foťácích a o tom čím fotí neyo a henges-vůbec jsem z toho nepochopil že ti vadí sbírka na roonyho,ten konec je takovej , no jeslti z toho někdo pobere co chtěl autor říct- "citace"
kód:
Zdar hondari. Omlouvam se, jestli to sem nepatri, jen bych se chtel zeptat jestli nekdo neznate nejake poradne forum co se tyce foceni. Hrozne se mi totiz libi fotky treba Hengese a Neya a fotit me bavi.I prace v Photoshopu..Jenze to ma hacek..Vse investuji do targy a nemam na lepsi fotoaparat a tohle je dobra inspirace. Ale jen takove kde jsou solidarni lide a ne zvirata.
z toho jsem usoudil že to v tematu roonyho sbírky nemá co dělat a rozdělil to na solo tema. pokud chceš novej foták a chceš na něj uspořádat sbírku není problém , založ si ji třeba ti někdo něco pošle , stejně nevidím důvod proč to takhle nesrozumitelně psát do tohodle tematu . Nevím proč bychom na základě svý vůle roonymu nemohli pomoci nějakou tou korunou , stejně si větší část bude muset sehnat a naspořit jinde .Je mi skoro jak tobě , co mám,na to jsem si musel vydělat ,půjčit sám , nikdo mi nic zadarmo nedal , možná kvůli tomu mi nevadí trocha pomoci, pokud tobě a jinejm jo v pořádku ,ani tebe ani mikiho nikdo k ničemu nenutí ,schov si to na novej foťák.
Jméno pána nadarmo vzít můžu jsem zapřísáhlej ateista.
nový tema teda samozřejmě smažu
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 12:49   Citovat  

kdo tady mlží? Psal jsem že je to trapný, ale nic proti Rooneymu jako takovýmu, on za to ani nemůže protože automaticky se vším souhlasí... jenže tady něco napsat to je abys k tomu připojil esej kde všechno dopodrobna a dodetailu vysvětlíš ze tří stran... a vůbe proč mě zmiňuješ? chybím ti ? Bueee papa Abys věděl já tě rád mám šuk tudy

PS: jelikož se nákup Targy blíží, už by bylo načase založit vlákno "kdo zaplatí Rooneymu benzín" HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 12:52   Citovat  

ano je dobre ze jsi to sem napsal ,i takove jsou nazory lidi .ja stojim ale na druhe barikádě.Kdyz se ohlednu v zivote dozadu...tak jsem toho dostal spoustu a nejen od rodicu a pribuznych,take jsem toho spoustu rozdal.u neceho ocekavam navratnost v podobe az budu zase potrebovat ja u neceho me ani nenapadne na neco takoveho myslet.Parim mezi ty nymandy co maji vetsinou doma vsechno mysleno od zednicke lzice ,pres motorovou pilu ,vozik za auto az po leseni...coz je vyhoda pro mne si to nepujcovat a mit to,nevyhoda ze to vi vsichni mi znamí a sousedi...ac jsou nekteri finacne hodne vise nezli ja ,jdou zeptaji se a ja jim to pujcim..vim ze si to muzou koupit...sice nekdy remcam ale pujcim zase znova,a opotrebeni mi nikdo nevrati...tu a tam flaska vina. A co to jsou pratelské a sousedské vztahy.A delam to presto ze jsem se spalil u kamaradu tak ,ze roney by za to mel cca 20 targ.penize tu budou a mi nebudem .Tvoje volba mu nic neposlat.tvoje volba rici k tomu svuj nazor...nic neni jen cernobilé.nic neni ciste spravedlive.A jestlize tenhle mladej clovek si z tohodle vezme ze kamaradstvi ,lidska soudrznost ,pomoc mezi lidmi je ,funguje a u srdce zahreje a jednou dvakrat ci stokrat pomuze komukoliv oplatit to co si ted zazil, tak penize poslane jsou druhorada zalezitost.tady to neni o JSME RODINA V TISNI ,CISLO KONTA xxxxxxxxxx mno a stara babina posle 50 korun na konto xxxxxxxxxx kde se jejich 50kc prictek cifre 1 000 000 treba... roney patri mezi nas ,me je simpatickej,dokonce jsem ho videl fyzicky ,a to co napsal,do toho jsem ho nakopal ja .A proc ,proto aby si ti co mu prispeli meli nejakou informaci a nebyli smutni ze se nic nedeje...jeho sen je beh na dlouhou trat a ja a mnoho dalsich mu chce pomoci se tomu snu priblizit. jestli si to zaslouzi nebo ne kdo bude soudit? ja ne! okolnosti a myslenky se sesli a tohle vzniklo.,a vim ze roney se kuli tomu cíti prachbidne,z jedne strany se tesi na targu a z druhe mu tahle akce neni take moc po srsti,parkrat jsem se s nim o tom bavil.Takze jestli ti tohle pripomina reklamni kampaň nakul prachy ronik chce jezdit ,tak vez ze za to musis perzekuovat mne m@jka a nevim koho jeste kdo stal na zacatku...roník v tomhle nehraje zadnou roli ,to je objeť nasí solidarnosti a nápadu pro tuto "zbírku"
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 12:57   Citovat  

Miki Civic napsal:
kdo tady mlží? Psal jsem že je to trapný, ale nic proti Rooneymu jako takovýmu, on za to ani nemůže protože automaticky se vším souhlasí... jenže tady něco napsat to je abys k tomu připojil esej kde všechno dopodrobna a dodetailu vysvětlíš ze tří stran... a vůbe proč mě zmiňuješ? chybím ti ? Bueee papa Abys věděl já tě rád mám šuk tudy

PS: jelikož se nákup Targy blíží, už by bylo načase založit vlákno "kdo zaplatí Rooneymu benzín" HaHaaa
mlžení ? co tím myslíš?to že jsem z toho jaranova příspěvku neodhalil to že mu vadí tahle sbírka ? sorry tobě to z toho je jasný ?
proč tě zmiňuju , asi proto že tě zmínil jaran a ten tvůj nedávnej příspěvek sem.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 12:58  Naposledy upravil Miki Civic dne 15.9.2008 , 12:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

každý má nějaký sen a pomáhat lidem se dá všelijak, tohle je jen "posílání peněz cizímu borcovy na auto, který by si stejně koupil tak či tak jen jinak" .. děláte z Rooneyho chudáka¨, nevím, mně by to bylo trapný ... radši už ale nic nepíšu, vypadá to pak že ti co s tím nesouhlasí jsou snad nějaký svině to mi hlava nebere

Monty: to bylo na Jarana ne na tebe Úsměv a vrať mi tu modrou lopatečku ta je moje, vem si tu červenou pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 12:58   Citovat  

JaRaN napsal:
Ja tady nechci Hellborne delat peklo, jen jsem opravdu napsal svuj nazor, co na to mam od zacatku. Rooney popsal citově svoje pocity nahodou po tom, co vazlo forum, celkove nadseni pro vec a hlavne tim padem prispevky, za ten mesic byla NULA. Nemuzu si proste neuvedomit to nacasovani a tim padem taktizovani a jen proto jsem uz zareagoval. Ted "budu bit" ale preziju to. Ja bych nikdy ani nedovolil, aby mi nekdo penize posilal, mam svou cest, zodpovednost a takove sracky, ktere se dnes uz nenosi. Nikdo mi v zivote nic zadarmo nedal. Nepovazuji se za zvire a solidarni byt dokazu, ale stejne tak dokazu rict svuj nazor na rovinu. Proto se neskryvam a na rovinu rikam, ze neprispeji, ne ze bych Rooneyho nemel rad, nebo mu, jak tu bylo absolutne zcestne zmineno, snad ty stovky zavidel, ale po tom nacasovanem story z principu. Proto jsem i hlasoval NE. No vida, tim se tu nikdo nechlubil, jen ti ANO.

Mně taky (navzdory nicku) nejde o peklo. Velmi šťastný Jen jsem se ptal na důvody... no vzhledem k tomu, že vím jak dlouho Rooney šetří, tak mu snad něco přispěju, i když nevím, protože se mi za posledních "pár" měsíců podařilo utratit víc než vydělat... to mi hlava nebere Ble Já zas nemám rád půjčky na cokoliv, takže radši budu šetřit než abych si někde půjčil...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 12:59   Citovat  

Pako: jsi formát OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 13:10   Citovat  

Miki Civic napsal:
každý má nějaký sen a pomáhat lidem se dá všelijak, tohle je jen "posílání peněz cizímu borcovy na auto, který by si stejně koupil tak či tak jen jinak" .. děláte z Rooneyho chudáka¨, nevím, mně by to bylo trapný ... radši už ale nic nepíšu, vypadá to pak že ti co s tím nesouhlasí jsou snad nějaký svině to mi hlava nebere

Taky názor... Úsměv Ale rooneyho "znám" z netu už asi 2-3roky (možná i dýl), jednou dvakrát jsem ho viděl i na srazu, a vím, že po celou dobu škudlí svoje kapesné, brigády a víc já co ještě na Targu. dalo by se říct, že je to takovej "maskot" - člen, který platí od nějakých svých 14let příspěvky, ačkoli ještě dlouho své auto neměl mít.. (až bude mít papíry,tak abysme hledali jinýho, páč to už nebude ono... HaHaaa ) A holt pár lidí napadlo,že by se mu mohlo trošku pomoct. TEČKA - nic jinýho v tom není.
   Návrat  
Genki je teď offline  Genki
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 14:15   Citovat  

Miki Civic napsal:

pořádnej výtlem ..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 14:30   Citovat  

Miki Civic napsal:

je hezke od tebe ze na nej tak myslis...uz jsem zkoro nabyl dojmu ze mu zavidis...asi jsem se spletl
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 16:30   Citovat  

JaRaN napsal:
V podtextu jsem si rypl do toho, jakym stylem chce rooney prijit k autu. Nejde mi o zadny fotak. Kdyz budu chtit, tak si ho sam koupim a nemusi me nikdo sponzorovat. Stejne, jako jsem si sam vzal na splatky hondu. Zacalo to tady aktivitou druhych (doufam) a pokracuje to tim, ze nikdo nic neposle a rooney se pokusi ozivit tema. Naposleddy srdcervoucim pribehem o touze, ktery hned skoncil v uvodu threadu. Mozna zalozte thread, jak kdo ke sve honde prisel, diky komu, za kolik a co ho to stalo a ne jen penez. Jsou taci, co meli papiry roky a setrili..Taci, jako ja a nesetri, ale splaci, taci, co uspesne podnikaji a vydelavaji a maji na to..Kolik je takovych jako rooney?

OK presne tak jak pises ...

Miki Civic napsal:

pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 17:41   Citovat  

JaRan: Jakým stylem chci přijít k autu? ´=) Koukni kdo to téma založil,já ne, a ani v nejmenším jsem netušil že PAKO má v plánu něco takového založit. Samozřejmě jsem mu za to vděčný.
Kdybych měl možnost si v 18ti vzít úvěr na auto tak neváhám a beru,ale kdo mě dá úvěr ve výši několika desítek tisíc když budu pořád jenom student který nemá stálý měsíční příjem? ´=)
Co se týče obnovení tématu s mým příběhem tak máš pravdu.Ale jednalo se taky o to aby někteří lidé kteří mě poslali nějaké ty peníze znali trochu mou minulost a jak jsem se vůbec k takovému autu jako je Targa dostal
Dále jak psal Hellborn,každý kdo mě poslal peníze tak to udělal ze své vlastní vůle a nikdo ho do toho netlačil nebo tak něco,nebo myslíš že rozesílám hromadné SZ kde navádím ostatní členy i nečleny jestli nemají chuť mě nějakou tou kačkou přispět ´=).
Vím a je mě jasný že mnozí lidé by cizí peníze nepřijali jelikož prostě takoví nejsou, já mám bohužel natolik vy***nou povahu že si peníze posílat nechávám .. nikdo není dokonalý. Nepatřím bohužel mezi vrstvu šťastlivců kterým rodiče dávají měsíčně bůh ví kolik peněz,a tak našetřit za rok několik desítek tisíc pro ně pak není problém. A vůbec kdybych to všechno rozepisoval tak bych se už jen opakoval .. a tak když mě prostě někdo z HONDA- CLUB(u) chce přispět nějakou tou korunou tak nepohrdnu, slušně poděkuji a hodím to na web. ´=)

Henges: V pohodě já to chápu, samozřejmě beru i kritiku to k tomu patří. Nežijeme ve světe kde je to jen o harmonii a lidském pochopení, 100 lidí 100 názorů, upřímně děkuji ´=)

Dále pak bych řekl pro některé že jen čekali na tu chvíli kdy se někdo ozve s nějakým protestem aby se mohli hrdinsky přihlásit, příště to chlapci zkuste lépe formulovat než smajlíky. Upřímně řečeno člověka zamrzí že někomu to tak leží v hlavě a napíše tady takové věci jako např „ .. jakým způsobem chce rooney příjít k autu, a navrch na založení diskuze k zaplacení benzínu dopravy Targy domů“ Ale v jednom případě to psal Targař které jen napsal svůj objektivní názor a nemá důvod cokoliv proti mně mít atd.. a druhej psal Miki, a ten se na H-C dostal už do tolika slovních přestřelek že k tomu nemám co dodat,a beru to tak že prostě Miki je člověk který se na většinu věcí kouká z jiného úhlu než ostatní a proto má sem tam nějakou tu slovní rozepři . Jinač oba dva dík kluci že proti mně nic nemáte to jsem rád.

Každopádně co mě těší nejvíce tak to že se mě zastali členové a dokonce i členové rady kteří jsou na H-C už řadu let a snad dokonce i od jeho započetí, a ti nejlépe mohou posuzovat s jakými názory jsem tady vždy vystupoval a jak jsem se choval. Tak už to někteří prosím nerozebírejte, jelikož když o tom budete pořád plácat tak to pak opravdu vypadá jako že někdo závidí nebo tak něco a to z vás určitě nikdo nemá zapotřebí hhm? ´=)

Ossi: Vidím že ses taky hrdě přihlásil,tady bych to tipoval spíše na vyřizování účtů s některým předešlých slovních přestřelek a rozdílných názorů.

Genki: Jak by smet.. ´=)

Kluci hlavně PEACE..

Tak a jdu do sprchy, pro dnešek toho mám tak akorát, promočené šaty,přeplněný provlhčený autobus a pak ještě takového vysvětlování na H-C ´=D

PS: Omlouvám se za gramatické chyby ..
   Návrat  

Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 17:51   Citovat  

Rooneymu: Věkem jsi ještě, abych tak řekl "kulíšek", ale koukám, že to máš v hlavě už docela dobře srovnané. Těší mě, že zvládáš s nadhledem i nepříjemné názory a pokud jde o mě, ani v nejmenším nelituju, že jsem ti taky něco poslal.
On to moc hezky všechno popsal Pako, o pocitu sounáležitosti, ochotě pomáhat a tak.
Řekl bych, že pro Rooneyho je to dar nejen finanční, ale hlavně duševní, který v pozdějším životě mnohokrát vrátí dalším lidem a ani je nebude muset nějak extra znát. Svět přece nemusí být jen naprosto chladně propočítaný handl, kdy přesně víme, kolik komu chceme dát a kolik máme zase zpátky dostat.
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 18:07   Citovat  

rooney napsal:

tady bych to tipoval spíše na vyřizování účtů s některým předešlých slovních přestřelek a rozdílných názorů.

nene spis to vidim uplne stejne jako JaRan , zkratka to dobre shrnul a souhlasim s tim, zadny ucty si tady nevyrizuju - nemam jaky :hehe:
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 18:10   Citovat  

Jj, pěkný počtení. Musím se přiznat, že jsem nejdřív taky záviděl, že se tady někomu pomáhá a já si na auto musel vydělat a půjčit od táty. Ale hned mě závist přešla a taky jsem přidal trochu na velký sen.

Jinak takový příklad ze života:

S bráchou jsme pořát pomáhali kámošovi na škodovce, se železem do sběrny a td. Vždycky měl plnou hubu keců, ale nic nám nedal. Teď brácha dotáhnul auto a je od něj půjčená leštička, bruska, brácha dostal rádio zadara a nějaká ta výpomoc se taky najde, nemluvě o to, že s náma jel pro céro těch 170 km ke Kladnu.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 18:17   Citovat  

Minor napsal:
Rooneymu: Věkem jsi ještě, abych tak řekl "kulíšek", ale koukám, že to máš v hlavě už docela dobře srovnané. Těší mě, že zvládáš s nadhledem i nepříjemné názory a pokud jde o mě, ani v nejmenším nelituju, že jsem ti taky něco poslal.
On to moc hezky všechno popsal Pako, o pocitu sounáležitosti, ochotě pomáhat a tak.
Řekl bych, že pro Rooneyho je to dar nejen finanční, ale hlavně duševní, který v pozdějším životě mnohokrát vrátí dalším lidem a ani je nebude muset nějak extra znát. Svět přece nemusí být jen naprosto chladně propočítaný handl, kdy přesně víme, kolik komu chceme dát a kolik máme zase zpátky dostat.

Tak to taky cítím a tohle podepisuju !!!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
pokusíme se splnit sen rooneyemu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina