Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
audi V12 TDi
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 4 z 6
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 17:33   Citovat  

Odkaz

rekl bych, ze to zrychluje minimalne zajimave Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 17:42   Citovat  

haha, zase další topic o ničem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Zastánci Hondy budou vždy zastávat hondu a její legendární benzínové motory je to dobrý je to dobrý

Na druhou stranu, číst kecy o tom, že nafta patří do kamen, smradlavé brikety, řazení co sekundu, to je k smíchu, hlavně Miki, ten mi připadá jak komunista, furt tlačí svojí ideologii vůně benzínu a nevidí, neslyší.. šuk Číst to někdo mimo fórum, tak si klepe na čelo kouř

Včera jsem jezdil s BMW 330d a masakr musím říct, zátah jako kráva, luxus i ten požitek z řízení...

takže nafty bych se vůbec nebál, máme doma nafťáka a vždycky jak přesednu z Hondy, tak si chvíli zvykám na ten turboefekt, ale po pár km to je vždy v pohodě HaHaaa pak sednu do Honda a divím se, že to na ten neutrál netáhne pořádnej výtlem šuk

teď mě napadl jeden filmeček, co jsem se nedávno díval na Youtube, masakrální zvuk jak se rozjíždí to turbo, to je jak vlak šuk šuk
Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 17:55   Citovat  

Dave1984 napsal:

Včera jsem jezdil s BMW 330d a masakr musím říct, zátah jako kráva, luxus i ten požitek z řízení...

To je strasne rychla kara...taky jsem z toho nemohl...jeli jsme aj sprint neslo tomu ujet a verim ze na highway by mi zamavala
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 17:56   Citovat  

diacoon napsal:
To je strasne rychla kara...taky jsem z toho nemohl...jeli jsme aj sprint neslo tomu ujet a verim ze na highway by mi zamavala

hlavně na tacho máš 150 a myslíš, že jedeš 80 Je to tam.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 18:18   Citovat  

Radek: to není jen ten Golf, každý auto na který šlápneš žere a je jedno co to je.. dobrá 2.0DTi Vectra bratránkova, na dvojku plnej a 40/100 okamžitá... i HTP Fobia si veme to si nemysli že ne . a k té oblíbenosti, hele mně je fakt ukradený jestli jsem oblíbenej u nějakýho chrochtofila ...

Dave1984: nafta do kamen patří a smradlavý brikety to jsou ... btw 330d tu skoro nejnovější jsem do cca 170ti kmh dal i se svým Civicem... pak už ujede to dá rozum...

Tohle jsou vždycky debaty uplně oničem, táhněte na TDI forum, tam vám bude dobře .. papa

Kupodivu inteligentně to vystihl Kamol, srovnávat benzín vs diesel je jako jabka a hrušky .... už mě to i přestává bavit za ty roky HaHaaa Stejně těm briketám nic nevysvětlíš .. ať si každý jezdí v čem chce, každýho věc, každýho život .. já mám jasno v čem jezdím a budu jezdit Mrk
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 18:50   Citovat  

kdo tady topi naftou v kamnech pořádnej výtlem pořádnej výtlem na chalupe topime drevem Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 18:57   Citovat  

jinak priklad k tomu je jasne ze kazde auto kdyz tomu dupnes tak zere.ale priklad jedes s vti 200 celou cestu po dalnici spotreba urcite nad 10l.diesel fabie 1.9 tdi cipnuta 7l prumer.takze porad jedes za levno.ono prave je to dobre v tom ze s tim dieslem jak tomu dupnes tak to nezere tolik jak benzin.ze zkusenosti vlastnich.kamos vynuloval palubak a valil porad 190 a spotreba prumer nesla nad 7.5l kouř a to mas spotrebu s vti kdyz jedes normalne.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 18:57   Citovat  

Miki Civic napsal:

Dave1984: nafta do kamen patří a smradlavý brikety to jsou ... btw 330d tu skoro nejnovější jsem do cca 170ti kmh dal i se svým Civicem... pak už ujede to dá rozum...

Mrk

ale tak tvůj civic je husto kára, ta pojede i F1 Lucy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 18:59   Citovat  

Dave1984 napsal:

no s F1 se drzi do tech 140km/h pak mu lehce ujizdi o cumak pořádnej výtlem akorat ten v F1 se divi proc tolik radi v tom vticku pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 19:01   Citovat  

Dave1984 napsal:

gizmi: dalsi priklad, kdy Hondar zazival zavod sveho zivota je to dobrý a majitel BMW jel v klidu do/z prace a premyslel co koupi vecer detem za lizatko pořádnej výtlem Hihi
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 19:50   Citovat  

kamol napsal:
lol vyskoci motor ale nenapadlo te treba ze v dislu nemusis preradit staci pridat plyn?protoze tam mas kroutaku porad dost ze.u toho benzinaka treba 2.2 vtec musis podradit aby si byl s otackama nahore jinak to nejede.

Ale to víš, že mně to nenapadlo, protože jsem si toho vědom. Jen jsem psal, že je to zážitek. Vím, že turbodecht si táhne na 5tku od 70ti do 200km/h jako nic.
mně řadit baví. VTEC Je to hlavně daný na co to auto máš. Je jasný, že kdybych podnikal a hooodně jezdil určitě bych měl v garáži i diesla. Ale vždycky tam bude stát jeden mazel, kterej má aspoň má zvuk a nesmrdí jak brikety, což je pravda. Nevím, asi mám nějakou alergii, ale strašně mi smrdí kouř z dízlů. A zvláště u osobáků. Pak za ní vezme, a člověk ani nevidí přes ten čmoud.
jinak přesně nedá se srovnávat, pro každýho má to i to svý. Ale co si budeme povídat diesel patří do traktorů ne do kamen.
A strašně se mi líbí, jak tu dost lidí píše, že tu jsou samí antidízláci a neumí uznat nic jinýho. Vůbec to není pravda, je tu jen jedinej. Miki držím ti palce pořádnej výtlem
A vůbec tak ho nechte, ať si říká co chce. Docela ho chápu, ikdyž to zase takhle černě nevidím, mně dízly a velký dízly živějí.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 20:31   Citovat  

Roverman: ukaz mi seriove TDi co ma v pohode motor co bude kourit ... a mezi nama pokud si nechas nachipovat auto od firmy co to opravdu umi, tak kourivost bude porad stejna je to dobrý Za dalsi dle meho jsi nikdy nevidel rozdil zvuku motoru serioveho TDi a chipnuteho TDi, protoze ja mel tu cest a u chipnuteho auta jsem mel pri seslapnuti na podlahu pocit ze zpoza kapoty slysim to co jsem slychaval pri sepnuti VTi u targy.. přátele

Celkove je tohle jedna z veci co na komunite lidi zvane Hondari nemusim.. Pokud do naftaku nevidim, neznam, nemel jsem tu cest v tom x tisic kilaku jezdit jakozto v mem vlastnim (sluzebaky nepocitam, protoze vetsina sluzebaku je odlagrovana uzivateli), tak proc slepickovat obecne vety co navic nejsou pravda? Diky Bohu za lidi jako je Eso.. je to dobrý
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 20:31   Citovat  

pani_gizmickova napsal:
gizmi: dalsi priklad, kdy Hondar zazival zavod sveho zivota je to dobrý a majitel BMW jel v klidu do/z prace a premyslel co koupi vecer detem za lizatko pořádnej výtlem Hihi

nesnaž se být zajímavá a neplácej tu nemysly, byl to normální sprint, i jsme to měřili u toho gpskou .. závod mého života byl uplně jiný..

ty řeči o F1 jsou trapné, to se mám stydět za to že jsem ho pojel ? ...
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 20:33   Citovat  

no nic pánové, já už této diskuzi končím. Nikam to tu nevede, i když vidím, že pár lidí tu rozum má....a mluví ze zkušeností....ne jak někdo, nebudu jmenovat, který pořád mele to svoje a podle toho co říká, bych řekl že nikdy v žádném pořádném TDI nejel...kdyby řekl, že on to prostě nemusí, dobře...beru to jako jeho názor...ale co tady říká za nesmysli...uplně mě vytáčí, a myslím si o něm, že je to opravdový hlupák...(to doufám není sprosté, abych nedostal kartu)
jo jinak Miki, myslím, že to nejsem pouze já co tě nějak nemusí, už sem pár takových názorů slyšel...ale to je fuk
tak papa v jiném tématu, už raději jen o hondě
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 20:36   Citovat  

Miki: nevidim duvod me psat zenskym jmenem... :o) ja to psal od mlady a jako vzdy tam na zacatku je videt muj podpis.. je to dobrý Jinak mluvis o nafte jako vzdy zcestne a to nepotrebuju byt zajimavej. Ja narozdil od tebe par hond jiz vlastnil a tech naftaku jsem vystridal uz taky hodne.. takze na celkovy obrazek mohu uz podat slusne srovnani je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 20:46   Citovat  

a ještě pro mikiho....myslím, že ty mě o spotřebách poučovat nemusíš...pač pár aut už sem měl a to jak hondy¨, tak jiné značky....a jinak jezdím pro auta do francie,pro ty chrochtáky víš, a za tu cestu z paříže, kterou jedu když je dobrej provoz kolem 12ti hodin, tak mám spotřebu průměrnou do 6,5 max 6,7...a pokud si to spočítáš, tak asi do těch 2 tis otáček, jak si vykládal nejedu....no nic,ale jak tady všici asi již ví, ty si budeš pořád mlít ty tvoje inteligentní názory a budeš tu každýmu pro smích
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 20:53   Citovat  

Radek11111 napsal:
a ještě pro mikiho....myslím, že ty mě o spotřebách poučovat nemusíš...pač pár aut už sem měl a to jak hondy¨, tak jiné značky....a jinak jezdím pro auta do francie,pro ty chrochtáky víš, a za tu cestu z paříže, kterou jedu když je dobrej provoz kolem 12ti hodin, tak mám spotřebu průměrnou do 6,5 max 6,7...a pokud si to spočítáš, tak asi do těch 2 tis otáček, jak si vykládal nejedu....no nic,ale jak tady všici asi již ví, ty si budeš pořád mlít ty tvoje inteligentní názory a budeš tu každýmu pro smích

Me spis prijdes k smichu ty..porad tady meles furt to samy dokolecka..nestaci to napsat jednou ? ? ? Diesel je dobrej a tecka ne tu porad psat to samy a samy a podpalovat ....To fakt nemas na praci nic jinyho nezse tady zbytecne stresovat ? Nemluvim jen o tobe ale celkove.
Ja uz to tady beru jen jako tyjátr
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 20:54   Citovat  

nvm
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 21:00   Citovat  

že by kamarád mikiho? Velmi šťastný no nic už raději jdu....jo a nemám nic lepšího na práci.... Velmi šťastný ...tak se tu mějte....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 21:11   Citovat  

diacoon: svata pravda v jednom bode..a to ze pokazde kdyz nekdo prijde s nejakym vozem co je na naftu, dobredu je me jasny ze vetsina hondaru se na nej sesype.. Velmi šťastný takze jak jsi napsal..tyjátr.. je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 21:20   Citovat  

Ale všichni si to moc berete. Jak to někoho může vytočit, to nevím. Jasný občas tu někdo plácne svou pravdu, a třeba jí nemá. Ale hned je to hlupák, neiteligent atd. A přitom bystes si i rozuměli kucíí. Jen se nebavte o TDI vs benzín.
Jo a dízl prostě smrdí HaHaaa
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 21:21   Citovat  

Nafta smrdí je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 23:40   Citovat  

jo kamarad.kazdou sobotu nozem odlepujem napisy tdi z oktavek
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 23:57   Citovat  

diacoon napsal:
Ono 1.9tdi neni taky na sprinty..A nemuzes prece rozlisovat auta porad podle vykonu na sprintu.
je fakt ze ty napravy odchazeji kamosum jak na oktavkach tak na audine....Ale za tu cneu spotreby...

Jinak k tomu ze 4x4 ma horsi zrychleni HaHaaa Proc jen ty EVA na krizovatkach vystrelujou a ja jsem teprve pustil spojku

Jestli to nejní tim že to přirovnávaj k oktávkám kde ty kardany a všechny ty blbosti způsoběj takovou přítěž že to opravdu pomalejší je. Ale u tedlech masakr výkonejch kár to prostě je výhoda na odpichu protože takovej motor ani necejtí že roztáčí o pár trubek a kloubů víc. jo a jinak skratka TDI,TD,D,TDI PD atd....by se fakt asi mělo na tomhle fóru zakázat pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 0:20   Citovat  

diacoon napsal:
jo kamarad.kazdou sobotu nozem odlepujem napisy tdi z oktavek

A taky si to lepíte na Hondy pak? HaHaaa to je pak každýmu jasný že to jede CRX TDI(všechno červený)
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 0:44   Citovat  

gizmi napsal:
Roverman: ukaz mi seriove TDi co ma v pohode motor co bude kourit ... a mezi nama pokud si nechas nachipovat auto od firmy co to opravdu umi, tak kourivost bude porad stejna je to dobrý

Nic ve zlém, ale každý (ano, každý) sériový i nesériový diesel čadí...je to z principu a logiky věci. Chces příklad? Mercedes E-klasse nevim kolik CDI, potkavám denně, kolega Megan, kolegyně Oktávka, šéf Passat, bratranec měl před M5 530d, rodiče Galaxy 1,9TDi a dodávka Hyundai a vžy to samé saze a smrad. Každý se tu diví nad "zaslepeností" Honda maniaků, ale úplně stejně se chovají diesel maniaci....Bohužel to že H jede ve spoustě případů pomaleji není tak hrozné, jako to, že ten sajrajt z nafty ničí naše zdraví...a žádné PD, CR, DPF, PDF a podobné marketingové hovadiny na tom bohužel nic nezmůžou.

P.S.: a úplně jinou kategorií je komplexní porovnání provozování obou typů motorů....ale to je tak na diplomku na dopravní fakultě.

A hlavně se zamyslete, proč si každý koupí auto jaké koupí...protože ho chce a to z jakýchkoliv důvodů (emočních, racionálních i iracionálních, praktických atd.) peace a čistý vzduch světu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 2:01   Citovat  

Dopis napsal:
Nic ve zlém, ale každý (ano, každý) sériový i nesériový diesel čadí...je to z principu a logiky věci. Chces příklad? Mercedes E-klasse nevim kolik CDI, potkavám denně, kolega Megan, kolegyně Oktávka, šéf Passat, bratranec měl před M5 530d, rodiče Galaxy 1,9TDi a dodávka Hyundai a vžy to samé saze a smrad. Každý se tu diví nad "zaslepeností" Honda maniaků, ale úplně stejně se chovají diesel maniaci....Bohužel to že H jede ve spoustě případů pomaleji není tak hrozné, jako to, že ten sajrajt z nafty ničí naše zdraví...a žádné PD, CR, DPF, PDF a podobné marketingové hovadiny na tom bohužel nic nezmůžou.

P.S.: a úplně jinou kategorií je komplexní porovnání provozování obou typů motorů....ale to je tak na diplomku na dopravní fakultě.

A hlavně se zamyslete, proč si každý koupí auto jaké koupí...protože ho chce a to z jakýchkoliv důvodů (emočních, racionálních i iracionálních, praktických atd.) peace a čistý vzduch světu.

nemas pravdu.kamos ma fabii tdi a jak za nim jezdim tak mu to vubec necadi a nesmrdi.zajimave co HaHaaa
a hondari smrdi taky s tema jejich vykuchanyma katalyzatorama pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 10:27   Citovat  

Kamol: tezko vysvetlit nekomu, kdo je nemocny H-positivitou ze 70% CRXek huli vic jak seriovej diesel Hihi A nedej boze kdyz majitel naftaka nejakeho takoveho vyskoli..to je pak vsteku a nervu.. HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 10:41   Citovat  

Trošku naopak ne? Vy jste nemocný tou evropskou TDI horečkou, a kam se to dostalo. Nafta dražší než benzín. Místo toho aby jí zemědělci využili za levno pořádnej výtlem
Jinak smrdí všechny dízly ale všechny. A myslím si že ani s vykuchaným potrubím Honda prostě nesmrdí. Naopak to voní krásně.
Nevím, co se furt divíte. Asi jsme an Honda-clubu, a tady má většina benzíny a je fanouškem motorsportu. A ne fanoušek traktorů. Si jděte na TDI forum, tam vám to tak vychválí, že se sem vždycky rádi vratíte kecat o VTECu.
Už je to fakt marný, každýmu jsou jasný přednosti dízlu, ale nemůžete čekat že na hondaclubu, nějakej užranej tdi 12válec bude mít úspěch.
A nejhorší je že jsme špatný my, milovníci benzínu tady na H-C to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 12:31   Citovat  

Roverman napsal:
Trošku naopak ne? Vy jste nemocný tou evropskou TDI horečkou, a kam se to dostalo. Nafta dražší než benzín. Místo toho aby jí zemědělci využili za levno pořádnej výtlem
Jinak smrdí všechny dízly ale všechny. A myslím si že ani s vykuchaným potrubím Honda prostě nesmrdí. Naopak to voní krásně.
Nevím, co se furt divíte. Asi jsme an Honda-clubu, a tady má většina benzíny a je fanouškem motorsportu. A ne fanoušek traktorů. Si jděte na TDI forum, tam vám to tak vychválí, že se sem vždycky rádi vratíte kecat o VTECu.
Už je to fakt marný, každýmu jsou jasný přednosti dízlu, ale nemůžete čekat že na hondaclubu, nějakej užranej tdi 12válec bude mít úspěch.
A nejhorší je že jsme špatný my, milovníci benzínu tady na H-C to mi hlava nebere

tys to rozsekl je to dobrý pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
audi V12 TDi
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina