Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ceny hondic
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1

Ceny ostrych hond
Jsou to predrazene popelnice
33%
 33%  [ 6 ]
Ceny odpovidaji
66%
 66%  [ 12 ]
Jsou za hubicku ;)
0%
 0%  [ 0 ]
Hlasovalo : 18
Celkem hlasů : 18

Viperm je teď offline  Viperm
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 7:02   Citovat  

Docela by me zajimalo, jak se divate na ceny hond, zda se vam zdaji nadhodnocene nebo primerene k tomu, co ty auti umej. Prodavam totiz uz docela dlouho Vti 6G, zpocatku dost nadhodnocene, v soucasnosti za zhruba 130 tis (1996/186tis km, ale stav v pohode), coz se mi zda uz primereny vzhledem k autu. Na prodej nepospicham, takze v pohode, ale moc lidi se neozyva a niz uz se mi jit nechce - ne z duvodu penez, ale neprislo by mi to "fer k autu". Proste za ty prachy mi ukazte neco lepsiho...(neni). V poslednich dvou mesicich nastal dost propad cen - VTi 5G ze 120 na 90?!, proste masakr. Takze otazka - jaka cena by se vam zdala ok? Nemusi to byt jen o VTi - type-r se prodavaj taky mnohem draz nez jejich stejne stary konkurenti...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 7:17   Citovat  

Podle všech možných "statistik" si Hondy hodně dlouho drží svojí hodnotu a kdo je zná,tak ví, že se vyplatí.. Úsměv Já dal za svoje VTi (4D) s cca 220tis. km před rokem a půl o něco víc než je prodáváš Ty... Mrk Podle mně nezáleží na km,ale na péči jakou to auto dostalo, ale znáš Čechy - spíš koukají na ty km,které nemusí nic vypovídat... Podle mně je Tvá cena zřejmě (neviděl jsem, neslyšel jsem, neřídil jsem) přiměřená.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 7:27   Citovat  

Hellborn: myslel jsem spis obecne, jestli se ti zda cenova hladina hond primerena. viz accord type-r na sauto.cz za 270tis.. Precjenom pro cloveka zvenci - dat za 12 let stary auto s tolika km 130, to si musi myslet, ze jsem blazen...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 7:37   Citovat  

Obecně si myslím,že některé kousky předražené jsou (Civic 4g s 1.5 za 50 apod.),ale jinak je to celkem odpovídá...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 7:52   Citovat  

Hondy si všeobecně drží poměrně vysokou cenu u ojetin. Faktem ale i je, že se tu objevují předražené kousky. Já pořád říkám: Cena je představa majitele o hodnotě prodávaného majetku a kupující jí akceptuje tím že věc koupí. Jestliže koupí někdo předraženej kousek je to jen jeho věc. Reálně si myslím, že vššeobecně v CR jsou všechny vozy předražené, jak nové, tak staré. Uvažuju o prodeji svého VTi a reálně vím, že za víc jak 115tis asi nepujde a to mám najeto o 50tis méně než Ty a auto krom laku a optických nedostatků ve špičkovém stavu.
Když jsem prodával civica loni, tak byl zezačátku problém, že se mi nikdo neozíval. Cenu jsem celkem podle mne nadhodnotil (investované prostředky nemají cenu zmiňovat, to nikdo nezaplatí). A pak když jsem ho za mou cenu prodal jsem zjistil, že když bych dal řádově o 10tis víc tak by nebyl probém, protože ještě 2 měsíce po prodeji mi lidi volali že mi klidně dají víc, když jim ho prodám.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 8:03   Citovat  

crxmann: murphy v praxi... Ble to je mi jasny, ze az pujde z domu, tak jednak toho budu strasne litovat a jednak se s volajicima roztrhne pytel...
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 9:48   Citovat  

Cena je věcí hlavně nabídky a poptávky, a Vti obecně nejsou (navíc jsou to držáky)
V Německu pěkné C5g Vti za 90t Kč (v přepočtu) nekoupím, a viděl jsem prodávat (a za měsíc byl prodaný) Civic 4.g 1.5i 91 s 47t km v naprosto top stavu za 3500 Euro !!! Tak to koukám!
CRX ED9 r.v. 1989 za 4700 Euro atd.
Je ale jasné, že to musí koupi fajnšmekr
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 10:41   Citovat  

je to taky o tom co clovek chce koupit a jakou cenu je ochoten dat..... je jasny kdyz clovek shani auto "na posledni" chvili tak se malokdy povede koupit dobry kousek... ale jinak si myslim ze nektera auta sou proste mimo cenu a majitele to nechapou... clovek tomu musi obetovat nejak cas a poradne se porozhlednout,ono je nekdy dost tezky vybrat z te nabidky auto ktere odpovida te cene....... takze muj nazor pŕi koupi auta je : kdo si pocka ten se docka...... Úsměv doufam ze ja se jednou dockam ..... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 10:43   Citovat  

Hurikan napsal:
doufam ze ja se jednou dockam ..... Velmi šťastný

A na co čekáš? Úsměv
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 10:48   Citovat  

po dlouhem rozhodovani vyhralo ATR........ VTEC
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 11:38   Citovat  

ceny hond mi prijdou pomerne primerene, ale casto toho zneuzivaji i lide, kteri prodavaji vyjezdne kramy, ktere jsou tak akorat do srotu. jinak si myslim, jestli neinzerujes na spatnych mistech. myslim si ze Sauto a podobne servery nejsou mistem pro inzerovani nasich milacku. tam to ty lidi nedoceni. takze si myslim ze hod poradnou nabidku sem a na podobna fora a on se novy majitel urcite najde.
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 12:21   Citovat  

no ja prodaval mitsubishi colt 1992, ve slusnem stavu a prodal jsem ho za 50 000, myslim ze s hondama to bude podobny. Jen to chce cekat. Ja mel stesti, ze se mi ozval kupce hned po tydnu asi. Dalsi clovek se pak ozval za mesic no a po dvou mesicich, kdy byl inzerat vsude mozne, se se zajemcema roztrhl pytel:) Odmitam je jeste ted:) ale ty inzeraty proste nejdou vymazat...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ceny hondic
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina