Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomáhat a chránit :D
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
MIG24 je teď offline  MIG24
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2008 , 23:25   Citovat  

Miki Civic napsal:
ještě jsem neviděl poliše někde stát půl dne, prachy berou hodně dobrý na to co dělají a nedělají a hlavně to dělají dobrovolně, nikdo je nenutí..

to snad ne to snad ne to snad ne to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 8:17   Citovat  

Miki Civic napsal:
ještě jsem neviděl poliše někde stát půl dne, prachy berou hodně dobrý na to co dělají a nedělají a hlavně to dělají dobrovolně, nikdo je nenutí..
co to je zase za názor,to je hrůza!No právě ze jsi neviděl tak nesud!Já sám jsem zažil kdyz jsem s kolegou hlídali auto které mělo rozbitý okno a cekali na majitele nez se vyspí a přijde!Stal jsem tam od 22:00 do půl 9 ráno v prosinci kdy byla vecer kosa -15 a nemel jsem auto a byla mi taková zima ze jsem seděl na kanálu a ani to WC nebylo!A ty peníze nikdo nebere veliký máme co dělat aby byly prumerny! Kdyz jsi odecteš všechny příplatky uznané ve všech státech např rizikový tak normální policajt na obvodě si vydělá 15000 čistého to se ti zda hodně za ty fetaky a nemoci a kde jaký nebezpečný pachatele např v Chomutově ano určitě někdo dá opět chytrý názor ze to se stane jednou za cas ale může se to stát komukoliv a za mizerný příplatek rizikový 4500 a neškodný do nedávná dostávala rodina za zemřelého policistu 40000 rodina policisty z chomutova dostala nyní 150000 tak to je cena života za sluzbu státu....Tak se PROBER TE!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 8:21   Citovat  

Dutch napsal:
co to je zase za názor,to je hrůza!No právě ze jsi neviděl tak nesud!Já sám jsem zažil kdyz jsem s kolegou hlídali auto které mělo rozbitý okno a cekali na majitele nez se vyspí a přijde!Stal jsem tam od 22:00 do půl 9 ráno v prosinci kdy byla vecer kosa -15 a nemel jsem auto a byla mi taková zima ze jsem seděl na kanálu a ani to WC nebylo!A ty peníze nikdo nebere veliký máme co dělat aby byly prumerny! Kdyz jsi odecteš všechny příplatky uznané ve všech státech např rizikový tak normální policajt na obvodě si vydělá 15000 čistého to se ti zda hodně za ty fetaky a nemoci a kde jaký nebezpečný pachatele např v Chomutově ano určitě někdo dá opět chytrý názor ze to se stane jednou za cas ale může se to stát komukoliv a za mizerný příplatek rizikový 4500 a neškodný do nedávná dostávala rodina za zemřelého policistu 40000 rodina policisty z chomutova dostala nyní 150000 tak to je cena života za sluzbu státu....Tak se PROBER TE!

dojemné fakt .. myslím, že najdeš celé řady "horších zaměstnání" za horší peníze.. když je to tak špatný, proč tam děláš?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 8:30   Citovat  

Miki Civic napsal:
dojemné fakt .. myslím, že najdeš celé řady "horších zaměstnání" za horší peníze.. když je to tak špatný, proč tam děláš?

Třeba proto,že ho to baví... Taky dělám práci,která mně baví, i když bych si méně záživnou prací mohl vydělat mnohem víc... Ale poslouchat jaký za to beru dobrý peníze, mně taky štve... Tihle "znalci platových poměrů" jsou nejlepší...
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 8:37   Citovat  

Hellborn napsal:
Třeba proto,že ho to baví... Taky dělám práci,která mně baví, i když bych si méně záživnou prací mohl vydělat mnohem víc... Ale poslouchat jaký za to beru dobrý peníze, mně taky štve... Tihle "znalci platových poměrů" jsou nejlepší...

jj a některý evidentně baví buzerovat a pokutovat Mr. Green offtopic
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 8:48   Citovat  

To Dutch:No já dělám 90% práce pro PČR a jak je tak poslouchám ,tak je mě jich většinou líto.Najdou se i tací kteří jsou brutálně namedění.Třeba zrovna teď je tu pán od dopravky(nebudu jmenovat) s TDIčkem a já si musím nechat :mravenec: na hlavu a poslouchat jeho nesmyslné kecy o tom,jak s tím všechny dojedou úplně bez problémů a jiné srance.Sedí na zadku za radarem a v teple.A ten pán bere víc než ty,nebo já(víc než 15tis.čistého mám asi 4x doroka).Takže jde o to kam tě zařadili.Minulý týden mě vedoucí jedné středočeské dopravky vykládal,jak jezdí do školícího zařízení MV,kde je těžce dotované pití a jídlo.Např kola z rumem do půllitru 10kč,velká káva 7kč atd.Že tam stejně nic nevřeší,jen se zalevno ožerou.
Někteří si neuvědomují z čeho jsou placení a dělají se zbytečně důležití,proto vás třeba oflastrují za blbosti.
Jsem proto,aby např.pochůzkářům přidali peněz a lidem v kanclu ubrali.Aby to ale nedopadlo tak,že lidi na ulicici nebudou svůj nízký plat kompenzovat úplatky.Bohužel u policie se to dělá naopak.

Nehážu všechny do jednoho pytle.Záleží prostě na koho člověk natrefí...i u policie jsou lidé různí.Jako třeba u právníků,že? Úsměv
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 8:50  Naposledy upravil Driver dne 7.10.2008 , 9:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kojak napsal:
příspěvku jsem mazal více a jak píšu víše bylo to na oznámení pokud někdo pošle oznámení že se mu něco nelíbí tak na nás je to z kouknout a z hodnotit jestli musíme či nemusíme zakročit v tomto případě jsem pročistit tema. Všem se zalíbit nemůžeme a z cela nerozumím co tu píšeš. Přišlo oznámení já promazal a tím to hasne mazal jsem všehovšudy asi 5 příspěvku a to po každé někoho jiné ho takže nechápu tvé rozhořčení, které mimo to je taky na smazání protože to je offtopic

Klidně všechno co se ti ode mě nelíbí smaž. Já tu žádné hádky nevyvolávám. Ale neber si to ve zlým. Já s tebou žádnej problém nemám.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 8:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Co je k nepochopení na tom,že to bylo pročištěno od příspěvků,které porušovaly pravidla? Jaký osobní konflikt tady zase vymýšlíš? Jde Ti o vyvolání hádky nebo proč tu píšeš o osobních konfliktech? Jsou to akorát nepodložené spekulace. které akorát můžou uškodit...

Žádný osobní konflikt nevymýšlím, ale nechápu, že když někdo na někoho nadává (bez vulgarismů a oprávněně) tak je to hned na smazání. Žádnou hádku nikde nevyvolávám.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:04  Naposledy upravil Hellborn dne 7.10.2008 , 9:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Driver napsal:
Žádný osobní konflikt nevymýšlím, ale nechápu, že když někdo na někoho nadává (bez vulgarismů a oprávněně) tak je to hned na smazání. Žádnou hádku nikde nevyvolávám.

Pravidla: Nebudou zde akceptovány žádné vulgarismy, urážky, výhružky ani jakékoliv jiné hrubé chování. Samozřejmě to musí dosáhnout určité míry. Tebe to možná neurazí, jiného jo... Pokud to kojak posoudil jako urážku,tak se není o čem bavit. (Příklad: Když řeknu,že si balík a třeba oprávněně HaHaaa , tak to taky není vulgární,ale urážka to je = minimálně smazat.)

Už chápeš?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:07  Naposledy upravil Driver dne 7.10.2008 , 9:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Pravidla: Nebudou zde akceptovány žádné vulgarismy, urážky, výhružky ani jakékoliv jiné hrubé chování. Samozřejmě to musí dosáhnout určité míry. Tebe to možná neurazí, jiného jo... Pokud to kojak posoudil jako urážku,tak se není o čem bavit. (Příklad: Když řeknu,že si balík a třeba oprávněně HaHaaa , tak to taky není vulgární,ale urážka to je = minimálně smazat.)

Už chápeš?

Smazat! To já nejsem Velmi šťastný Dostaneš modrou! Velmi šťastný
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:07   Citovat  

teda... Tak to valím bulvy takhle sem necekal ze to tema dopadne...Úsměv kazdej ma svuj nazor, ja jsem byl nastvanej prislo mi to jako krivda ale ze by ste se tu musely hadat ... kazdej mame jinej nazor je to normalni tak co resite ?:0)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:12   Citovat  

Driver napsal:
Smazat! To já nejsem Velmi šťastný Dostaneš modrou! Velmi šťastný

Od Tebe modrou a od moderátora žlutou... Tak to koukám!

Newer napsal:
teda... Tak to valím bulvy takhle sem necekal ze to tema dopadne...Úsměv kazdej ma svuj nazor, ja jsem byl nastvanej prislo mi to jako krivda ale ze by ste se tu musely hadat ... kazdej mame jinej nazor je to normalni tak co resite ?:0)

No zatím to hádka není... Úsměv A je to pod drobnohledem snad všech moderátorů... Mr. Green
   Návrat  
type R 7G je teď offline  type R 7G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:22   Citovat  

mad_zed napsal:
To Dutch:No já dělám 90% práce pro PČR a jak je tak poslouchám ,tak je mě jich většinou líto.Najdou se i tací kteří jsou brutálně namedění.Třeba zrovna teď je tu pán od dopravky(nebudu jmenovat) s TDIčkem a já si musím nechat :mravenec: na hlavu a poslouchat jeho nesmyslné kecy o tom,jak s tím všechny dojedou úplně bez problémů a jiné srance.Sedí na zadku za radarem a v teple.A ten pán bere víc než ty,nebo já(víc než 15tis.čistého mám asi 4x doroka).Takže jde o to kam tě zařadili.Minulý týden mě vedoucí jedné středočeské dopravky vykládal,jak jezdí do školícího zařízení MV,kde je těžce dotované pití a jídlo.Např kola z rumem do půllitru 10kč,velká káva 7kč atd.Že tam stejně nic nevřeší,jen se zalevno ožerou.
Někteří si neuvědomují z čeho jsou placení a dělají se zbytečně důležití,proto vás třeba oflastrují za blbosti.
Jsem proto,aby např.pochůzkářům přidali peněz a lidem v kanclu ubrali.Aby to ale nedopadlo tak,že lidi na ulicici nebudou svůj nízký plat kompenzovat úplatky.Bohužel u policie se to dělá naopak.

Nehážu všechny do jednoho pytle.Záleží prostě na koho člověk natrefí...i u policie jsou lidé různí.Jako třeba u právníků,že? Úsměv

Nejspíš děláš v dílnách a to co píšeš je jedna velká pravda, ale od toho jsou jiný lidi, aby se tohle nedělo. Všechno je to o lidech, jestli je v uniformě nebo ne, je jedno, buď je to blb a nebo je normální. Smutný je, že se ti prvně jmenovaní přijdou k policajtům uklidit a pak vznikají takovýhle témata. Jenže člověk chytrej, fyzicky a psychicky na výši kterej je v pohodě ti nepůjde za ty peníze, který bere uklízečka nebo kdejaká sekretářka nebo jinej kancelářskej po nocích nasazovat krk, řešit manželský problémy a hospodský bitky a honit nalitý frajírky s laděnejma autama, takže to končí tak, že tam musej vzít holt lidi, který tam nemaj co dělat a léčej si tam svoje komplexy z mámy nebo jsou jinak "postižený". Ten systém u firmy zvaný Policie ČR je blbě nastavenej. Howgh
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:26   Citovat  

type R 7G napsal:
Nejspíš děláš v dílnách a to co píšeš je jedna velká pravda, ale od toho jsou jiný lidi, aby se tohle nedělo. Všechno je to o lidech, jestli je v uniformě nebo ne, je jedno, buď je to blb a nebo je normální. Smutný je, že se ti prvně jmenovaní přijdou k policajtům uklidit a pak vznikají takovýhle témata. Jenže člověk chytrej, fyzicky a psychicky na výši kterej je v pohodě ti nepůjde za ty peníze, který bere uklízečka nebo kdejaká sekretářka nebo jinej kancelářskej po nocích nasazovat krk, řešit manželský problémy a hospodský bitky a honit nalitý frajírky s laděnejma autama, takže to končí tak, že tam musej vzít holt lidi, který tam nemaj co dělat a léčej si tam svoje komplexy z mámy nebo jsou jinak "postižený". Ten systém u firmy zvaný Policie ČR je blbě nastavenej. Howgh

To jsem zvědav,co Ti na to řeknou ti "naši" honďácký policajti... Úsměv Dalo by se to pochopit i tak,že oni nejsou dost chytří a nemají u PČR co dělat, i když to bylo (doufám - ta větička je to o lidech..) myšleno jinak. Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:32   Citovat  

Hellborn napsal:
To jsem zvědav,co Ti na to řeknou ti "naši" honďácký policajti... Úsměv Dalo by se to pochopit i tak,že oni nejsou dost chytří a nemají u PČR co dělat, i když to bylo (doufám - ta větička je to o lidech..) myšleno jinak. Mrk

Určitě nemyslel všechny co dělaj u Pčr.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:14   Citovat  

Určitě ne, koho se to týká, tak ten to stejně nemůže pochopit Velmi šťastný
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:39   Citovat  

Servisák ano,ale ne v dílnách.90%zařízení co opravujem je pro PČR.Jak říkám je to o lidech.Někteří jsou totálně v pohodě a někdy se s nima nasměju a z některýma se nedomluvím.
Jako já bych za ty peníze toho řadového policistu asi nedělal.Takže nemám co jim vyčítat.
Těch zbylých 10% děláme pro měšťáky,ale přiznám se,že nerozumím řeči jejich kmene Se stydím
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 11:39   Citovat  

type R 7G: hochu, jsem to pochopil tak ze vsichni co jsou u policie jsou zamindrakovany hloupý lidi, pokud si to tak myslel tak tím urazis i členy H-C a podle pravidel az jsi nemel nikoho na fóru urážet,takze jsem zvědav co se bude dít.....
jinak co me v policie drží je to ze na tuto práci jsem 6 let chodil do školy,takze to jen tak nehodím za hlavu a potom me to i vyhovuje protoze to není stereotyp jako montovat vrtačky nebo sedět v kanceláři a je tu i docela s některými kolegy sranda a co se týče buzerovaní a pokutování tak nikdy jsem nikoho nezbuzeroval a pokuty mám průměr asi 1 za měsíc v hodnotě 200 takze mám čistý svědomí a ver ze rád bych pomohl lidem ale zákon to neumožní,bohužel je to tak...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 12:29   Citovat  

Dutch napsal:
type R 7G: hochu, jsem to pochopil tak ze vsichni co jsou u policie jsou zamindrakovany hloupý lidi, pokud si to tak myslel tak tím urazis i členy H-C a podle pravidel az jsi nemel nikoho na fóru urážet,takze jsem zvědav co se bude dít...

No já to říkal,že to není nejšťatněji napsané...
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 12:33   Citovat  

kdybych delal ja policajta tak mam bokem strasne penez.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 12:36   Citovat  

jak tu zaznelo ze je to o lidech jaci jsou.ja se dokazu vzdy domluvit ale kdyz je to nejaky cip tak se taky podle toho chovam ja na nej.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 12:48   Citovat  

Kamole proč to nenapíšeš do jedné věty?
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 12:52   Citovat  

Protože to je puberťák a musí furt honit příspěvkyto mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 12:55   Citovat  

Dutch napsal:
type R 7G: hochu, jsem to pochopil tak ze vsichni co jsou u policie jsou zamindrakovany hloupý lidi, pokud si to tak myslel tak tím urazis i členy H-C a podle pravidel az jsi nemel nikoho na fóru urážet,takze jsem zvědav co se bude dít.....
jinak co me v policie drží je to ze na tuto práci jsem 6 let chodil do školy,takze to jen tak nehodím za hlavu a potom me to i vyhovuje protoze to není stereotyp jako montovat vrtačky nebo sedět v kanceláři a je tu i docela s některými kolegy sranda a co se týče buzerovaní a pokutování tak nikdy jsem nikoho nezbuzeroval a pokuty mám průměr asi 1 za měsíc v hodnotě 200 takze mám čistý svědomí a ver ze rád bych pomohl lidem ale zákon to neumožní,bohužel je to tak...

Nepochopil jsi to, ale to nevadí. Jestli tam najdeš nějakou konkrétní urážku, tak prosím. Tvoje stuidum je určitě chvály hodné, ale titul ti opravdu na ulici respekt nesjedná. Jinak jsem rád, že tě tvá práce baví.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 13:02   Citovat  

type R 7G napsal:
Nepochopil jsi to, ale to nevadí. Jestli tam najdeš nějakou konkrétní urážku, tak prosím. Tvoje stuidum je určitě chvály hodné, ale titul ti opravdu na ulici respekt nesjedná. Jinak jsem rád, že tě tvá práce baví.

Celá tahle věta "Člověk chytrej, fyzicky a psychicky na výši kterej je v pohodě ti nepůjde za ty peníze, který bere uklízečka nebo kdejaká sekretářka nebo jinej kancelářskej po nocích nasazovat krk, řešit manželský problémy a hospodský bitky a honit nalitý frajírky s laděnejma autama, takže to končí tak, že tam musej vzít holt lidi, který tam nemaj co dělat a léčej si tam svoje komplexy z mámy nebo jsou jinak "postižený"." je urážlivá! Jinými slovy tvrdíš,že u PČR jsou lidi nedostatečně inteligentní,kteří na tu práci nemají a nemají u PČR co dělat. Ale to jsem Ti už psal...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 13:42   Citovat  

Jen někteří, neřek jsem všichni. Radši nebudu psát už nic.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 13:46   Citovat  

type R 7G napsal:
Jen někteří, neřek jsem všichni. Radši nebudu psát už nic.

No jo,ale to z toho jde těžko poznat,když je tam,že ti prvně jmenovaní blbci se jdou k PČR uklidit... Ano, je to o lidech,ale to z toho Tvého příspěvku není úplně jasné, toť vše... To je nevýhoda psaného slova,kdy do své věty musí člověk popsat přesně,jak to myslel,aby to nebylo chybně pochopeno. přátele
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 18:08   Citovat  

Dutch Dutch Dutch.... Velmi šťastný překvapilo by mě to kdybys policista nebyl... Mr. Green

jinak s nasazovaním života jsi musel počítat než si do firmy pčr vlezl a pokud přežiješ,jako že přežiješ,tak za to budeš brát rentu,kterou ti každoročně zvalorizují...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 18:09   Citovat  

Miki Civic napsal:
Kamole proč to nenapíšeš do jedné věty?

vis proc protoze kdyz chci neco napsat tak to 4 hodiny premysli jestli to odeslat a pak furt jenom refreshe.nemam na to nervy
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 18:11   Citovat  

Hellborn napsal:
Celá tahle věta "Člověk chytrej, fyzicky a psychicky na výši kterej je v pohodě ti nepůjde za ty peníze, který bere uklízečka nebo kdejaká sekretářka nebo jinej kancelářskej po nocích nasazovat krk, řešit manželský problémy a hospodský bitky a honit nalitý frajírky s laděnejma autama, takže to končí tak, že tam musej vzít holt lidi, který tam nemaj co dělat a léčej si tam svoje komplexy z mámy nebo jsou jinak "postižený"." je urážlivá! Jinými slovy tvrdíš,že u PČR jsou lidi nedostatečně inteligentní,kteří na tu práci nemají a nemají u PČR co dělat. Ale to jsem Ti už psal...

není,protože on nikoho nenazval opakem vlastností výše jmenovaných! Čili jde jen o domýšlivost a vztahovačnost! Nicméně faktem je,že tak by to asi pochopil i nepolicista muhehe
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomáhat a chránit :D
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina