Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pacholek - žákovská knížka z 1. třídy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 7:31  Naposledy upravil 665+1 dne 19.9.2008 , 13:08, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Trochu uvolnění při pátečnim dopoledne mravenec

Jaký jde dělat peklo už v první tříde se můžete přesvědčit v naskenový žákovský knížce z 1. třídy kamaráda, kterou přines Marfi na minimaxisraz Úsměv

Pacholek jeden Velmi šťastný

zakovska2.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  zakovska2.pdf
 Velikost:  1.69 MB
 Staženo:  310 krát

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 7:41   Citovat  

Takový slušný žák pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DigX je teď offline  DigX
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 7:57   Citovat  

Super počteníčko, parádně jsem se zasmál a tak trochu i zavzpomínal na základní školu Velmi šťastný
   Návrat  
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 7:57   Citovat  

Tak to je slušnej nářez... dodělal tu základku vůbec? Velmi šťastný Velmi šťastný

"o velké přestávce byl 5x na wc a pral se tam" Mr. Green
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:04   Citovat  

Koncert.
.
.
.
.
.
Příště nepůjde pořádnej výtlem
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:04   Citovat  

to je dost toto HaHaaa
   Návrat  
TopGun je teď offline  TopGun
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:06   Citovat  

Neschopne ucitelky, takych je vecsina...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:11   Citovat  

Velmi šťastný dostudoval. si všimněte, že je sama jednička pifko
   Návrat  
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:17   Citovat  

To jo, známky parádní, to se musí nechat, ale to chování Velmi šťastný trošku divoch Úsměv
   Návrat  
Manas je teď offline  Manas
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:18   Citovat  

Bitkař jak prazéVelmi šťastný
   Návrat  
Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:24   Citovat  

Koncert po výučování - příště nepůjde Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:29   Citovat  

Jen pro upřesnění nejedná se o mojí žakovskou ale vydržte budeme pokračovat až do 9 třidy:-)
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:30   Citovat  

hotovej kádrovej posudek HaHaaa filip byl neposeda Velmi šťastný
   Návrat  
Geronimo je teď offline  Geronimo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:35  Naposledy upravil Geronimo dne 19.9.2008 , 8:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

taky jsem tak trochu zavzpomínal za základní školu, ale semnou to šlo spíš až 4-6 Velmi šťastný plus pár prů:mravenec: i později Velmi šťastný Jsme třeba s klukama chodili na Gympl o přestávkách házet prezervativy plný vody na zed, na pánském WC tam byl totiž automat Velmi šťastný pak přišel ředitel Gymplu se sttěžévat k našemu řediteli, a poznal to tak že kámoš z důvodu že je v Hare krsna tak byl celý ostříhaný a v zádu udělanej ohon Velmi šťastný prej kde je ten kluk s tím ohonem vzadu? viděla ho tam paní uklízečka Velmi šťastný Velmi šťastný tenkrát z toho byla slušná poznámka, pak i nějaká ta ředitelská dutka a návrh na 2 z chování pořádnej výtlem
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:38  Naposledy upravil monty dne 19.9.2008 , 8:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

TopGun napsal:
Neschopne ucitelky, takych je vecsina...
neřekl bych , dnešní děcka jsou kolikrát pěkní spratci,když se podívám s čím chodí kluk do školy tak bych to řezal a řezal.Přijde mi že se to s tím netrestáním přehání , týrání dětí určitě není správný,ale zas jedna na zadek je učinější jak půl hodiny řevu.Když jsem byl malej tak jsme měli starýho pana učitele , ten se nás zeptal narovinu , budem psát poznámky nebo to vyřídíme hned a nebudem špinit papír , samo než nějaký potíže s poznámkama (otec by mi teda za to co bylo v tom sešitku zmastil zadek jak...)takže výhodnější byl snýst jednu po zadku hned Velmi šťastný a nemyslím si,že bych kvůli tomu nějak psychicky strádal .
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:39   Citovat  

Marfi napsal:
Jen pro upřesnění nejedná se o mojí žakovskou ale vydržte budeme pokračovat až do 9 třidy:-)
jo jo jen kdybys nekecal Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:43   Citovat  

ale tak to bude urcite klasika klidne tady hodim svoji zakovskou to se posmejete pořádnej výtlem pořádnej výtlem idkyz sem byl dobry zak jeden s nejlepsich ve tride ale proste sem mel porad nejaky dutky atak pořádnej výtlem pořádnej výtlem dokonce me vyhodily ze skoly v prirode pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:43   Citovat  

hm. rozmazlený hajzlík. má se čím chlubit KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:45   Citovat  

Někdo holt zlobí už od malička souloží od 5te třídy a někdo zustane panic až do duchodu..vid happy šuk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:58   Citovat  

monty napsal:
neřekl bych , dnešní děcka jsou kolikrát pěkní spratci,když se podívám s čím chodí kluk do školy tak bych to řezal a řezal.Přijde mi že se to s tím netrestáním přehání , týrání dětí určitě není správný,ale zas jedna na zadek je učinější jak půl hodiny řevu.Když jsem byl malej tak jsme měli starýho pana učitele , ten se nás zeptal narovinu , budem psát poznámky nebo to vyřídíme hned a nebudem špinit papír , samo než nějaký potíže s poznámkama (otec by mi teda za to co bylo v tom sešitku zmastil zadek jak...)takže výhodnější byl snýst jednu po zadku hned Velmi šťastný a nemyslím si,že bych kvůli tomu nějak psychicky strádal .

Souhlas! Úsměv Učitelka na základce měla od mojí mámy povoleno mi nějakou tu přes hýžďové svalstvo šoupnout, protože "Přece ho někdy v 18h nebudu trestat za něco,co vyvedl v 10h dopoledne.. On toho v mezičase provede ještě tolik,že si to stejně nebude pamatovat..." Se stydím Trest má následovat okamžitě (co nejdřív) po přečinu, ne? Týrání je hnus,ale kdo týrá dítě veřejně a komu to to dítě řekne??? (Mrkněte do archivu ČT,jestli je tam Máte slovo s Džamilou - ta tam doporučovala jako trest pro dítě "vzít za ruku, odvést a V7ZNAMNĚ mlčet"... KO )

P.S. koukám, že moje poznámka "Rozbil spolužákovi ústa" (Nerozbil - on na ten regál upadl sám... Mrk ) je slabej odvar...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 9:09   Citovat  

myslím že se právě málo rozlišuje týrání a potrestání . i když pro někoho jsem tyran , ale máte vidět co to s takovým hazlíkem udělá když ztratí rodičovskou oporu (když tam má matku tak za ni nic řešit nebudu, ať si to řeší sama) a je tam sám , uplně vyměněný dítě,v pohodě si hraje , nezlobí -podotýkám že jsem se ho nikdy ani nedotk , bohatě mu stačí to vědomí že by se mu to mohlo stát .tuhle skákal švárovi po střeše auta jak po trampolíně a jediný co se mu stalo bylo "Jířo to nesmíš , to se nedělá , slib že už to dělat nebudeš " -asi stejnej efekt jak významný mlčení
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 9:24   Citovat  

Marfi napsal:
Někdo holt zlobí už od malička souloží od 5te třídy a někdo zustane panic až do duchodu..vid happy šuk

hm kdyz myslis, tak Ti to brat nebudu. je jasny, ze takovej KABR (KAnecBorecRejsr) jako ty tady na H-C druhej neni. to jo. respect pořádnej výtlem

jinak souhlas s montym ... je videt kdo ma uz neco vychovano. a dzamila* a podobni mi muzou polibit * ... kdyz mne zavrou, tak mne zavrou, ale "naprdel" je neucinnejsi co si budem povidat. mit za deset let doma nejake marfi-oidni stvoreni to fakt dekuji nechci.

*byly doby kdy se vzpominalo na "ucitele naroda" dnes ne ... dnes se tu bude exhibovat kdejakej nymand ktery neumi ani mluvit cesky.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 9:43   Citovat  

happy napsal:
hm. rozmazlený hajzlík. má se čím chlubit KO

ale vůbec chlubit. je to pro pobaveni a rozmazlenej hajzlík určitě ne, spíš nezvládnutá hyperaktivita ze strany kantora.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 9:44   Citovat  

monty: OK Moje řeč. Taky mám rád legraci a na základce jsem si taky užil svý, i když vždycky jsem si dával pozor abych to nějak nepřepísknul. Ale co se teďka odehrává v mojí třídě na střední z toho je mě opravdu zle, co bych dal za trochu kázně.. v jednom kuse nějaký průšvih stížnosti atd.. Často se s nějakým blbem i pohádám kvůli nějakému dalšímu šílenému nápadu který chtějí vyvést.. prostě opravdu hrozná třída KO Kdysi jak nám už i na základce tvrdili že jsme nejhorší třída s největším počtem zameškaných hodin a nejhorším průměrem tak jsem to bral z rezervou a bylo mě to tak šuma fuk,ale teďka když nám to říká třídní i na střední tak mě to už pěkně štve,a aspoň jednou bych chtěl být v nějaké nenápadné třídě která má dobrý prospěch a chování .. JO nemůžu se dočkat až odtamtuď vypadnu někde do civilizace Úsměv
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 9:50   Citovat  

Happy:Že ty si byl takovej hodnej klučina kterej seděl v lavici i o přestávce a donášel na spolužáky?jj vlezdoprdelka to seš přesně ty pořádnej výtlem
   Návrat  
TopGun je teď offline  TopGun
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 9:52   Citovat  

Ano, je pravda, ze dnesne deti su neposednejsie, lebo ich rodicia im davaju viac volnosti, nez ti nasi (no nevravim, ze je to zle).
Ale - kazde dieta v skole, ktore robi bordel, to robi z nejakeho dovodu - je priliz zvedave/ukecane/neposedne/agresivne/hladne/undne, ziadne to nerobi z dovodu, ze chce byt zle (ako si casto mylne namyslaju ucitelky).
Ak ucitelka spravne pochopi poteby daneho dietata, vie ho zazracne upokojit, pripadne schladit, ked to potebuje.

Dnesne ucitelky, najme tie starsie, ucia stale rovnakym stylom ako za sociku a nevedia najst vhodnu metodu ucenia pre tieto deti. Dnes, aspon u nas, sa robi mnozstvo skoleni pre ucitelky, aby sa zdokonalili prave v zvladani dnesnych deti, no na vsetky tieto skolenia su posielane tie mlade ucitelky, lebo tym starym sa uz nechce menit svoje zvyky. Rovnako, aj dnesnym rodicom by sa casto zislo nejedno skolenie.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 9:53   Citovat  

Marfi napsal:
Happy:Že ty si byl takovej hodnej klučina kterej seděl v lavici i o přestávce a donášel na spolužáky?jj vlezdoprdelka to seš přesně ty pořádnej výtlem

ja bych to taky viděl na nějakej problem v dětství :hehe: něčim poznamenej, takhle nevrlej bejt, to neni normální Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 10:14   Citovat  

Marfi napsal:

myslis??? ja tu zakovske radeji ukazovat nebudu. a ver, ze by to pocteni docela bylo ... Hihi
665+1 napsal:
ja bych to taky viděl na nějakej problem v dětství :hehe: něčim poznamenej, takhle nevrlej bejt, to neni normální Tak to valím bulvy

hm to neni detstvim ale spis pritomnosti Se stydím
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 13:39   Citovat  

Velmi šťastný
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka