Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda sraz Vyškov PŘESUNUT do Želče 11.10.20
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 6

Vyberte si termín... :-)
27.9. so
12%
 12%  [ 5 ]
28.9. ne
5%
 5%  [ 2 ]
4.10. so
30%
 30%  [ 12 ]
5.10. ne
2%
 2%  [ 1 ]
11.10. so
38%
 38%  [ 15 ]
12.10. ne
2%
 2%  [ 1 ]
18.10 so
5%
 5%  [ 2 ]
19.10. ne
2%
 2%  [ 1 ]
Hlasovalo : 39
Celkem hlasů : 39

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 10:41   Citovat  

Tak kde to teda bude a kdy?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 10:44   Citovat  

Přijedu, jestli bude čím OK
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 11:11   Citovat  

Sraz se bude konat na letišti u Vrbátek vedle Prostějova, bude to jen sraz na pokec bez pohárů a soutěží. Program, pokec, volné sprinty atd.
Termín... vede 4.10 a hned o hlas 11.10.. tak kdy teda??? Rozhodni te si. Zítra to stopnem a dá se datum!
je to dobrý
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 12:02   Citovat  

Henges napsal:
Sraz se bude konat na letišti u Vrbátek vedle Prostějova, bude to jen sraz na pokec bez pohárů a soutěží. Program, pokec, volné sprinty atd.
Termín... vede 4.10 a hned o hlas 11.10.. tak kdy teda??? Rozhodni te si. Zítra to stopnem a dá se datum!
je to dobrý

šuk jen bych doplnil že v okolním poli je cibule, takže je možnost si zdarma doplnit zásoby HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 12:06   Citovat  

Miki Civic napsal:
šuk jen bych doplnil že v okolním poli je cibule, takže je možnost si zdarma doplnit zásoby HaHaaa

to by chtělo před srazem - po cibuli jsou větry, takže místo NOSu... pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 12:48   Citovat  

semnou taky počítejte Mrk je mi jedno, kdy to bude, hlavně, abych tam trefila HaHaaa Velmi šťastný
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 12:53   Citovat  

Na zmíněné "letište" je dle starosty nejbližší obce vstup zakazán a už několikrát měl tendence nezvané hosty vyhánět..Nechci nikoho odrazovat, jen aby ti co pojedou z daleka nebyli zklamaní. Na sprinty se tři auta opravdu v pohodě vlezou..pokud to budou auta terénní a nebudou jim vadit díry a hrboly v trati, případně hnůj, pokud již bude do té doby navezen. Majetnické nabádání k pustošení cibulové úrody jistě přispěje k přátelským vztahům představenstva blízké obce..Tak tomu se říká "podřezávat si větev pod zadkem" Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 12:56   Citovat  

prijedte na mosnov
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 13:00   Citovat  

JaRaN napsal:
Na zmíněné "letište" je dle starosty nejbližší obce vstup zakazán a už několikrát měl tendence nezvané hosty vyhánět..Nechci nikoho odrazovat, jen aby ti co pojedou z daleka nebyli zklamaní. Na sprinty se tři auta opravdu v pohodě vlezou..pokud to budou auta terénní a nebudou jim vadit díry a hrboly v trati, případně hnůj, pokud již bude do té doby navezen. Majetnické nabádání k pustošení cibulové úrody jistě přispěje k přátelským vztahům představenstva blízké obce..Tak tomu se říká "podřezávat si větev pod zadkem" Mr. Green

mikimu to nevadi.miki je stary vandal pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 13:03   Citovat  

kamol napsal:
prijedte na mosnov

bych bral taky. mám to blíž šuk
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 15:06   Citovat  

JaRaN napsal:

pan vtipnej, víš o něčem lepším? nevíš, tak mlč.. přijedeš tam jednou za uherský rok, ale víš nejlíp jak to tam chodí.. letiště je vpoho na to že je zadara nic lepšího není, jasně že není uplně rovné, je tam díra, pokud o ní víš, riziko nehrozí, trošku to místy skáče.. ale co by jsme chtěli po ČR, nejsme v Maďarsku Úsměv) ve VY jsou zase drážkované panely co žerou vzorek... cedule není - zákaz vstupu nezájem (hledat problémy kde nejsou je otrava), jak říkám bývá tam spousta srázků (naposled i JDM meeting nedávno co tu proběhl) .. a jak jsem psal, kdyby náhodou, není problém přejet jinam na jiný plac třeba formou spanilky.. konstruktivní kritika je vítaná, ale topic který má za účel pouze zesměšňovat a prudit ne, každý si umí dát dohromady těch pár a říct ano pojedu nebo ne nepojedu... souhlas s cibulí, to byl vtip ... nehledal bych problémy kde nejsou ,všechno jde když se chce a všechno jde řešit .. takže hurá VTEC

Jelikož sezóna defakto končí (Renocar bude až na jaře) a tohle je poslední trochu větší srázek (H), určitě jedu i kdyby tam mělo být 20 aut ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 17:29   Citovat  

Miki Civic napsal:
pan vtipnej, víš o něčem lepším? nevíš, tak mlč.. přijedeš tam jednou za uherský rok, ale víš nejlíp jak to tam chodí.. letiště je vpoho na to že je zadara nic lepšího není, jasně že není uplně rovné, je tam díra, pokud o ní víš, riziko nehrozí, trošku to místy skáče.. ale co by jsme chtěli po ČR, nejsme v Maďarsku Úsměv) ve VY jsou zase drážkované panely co žerou vzorek... cedule není - zákaz vstupu nezájem (hledat problémy kde nejsou je otrava), jak říkám bývá tam spousta srázků (naposled i JDM meeting nedávno co tu proběhl) .. a jak jsem psal, kdyby náhodou, není problém přejet jinam na jiný plac třeba formou spanilky.. konstruktivní kritika je vítaná, ale topic který má za účel pouze zesměšňovat a prudit ne, každý si umí dát dohromady těch pár a říct ano pojedu nebo ne nepojedu... souhlas s cibulí, to byl vtip ... nehledal bych problémy kde nejsou ,všechno jde když se chce a všechno jde řešit .. takže hurá VTEC

Jelikož sezóna defakto končí (Renocar bude až na jaře) a tohle je poslední trochu větší srázek (H), určitě jedu i kdyby tam mělo být 20 aut ...

No že ty nikde nic nekritizuješ HaHaaa

Stejnak tam si pomalu každej den když se nudíš a máš to pomalu "za barákem" Velmi šťastný

Takže Honda cibulovej podzim srázek, asi celej název šuk
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 22:08   Citovat  

pro představu foto ..

IMG_1483.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1483.JPG, 718.04 kB
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 5:21   Citovat  

Ha, tak 11.10. vítězí, takže zase nic.. aspoň ušetřím no..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 8:51   Citovat  

Miki Civic napsal:

"pan vtipnej, víš o něčem lepším?" Dik za poklonu, vtipnejsi, nez ty je kdokoliv..Vlastne jo - navádění na rabování pole cibule byl vlastně vtip...Chaaa chaa..fakt sranda..Ale jen to, za ZASE neco co podelas se potom snazis zahrat do autu trapnou hlaskou, ze to byl vtip. A o necem lepsim nevím, proto se na rozdil od tebe do toho necpu.

"přijedeš tam jednou za uherský rok, ale víš nejlíp jak to tam chodí" I kdybych tam byl jen jednou, dvakrát, tak nejsem slepej a vidim..Nebo podle tve logiky mozna, ze kdyz jsi tam ty pokazdy, kdyz se nudis a ja jen obcas, tak mas asi pravo logicky na pravdu, kdyz rikas, ze je v pohode.Cedule (myslíš asi dopravní značku) není, takže nezájem..mozna tvuj..neni tam jen proto, ze jsi jí natvrdo odstranil. A navic, misto, aby jsi vubec byl rad, ze je klid v posledni dobe, tak jeste nabadas k rabovani cibule..

"kdyby náhodou, není problém přejet jinam na jiný plac třeba formou spanilky" No vida, takže připoustis, ze by jste mohli byt vyfuckováni (abych ti udelal radost, tak jsem pouzil tvuj oblibeny vyraz). Takže hondari..Pokud pojedete z dáli, tak se teste, pokud budete muset obecni pozemek opustit, tak se muzete formou spanilky (pozor mikiho predstava spanilky je podivna a staci mu k tomu dve, tri vzhledove seriova auta a on jako prvni) tak se muzete na pohodu premistit na malou shellku v prostejově, nebo dokonce v tescu v prostejově - to jsou totiz jedina mikiho mista

Nechci nejak rozhánět tvé sny, jak máš klub a jak delas srazy, ale myslim, ze pod tvou taktovkou nikdy zadny "vetsi" honda sraz nebude..Mozna uz jen proto, ze jsi svym zpusobem i znamy tlachal. A tech dvacet aut...no kez by ti to vyslo..Potom tady dej fotky..jeee...vlastne jsem uz v honda dnes v posledni dobe dve z tveho "vetsiho" srazu videl..Se prober a misto, aby jsi mi vykladal a moralizoval, jak hledam problemy kde nejsou, tak je nedelej..Uvedomujes si vubec, ze tim, ze tak velkoryse lidi zves prejimas urcitou davku zodpovednosti? To neni jen detske nadseni "jejda hura, bude sraz" ale i o tom, ze te muzou brat vazne lidi z dalky a jak hrkne starostovi v kuli a napochoduje opravdu s policajtama, na coz by mel pravo, pozemek oznacen znackou byl, tak co budes delat organizatore? Jasne, ze je ta pravdepodobnost nizka celkem, ale je tady. Sim te, nech to radsi na lidech, co uvazuji, maji se srazy zkusenosti a nejde jim jen o to se ukazat, treba Hengesovi..Ma pravdu, v podstate jsi se pokusil Vyskov sraz prebrat a uplne zbytecne.
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 9:56   Citovat  

Kdy se to teda bude vědět, kdy bude sraz? Se stydím
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 10:57   Citovat  

JaRaN napsal:
"pan vtipnej, víš o něčem lepším?" Dik za poklonu, vtipnejsi, nez ty je kdokoliv..Vlastne jo - navádění na rabování pole cibule byl vlastně vtip...Chaaa chaa..fakt sranda..Ale jen to, za ZASE neco co podelas se potom snazis zahrat do autu trapnou hlaskou, ze to byl vtip. A o necem lepsim nevím, proto se na rozdil od tebe do toho necpu.

"přijedeš tam jednou za uherský rok, ale víš nejlíp jak to tam chodí" I kdybych tam byl jen jednou, dvakrát, tak nejsem slepej a vidim..Nebo podle tve logiky mozna, ze kdyz jsi tam ty pokazdy, kdyz se nudis a ja jen obcas, tak mas asi pravo logicky na pravdu, kdyz rikas, ze je v pohode.Cedule (myslíš asi dopravní značku) není, takže nezájem..mozna tvuj..neni tam jen proto, ze jsi jí natvrdo odstranil. A navic, misto, aby jsi vubec byl rad, ze je klid v posledni dobe, tak jeste nabadas k rabovani cibule..

"kdyby náhodou, není problém přejet jinam na jiný plac třeba formou spanilky" No vida, takže připoustis, ze by jste mohli byt vyfuckováni (abych ti udelal radost, tak jsem pouzil tvuj oblibeny vyraz). Takže hondari..Pokud pojedete z dáli, tak se teste, pokud budete muset obecni pozemek opustit, tak se muzete formou spanilky (pozor mikiho predstava spanilky je podivna a staci mu k tomu dve, tri vzhledove seriova auta a on jako prvni) tak se muzete na pohodu premistit na malou shellku v prostejově, nebo dokonce v tescu v prostejově - to jsou totiz jedina mikiho mista

Nechci nejak rozhánět tvé sny, jak máš klub a jak delas srazy, ale myslim, ze pod tvou taktovkou nikdy zadny "vetsi" honda sraz nebude..Mozna uz jen proto, ze jsi svym zpusobem i znamy tlachal. A tech dvacet aut...no kez by ti to vyslo..Potom tady dej fotky..jeee...vlastne jsem uz v honda dnes v posledni dobe dve z tveho "vetsiho" srazu videl..Se prober a misto, aby jsi mi vykladal a moralizoval, jak hledam problemy kde nejsou, tak je nedelej..Uvedomujes si vubec, ze tim, ze tak velkoryse lidi zves prejimas urcitou davku zodpovednosti? To neni jen detske nadseni "jejda hura, bude sraz" ale i o tom, ze te muzou brat vazne lidi z dalky a jak hrkne starostovi v kuli a napochoduje opravdu s policajtama, na coz by mel pravo, pozemek oznacen znackou byl, tak co budes delat organizatore? Jasne, ze je ta pravdepodobnost nizka celkem, ale je tady. Sim te, nech to radsi na lidech, co uvazuji, maji se srazy zkusenosti a nejde jim jen o to se ukazat, treba Hengesovi..Ma pravdu, v podstate jsi se pokusil Vyskov sraz prebrat a uplne zbytecne.

ježiš neotravuj, přečetl jsem první 3 věty a rovnou přeskočil na konec, nereaguj na moje příspěvky dík, koho to tu zajímá, plácáš pořád dokola... dáváš si zbytečnou práci psaním hovadin které tu nikoho nezajímají, jestli mi něco chceš, tak sz, se stav nebo zavolej nebo já nevím... ale tady piš pls věci k tématu... zatím si ničím nepřispěl krom věčnýho mudrování na moji osobu... čau

Verča: pracuje se na tom.. vydrž
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 11:02   Citovat  

Miki Civic napsal:
ježiš neotravuj, přečetl jsem první 3 věty a rovnou přeskočil na konec, nereaguj na moje příspěvky dík, koho tu takový blbý kecy pořád zajímají ? Umíš jen prudit..

pořádnej výtlem Ne ne..argumenty sem nasyp hošane a vyvrat to, co pisu..reagovat na tve vyplody budu, pokud to budou nesmysly..slibil jsem ti to Mrk

A o tebe ted vubec nejde..Mozna me "blbe kecy" zajimaji ty chudaky, ktere sem lakas a pak mozna pojedou domu..ty decko..Jeste ze ty tvoje prispevky jsou tu vsechny tak duchaplne a uzitecne.
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 11:16   Citovat  

Já to teda četl, a minimálně jsem se při tom pobavil Úsměv Kdybych se odhodlal zas těch 400 km vyrazit, tak bych opravdu nerad, abych byl vykázán a jel na nějakou benzínku. Nicméně se stejně nechystám, ale podotknul bych, že jarní sraz ve Vyškově byl zvládnutý perfektně OK
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 11:30   Citovat  

no vidim to tak ze asi asi pockam az na jarni sraz... toto vypada tak nejak vselijak ...
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 11:31  Naposledy upravil Miki Civic dne 1.10.2008 , 11:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

neyo napsal:
Já to teda četl, a minimálně jsem se při tom pobavil Úsměv Kdybych se odhodlal zas těch 400 km vyrazit, tak bych opravdu nerad, abych byl vykázán a jel na nějakou benzínku. Nicméně se stejně nechystám, ale podotknul bych, že jarní sraz ve Vyškově byl zvládnutý perfektně OK

jelikož HSV teď nebude, je tohle bráno jako spíš regionální srázek, jezdit 400km fakt nemá smysl .. (podle mě).. tohle je spíš něco ve stylu JDM srázku s tím že bude aspoň malý program.. btw na benzinku fakt nikdo vykázaný nebude pořádnej výtlem nesmíš tak hltat vše co tu kdo napíše (Jaran neotečkuj, buď se zapoj a přijeď nebo toho už nech...) , i tak je v záloze plán B - letiště Želč u Vyškova respektive nouzový plán C Tesco parking Úsměv

Zkrátka jde o to sjet se před zimou ještě naposled v trochu větším počtu, je to spíš pro blízké okolí a moraváky, je to zadarmo.. kdo chce jet přijede Úsměv bude to tento nebo další víkend... za chvíli zde napíše finální info Henges...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 11:33   Citovat  

Tak jak jsem psal HSV se letos konat ve Vyškově nebude. Kvůli špatnému počasí ho ruším Tak to valím bulvy Bylo ovšem navrhnuto řešení jiné a to letiště u Prostějova, kde by šlo jen o takovej poslední sraz sezóny bez hodnocených soutěží, tedy jen volné sprinty a třeba slalom. Prostě hlavně pokecat a pobavit se dokud to ještě trochu jde. Ti co to mají z větší dálky tak záleží na nich jestli dojedou. Bude to zase ale srázek jen za projetý benzín Úsměv Pokud by se náhodou stalo že by byl problém s letištěm tak cca 10-15km k Vyškovu je ještě jedno "letiště" pro čmeláky Úsměv kde by jsme mohli jak už bylo uvedeno třeba formou spanilky se přesunout, ale to se snad nenastane Mrk Tuto sobotu hlasí přeháňky tak sraz stanovuji na 11.10.2008 je to dobrý

Neyo: díky, ale nepřeháněj Se stydím Úsměv
   Návrat  
Ler0 je teď offline  Ler0
PříspěvekZaslal: 2.10.2008 , 13:05   Citovat  

Ahoj, může mě někdo říct, kde to tam přesně je... stačí i GPS souřadnice. Pokud už to někdo psal, tak se omlouvám, nečetl jsem celou diskuzi. Na fotce to nevypadalo hrozně, tak se tam snad bude možné projet a zablbnout...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2008 , 13:11   Citovat  

Tu Úsměv [web:83d2e6b149]http://www.mapy.cz/#x=139429784@y=133936493@z=11@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=leti%C5%A1t%C4%9B%20vrb%C3%A1tky@sss=1@ssp=124933029_128010113_146166693_145606529[/web:83d2e6b149]
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2008 , 13:19   Citovat  

hmm tak dlouho se to drželo na 4.10. až se to krásně přehouplo na 11.10... takže mě tam zase neuvidíte.. Tak to valím bulvy tak si to užijte..
   Návrat  
Ler0 je teď offline  Ler0
PříspěvekZaslal: 2.10.2008 , 13:23   Citovat  

díky, už jsem v obraze...
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 2.10.2008 , 14:25   Citovat  

Jauda napsal:
hmm tak dlouho se to drželo na 4.10. až se to krásně přehouplo na 11.10... takže mě tam zase neuvidíte.. Tak to valím bulvy tak si to užijte..

to už je snad po 3tí? lol co pořád děláš? Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2008 , 17:45   Citovat  

Miki Civic napsal:
to už je snad po 3tí? lol co pořád děláš? Úsměv

no jo, asi po třetí.. jsem ve škole víš, teď od konce září mi začal zimní semestr.. tajně jsem doufal v toho 4.10. no.. ale co už.. si to jednou pořádně užiju, až se dostanu na nějakej moravskej sraz.. Velmi šťastný VTEC v zimě snad vyrazím alespoň na nějakej ten pražskej, když už tam budu.. akorát asi ne svým autem..
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 21:47   Citovat  

kdo tam teda vsechno bude? at vim jestli jet nebo nejet...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.10.2008 , 15:51   Citovat  

Účastníc o kterých se ví že dojedou:
Henges c5g4d vti
Miki civic c4g3d vt
Doomm c6g3d vteckiller
Filda c6g5d vti
Peťan c5g3d vti
Verča c6g5d vti