Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ITR z bazaru Olomouc - postřehy
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 20:48   Citovat  

Tak jsem se byl podívat na tu ITR z Olomouckého bazaru (co tu nani rooney dal odkaz).

Jen pár postřehů :
Za ty peňáze co zaní chce ale fakt nestojí !...přišli sme nato že to bylo bořený na zadekale teško říct jak moc(je to celý zaplastovaný), předek je taky nově nastříkanej, na střeše proleštěná barva až na základovku, pochybná serviska(bylo to všude možně jen ne v Honda servisu pořádnej výtlem ,není jasný co natom udělali a co ne,pozdní servisi) ,všelijaký škrábance a vodřeniny, utržená těsnící guma na řidičovejch dveřích,orejpaný krytky šroubů výplní,naprasklej zadní nárazník,občas trochu rezi, je vydět že se vtom někdo dost vrtal,atd,atd...+ najeto 178000 Km. Motor jsme jen natočili,zahřáli a trochu protáhli -žádný divný zvuky slyšet nebyli...ztoho se ale prd pozná,jinak byl hezky čistej...na projížďku to chce někoho kdo to auto má a kdo ví jak má šlapat.takže kdo ví jak natom bude.

Řekl bych že za ty peníze tam bude až do jara , i když tvrdil že je nato strašná spousta zájemců Velmi šťastný ...ale kdo ví třeba se někdo nachytá.

odkaz na bazar
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 20:55   Citovat  

To je presne ono na fotkach vypadala totiz jak nova!!!
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 21:04   Citovat  

proc mam pocit ze sem ji uz v nakym bazu videl? to hacko na ty kapote a blatniku je mi naky povedomi
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 21:04   Citovat  

Na fotkách zase tak zle nevypadá. Chci tě vidět až budeš mít ITR, jestli s ní budeš jezdit do autorizovaného servisu. Já osobně bych tam teda svoji ITR nedal...za to razítko do servisky to rozhodně nestojí.
U 10 let starýho auta se ti zdá 175tis km hodně?
Sehnat v dnešní době libofku po českých bazarech je myslím téměř nereálné. A peníze, za jaké se prodávají libovky venku, bys za to nejspíš nebyl ochotný dát.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 21:15   Citovat  

marab napsal:
Na fotkách zase tak zle nevypadá. Chci tě vidět až budeš mít ITR, jestli s ní budeš jezdit do autorizovaného servisu. Já osobně bych tam teda svoji ITR nedal...za to razítko do servisky to rozhodně nestojí.
U 10 let starýho auta se ti zdá 175tis km hodně?
Sehnat v dnešní době libofku po českých bazarech je myslím téměř nereálné. A peníze, za jaké se prodávají libovky venku, bys za to nejspíš nebyl ochotný dát.

To jo ani v reálu zas tak zle nevypadá..a však při bližším zkoumání Úsměv ..něco z těch věcí co sem tu uved sou jen prkotiny.
Já bych to tam taky nedal ! vim jak to chodí...ale lepší něco než nic ...kdyby mi dal strvzenky od olejů a dílů co natom vyměnil tak bych dal přednost tomu....
Ale když je v servisce jako servis uvedený Audi tak je to divný pořádnej výtlem ..byla tam i toyota no ale stejně
Ty kilometry by nevadily kdybych věděl že je to auto v pořádku. A s nabídkou unás je to jak řikáš....majitel bazaru se pyšnil tím že je to jediná nabízená ITR v ČR-V tom jedinym měl asi pravdu.
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 21:25   Citovat  

Servisku neres vubec!! razitko si muzes nechat vyrobit a do servis natukat sam!!
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 21:32   Citovat  

jako nevypadá zas tak zle... ale ta cena... Tak to valím bulvy
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 21:38   Citovat  

coudu napsal:
To jo ani v reálu zas tak zle nevypadá..a však při bližším zkoumání Úsměv ..něco z těch věcí co sem tu uved sou jen prkotiny.
Já bych to tam taky nedal ! vim jak to chodí...ale lepší něco než nic ...kdyby mi dal strvzenky od olejů a dílů co natom vyměnil tak bych dal přednost tomu....
Ale když je v servisce jako servis uvedený Audi tak je to divný pořádnej výtlem ..byla tam i toyota no ale stejně
Ty kilometry by nevadily kdybych věděl že je to auto v pořádku. A s nabídkou unás je to jak řikáš....majitel bazaru se pyšnil tím že je to jediná nabízená ITR v ČR-V tom jedinym měl asi pravdu.

tak proc si nenechas neco dotahnout od esa, nebo od roma? to bude asi nejjednodussi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 21:48   Citovat  

Winie napsal:
tak proc si nenechas neco dotahnout od esa, nebo od roma? to bude asi nejjednodussi

To asi jo...chtěl sem to jen zkusit,opravdu nevypadala zle..ale asi mi nic jinýho nezbyde.

Jo a nápisy "Integra Type R " na bocích nejsou origo.

Nechci timhle článkem odrazovat od koupě nebo škodit bazaru....jen uvádím fakty, aby někdo nemusel jet přez celou republiku aby zjistil to co já šuk .
Třeba se i tak někomu bude líbyt.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 22:14   Citovat  

Ono všeobecně auta v bazarech bývají předražené a cena neodpovídá stavu. Nedávno jsem se o tom opět utvrdil. Na fotkách v inzerátu se mi auto líbilo, byl tam psán perfektní stav, nebouráno, bazarník po telefonu mi to taky vychválil.
S těmito informacemi jsem jel skoro na jisto. Když jsem to auto ale uviděl na vlastní oči, tak jsem zjistil že to byl jenom drahý výlet a mohlo se jet romů.
To že auto bylo bouraný by nepoznal snad jenom úplnej hlupák, jak to bylo špatně opravený.
A říct o autu, který má vykvetlý lemy, že je v perfektním stavu je vážně troufalost.
Bohužel to nebyl jenom jeden případ. Mohl bych vyprávět....

Takže pokud někdo chce koupit solidní Hondu, tak jedině od dovozce, kterej se na Hondy specializuje (eso, Rom., alicante)
anebo od majitel, kterej Hondám rozumí a ví jak se o ně starat.
Stalo se mi totiž, že jsem se byl podívat na C6G údajně v top stavu a klučina ani nevěděl jestli motor má nějakou spotřebu oleje. Najezdil 13 000 Km a ani jednou se nepodíval pod kapotu Tak to koukám!
A aby auto v top stavu mělo sjetý destičky na plech a nefunkční termostat mi taky připadlo zvláštní.
   Návrat  
pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2008 , 23:06   Citovat  

Winie napsal:
proc mam pocit ze sem ji uz v nakym bazu videl? to hacko na ty kapote a blatniku je mi naky povedomi

Byla urco dost dlouho na mobile nebo scautu - ja si ji pomatuju podle toho XXL Honda
   Návrat  
vlastič je teď offline  vlastič
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 0:07   Citovat  

a co tahle Cooo??? tudy odkaz
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 10:10   Citovat  

vlastičscrx napsal:

to je integra pifko
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 11:32   Citovat  

coudu napsal:
...Ale když je v servisce jako servis uvedený Audi tak je to divný pořádnej výtlem ..byla tam i toyota no ale stejně
....

Zrovna tohle je ale ve Svycarsku naprosto normalni.. Lidi jsou tam spis konzervativni a jezdi do servisu, kde maj dlouholety vztahy a dobrou zkusenost. A nikdo si tam nedovoli neco jen tak odflaknout, uz z vyse uvedenych duvodu. Autosalon Audi ma treba mechaniky vyskoleny na opravy vozu dalsich 5 znacek, i kdyz na ne nema prodej a ofic.zastoupeni, jen u nas tohle zatim neni tak bezny. Fakt neni vyjimkou, ze pred servisem VW ceka na opravu polovina aut jinych znacek nez koncernovych a naopak, ze v servisu Honda pokazdy potkas minimalne nejakyho Nissana nebo Mitsubischi je naprosto normalni, ale (i kdyz to bude znit komicky) videl jsem na vlastni bulvy, ze meli v Honda servisu na dilne kombikovou Octavku TDI a menili ji spojku.. Velmi šťastný
Takze tohle zrovna bych u auta s puvodem ve Svycarsku vubec neresil. Ty ostatni veci ohledne tohohle konkretniho kousku zni hur, no. Hlavne ITR by nemela mit ani gram rezi, vyrobni zpracovani je i u takhle staryho auta nekde jinde nez u Civica ze stejnyho roku. Ja napr.na svy nenasel ani drobecek..
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 12:29   Citovat  

pani esova napsal:
Byla urco dost dlouho na mobile nebo scautu - ja si ji pomatuju podle toho XXL Honda

Myslim ze nekdy na jare byla v olomouci v bazaru uz, jenze s naborenym zadkem (naranik, viko kufru, svetla, blatniky atd....), oprava v Honde bych tipnul tak na 70-90t podle zkusenosti, najeto mela stejne, dovoz ze svycarska, dam ruku do ohne za to ze je to to samy auto. Co me ale zarazi ze tehdy byla na prodej za 219t myslim - zborena celkem solidne....

Jinak do ITR z bazaru nevim jestli bych sel.... Myslim ze praktiky ceskych autobazaru jsou vseobecne znamy - prodat za kazdou cenu. Vetsinou jsou to auta z dovozu, bourany nebo tak a pak opraveny. A v bazarech stoji vetsina ITR pekne dlouho, jedna cervena tam stala asi dva roky, puvodni cena 280, nakonec ji prodali za 180... Kdyz jsem se na ni ptal tak mi bylo receno ze auto je v top stavu, pouze cep na spodim rameni vpredu je na vymenu. Ale presto tam stala dva roky a nikdo ji nechtel. To je divny kdyz kazdej tvrdi jak je o ne obrovsky zajem...
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 13:22   Citovat  

podle me nevypada spatne ale nazivo zjistis vic no ale ta cena..... zmatenej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 13:25   Citovat  

jinak asi bych taky nesel do itr z bazaru...budto bych privezl z ciziny nebo koupil po nekom z klubu....dokazu si predstavit jak vetsina lidi stim autem zachazi....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 20:08   Citovat  

alicante napsal:
Zrovna tohle je ale ve Svycarsku naprosto normalni.. Lidi jsou tam spis konzervativni a jezdi do servisu, kde maj dlouholety vztahy a dobrou zkusenost. A nikdo si tam nedovoli neco jen tak odflaknout, uz z vyse uvedenych duvodu. Autosalon Audi ma treba mechaniky vyskoleny na opravy vozu dalsich 5 znacek, i kdyz na ne nema prodej a ofic.zastoupeni, jen u nas tohle zatim neni tak bezny. Fakt neni vyjimkou, ze pred servisem VW ceka na opravu polovina aut jinych znacek nez koncernovych a naopak, ze v servisu Honda pokazdy potkas minimalne nejakyho Nissana nebo Mitsubischi je naprosto normalni, ale (i kdyz to bude znit komicky) videl jsem na vlastni bulvy, ze meli v Honda servisu na dilne kombikovou Octavku TDI a menili ji spojku.. Velmi šťastný
Takze tohle zrovna bych u auta s puvodem ve Svycarsku vubec neresil. Ty ostatni veci ohledne tohohle konkretniho kousku zni hur, no. Hlavne ITR by nemela mit ani gram rezi, vyrobni zpracovani je i u takhle staryho auta nekde jinde nez u Civica ze stejnyho roku. Ja napr.na svy nenasel ani drobecek..

Hehe tak to je hustý no Úsměv ...no dobře třeba todle by se ještě dalo když říkáš že je to normální praxe ale to že byla servisována o 7,8 i o 10 tis. km pozdějc než bylo výrobcem daný taky nevzbuzovalo simpatye

vlastičscrx napsal:

Tak ta už naprodej není..má ji nějakej kluk z Nový paky

Gregy.Type.R napsal:
Myslim ze nekdy na jare byla v olomouci v bazaru uz, jenze s naborenym zadkem (naranik, viko kufru, svetla, blatniky atd....), oprava v Honde bych tipnul tak na 70-90t podle zkusenosti, najeto mela stejne, dovoz ze svycarska, dam ruku do ohne za to ze je to to samy auto. Co me ale zarazi ze tehdy byla na prodej za 219t myslim - zborena celkem solidne..

Tak to máš asi pravdu...páč s kámoem sme to celý řádně prolezli a zadek byl jasně nově dělanej.... a né moc klvalitně
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ITR z bazaru Olomouc - postřehy
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina