Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Titulek - Honda opustí formuli 1
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 14:55   Citovat  

Sice mě ten odchod mrzí, ale nakonec to bude asi lepší než ty výsledky, které měli v poslední době... ostuda.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 15:00   Citovat  

Vůbec nechápu názory spousty lidí tady že hondě to stejně moc nešlo tak ať klidně odejde. Mě osobně to velmi mrzí,protože honda vždy byla automobilka s velkou sportovní tradicí a vždy se účastnila prestižních šampionátů. Navíc si myslím že účast automobilky v F1 o jejich autech něco vypovídá (nechápu co tam dělá renault teda...). Honda do F1 prostě patří si myslím. To že odstoupila z důvodu finanční krize je pro mě docela šok protože honda určitě patří k hodně bohatým týmům. Tak doufejme že to je poslední špatná zpráva pro fanoušky Hondy.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 15:06   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Vůbec nechápu názory spousty lidí tady že hondě to stejně moc nešlo tak ať klidně odejde. Mě osobně to velmi mrzí,protože honda vždy byla automobilka s velkou sportovní tradicí a vždy se účastnila prestižních šampionátů. Navíc si myslím že účast automobilky v F1 o jejich autech něco vypovídá (nechápu co tam dělá renault teda...). Honda do F1 prostě patří si myslím. To že odstoupila z důvodu finanční krize je pro mě docela šok protože honda určitě patří k hodně bohatým týmům. Tak doufejme že to je poslední špatná zpráva pro fanoušky Hondy.

Na druhou stranu, jaké sportovní modely Honda s ohledem na její sportovní tradici v současnosti produkuje? Poslední dobou se spíš vrhla na hybridy (jo,bude v nich mít náskok a až se bude jezdit F1 na baterky,tak zas bude asi vyhrávat...).
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 15:06   Citovat  

Je to škoda že honda odchází, ikdyž toho moc nepředvedla ale zase když dojela na dobré pozici tak jsem z toho měl lepší pocit než kdyby dojížděla na bodech každý závod Bueee, snad se jednou vrátí
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 15:12   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Mě osobně to velmi mrzí,protože honda vždy byla automobilka s velkou sportovní tradicí a vždy se účastnila prestižních šampionátů. Navíc si myslím že účast automobilky v F1 o jejich autech něco vypovídá (nechápu co tam dělá renault teda...). Honda do F1 prostě patří si myslím. To že odstoupila z důvodu finanční krize je pro mě docela šok protože honda určitě patří k hodně bohatým týmům. Tak doufejme že to je poslední špatná zpráva pro fanoušky Hondy.
Naprosto souhlasím. Ale tak myslím si že místo toho aby začli vyhazovat zaměstnance, tak si odpustí ne levnou záležitost. Myslím si že málko trerá firma by se takhle zachovala.
Ale nečekal jsem že tady tahle "krize" která se mě třeba vubec nijak zatim nedotkla.. hýbe segmentem autoprůmyslu.
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 15:13   Citovat  

Hellborn napsal:
Na druhou stranu, jaké sportovní modely Honda s ohledem na její sportovní tradici v současnosti produkuje? Poslední dobou se spíš vrhla na hybridy (jo,bude v nich mít náskok a až se bude jezdit F1 na baterky,tak zas bude asi vyhrávat...).

Co třeba FD2? To ti nepřipadá sportovní? Škoda že s2000 končí, ale myslím že i 8g CTR EUDM je pořád dobrý auto. A až vyjede nástupce NSX....
   Návrat  
rs130 je teď offline  rs130
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 15:16   Citovat  

jvkgrifone napsal:
kdyby jenom F1, co třeba WRC?! To se snažet potopit definitivně. Šampionát, z kterého nemají většinu z vysílacích práv asi nepotřebují. Jsou to vypočítavci a volové.

Honda + Rally, to je cesta. K čemu je F1?! Kdyby místo ní na nově dávali línej tenis, tak půlka národa čumí na línej tenis. Škoda, že v Rally jsou auta buď s turbem (WRC) nebo se zákázaným variabilním časováním (S2000)

Ja myslím, že málo lidí si tady uvědomuje, jakých obrovských úspěchů dosahuje Honda v Rally ve třídách N2 a N3. VTi má stále na to být mistrem ve třídě do 1600 o Type R ani nemluvě. Spousta malých týmů po celé evropě dělá Hondě obrovskou reklamu. Bohužel současná pravidla MS a IRC se neshodují s koncepcí Hondy, takže honda v MS Rally nehrozí.
F1 byla pro to jedinou možností, aby značka měla reklamu mezi laickou veřejností.
Věřím, že Honda ví co dělá a že s té poněkuď nafouklé krize výjde ještě silnější.
   Návrat  
TopGun je teď offline  TopGun
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 15:20   Citovat  

F1 je europska zalezitost. Europa tvori len maly zlomok oproti Amerike, co sa predaja aut tyka. V Amerike ma Honda ine formulky, ktore jej robia dostatocnu reklamu. Ja sa vlastne cudujem, ze sa Honde chcelo tapit sa v F1.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 15:58   Citovat  

Je to zrada celou dobu slibujou jak to bude lepší a ted to zabalí,krize je podle mě jen výmluva ještě můžou začít kvůli krizi kupovat motory od PSA a montovat je do civicu to snad ne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 16:05   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Co třeba FD2? To ti nepřipadá sportovní? Škoda že s2000 končí, ale myslím že i 8g CTR EUDM je pořád dobrý auto. A až vyjede nástupce NSX....

To je asi tak jediný a ještě si ho v Evropě nekoupíš...
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 16:32   Citovat  

honda patri na motorky
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 17:03   Citovat  

rs130 napsal:
Ja myslím, že málo lidí si tady uvědomuje, jakých obrovských úspěchů dosahuje Honda v Rally ve třídách N2 a N3. VTi má stále na to být mistrem ve třídě do 1600 o Type R ani nemluvě. Spousta malých týmů po celé evropě dělá Hondě obrovskou reklamu. Bohužel současná pravidla MS a IRC se neshodují s koncepcí Hondy, takže honda v MS Rally nehrozí.
F1 byla pro to jedinou možností, aby značka měla reklamu mezi laickou veřejností.
Věřím, že Honda ví co dělá a že s té poněkuď nafouklé krize výjde ještě silnější.

Třída N2 a N3 je o sériovejch plechovkách. Bohužel, to vše se týká starejch modelů N2 c6g VTi a N3 CTR7g. 8g pro R3 nefunguje ani po roce. Fůrt se to sype a s Cliem se to nedá porovnat. Vše, o čem tady mluvíme jsou ale více či méně soukromé aktivity, ne plná tovární podpora značky. V USA honda jezdí kdeco a myslím, že tam je to synonimum pro formuly. V F1 byly výsledky tragédií a přestože F1 nemám rád, tak jsem to docela sledoval a cítil příslib pro příští sezónu. Je to fakt překvápko. Ale doba si žádá úspory. Snad alespoň trošku z ušetřených peněz nalejou do jiných disciplín.
   Návrat  
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 17:08   Citovat  

Bueee
clanek
A já se tak těšil na sezónu, protože jsem (zase) věřil, že se Honda zlepší a bude jezdit vepředějc.. Ale je mi divný, že polovinu loňské sezony nic nedělali, šetřili, vyvíjeli a připravovali se na další rok, a teď to ukončej. To na tom musej bejt opravdu docela špatně.. Škoda.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 18:24   Citovat  

Vážení, předpokládám že Honda ví moc dobře co dělá. Mimochodem Honda je jediná automobilka, které se dotkla krize, která snižuje skladové stavy a nechává odstavenou výrobu a po celou dobu odstávky nechává všechny zaměstnance za 100% doma!!! OK
Osobně si myslím, že pro Hondu je to opravdu osvobození a také si myslím, že nebudou jediný tým, který letos skončí, respektive příští sezonu již nenastoupí. Byť mne osobně je to velmi líto, protože Hondě jsem držel palce VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 18:36   Citovat  

Asi to zjistili ze dne na den ze je krize ještě před týdnem si vybírali piloty na příští rok , jsem zvědav jestli Button taky dostane 100% platu za podělanou karieru wc
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 19:17   Citovat  

na co se budu v něděli koukat? Bueee
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 19:55   Citovat  

No, když vidím,jak na tom automobilky jsou, ani se nedivím. to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 20:11   Citovat  

nechcete nekdo Hondu za 1 libru Velmi šťastný
[web:6b386d3cec]http://www.f1sports.cz/index.php?CenterContentExec=CenterDetailAktualita&id_document=24516&param1=24516&param2=24384&param3=[/web:6b386d3cec]
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 20:31   Citovat  

Slyšeli jste to taky? Subaru díky krizi odchází z WRC
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 20:43   Citovat  

Fish napsal:
Slyšeli jste to taky? Subaru díky krizi odchází z WRC

noo, ze mi vezme krize penize, to se da prezit ... ale ze mi vezme i TV program naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 21:12   Citovat  

Pouze den poté, co svůj odchod z mistrovství světa oznámila stáj Suzuki, utrpěl šampionát další a tentokrát ještě větší ztrátu. Tovární Subaru do příští sezóny už nezasáhne!

„Odchod Subaru, tedy jedné z ikon šampionátu, z WRC je obrovská ztráta. Subaru World Rally Team vychoval opravdové mistry světa jako Colina McRaee nebo Richarda Burnse. Mnohým fanouškům na celém světě bude určitě chybět,“ uvedl David Richard, šéf Prodrive, které se o vozy Subaru staralo.
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 21:19   Citovat  

hmmm ty japonce to zasáhlo zle Smutný
nebo spíš si to rychleji dokázali spočítat..
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 21:34   Citovat  

No Subaru, No WRC. I když se jim tak moc nedařilo.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Titulek - Honda opustí formuli 1
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina