Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ATR info
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
určin je teď offline  určin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 22:02   Citovat  

Prima otazka nejen na 200+400+60+6 ale na veskere majitele ATR Úsměv
da se s tim autem jezdit za 8l/100km ??? :-O
nemusi se nic rozepisovat ze pri tezke noze atd...Jde mi jen oto, zdali dokaze ATR tuto spotrebu Cooo???
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
blesk666 je teď offline  blesk666
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 23:19   Citovat  

Urcin ked chces ti povie aj majitel 540i ze za 8l v pohode jazdi:-) totalne je to zavisle od toho kde jazdis a ako. mesto kratke trasy kde ides 1,2,N mozes byt aj ten najpomalsi tak pod 10l tazko. ist 90 na okreske - ano urcite to pojde za 8l ale tam zas naco si kupovat ATR ked by ti na tu jazdu bohate stacilo 1,2htp.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 6:21   Citovat  

určin napsal:
Prima otazka nejen na 200+400+60+6 ale na veskere majitele ATR Úsměv
da se s tim autem jezdit za 8l/100km ??? :-O
nemusi se nic rozepisovat ze pri tezke noze atd...Jde mi jen oto, zdali dokaze ATR tuto spotrebu Cooo???

nejdív řekni proč by se s tim mělo jezdit za 8 ?

ATR má ekonomický předepoklady pro spotřebu pod 10 mravenec obsah 2157cc, který točí 8000rpm, 215 koní, samosvor a jezdí na 17tkach x45x 225 s váhou 1400kg pifko

uvažoval jsem, že zadní křídlo vyměnim za solarní panel muhehe aby se šlo dostat i na 5

aneboooi možná by bylo lepší z obyč 18tky swap na 16tku a dokoupit lízátka a červeny znáčky type-r + sedačky + barvu, aby to zvenku nikdo nepoznal
   Návrat  
určin je teď offline  určin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 8:32   Citovat  

ja vim ja vim...Samo ze jsem to od nekoho slysel, ale jelikoz s tim autem mam jen jedinou zkusenost a to je, kdyz me 666 svezl na chodove.
Tze kdyz je tady ten topic, tak jsem toho vyuzil a rovnou se zetpal jesli je mozne nebo neni Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 9:03   Citovat  

určin napsal:
ja vim ja vim...Samo ze jsem to od nekoho slysel, ale jelikoz s tim autem mam jen jedinou zkusenost a to je, kdyz me 666 svezl na chodove.
Tze kdyz je tady ten topic, tak jsem toho vyuzil a rovnou se zetpal jesli je mozne nebo neni Úsměv

jezdí se kolem 11 (+- litr) 98+ .
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 9:34   Citovat  

blesk666 napsal:
Lucas, zeby tuto? tudy odkaz
konecna cena? pocet km podla vas sedi?

To je on.

Nevím jestli sedí úplně přesně, ale sedačky nikde nejsou nijak poničený nebo extrémě ošoupaný, a volant taky ne. Nevím, proč je oloupaný motor, údajně od mytí vapkou a ten tlak měl smýt i všechny nálepky o výměně oleje atd.
Auto prý stálo rok v Německu, neboť majitel nesplácel leasing, tak ho zabavili. Rozvody měly být údajně měněny, ale pro jistotu se udělaj až se něco málo našetří. V pátek je v plánu výměna oleje. A kola se budou dávat převařovat, pro jistotu.

Jinak mám otázku, co tam lejete za olej? Manuál jsem jěště nečetl, tak mě neukamenujte HaHaaa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 10:19   Citovat  

LucasFreeMatch napsal:
To je on.

Nevím jestli sedí úplně přesně, ale sedačky nikde nejsou nijak poničený nebo extrémě ošoupaný, a volant taky ne. Nevím, proč je oloupaný motor, údajně od mytí vapkou a ten tlak měl smýt i všechny nálepky o výměně oleje atd.
Auto prý stálo rok v Německu, neboť majitel nesplácel leasing, tak ho zabavili. Rozvody měly být údajně měněny, ale pro jistotu se udělaj až se něco málo našetří. V pátek je v plánu výměna oleje. A kola se budou dávat převařovat, pro jistotu.

Jinak mám otázku, co tam lejete za olej? Manuál jsem jěště nečetl, tak mě neukamenujte HaHaaa

rok 99 a zabavili mu leasing ? to mi nejak nesedí. Finanční leasing se většinou dělá u nových vozidel. Maximální doba býva 5 let . U ojetiny se většinou volí spotřebitelský úvěr u leasingovek. Tam zůstaváš majitelem auta tzn. neseberou ti to.

co se tyče toho motoru, tak sem na to brejlil dost. Nevěřim tomu, že by mělo najeto 110tis km a ještě v německu. 10tis ročně je velice málo. Znám poměrně dost lidí s ATR a všichni se už pohybujou nad 150, spíš kolem 200 a dokonce i přes 300 jeden. Takhle "poblitej" motor nemáme nikdo.

zažádej o číslo VIN, jsem schopnej zjistit historii v honda servisu. Nedávno jsem jedno zjištoval a ten člověk má oproti roku 2005 najeto ještě o 20tis méně ! Taková zpráva moc nepotěší.

v tomhle případě bych byl více obezřetnější
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 10:57   Citovat  

pro tvoji představu

tipni kolik mají tyto :

a ted ten prodavajici s 114 000km

Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 11:02   Citovat  

Lucas: ono vzdy by som pozEral vsetko - teda Volant, sedacky, pedale, kastlu, motor. vacsinou to celkom koresponduje s km ked to neni nejaka habadura. Podla fotiek ma ten motor totalne odradil, inak by som to siel pozret. Takto som ale bol v BA na jadnu pozret podla fotiek cukrikova a tiez 115tiskm (vraj) - realita totalne ina motor ale vyzeral daleko lepsie (nielen viko ale aj zvody neboli take ohrdzavene na prirube). kastla ale katastrofa od aspon dvoch buraciek:-(. Toto vyzra vsetko dobre az na ten motor - ale ten tak extremne ze by som sa bal ze to ma cez 300tis km. Volant a naslapky pedalov sa daju vymenit alebo precalunit a sedacky som u ATR osupane este nevidel. Rozvod by som urcite vymenil. nerozumiem ale kola prevarat?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 11:11   Citovat  

665+1: prva a druha fotka je ten isty motor a ma podla mna tak okolo 250tis km, mozno +-70tis kedze nevidim ine:-)
Tretia (ta tmava) typujem o nieco malo menej mozno okolo 200tis +-20tis, a posledna buiela bez narazniku podobne ako prava a druha teda 180-270tis. velmi hrubo odhadujem, mozno sa mylim
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 11:32   Citovat  

blesk666 napsal:
665+1: prva a druha fotka je ten isty motor a ma podla mna tak okolo 250tis km, mozno +-70tis kedze nevidim ine:-)
Tretia (ta tmava) typujem o nieco malo menej mozno okolo 200tis +-20tis, a posledna buiela bez narazniku podobne ako prava a druha teda 180-270tis. velmi hrubo odhadujem, mozno sa mylim

prvni fotka je 135 a pak po 50tis. je videt ze se to malinko vic odlouplo, ale nic zasadniho

to černy má +100 víc než bílý Cool

jinak víko jde koupit za cca 100-150dolačů + doprava k nerozeznání od novýho originalu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 12:42   Citovat  

665+1: tak vidim ze to ma dost velky rozptyl a preto hovorim ze treba vidiet cele auto. ale ta z Chrudimi fakt neverim ze 115tis km to by musel asi denne wapkovat kyselinou. Viko viem ze sa da kupit za tieto ceny a osobne by som si ho pri takom olupani sam pre seba urcite kupil, lebo ten krasny ostry matny lak tak mozno za tu cenu niekto nalakuje a to neviem ci to bude take matne a mat tu strukturu. Auta ktore maju ale fakt malo km (tak do 100-120tis tak to vidno na celom motore ze vyzeraju jeho casti ako nove (minimalne zaoxidovanie na pokovenych castiach).
Kolko ma myslis tento?

Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 12:47   Citovat  

ake su inak dalsie signaly na pocet km? teda ci sa napr po viac km neozyvaju viac niektore veci alebo nemaju velku volu (stierace v klboch, posuv sedadla vodica, panty vodicovych dveri ci neovisiaju...) to byva obvykl eu niektorych japonskych aut signal na viac km (vyrazne viac nad 100tis km casto aj cez 250-300tis). Jasne mozem vycitat km z ECU ale ist par sto km za autom z inzeratu a hladat tam este znackovy servis na diagnostiku a este ho aj vzdy platit je neprijemne
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 13:21   Citovat  

blesk666 napsal:
ake su inak dalsie signaly na pocet km? teda ci sa napr po viac km neozyvaju viac niektore veci alebo nemaju velku volu (stierace v klboch, posuv sedadla vodica, panty vodicovych dveri ci neovisiaju...) to byva obvykl eu niektorych japonskych aut signal na viac km (vyrazne viac nad 100tis km casto aj cez 250-300tis). Jasne mozem vycitat km z ECU ale ist par sto km za autom z inzeratu a hladat tam este znackovy servis na diagnostiku a este ho aj vzdy platit je neprijemne

to černy ATR je zánovní anebo velkej puntíčkář Úsměv nema ani vypalenou přírubu na svodech. po takovym člověku bych se toho nebal Úsměv

zkus to VIN zjistit. jinak dost je to poznat na sedačce u řidiče. nasedá se přes levej bok, tak je ošoupanější a ošoupanější
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 13:35   Citovat  

Zkusím to zjistit, ale teď je v práci, tak asi až večer.
Jinak auto jsem nijak extrémě neobhlížel, jen se u mě stavil a dojeli jsme pro benzín. Takže večer asi podám podrobnější info.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 15:48   Citovat  

665+1 napsal:
to černy ATR je zánovní anebo velkej puntíčkář Úsměv nema ani vypalenou přírubu na svodech. po takovym člověku bych se toho nebal Úsměv

zkus to VIN zjistit. jinak dost je to poznat na sedačce u řidiče. nasedá se přes levej bok, tak je ošoupanější a ošoupanější

To cierne ATR (r.v99) co som dal Fotku malo vtedy 115tis km fotka je z konc aroku 2006, ano presne ten nazor som na to auto aj majitela mal ked som fotky videl a zavidel mu, v roku 2007 ked bolo potom na predaj uz to predaval novy majitel ktory ho mal necely rok. A auto bolo bohuzial na nepoznanie, sice hned ako som ho videl som ho chcel lebo som si myslel ze za rok to nemohol az tak znicit (malo koncom roka 2007 135tis km a motor vyezral na fotkach prakticky rovnako) lenze potom sa ukazalo ze tam uz neni origo motor ale H22A8 z Preludy lebo to majitel zadrel... Po tejto sprave ma to prestalo zaujimat, ale je mi vzdy luto kedz si na to spomeniem
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 15:59   Citovat  

tomu se ani nedivim, že zadřel - ATR s H22A7 jsou náchylný dost na spotřebu oleje a když se na to šlape, tak se proste dolejvá poměrně dost. až k tomu litru na tisic chtě nechtě.

ja kontroluju poměrně dost často. Kdo maže ten jede ... a tady to platí dvojnásob

jo a ten olej je 5W40 - lejem tam Motul 300V racing. LKTR děla hromadný objenávky. litr vychazi lehce přes 300kč potom.

téma s hromadným nakupem

Návrat  
maxthor je teď offline  maxthor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 16:30  Naposledy upravil maxthor dne 6.11.2008 , 19:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

s ATR za 8l/100km? klidne, ale kdo by to delal? Mozna tak, kdyz nemas prachy a potrebujes se dostat nekam daleko, ale to je jen vyjimecna zalezitost kvuli ktere to nema smysl resit HaHaaa protoze s ATR se nedá jet na spotrebu. Furt te to nuti cpat ten pravy pedal az na podlahu VTEC

Jinak si myslim, ze pocet ujetych km není tak dulezity jako to jak se ten motor nebo to auto chovají. Hlavní je jak se k tomu choval(i) predchozí majitel(é).
Muzes najít ATR, s kterym jezdil normální clovek a peclive se o nej staral a najel s nim 300T a bude vypadat mnohem lip než to samé, které bude mit 100T, ale jezdil s nim "vidlák" na poli a furt plnou kladu.

jde mi o rozdíl v opotřebení materialu na 100km s plnym plynem nebo s normální klidnou jízdou. kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 16:45   Citovat  

maxthor: myslim ze si protirecis: najprv ze s ATR sa prakticky neda jazdit na spotrebu a potom ze je vidlak ten kto to nahana? ATR mozno predpokladat ze nahanaju vsetci len vidlak je ten co sa o to nestara teda hlavne to vytazca za studena, nesleduje hladinu oleja a leje tam nejaku sracku. takze podla toho ako vyzra auto a jeho majitel co to predava sa da urcit co a ako
   Návrat  
gogo.r je teď offline  gogo.r
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 16:47   Citovat  

r.v. 99 najeto 98tisíc

TypeReng.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
TypeReng.jpg, 1.63 MB
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 18:02   Citovat  

gogo.r napsal:
r.v. 99 najeto 98tisíc

hezký. btw: je tam jedna věc navíc , asi to bude dost i troubit, ne ? kouř
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 18:30   Citovat  

665+1 napsal:
hezký. btw: je tam jedna věc navíc , asi to bude dost i troubit, ne ? kouř

asi to bude hrat peknou hymnu.......... HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 18:35   Citovat  

gogo.r: pekne km aj motorcek
   Návrat  
maxthor je teď offline  maxthor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 19:50   Citovat  

to blesk666: řekl bych že svůj nick užíváš neprávem, protože blesk asi opravdu nejsi Velmi šťastný slovo: "vidlak" bylo jen nadnesené jako příklad. A určitě si neprotiřečim, protože to, že nejedeš na spotřebu automaticky neznamená, že to někde tavíš. Ja sám jsem zastáncem rychlé-plynulé jízdy. Tak to koukám!

Stejně jak se říká, že pes je podobný svému páníčkovi, tak přesně tak je to i přeneseně s autem. to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 22:28   Citovat  

665+1: ten kto zadre perfektny motor po par tisic km a nejazdi zavody a neni to motor upraveny je pablb alebo patri do kategorie ktoru oznacil maxthor "vidlak" inak Motul za tu cenu parada. Ak sa pohnem tym smerom k ATR budem mat urcite zaujem. treaz pouzivam v svojom motore Mobil1 racing Formula 5W 50 a musim tiez velmi pochvalit vsetky dovtedypouzivane ma nutilo experimentovat s olejmi, teraz uz olej neriesim. Lebo som vyriesil:-) a to menim olej tiez max po 7,5tis km

maxthor:nereisim tu uroven jesitnosti, takze by som to nechal. Vsetci myslim pochopili, lingvisticko osobne prejavy tu pretriesat netreba Velmi šťastný Spotreba zodpovedana. Da sa, ako na vsetkom:-)
Stale by ma vsak zaujimalo co su u ATR slabe miesta? teda na co pozerat, pytat sa? ma niekto skusenost ze to olej nebere alebo menej ako sa vseobecne uvazda? lebo uz som sa stretol u B18 ze vacsina pise ze to bere olej podobne ale uz som sa stretol aj s tym ze to majitelovi vraj bralo necele 1dl/1000km a to nejazdil na spotrebu. Ako to je s trvanlivostou podvozkovych dielov, teda pripdane klepajuce ramena, co vydrzia seriove tlmice,... ? Co stoja tie diely co su povazovane za spotrebku (aftermarket, pripadne OEM z USA ci sa da za slusnu cenu...?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 22:30   Citovat  

mate niekto zvazene seriove disky na ATR, co vazia?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 22:45   Citovat  

vážil ale nepamatuju Ble jsou celkem slušný

tlumiče neodchazej. brzdy podle stylu jídzy. silentbloky na podvozku podle silnic, na kterých jezdíš a jak vymetáš díry. Trošku trpí zadní vejfuck levej, silentbloky na motoru (přeci jen uplnej drobek to neni) a pak je namahanej diky tomu vlnovec. Podvozek jsem měnil kdyz jsem to koupil ve 130. cca 20-25 tis kč za obě napravy a doted je ticho a klid. ATR je celkem držák. Zkontrolovat korozi u svetel, lemy a mezi dverma. Možná trochu světla, jak jsou plastový, tak se ošlehaj časem, ...

Náhradní díly - na motor toho jde spousta z Preludy H22Ax, ramena prej pasujou z accorda, plechařina taky. víc mě nenapadá Úsměv seš vyčerpávájící mravenec
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 22:59   Citovat  

ATR nezapadne a je to moje láska muhehe

Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 23:08   Citovat  

viem som stoural a opruz:-) ked sa do niecoho zakusem nepustim, asi by som si mal zmenit nick na nieco stvornohe co steka a ma skaredu tlamu:-)
665+1 dik zatial si poskytol najviac info, kludne pokracuj ak ta nieco napadne
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 8:16   Citovat  

665+1 napsal:
ATR nezapadne a je to moje láska muhehe

se ti nedivim....ani trochu.. OK
   Návrat