Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ma nekdo zkusenosti se stavitelnym podvozekem D2 ?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2008 , 13:46  Naposledy upravil PAKO dne 22.11.2008 , 8:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak a je to tu,vy co máte primou zkusenost s D2 napiste jakou jste pocítili zmenu od namontování...jiz zminovane vymeknutí ci vytecení,zda neco takového pozorovali...co ty Darku a ostatní...vcera jsem mluvil s PK a je stále spokojen a nadsen,ze by cítil zmenu k horsímu o tom ani rec...majitel ITR acury má D2 vcetne ramen a spokojenost stálá,zatim zádná reklamace...jeho zena mrmlala ze je to tvrdé a dnes si zvykla tak ze vychvaluje jak i ona cítí kam auto jde.Zatím jsem neslisel vítku ze strany 50% montování do civilu,at se jedná o tuning nebo o vylepsení jizdních vlastností.kdo má nejaké prímé zkusenosti tak at napíse, o D2 ano paskvil,ano pohoda,prípadne komentár o pocitech z toho podvozku
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2008 , 13:59   Citovat  

James napsal:
co sa tyka tych ohlins, hladal som o nich info a ceny, ale neda sa povedat, ze by som tych informacii nasiel dostatocne
v akych sumach sa pohybuju sety? jazdi niekto odtialto na nich?

ohlins je orpavdu špička. na mojí miatu stojí cirka $3000

dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2008 , 18:33   Citovat  

Dejf napsal:
co spíš zkusit Skunky

a kde se virabi Skunk2 pořádnej výtlem

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.11.2008 , 8:29   Citovat  

dimitar napsal:
a kde se virabi Skunk2 pořádnej výtlem

no předpokládám, že US, ale to nic neznamená, je mi celkem fuk odkud to pochází. ty ometáky americký mam rád asi tak jak cikány. ale skunk2 má svůj vývoj, tak že jim věřim víc

Keak je teď offline  Keak
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2008 , 12:21   Citovat  

myslim ze d2 nebude spatna volba osobne bych do nej asi sel..slysel jsem jen chvalu na nej...jinak bejt vic penez zvolim skunk2 nebo neco takovyho...zati,m si na aute necham serii precejenom jezdim dost ve meste...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
BLOOR je teď offline  BLOOR
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 1:26   Citovat  

Chtěl bych si taky koupit podvozek D2, ale slyším tady poprvý, že by to mělo být tak tvrdý, dyť mají i nastavení tuhosti.
Takže když to nebudu snižovat a nsatavím to na "měkko", tak by to neměl být takovej rozdíl oproti sérii ne?
Mě se jedná jenom o to, že za 12 let co byl vyrobenej můj Accord nebyly měněný tlumiče (majitelka jezdila jen vyjímečně a prodala mi Accorda v TOP stavu s 82 tis. km, teď mám najeto asi 90 myslim) a díky mímu ježdění jsem je nenechal napokoji a začíná se mi zdát, že když jedu po Praze tak mi v zatáčce často uskočí zadek i předek o pár cm. Takže pokud jsou v pí.. a druhovýroba stojí 12 tis. tak to si ratši za 22 koupim D2 a můžu si to ještě nastavit podle svýho.
Podle popisku by měl mít podvozek 35 možností nastavení výšky a tuhostí, tak co je na tom pravdy, jak je to tvrdý na nejměkčím režimu?

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 2:30   Citovat  

pravda to samozrejme je, muzes si nastavit tuhost dle libosti ma to opravdu hodne poloh... ale nepocitej s tim ze zadnes na mekkym nastaveni (jako seriovem) a pak prejdes do tvrda tak jako to ma koni... tady je to spis tak ze zacnes na dost tvrdym a skoncis na extra tvrdym.... nemam teda zkusenost s tim kdyz je to namontovany na seriovym podvozku ale jak uz sem psal s balickem od energy suspension je to teda moc tvrdy... jestli nekdo budete chtit klidne svezu ukazu pokud je nekdo z okoli brna...

Proracing je teď offline  Proracing
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2009 , 16:22   Citovat  

No pokud se jedná o D2 racing vzhledem k tomu že kopírovali brzdy tak i podvozky jsou na tom stejně...

tudy odkaz

Myslím že cos e týče ceny tak Tein je dobrá volba ať už je jakýkoliv

tudy odkaz

cyborg je teď offline  cyborg
0
Nový příspěvekZaslal: 12.2.2009 , 14:46   Citovat  

Proracing napsal:
No pokud se jedná o D2 racing vzhledem k tomu že kopírovali brzdy tak i podvozky jsou na tom stejně...

tudy odkaz

Myslím že cos e týče ceny tak Tein je dobrá volba ať už je jakýkoliv

tudy odkaz

proč si neudělat relamu že ?
Bavíme se tady o podvozku D2 tak nevím co tady dělá link na váš web s cenou na podvozek TEIN meetallll

cyborg je teď offline  cyborg
0
Nový příspěvekZaslal: 12.2.2009 , 14:50   Citovat  

BLOOR napsal:
Chtěl bych si taky koupit podvozek D2, ale slyším tady poprvý, že by to mělo být tak tvrdý, dyť mají i nastavení tuhosti.
Takže když to nebudu snižovat a nsatavím to na "měkko", tak by to neměl být takovej rozdíl oproti sérii ne?
Mě se jedná jenom o to, že za 12 let co byl vyrobenej můj Accord nebyly měněný tlumiče (majitelka jezdila jen vyjímečně a prodala mi Accorda v TOP stavu s 82 tis. km, teď mám najeto asi 90 myslim) a díky mímu ježdění jsem je nenechal napokoji a začíná se mi zdát, že když jedu po Praze tak mi v zatáčce často uskočí zadek i předek o pár cm. Takže pokud jsou v pí.. a druhovýroba stojí 12 tis. tak to si ratši za 22 koupim D2 a můžu si to ještě nastavit podle svýho.
Podle popisku by měl mít podvozek 35 možností nastavení výšky a tuhostí, tak co je na tom pravdy, jak je to tvrdý na nejměkčím režimu?

v praxi to je že nejměkčí nastavení je jediný co použiješ a i to je docela moc tvrdý. Pro prahu je D2 fakt za trest. Z vlastní zkušenosti...
Jakmile je ale aspoň trošku slušná vozovka... je to nádhera Úsměv Co se týče spolehlivosti... fungujou mi přes rok, bez náznaku problému.

neewman je teď offline  neewman
1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 12.2.2009 , 17:12   Citovat  

No nechci nic říkat,ale asi nejlepší volbou by bylo zajet do HP a na zakázku si nechat vyrobit podvozek na zvážených kolech pořádnej výtlem A cena se taky pohybuje do 30tis.A máš jistotu že je perfektně slazené,ale pak nesmíš hýbat s rozložením váhy,páč si to rozhodíš Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ma nekdo zkusenosti se stavitelnym podvozekem D2 ?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina