Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
rooney(ho): Honda CR-X del Sol Targa
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 22
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 9:01   Citovat  

rooney napsal:
No co se týče spotřeby tak v papírech je napsáno 7.6 na 100. My jsme ujeli na plnou nádrž 45l přibližně tak 490km,a to se nám asi 5km před barákem teprve rozsvítila rezerva,ale jeli jsme opravdu hotově jen na spotřebu, žádnej VTEC,dusil mě to pořád na 5tku Smutný ´=D. Ale jezdit s tímhle autem na spotřebu to je prostě škoda, bylo mě ho pomalu až líto HaHaaa
Targa je už řadu let můj jednorožec, takže to že má jen dva místa k sezení mě nevadí, stejně nemám koho vozit Úsměv

když najedeš 15 tis. km za rok, tak je spotřeba uplně fuk, ale když pak najedeš 40+ tak tě přejde jezdit za 12l Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 9:06   Citovat  

já bych vzal tedy tu prední masku levé svetlo a blatník...mel bych i kupce na sedacky...cena doufám pletí roníku,jak jseme se tuhle domlouvali...jo a mozná bych mel zajemce na motor
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 15:18   Citovat  

PAKO napsal:
já bych vzal tedy tu prední masku levé svetlo a blatník...mel bych i kupce na sedacky...cena doufám pletí roníku,jak jseme se tuhle domlouvali...jo a mozná bych mel zajemce na motor

Cože, nějak ti nerozumím Tak to koukám! .. to je nějaká legrace co ´=)
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 15:20   Citovat  

LucasFreeMatch napsal:
Každá pochvala potěší. Jedna stopařka mě taky řekla, že mám pěkný auto, ale bylo to v době, kdy jsem měl utržený nárazník a auto z části v plniči, tak mě tak pěkný nepřišlo pořádnej výtlem

Tak to je jasný,chtěla tě zbalit Velmi šťastný
   Návrat  

MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 15:24   Citovat  

Rooney: Nebo spíš byla ráda za to,že ji někdo sveze.To pak chválíš cokoliv..hlavně že jedešÚsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 15:28   Citovat  

MikeT napsal:
Rooney: Nebo spíš byla ráda za to,že ji někdo sveze.To pak chválíš cokoliv..hlavně že jedešÚsměv

No nebo tak,člověk se pak snaží být milej a šikovnej,ale samozřejmě záleží na povaze daného stopaře(řky)
   Návrat  

Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 23:29   Citovat  

rooney napsal:
No nebo tak,člověk se pak snaží být milej a šikovnej,ale samozřejmě záleží na povaze daného stopaře(řky)

Jó, jet s ní tehdy sám :hehe: šuk
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 22:10   Citovat  

ááá .. ještě teďka se klepu. Dneska jsem přijel ze Slovenska, a Táta že má pro mě převozky, tak jdu za bráchou a říkám jestli se jdem projet (zvláštní pocit, byl jsem rád,ale zároveň i nerad). Tak jsem sjeli do garáže namontovali převozky na chvíli jezdili po městě než se holka zahřeje, zajeli jsme natankovat Shell V-POWER Racing,tak už byla dostatečně zahřátá a jelo se .. MASAKR,jezdí nádherně,třepal jsem se jako ratlík, i když řídil brácha (ten sám mě poté řekl že se taky pěkně třepal),příšlo mě že perfektně drží na cestě,jen ty nerovnosti KO .. HaHaaa Vím spousty lidí tady už jezdí v VTičkách a má mnohem silnější auta,ale i tak pro mě je to něco nádherného. Při projížděním městem jsem měl skvělý pocit,ale zároveň mě štvalo a měl jsem na sebe zlost že pořád nemůžu jezdit. Po dnešku jak jsem to viděl, tak jsem si uvědomil že to bude pro mě hodně rychlé auto, ten zvuk a všechno kolem prostě VTEC Je to tam. Velmi šťastný ... bože dej ať mě to rychle uteče a můžu už taky konečně jezdit a zažívat tu nádheru Tak to valím bulvy
   Návrat  

posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 22:20   Citovat  

vydrž prťka vydrž Velmi šťastný
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 22:21   Citovat  

posero napsal:
vydrž prťka vydrž Velmi šťastný
¨

Já jsem totální wokurka .. jinak bych už mohl jezdit. gggrrr se nesnáším fakt to mi hlava nebere
   Návrat  

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 7:41   Citovat  

Shell V-POWER Racing,myslís ten jsem obic benal bez aditiv ale zaplat za dlouhej název...chicht
   Návrat  
Genki je teď offline  Genki
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 10:20   Citovat  

zajeli jsme natankovat Shell V-POWER Racing
HaHaaa pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 13:06   Citovat  

PAKO napsal:
Shell V-POWER Racing,myslís ten jsem obic benal bez aditiv ale zaplat za dlouhej název...chicht

Tady šlo spíše o princip,nový auto tak musí mít to nej ..aspoň dle nápisu no Úsměv
   Návrat  

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.10.2008 , 13:08   Citovat  

mate nekdo ten test paliv z mf dnes?:O nejak jsem to prosvihl ..
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 16:36   Citovat  

pokud budes jezdit 120km/h po meste jako dneska tvuj bracha tak si asi ten ridicak moc dlouho uzivat nebudes HaHaaa ale zas chapu ze kdyz se za vama objevila Honda tak nemuzete jet 50km/h OK
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 16:42   Citovat  

marek.82 napsal:
pokud budes jezdit 120km/h po meste jako dneska tvuj bracha tak si asi ten ridicak moc dlouho uzivat nebudes HaHaaa ale zas chapu ze kdyz se za vama objevila Honda tak nemuzete jet 50km/h OK

Né,to seš ty jo, zdravím tě přátele ,to byla moje vina my jsme jezdili pomalu jen se tak projížděli,ale když jsem viděl právě tvýho Accorda tak jsem věděl že seš to ty,jelikož mě o tobě říkal Táta, že jseš taky nadšenec pro Honda ,a chtěl sis taky pořídit Targu,bejvalku od Kamčy. Tak proto no, jsem se chtěl trochu ukázat,i když jsem samozřejmě neřídil Tak to valím bulvy ...
   Návrat  

2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 16:55   Citovat  

přátele o tarze od Kamcy nic nevim to mi hlava nebere ale je pravda ze premyslim o nejake tarze nebo integre Velmi šťastný treba uz se divat po hracce na pristi leto VTEC
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 17:02   Citovat  

marek.82 napsal:
přátele o tarze od Kamcy nic nevim to mi hlava nebere ale je pravda ze premyslim o nejake tarze nebo integre Velmi šťastný treba uz se divat po nejake hracce na pristi leto VTEC

Opravdu,zelený VTi nic ti to neříká? ´=) Targa je úžasná, i když mám jen ESinu 125 PS tak i přesto jezdí parádně,je to snížený o 30mm vpředu i vzadu a když na frydecké podřadíž a dáš plnej plyn tak je to úžasný, vím Accord ti určitě pojede skvěle,ale tohle je o něčem jiném sedíš úplně na zemi ten zvuk prostě nádhera!!! Někdy by jsme se mohli domluvit a mohl by sis třebas sjet Úsměv V Integře jsem jezdil, taky parádní auto, jede perfektně těch 190PS je znát, ale ITR a Targa to jsou rozdílný auta Úsměv
   Návrat  

2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 17:13   Citovat  

na zelenou targu sem se dival , ta ale byla z nemecka pokud vim Velmi šťastný urcite jsou rozdilny, ale u auta na vyjizdky za pekneho pocasi mi to je celkem jedno HaHaaa hlavne ze to je Honda
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 17:17   Citovat  

marek.82 napsal:
na zelenou targu sem se dival , ta ale byla z nemecka pokud vim Velmi šťastný urcite jsou rozdilny, ale u auta na vyjizdky za pekneho pocasi mi to je celkem jedno HaHaaa hlavne ze to je Honda

Ne to nebyla no, já to asi poplet promiň, ta byla odněkaď ze Zlína tuším nebo tak kolem. Na vyjížďky asi spíše Targa,ale já si chci určitě příští rok zajíd zajezdit na volné jízdy do Brna na okruh atd .., nechci to mít jen jako auta na výlety nebo tak něco. Integry by bylo na vyjížďky určitě škoda, však něco pořiď Úsměv
   Návrat  

2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 17:23   Citovat  

v Trinci posledni dobou pribylo hodne Honda jenze vetsina to jsou lide, co jim je jedno cim jezdi Tak to valím bulvy
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 17:26   Citovat  

marek.82 napsal:
v Trinci posledni dobou pribylo hodne Honda jenze vetsina to jsou lide, co jim je jedno cim jezdi Tak to valím bulvy

Jo jo, ono Civicu anglánu atd.. je tady habaděj,ale jak říkáš většinou to jsou lidi kteří to berou jen jako věc která je přemístí z bodu "A" do bodu "B". Vím o 2 klucích kteří maj CRX II.g vídávám je docela často,s jedním jsem chodil i na stejnou školu. Pak je tady jeden chlapík s CTR 7.g má jej černýho,možná víš,kdysi měl takový světle fialový Paseo, teďka je na prodej u Břetě v Bystřici. Ta zelená Targa na kterou ses koukal nakonec skončila prý v Těšíně.
   Návrat  

2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 17:36   Citovat  

az budes mit ridicak musis udelat Honda sraz Trinec a uvidis kolik lidi prijede Úsměv myslim ze sami dva tam nebudem je to dobrý
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 17:41   Citovat  

marek.82 napsal:
az budes mit ridicak musis udelat Honda sraz Trinec a uvidis kolik lidi prijede Úsměv myslim ze sami dva tam nebudem je to dobrý

HeHe to by nebylo špatný,ale já si ještě nějakej ten měsíc počkám Smutný . Ono hlavně aby tam nepřijeli ty wokurka z "3nec Tuning Club(u)" KO HaHaaa ... Ono na Jaře se koná Honda sraz ve Vyškově a rok co rok je to lepší a lepší, já pojedu určitě. Úsměv To by se ti líbilo, krásná HONDA kde se člověk jen koukne,spousta stejně naladěných super lidiček atd OK Úsměv
   Návrat  

2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 19:47   Citovat  

tak na super kary z 3nec Tuning Clubu se nechyta zadne auto muhehe tam jsou ti nejlepsi z nejlepsich , teda aspon podle nich HaHaaa a taky to podle toho vypada na jejich foru,, vecne dohadovani atd KO zpocatku tam bylo dost lidi s kteryma slo pokecat, ti pomalu ale jiste ten klub opousti
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 20:56   Citovat  

marek.82 napsal:

to si pis ze byste tam nebyli sami dva vim o dalsich 6 lidech z okoli kteri by se prijeli pochlubit se svymi mazlicky Úsměv

marek.82: jestli chces targu tak zkus napsat lukasovi ted nedavno privezl jednu cervenou VTi z nemecka a je hodne pekna je to dobrý

"3nec Tuning Clubu se nechyta zadne auto muhehe tam jsou ti nejlepsi z nejlepsich" to me dostalo pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 27.10.2008 , 11:41   Citovat  

marek.82: Jsem rád že máme na ně stejný názor Velmi šťastný Taky nějaké znám,a už prostě z toho clubu raději odešli jelikož to nemělo cenu no Úsměv
   Návrat  

2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2008 , 15:10   Citovat  

Hondik: Se stydím no tak ale je to tak, az budes mit cas tak si precti to jejich forum a napadne te asi neco stejneho, oni jsou proste ve vsem nejlepsi a nikdo jiny na ne nema muhehe
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 18:21   Citovat  

Tak včera jsme s kamarádem strávili asi cca 5 hodin v garáži,tak se něco i nafotilo, (pár) fotek sem hodím Úsměv .. velký dík patří kamarádovi Jerry(mu) za fotografování a rozleštění některých škrábanců na laku díky kámo přátele Úsměv

PA277555.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
PA277555.JPG, 2.71 MB

PA277560.jpg

PA277560.jpg, 1.08 MB

PA277563.JPG

PA277563.JPG, 3.48 MB

PA277568.JPG

PA277568.JPG, 3.22 MB

PA277571.JPG

PA277571.JPG, 4.06 MB

PA277574.JPG

PA277574.JPG, 3.29 MB

PA277575.JPG

PA277575.JPG, 3.24 MB

PA277579.JPG

PA277579.JPG, 3.06 MB

PA277580.JPG

PA277580.JPG, 2.89 MB

PA277587.JPG

PA277587.JPG, 3.77 MB

PA277590.JPG

PA277590.JPG, 3.02 MB

PA277592.JPG

PA277592.JPG, 3.63 MB

PA277595.JPG

PA277595.JPG, 3.84 MB

PA277628.JPG

PA277628.JPG, 4.04 MB
   Návrat  

Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 21:46   Citovat  

Gratulace i ode mě rooney. Ikdyž pozdějš... jsem další čekající v řadě na ten slavný den kdy mi bude 18 a koupim si del sol HaHaaa užívej si jí ve zdraví... OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
rooney(ho): Honda CR-X del Sol Targa
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina