Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
audi V12 TDi
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 5 z 6
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 12:49   Citovat  

Roverman napsal:
Trošku naopak ne? Vy jste nemocný tou evropskou TDI horečkou, a kam se to dostalo. Nafta dražší než benzín. Místo toho aby jí zemědělci využili za levno pořádnej výtlem
Jinak smrdí všechny dízly ale všechny. A myslím si že ani s vykuchaným potrubím Honda prostě nesmrdí. Naopak to voní krásně.
Nevím, co se furt divíte. Asi jsme an Honda-clubu, a tady má většina benzíny a je fanouškem motorsportu. A ne fanoušek traktorů. Si jděte na TDI forum, tam vám to tak vychválí, že se sem vždycky rádi vratíte kecat o VTECu.
Už je to fakt marný, každýmu jsou jasný přednosti dízlu, ale nemůžete čekat že na hondaclubu, nějakej užranej tdi 12válec bude mít úspěch.
A nejhorší je že jsme špatný my, milovníci benzínu tady na H-C to mi hlava nebere

ty mas taky dost pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

"A myslím si že ani s vykuchaným potrubím Honda prostě nesmrdí. Naopak to voní krásně pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:29   Citovat  

Roverman napsal:
Trošku naopak ne? Vy jste nemocný tou evropskou TDI horečkou, a kam se to dostalo. Nafta dražší než benzín. Místo toho aby jí zemědělci využili za levno pořádnej výtlem
Jinak smrdí všechny dízly ale všechny. A myslím si že ani s vykuchaným potrubím Honda prostě nesmrdí. Naopak to voní krásně.
Nevím, co se furt divíte. Asi jsme an Honda-clubu, a tady má většina benzíny a je fanouškem motorsportu. A ne fanoušek traktorů. Si jděte na TDI forum, tam vám to tak vychválí, že se sem vždycky rádi vratíte kecat o VTECu.
Už je to fakt marný, každýmu jsou jasný přednosti dízlu, ale nemůžete čekat že na hondaclubu, nějakej užranej tdi 12válec bude mít úspěch.
A nejhorší je že jsme špatný my, milovníci benzínu tady na H-C to mi hlava nebere

ámen je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:32   Citovat  

Civic VTi je motorsport.. pořádnej výtlem pořádnej výtlem AMEN pořádnej výtlem 1.6 je motorsport..to je ten nejvetsi megarofl co jsem kdy slysel..Chudaci priznivci znacky Subaru, Ferrary, atd.. HaHaaa Jinak hodim odkaz na TFko a doufam ze se chytne par jedincu s Amerikama, aby nam tu vysvetlili co je to poradnej motor.. je to dobrý
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:34   Citovat  

gizmi napsal:
Civic VTi je motorsport.. pořádnej výtlem pořádnej výtlem AMEN pořádnej výtlem 1.6 je motorsport..to je ten nejvetsi megarofl co jsem kdy slysel..Chudaci priznivci znacky Subaru, Ferrary, atd.. HaHaaa Jinak hodim odkaz na TFko a doufam ze se chytne par jedincu s Amerikama, aby nam tu vysvetlili co je to poradnej motor.. je to dobrý

"tvoje huba je stejne velká jako tvůj motor" RaZ 2
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:35   Citovat  

gizmi napsal:

na tuning foru je banda idiotu. chytej se tak akorat 15ti lety deti. co nam tu budou cpat jejich moudra. jestli si to jeste neudelal, tak to nedelej.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:37   Citovat  

sablos napsal:
"tvoje huba je stejne velká jako tvůj motor" RaZ 2

ma tam bejt tvoje huba je velka jako muj motor. rikal to majitel toho oranzovyho chargeru.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:37   Citovat  

gizmi napsal:

I s malým motorem jde zahrát velký divadlo pořádnej výtlem

Jinak marat má taky jednašvestku, ten by z tebe neměl radost... Chápeš! Chápeš! Chápeš! Eso měl taky... Tak neblábol meetallll
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:39   Citovat  

Tak nevím. Jak vás tak pozoruju, říkám si, že bude nejrozumnější celé téma smazat.
A Gizmi, tebe prosím, netahej sem záměrně lidi z TF. Jestli tě baví podněcovat rozmíšky a hádky, snaž se to dělat třeba právě na TF, ale ne tady.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:44   Citovat  

Minor napsal:
Tak nevím. Jak vás tak pozoruju, říkám si, že bude nejrozumnější celé téma smazat.
A Gizmi, tebe prosím, netahej sem záměrně lidi z TF. Jestli tě baví podněcovat rozmíšky a hádky, snaž se to dělat třeba právě na TF, ale ne tady.

Jejda nemazat Bueee Dyť si máme aspoň kde pokecat a pobavit se Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:52   Citovat  

Minor: jsem pro smazani, nema to tu co delat.. je to dobrý stejne jako "co mame k obedu"..stejne jako "nahotinky"...atd.. je to dobrý

cr4sh3r: ehm, Marat koupil ted od meho nej kamarada MR2jku.. je to dobrý Jinak on sam rika ze kdyby penize dal do jineho auta (investice)..tak by dneska byl nekde jinde.. je to dobrý

Winie: tahle hlaska ztraci smysl u me osoby, nebot ja mam auto na jezdeni do prace, druhe jako mazlici a treti pro sportovni jizdu.. je to dobrý rozhodne nechci po 3. aute aby bylo prvnim, 2. jako 1. a poste ruzne kombinace..mam rozum a vim ze to proste nepujde.. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:02   Citovat  

gizmi napsal:

cr4sh3r: ehm, Marat koupil ted od meho nej kamarada MR2jku.. je to dobrý Jinak on sam rika ze kdyby penize dal do jineho auta (investice)..tak by dneska byl nekde jinde.. je to dobrý

Tak to jsi teď velkej kluk že si marat od tvýho kámoše koupil auto pořádnej výtlem Nechápu proč jsi to zmiňoval HaHaaa A je jasný že kdyby je dal do většího motoru, tak je jinde, jenže jde o to že dokázal aji z jednašestky udělat dělo a slovo motorsport k tomu jeho autu patří.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:04   Citovat  

a ty sam jsi Marat? Nejsi.. Co ty jsi dokazal v motorsportu? Nechapu proc se kazdej odkazuje na Marata, kdyz ten se od toho distancuje.. boze muj pochop ze kdyby hned koupil MRko, tak dneska je jinde a na Toyota foru by se smali Hondarum ?? Myslim ze ne.. Proc na TDi forech nerejpou ze maj LUPO? tohle me vysvetli..argumentuj nekym jinym nez Maratem.. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:08   Citovat  

gizmi napsal:
a ty sam jsi Marat? Nejsi.. Co ty jsi dokazal v motorsportu? Nechapu proc se kazdej odkazuje na Marata, kdyz ten se od toho distancuje.. boze muj pochop ze kdyby hned koupil MRko, tak dneska je jinde a na Toyota foru by se smali Hondarum ?? Myslim ze ne.. Proc na TDi forech nerejpou ze maj LUPO? tohle me vysvetli..argumentuj nekym jinym nez Maratem.. je to dobrý

Já nejsem marat, také neříkám že jsem v centru dění motorsportu. šlo mi jen o to, že jsi říkal že 1.6l nepatří do motorsportu. To jsem ti hned vyvrátil, tak tu nemel další kraviny, pač už na tebe nemám náladu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:13   Citovat  

OK,takze mame tu Marata, takze znacka Honda je motorsport..tohle jsi asi nemel rikat, protoze ted bude na silnicich zase o x mrtvych kluku vice.. Smutný Jinak kazda znacka ma zastupce v motorsportu, ale rict ze seriova 1.6 co vlastnim je zastupcem motorsportu je fakt megarofl.. Mrkni k cemu to patrilo kdyz jsem to psal.. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:16   Citovat  

gizmi napsal:
OK,takze mame tu Marata, takze znacka Honda je motorsport..tohle jsi asi nemel rikat, protoze ted bude na silnicich zase o x mrtvych kluku vice.. Smutný Jinak kazda znacka ma zastupce v motorsportu, ale rict ze seriova 1.6 co vlastnim je zastupcem motorsportu je fakt megarofl.. Mrkni k cemu to patrilo kdyz jsem to psal.. je to dobrý

Promiň že tě teď urazím, ale jsi hloupej. Nevím už kdo, ale někdo napsal že jsme fanoušci motorsportu, to je pravda, NIKDE NENÍ NAPSANÝ ŽE SÉRIOVÁ 1.6VTI JE MOTORSPORT!!!
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:19   Citovat  

gizmi napsal:

Nikdy jsem nenapsal, že vti je motorsport náčiní. Ikdyž ten můj se k tomu dost blíží. Ale jen jsem napsal, že jsem fanouškem motorsportu a tam se diesel moc nechytá. (dobrý vím že DTM vyhrálo tdi, ale stejně.)
A já zase nepochopím, že někomu smrdí vůně benzínu. není nic lepšího než smrad spálenýho benzínu. jako jen jednou jsem viděl tdi fabii na rally, a fakt nuda.
nenapsal jsem nic tak hroznýho abych měl dost jak psal kamol.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:20   Citovat  

fajt si to klucí nejdřív přečtěte pořádně, pak reagujte.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:23   Citovat  

Roverman: v tvem pripade vune spaleneho benzinu a lepidla.. pořádnej výtlem teda pokud jsi na tom v modelarine jako ja.. je to dobrý Jinak me taky voni kdyz tankuju benzin, ale popravde rad bych te postavil za trabose a nechal par min cmuchat pořádnej výtlem A mezi nama co je to za argument ze nafta smrdi? To uz bych spis rekl ze je me neprijemna na rukou, kdyz se clovek umatla..ale v auto-testech to moc relevantni tabulka asi nebude pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:35   Citovat  

Nevím, mně to prostě fakt strašně smrdí. Mám takovej divnej pocit v hrtanu a jakoby to škrábe. Je to kravina, ale pro mně dost podstatná. No jako tráboš mi voní tak půl minuty pak už mně to nějak začíná vadit. Ale lepší než jet za naloženou ávií pořádnej výtlem nebo tatrou. naštvanej
Ale fakt musíte vědět, že turbodechty neodsuzuju. Šéf má sice jenom Patnera 1,6Hdi a jede to fakt dobře a za pohodu 5-6litrů.
Apropo, jakej je tam rozdíl v HDI a TDI?
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:51   Citovat  

gizmi napsal:

no hlavně ty sis tam udělal solidní jméno na T-Fku pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:53   Citovat  

Roverman napsal:
Nikdy jsem nenapsal, že vti je motorsport náčiní. Ikdyž ten můj se k tomu dost blíží. Ale jen jsem napsal, že jsem fanouškem motorsportu a tam se diesel moc nechytá. (dobrý vím že DTM vyhrálo tdi, ale stejně.)
A já zase nepochopím, že někomu smrdí vůně benzínu. není nic lepšího než smrad spálenýho benzínu. jako jen jednou jsem viděl tdi fabii na rally, a fakt nuda.
nenapsal jsem nic tak hroznýho abych měl dost jak psal kamol.

nejde o vůni spáleného benzínu, tady jde o vůni spláleného benzínu ředěného spáleným olejem! A pokud jedeš za borcem bez katalyzátoru a necítíš to, tak si zajdi k lékaři...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:55   Citovat  

Dave1984 napsal:
nejde o vůni spáleného benzínu, tady jde o vůni spláleného benzínu ředěného spáleným olejem! A pokud jedeš za borcem bez katalyzátoru a necítíš to, tak si zajdi k lékaři...

viz škoda 120 a jestli ji neucitíš tak to je fakt na doktora. HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:59   Citovat  

sablos napsal:
viz škoda 120 a jestli ji neucitíš tak to je fakt na doktora. HaHaaa

Hoši a to nevíte že existujou takoví ty feťáci co jim to voní. samože je cítím, ale mně to voní.
voní mi určitý laky a ředidla. Ale nemyslete si že to někde foukám do sebe :chichi: . Asi to bude tím, že každýmu voní něco jinýho.
Mně třeba moc nevadí kouř ze starší škodovky

kdyby mně to vadilo tak nechdím na rally a jiný závody. A úplně nejlepší je smrad na motokrossu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 15:07   Citovat  

Roverman napsal:
Nevím, mně to prostě fakt strašně smrdí. Mám takovej divnej pocit v hrtanu a jakoby to škrábe. Je to kravina, ale pro mně dost podstatná. No jako tráboš mi voní tak půl minuty pak už mně to nějak začíná vadit. Ale lepší než jet za naloženou ávií pořádnej výtlem nebo tatrou. naštvanej
Ale fakt musíte vědět, že turbodechty neodsuzuju. Šéf má sice jenom Patnera 1,6Hdi a jede to fakt dobře a za pohodu 5-6litrů.
Apropo, jakej je tam rozdíl v HDI a TDI?

dle mě TDi - je systém čerpadlo - tryska -- starší konstrukce a HDI - už obsahuje systém common rail - které obsahuje zásobník, ve kterém je nahromaděná nafta se vzduchem natlakovaná na 2000barů(dle generace common railu), no nové systémy HADI mají až 2500 barů, když si to člověk představí, tak to je neuvěřitelný tlak už Úsměv)) Tento systém používají hodně frantíci PEžo, Citro HDI, pak Ford TDCi, fiaty - JTD, Mercedesy CDI a kupa dalších, i VW přechází na commonraily, ty nové superby,ochcávky už mají TDi-CR...

Ty starší TDi nebyly zrovna špatné motory, ale jejich historické klepání, chod motorů byl hrozný, tr tr trrrr pořádnej výtlem a taky menší rozsah otáček, to nové CR už mají mnohem více propracované a někdy ani nezjistíš, že sedíš v dízlu, tím myslím, že se neklepe celé auto je to dobrý a výkony jsou taky solidní, nové ochcávky 2,0 TDI-CR mají 125kW a 350nM Cool
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 15:09   Citovat  

Roverman napsal:
Hoši a to nevíte že existujou takoví ty feťáci co jim to voní. samože je cítím, ale mně to voní.
voní mi určitý laky a ředidla. Ale nemyslete si že to někde foukám do sebe :chichi: . Asi to bude tím, že každýmu voní něco jinýho.

kdyby mně to vadilo tak nechdím na rally a jiný závody. A úplně nejlepší je smrad na motokrossu.

mi vždycky voněl spálený benzín z dvoutaktní krosky je to dobrý a ideální pak jet za nějaku 350kou a mít bundu od karbonu z M2T pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 15:10   Citovat  

Roverman napsal:

tak mě taky třeba voni benzín a nafta ne, a z barev nebo laku to ee to je smrad.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 15:17   Citovat  

Dave1984 napsal:
dle mě TDi - je systém čerpadlo - tryska -- starší konstrukce a HDI - už obsahuje systém common rail - které obsahuje zásobník, ve kterém je nahromaděná nafta se vzduchem natlakovaná na 2000barů(dle generace common railu), no nové systémy HADI mají až 2500 barů, když si to člověk představí, tak to je neuvěřitelný tlak už Úsměv)) Tento systém používají hodně frantíci PEžo, Citro HDI, pak Ford TDCi, fiaty - JTD, Mercedesy CDI a kupa dalších, i VW přechází na commonraily, ty nové superby,ochcávky už mají TDi-CR...

Ty starší TDi nebyly zrovna špatné motory, ale jejich historické klepání, chod motorů byl hrozný, tr tr trrrr pořádnej výtlem a taky menší rozsah otáček, to nové CR už mají mnohem více propracované a někdy ani nezjistíš, že sedíš v dízlu, tím myslím, že se neklepe celé auto je to dobrý a výkony jsou taky solidní, nové ochcávky 2,0 TDI-CR mají 125kW a 350nM Cool

z vlastni zkusenosti muzu rict ze me dost prekvapil rozdil mezi spotrebou staryho cerpadlo tryska a common railu v novy a stary octavii. rozdil kolem 2 litru na sto v neprospech common railu. byl sem docela vysokovanej. ze by byl duvod emise? pritom se jednalo o 1,9 a 2,0 obsah. takze ten rozdil by nemel byt tak markantni.
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 17:14   Citovat  

Winie napsal:
na tuning foru je banda idiotu. chytej se tak akorat 15ti lety deti. co nam tu budou cpat jejich moudra. jestli si to jeste neudelal, tak to nedelej.

To ze tam chodi i sracove stejne jako sem neznamena ze cely to forum stoji za pytel. Tyhle uvahy nikdy nevymizi koukam.
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 18:13   Citovat  

vy ste lamy, bavit se furt o takovych kravinach. Bych chtel mit vase problemy, fakt ze jo
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 18:22   Citovat  

Zemi napsal:
To ze tam chodi i sracove stejne jako sem neznamena ze cely to forum stoji za pytel. Tyhle uvahy nikdy nevymizi koukam.

setkal sem se uz z dost lidma z TF pres ruzna fora a jeste ani jednou sem nenarazil na kloudnou reakci, ktera stoji za povsimnuti. podle toho sem si na to udelal nazor. na samotnem foru sem byl asi 3x a nenasel sem tam prispevek co by me zaujal
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
audi V12 TDi
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina