Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomáhat a chránit :D
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 23:15   Citovat  

3.10.2008 Velmi šťastný jsem se vozil se svym novym autickem. kolem 11 hodin vecer jsem projizdel u nas po moste, kde je merena 40 (prumer)... Jedem zhruba 35km/h kecame s eXi_(m) ... najednou nas predjede policejni felicie Velmi šťastný Straznici se nejspis rozhodly ze mi pomuzou a budou me chranit.. Tak me zacaly naštvanej prudit s homologacema, na svetla, koncovku , naraznik atd atd atd.... Samozrejme jsem mel priblizne polovic povinne vybavy... Protoze auto mam 2 den. Nalepky na prednim okne se jim taky nelibily (2 maly v rohu nahore:D) ... Vpodstate se da rict ze se jim na moji preludce nelibilo zhola nic. Ulozily pokutu ve vysi 500 kc . A pomohli mi od penez. Da se proti takovejm buzeracim nejak branit? kazdej druhej ... tuzer ma tuning svetla, narazniky atd atd atd..... pochybuju ze ma nekdo na neco homologaci...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
CZento je teď offline  CZento
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 23:26   Citovat  

Newer napsal:
3.10.2008 Velmi šťastný jsem se vozil se svym novym autickem. kolem 11 hodin vecer jsem projizdel u nas po moste, kde je merena 40 (prumer)... Jedem zhruba 35km/h kecame s eXi_(m) ... najednou nas predjede policejni felicie Velmi šťastný Straznici se nejspis rozhodly ze mi pomuzou a budou me chranit.. Tak me zacaly naštvanej prudit s homologacema, na svetla, koncovku , naraznik atd atd atd.... Samozrejme jsem mel priblizne polovic povinne vybavy... Protoze auto mam 2 den. Nalepky na prednim okne se jim taky nelibily (2 maly v rohu nahore:D) ... Vpodstate se da rict ze se jim na moji preludce nelibilo zhola nic. Ulozily pokutu ve vysi 500 kc . A pomohli mi od penez. Da se proti takovejm buzeracim nejak branit? kazdej druhej ... tuzer ma tuning svetla, narazniky atd atd atd..... pochybuju ze ma nekdo na neco homologaci...

mně stavěla hlidka a nic no prosel sme a to sem mel svetla nove a bez homologace a jeste neseřizene tak sem jim pekne dal dalkovyma.... Velmi šťastný zkontrolovaly vse a jel sem....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 23:29   Citovat  

Trošku se v tom ztrácím. Píšeš o "pomáhat a chránít", což ukazuje na PČR, pak ale zase o strážnících - mužích, ze kterých se v dalších větách vyklubou ženy. Ale to nic nemění na tom, že jsi objektivně porušil zákon o provozu na pozemních komunikacích (sám přiznáváš a jsi si toho vědom) a byla ti udělena bloková pokuta. Proč si myslíš, že si na tebe zasedli? Proti čemu se chceš bránit? Proti tomu, že někdo dělá svou práci? Cool
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 23:32   Citovat  

Ondras napsal:
Trošku se v tom ztrácím. Píšeš o "pomáhat a chránít", což ukazuje na PČR, pak ale zase o strážnících - mužích, ze kterých se v dalších větách vyklubou ženy. Ale to nic nemění na tom, že jsi objektivně porušil zákon o provozu na pozemních komunikacích (sám přiznáváš a jsi si toho vědom) a byla ti udělena bloková pokuta. Proč si myslíš, že si na tebe zasedli? Proti čemu se chceš bránit? Proti tomu, že někdo dělá svou práci? Cool

tak myslim, že zrovna tohle slyšet nechtěl zmatenej
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 23:46   Citovat  

Ondras napsal:

to s tim o zenskejch sem nepobral?Velmi šťastný narazka na i y ?Velmi šťastný pisu to nas***** tak sem to nak moc nehrotil no Velmi šťastný icka nejsou moje silna stranka... Ceho jsem si mohl prosimte asi tak bejt vedom kdyz jsem s tim autem jel potreti v zivote? ze tam ten vejfuk bejt nemuze? na mazde, mam skoro ten samej uz 2 roky... a nikdy mi za to nikdo nerek ani .... a najednou tam nesmi bejt ^^ svetla jako ja ma kazdej druhej ... co je na nich trapi? blikaj oranzove, sviti cervene ^^ ... tim nehodu jen s tezi zpusobim ... a predni naraznik? ze vydrzi prd? to je snad muj problem kdyz se w tom zabiju ja ne? myslim ze by pani policajti mely brat ohledy, kdybych tam projel jako magor, tak at "pomahaj a chranej" Velmi šťastný ... ale kdyz jedu naprosto normalne a voni me presto prudej , daj mi pokutu ? to nestacilo rict v pohode, at si to predelam? ^^
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 23:55   Citovat  

joo , jeste jsem zapomel rict, ze rikal ze se jedna pouze o beznou silnicni kontrolu a ze tak hledaj nezvestny osoby ^^ mezi moji povinnou vybavou ale nebyly Smutný ...
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 23:57   Citovat  

ještě ta jejich věta : průběžně kontrolujeme vozidla, abysme našli pohřešované osoby ... ukažte mi žárovky a pojistky pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem určitě bych skoval mrtvolu místo žárovek a pojistek pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 23:57   Citovat  

Byl jsi si vědom minimálně toho, že nemáš povinnou výbavu a na čelním skle jsou nepovolené polepy. Sám jsi to psal v prvním postu. Za světla, výfuk, nárazník apod. tě můžou poslat na STK, to se neřeší na místě. Pokutu jsi patrně dostal za prvně uvedené.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 0:00   Citovat  

Pokutu jsem dostal za nehomologovanou koncovku a svetla, to za 1)
2) mi cely to vystoupeni prislo spis jako dukaz toho ze oni maj navrch zatim co ja sem kr****
3) POMAHAT A CHRANIT, v zivote se mi nestalo ze by mi s necim pomohly nebo me chranily mely by se starat o neco lepsiho nez sra* lidi s tim ze tam maj svetla ktery si ze svejch platu fizlove nemuzou dovolit ^^ bananova republika
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 0:40   Citovat  

Mozna chranej ostatni pred tebou. Mr. Green
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 0:47   Citovat  

jagy napsal:
Mozna chranej ostatni pred tebou. Mr. Green
:twisted: to jim ale 500 kc pokuta nepomuze Velmi šťastný
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 4:23   Citovat  

dozadu tak mesic jsem byl buzerovanej tak 20minut tragedie to snad ne na to neni zadna rada proste jeden te necha zakomplexovanec te nenecha a bude vse resit pac si leci komlplex ze ted je "neco" tragedie tyhle lidi nebo jak to nazvat tuhle zoufalost jen buzerovat a otravovat to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej

snad jsem nerekl nic sprosteho pokud jo tak pardoooon moudry clovek musi pochopit Mrk
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 8:42   Citovat  

Přesně, jednou potkáš chlapíky v uniformě a budou se vyptávat? Jak to jede? A kolik to točí? A co ten VTEC? atd...
A pak potkáš Pány v uniformě a ty najdou i tu mrtvolu co tam nemáš pořádnej výtlem a prostě pruděj. Jako nevšechen tuning a úpravy by měly tůstat na silnici, ale něco fakt přeháněj. Jako třeba malý samolepky na okně. V životě dávat letadlu přednost nebudeš a nahoru nekoukáš nikdy. A navíc kdybych tam měl sklopené ochrany proti slunci, tak neřeknou nic, he. Nevím jak ty světla no, přece jen se plno těch světel vyrábí kdesi v tchaiwanu, ale co žárovky máš homologované a svítí to tak co že jo.
Takže mně to přišla taky jako taková buzer naštvanej ace, nemusej svou práci zas tak žrát. Ale je fakt že v německu by tě vyprovodili jinak asi.
   Návrat  
doob je teď offline  doob
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 9:13   Citovat  

kamarád má firmu pomáhat a chránit s.r.o. a na autě jezdí s firemní reklamou Úsměv viz příloha

IMG_0122.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0122.JPG, 462.86 kB
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 9:14   Citovat  

no je dost mozny, že pokud bys měl aspon ten základ v pořádku (povinná výbava) tak tě nechali jet.. na takovy veci vcetne celniho okna jsou nektery kluci haklivý, na celnim okne proste nema nic bejt krome dalnicnich znamek a nema cenu se hadat o nejakych stinitkach Úsměv to ze mas auto 2. den není také omluva, zajedu do tesca a koupim tam vsechno. Dalsi vec je, že pokud jezdíš po mestě jako dobytek (neříkám, že já jezdím slušněÚsměv ) tak Tě mají vytipovanýho delší dobu a teď na Tebe prostě kápli v 11 večer a neměli do čeho píchnout Se stydím Opravdu se Ti to může zdát jako buzerace, každý jsme jiný, každý Ti to zhodnotí jinak, nekdo se opravdu jen podívá a pustí Tě, ale někdo je na "tuning" haklivej. A jak psal nekdo vyse - bud rad ze Te neposlali na STK, tam by Te páni zjebali asi důkladneji. Až budeš mít auto v serii a všechno OK, tak můžes říkat ze Te kluci buzerovali a otravali, když si se jen projížděl po městě Úsměv To že si tam jel 35 byl jen pud sebezáchovi, lidi kdyz vidi auto s majakama tak zacnou zmatkovat a jedou i 35 tam kde je 50 VTEC pořádnej výtlem
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 9:21   Citovat  

ChuCky napsal:
lidi kdyz vidi auto s majakama tak zacnou zmatkovat a jedou i 35 tam kde je 50 VTEC pořádnej výtlem

No tak já se snažím když je vidím si držet rovnejch 50km/h a mimo obec 90km/h je hezký pozorovat jak za váma ta Fóbie v těch zatáčkách vlaje pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
TopGun je teď offline  TopGun
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 10:10   Citovat  

Suhlasim s Ondrasom.
Policajti priliz casto odpustaju drobne prehresky, takze mnohi ludia sa na to spoliehaju a ak im nahodou nie je odpustene, citia sa dotknuto a ukrivdene.
Tych 500kc je symbolicka suma (vzhladom k prave kupenej prelude), ktora ta ma varovat, aby si si na tieto veci dal pozor a nezapadol medzi tuzerov, ktori su potom chudaci "sikanovani" na kazdom kroku.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 10:20   Citovat  

Meda napsal:
No tak já se snažím když je vidím si držet rovnejch 50km/h a mimo obec 90km/h je hezký pozorovat jak za váma ta Fóbie v těch zatáčkách vlaje pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Pardon za OT, ale nemůžu si pomoci. - " ... v zatáčkách vlaje ... " pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

To all: já už mu to psal v ICQ, že znám (kdo ne,že) preludu od Lokyho666 a bohužel na tom autě homologovaného není téměř nic, od předního nárazníku až po xy věcí, ale tu povinnou výbavu musíš mít i klidně hasičák (nevím co řekne Chucky, ale pár Tvých kolegů to ocenilo) ... neb jej mám ... a když vidí, že máš podstatné věcí-žárovky, výbava: trojúhelník, lékárnička, pásy, handsfree, a lano ... pak je velká šance, že to bude okay ... Úsměv
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 14:22   Citovat  

Meda napsal:

podle moji zkusenosti cajti jezdi "normalne" stalo se mi ze jelo auto 80 (strach chapu) za nim cajti a za nimi kolona aut 80 (vsichni strach vcetne me predjizdet), pak ho cajti predjeli a sypali to tak nak tech 120 130 (normalni rychlost) a zase cela ta kolona za nima 130 Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 14:42   Citovat  

No vidíte, mně cajti předjížděli nepřipoutaný, bez blinkru a v obci tak 70tkou.
meetallll
   Návrat  
type R 7G je teď offline  type R 7G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 14:50   Citovat  

Z vlastní zkušenosti v poslední době vím ,že když na státní policajty nikdo hned nenastoupí, jsou v klidu. Samozřejmě, všude jsou lidi normální a přihlouplý, řečeno hodně mírně. Podstatně horší je situace u strážníků, leckdy úplně žasnu nad tím, jak se tam takovejhle jouda vůbec dostane. Proto při setkání z blbcem, nejedná-li se o závanější přetupek a vina není úplně do očí bijící, doporučuji s pokutou nesouhlasit, každý na to má právo a když Vás ten lojza chce jen buzerovat pro nic za nic, tak ať si dá tu práci a napíše oznámení, je to dost práce a většinou si to takovejhle mistr světa rozmyslí, toť má malá právní rada. šuk Samozřejmě se může stát, že oznámení napíše, ale na úřadě může bejt někdo, kdo nemá zrovna migrénu a pokuta už nemůže bejt zas o tolik vyší, kdyby náhodou tam bylo vemeno taky. pořádnej výtlem
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 14:54   Citovat  

jako u cajtů je to jako všude jinde, narazníš na blbca a na pohodovýho....a policajti nemusí být připoutaný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 14:58   Citovat  

Ale musí být připoutaní, to mi neříkej. By si sami říkali o průšvih. Možná jen když houkaj a musí být připraveni do akce.
   Návrat  
Borik2 je teď offline  Borik2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 16:01   Citovat  

to je přesně ono - na autě hafo nehomologovanejch věcí včetně světel od bůhví odkud a pan řidič se diví! Můžu ti říct upřímně, že já bych tě opentlil více než za 500. V rajchu by si dostal taky hodně mastnou pokutu, možná by ti i auto sebrali. Trošku zbrzdi ješitnost a uznej svoje pochybení. Trocha pokory nikoho nezabila.

Jinak policajti se ve vozidle poutat bezpečnostním pásem nemusí, pokud očekávají rychlé opuštění vozidla při plnění jejich služebních povinností. Viz § 9 odst.3 zák. č. 361/2000 Sb. o provozu na pozemních komunikacích.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 16:36   Citovat  

Roverman napsal:
No vidíte, mně cajti předjížděli nepřipoutaný, bez blinkru a v obci tak 70tkou.
meetallll

pripotany byt nemusi Mrk maji vyjimku, měl by sis jít zopakovat autoškolu Velmi šťastný ... ze neblikaj a jezdi rychleji je jen kus od kusu, najdou se i taci mezi nami Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 20:02   Citovat  

ChuCky napsal:
pripotany byt nemusi Mrk maji vyjimku, měl by sis jít zopakovat autoškolu Velmi šťastný ... ze neblikaj a jezdi rychleji je jen kus od kusu, najdou se i taci mezi nami Úsměv

A bylo to i před 7 lety? Jinak to je asi opravdu ta nejdůležitější věc kterou musím vědět pro bezpečný provoz. Asi se půjdu udat na policii, že neumím řídit pořádnej výtlem
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 22:43   Citovat  

pokud dostal jen 500 za auto ktere vypada jak vypada, rekl bych ze to dostal jen za povinnou vybavu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2008 , 5:06   Citovat  

Roverman napsal:
A bylo to i před 7 lety? Jinak to je asi opravdu ta nejdůležitější věc kterou musím vědět pro bezpečný provoz. Asi se půjdu udat na policii, že neumím řídit pořádnej výtlem

jestli to bylo nevím ale řekl bych, že když je zákon z roku 2000 tak ano pořádnej výtlem udávat se nemusíš, spíš vrat řidičák pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2008 , 7:45   Citovat  

Chucky: A co ty máš homolgovaný světla i vejfuky a 15tka tam máš povolený? Jen tak pro zajímavost.
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2008 , 9:00  Naposledy upravil Prcek dne 5.10.2008 , 9:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nechápu co už se tu teď řeší, budete se obouvat jeden do druhýho kdo má co homologovanýho a kdo ne, původní problém je trošku jinde. Řeknu vám to asi stručně, práce policajta je jako každá jiná, pokud se to někomu nelíbí, buď mlčte a nebo si to jděte zkusit dělat sami, aspoň poznáte o čem to je. Tyhle řeči o tom že policajti pruděj, a proč ne, když mají za co. Zamyslete se nad tim než sem napíšete že máte všechno homologovaný a tím pádem OK, a co takhle schválený na to vaše auto, to máte taky? Opravdu jste všichni tak svatý že vás Policie šikanuje zbytečně, jak říkám, jdětě si to zkusit dělat policajta, tu šanci dostane každej, a pak uvidíme.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomáhat a chránit :D
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina