Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
300 ps B18C6 N/A
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:06  Naposledy upravil infinity dne 4.12.2008 , 22:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

MODEL: Integra Type R DC2 2000 JDM Conversion
ENGINE: B18C6 with darton sleeves overbored close to 2000cc as possible , CP custom pistons, eagle rods, regrinded and hardened S2 stage3 cams, ST valves, springs, retainers, ported'n'flowed head, opened chambers, aem cam gears
INTAKE: TWM ITBs with custom airbox (Laughing) and 440cc RC injetors
EXHAUST: TODA 4-2-1 with 2'5 exhaust
ELECTRONICS: AEM EMS, MSD Ignitions, revised cam/crank sensors
GEAR: Spoon steel flywheel <9lbs, ACT Race disc, spoon gearset (only for few weeks as it was definitely too short for daily driving) switched to stock set with 4/5 from VTi
SUSPENSION: front/rear Whiteline Race swaybars with uniball endlinks, F/R camber kits, h&r coilovers
BRAKES: stock discs, ds2500 pads with Goodridge Braided Brake Line Kit
WHEELS: 15"/16''/17'' Rota slipstreems with Toyo R888 tires
POWER: 289ps/178ftlbs on pump/over 300/185 on race fuel

1/4 mile: 12.7s

http://www.promotormocy.pl/

promotor.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
promotor.jpg, 133.27 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:11   Citovat  

tohle bude asi uplne top strop co se z toho motoru N/A muze dostat
Kdyz uz sme u te zivotnosti, zajimala by me u tohodle motoru, v beznem provozu. Ma tam udelane uplne vsechno. Tim myslim veci jako eagle ojnice ktere neco vydrzi, zavodni loziska atd. Si myslim ze neni duvod aby to neujelo treba 100tis, co vy na to?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:15   Citovat  

Tak samozrejme, ze tohle na denni jezdeni neni Mrk Ostatne sam autor pise, ze to ma pouze na sprinty ci "track use". Ale urcite taky neplati to co psal Reno, ze se meni motor co tyden...
   Návrat  
Bivoj je teď offline  Bivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:32   Citovat  

haha...to je tou barvou! Velmi šťastný zluta fakt jede jak drak Je to tam.

jen by me zajimalo Se stydím ty modifikace jsou v jaky cene orientacne? (radove) to bude palba co?
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:38   Citovat  

No mohu psat z vlastni zkusenosti.
Motor jsem kompletne postavil na vyssi vykon (pouze znackove zbozi, ktere je provereno) ... jen klika a blok ze serie.
Vse ostatni je pripraveno na vysoke otacky a poradnej vykon.
S autem jezdim v civilu kolem 4000ot, pac setrim motor a penezenku. No obcas zaslapnu az do 8000ot, kdyz se nekdo snazi ...
Za sezonu jsem odjel tak, hmm, spocitam ... 200 sprintu, kdy auto leti az po 9200ot.
Mam najeto skoro 20 000km a rekl bych, ze se motor pomalu louci. A to mu davam veskerou peci, pravidelne serizeni ventilu, pravidelna vymena oleje po 6tkm, papa pouze a jen Racing od shellu ...
Proste a jednoduse, jsem zvedav, kolik jeste vydrzi, ale uz setrim na opravu (prestavbu na jinej obsah), pac prijde sprint kdy ... Bueee
Jen doufam, ze to bude na sprintech, a bude tam zrovna i Eso s odtahovkou Velmi šťastný
Takze asi tak k postavenemu motoru, ze co ma vydrzet je to dobrý
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 23:02   Citovat  

ReNo napsal:
Motor jsem kompletne postavil na vyssi vykon (pouze znackove zbozi, ktere je provereno) ... jen klika a blok ze serie.
S autem jezdim v civilu kolem 4000ot, pac setrim motor a penezenku. No obcas zaslapnu az do 8000ot, kdyz se nekdo snazi ...
Za sezonu jsem odjel tak, hmm, spocitam ... 200 sprintu, kdy auto leti az po 9200ot.
Mam najeto skoro 20 000km a rekl bych, ze se motor pomalu louci. A to mu davam veskerou peci, pravidelne serizeni ventilu, pravidelna vymena oleje po 6tkm, papa pouze a jen Racing od shellu ...
Proste a jednoduse, jsem zvedav, kolik jeste vydrzi, ale uz setrim na opravu (prestavbu na jinej obsah), pac prijde sprint kdy ... Bueee
Jen doufam, ze to bude na sprintech, a bude tam zrovna i Eso s odtahovkou Velmi šťastný

no a co cekas ze odejde?
loziska mas urcite acl race, ty by snad mely neco vydrzet, no ni? Úsměv pistni krouzky taky nemuzou odejit po 20ti tis km. ojnice se ti nezlomi...tak proc by mel odchazet?
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 23:20   Citovat  

Reno zapomnel napsat, ze tam lije Shell Diesel Racing.. proto je to jak traktor. HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 23:24   Citovat  

FastCivic napsal:
no a co cekas ze odejde?
loziska mas urcite acl race, ty by snad mely neco vydrzet, no ni? Úsměv pistni krouzky taky nemuzou odejit po 20ti tis km. ojnice se ti nezlomi...tak proc by mel odchazet?

se me neptej, proste rachot jak ... tedy nakopnuti za studena je neco jako Tupolev pri vzletu kouř
   Návrat  
Waci je teď offline  Waci
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 23:37   Citovat  

Nedělám do závodních motorů, ale narovinu vám říkám, že závodní nemusí znamenat nejlepší. Díly jsou vždycky stavěné na určitou věc a ta se jen málokdy snese s věcí jinou. To znamená, že když mu jde o max výkon, tak zároveň s tím půjde dolů životnost. S takto upraveným motorem nikdy nenakroutí 300 tis bez nějakého většího zásahu.

Stejné jako např s brzdovejma destičkama. Koupíte drahý racingový destičky a za půl roku jsou v háji. Sice brzej jak šlak, ale je tam měkčí směs pro lepší přilnavost a ta rychleji odchází. A s tím motorem to bude podobný.

Ale ne ježdění po srazech by mi nevadil. Moc pěkný úpravy na tom motoru. I na celým autě Úsměv
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 0:28   Citovat  

ReNo napsal:

no to jsou tedy vyhlídky Smutný ale myslím, že je to pravda, živostnost takovejch cca +/- 50 000 km bych předpokládal

jinak inspiraci pro ten den D ber třeba zde (doporučuju čas 2.39 HaHaaa )
Odkaz
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 0:32   Citovat  

Vždyť je to hnusná okoukaná DC2 HaHaaa Se stydím OK
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 1:23   Citovat  

hondamens napsal:
Vždyť je to hnusná okoukaná DC2 HaHaaa Se stydím OK

lol ...mlč prosim tě....
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 7:20   Citovat  

FastCivic napsal:
tohle bude asi uplne top strop co se z toho motoru N/A muze dostat

no asi tak Velmi šťastný

jinak je to celkem mazec, ale financovat by se mi ti nechtělo Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 14:00   Citovat  

Myslim si že by to mohlo klidně vydržet víc než 20 tisíc...při správný kombinaci dílů,příslušenství,údržbě a kvalitně provedené ůpravě je to reálný...viz Marat-jestli se nepletu tak má na tý sví raketě najeto už docela dost, a to má o pořádnou porci koní víc ( ale psal , že než toho dosáh tak ho to stálo moooc peněz a času než našel správnou kombinaci )....a to je CRX ...ITR je po motorový stránce odost lepší.
Když by to nebyl maximální ale optimální performance vůči všem dílům..tak si myslim že by nebyl žádnej problém...toť můj názor laika

Ta 4klapka bez jakýchkoli filtrů...no nevim to mi hlava nebere ..to tý životnosti motoru asi moc nenahrává Velmi šťastný ....ale jet to musí pekelně
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 15:31   Citovat  

coudu napsal:
Myslim si že by to mohlo klidně vydržet víc než 20 tisíc...při správný kombinaci dílů,příslušenství,údržbě a kvalitně provedené ůpravě je to reálný...viz Marat-jestli se nepletu tak má na tý sví raketě najeto už docela dost, a to má o pořádnou porci koní víc ( ale psal , že než toho dosáh tak ho to stálo moooc peněz a času než našel správnou kombinaci )....a to je CRX ...ITR je po motorový stránce odost lepší.
Když by to nebyl maximální ale optimální performance vůči všem dílům..tak si myslim že by nebyl žádnej problém...toť můj názor laika

Ta 4klapka bez jakýchkoli filtrů...no nevim to mi hlava nebere ..to tý životnosti motoru asi moc nenahrává Velmi šťastný ....ale jet to musí pekelně
Do CRX to je hozený kvuli váze. Původně to byl civic 6g 3d je to dobrý Už to jsou ale snad 3 roky zpět co jsem ho viděl prvně na tuningu v Přerově... joo to býval nej srázek na moravě Smutný
   Návrat  
trackwhore je teď offline  trackwhore
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 17:31   Citovat  

ReNo napsal:
se me neptej, proste rachot jak ... tedy nakopnuti za studena je neco jako Tupolev pri vzletu kouř

To bych pripsal tem Mahle pistum. Mahle delaji super pisty, ale bohuze ne pro H22.
Ta jejich "special FRM coating" se rychle opotrebuje a po te nici valce. Pokavad nepouzijes OEM pisty, tak musis vymenit vlozky valcu.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 18:26  Naposledy upravil gear dne 5.12.2008 , 21:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Henges napsal:
Do CRX to je hozený kvuli váze. Původně to byl civic 6g 3d je to dobrý Už to jsou ale snad 3 roky zpět co jsem ho viděl prvně na tuningu v Přerově... joo to býval nej srázek na moravě Smutný

co sem čet tak to hlavně bylo kuli snadnější montáži 4x4... 6g ma jinej podvozek kam by bylo složitý dávat 4x4 z concerta (doufám že to bylo concerto)
jen doplnění infa je to dobrý
* nebylo to concerto ale shuttle
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 18:55   Citovat  

gear napsal:
co sem čet tak to hlavně bylo kuli snadnější montáži 4x4... 6g ma jinej podvozek kam by bylo složitý dávat 4x4 z concerta (doufám že to bylo concerto)
jen doplnění infa je to dobrý
Hlavně v c6g se mi to libilo víc šuk A ted do me crxáři HaHaaa
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 19:19   Citovat  

Henges napsal:
Hlavně v c6g se mi to libilo víc šuk A ted do me crxáři HaHaaa

nejsi sám, mě se taky 6g líbilo víc.... VTEC
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 20:17   Citovat  

coudu napsal:

Kolik má nejeto Marat by mě moc zajímalo.
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 22:58   Citovat  

coudu napsal:

nuz porovnavat sleaved block z ameriky a vyvoj za pol mega s cimkolvek inym co poskladas aj v garazi je troska odveci...
a crx vs itr (co sa tyka motora) zase ziaden zasadny rozdiel nie je.

ak sa bavime o N/A motoroch, ktore maju kompresiu cez 11, kovane piesty, agresivne vacky, tvrde dvojite pruzinky, brutalnu mapu, tak sa nebavme o tom, ci niekto jazdi 4000rpm alebo 9600rpm. skratka material ma svoju zivotnost. moj motor vydrzal cca 25tisic km kym sa utrhol ventil... a nebolo to sprintami, ale prave tymi km, skratka ventil (moje boli original honda) na tvrdych pruzinkach dostava zabrat aj na volnobehu, zivotnost treba pocitat na odjazdene hodiny a nie km.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.12.2008 , 23:34   Citovat  

Driver napsal:
Kolik má nejeto Marat by mě moc zajímalo.

Pokud se nepletu,před prvním letošním Vyškovem říkal,že má 10tkm prakticky v omezovači muhehe
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 2:41   Citovat  

coudu napsal:

pise, homemade airbox, takze neco pro filtraci tam urcite ma Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 12:34   Citovat  

infinity napsal:
pise, homemade airbox, takze neco pro filtraci tam urcite ma Mrk

Nj něco tam napsaný ma...sem si nevšim
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 12:44   Citovat  

vti [906team] napsal:
nuz porovnavat sleaved block z ameriky a vyvoj za pol mega s cimkolvek inym co poskladas aj v garazi je troska odveci...
a crx vs itr (co sa tyka motora) zase ziaden zasadny rozdiel nie je.

ak sa bavime o N/A motoroch, ktore maju kompresiu cez 11, kovane piesty, agresivne vacky, tvrde dvojite pruzinky, brutalnu mapu, tak sa nebavme o tom, ci niekto jazdi 4000rpm alebo 9600rpm. skratka material ma svoju zivotnost. moj motor vydrzal cca 25tisic km kym sa utrhol ventil... a nebolo to sprintami, ale prave tymi km, skratka ventil (moje boli original honda) na tvrdych pruzinkach dostava zabrat aj na volnobehu, zivotnost treba pocitat na odjazdene hodiny a nie km.

To sem myslel že ITR motor je teda lepší Se stydím .....nj asi máš pravdu..máš stím zkušenosti.
Ale to jako fakt nejde postavit B18C6 s třeba 250 koňma N/A aniž by vydržela 200 tisíc ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 13:11   Citovat  

coudu napsal:
To sem myslel že ITR motor je teda lepší Se stydím .....nj asi máš pravdu..máš stím zkušenosti.
Ale to jako fakt nejde postavit B18C6 s třeba 250 koňma N/A aniž by vydržela 200 tisíc ?

Je to tam.
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 13:24   Citovat  

coudu napsal:

ale urcite, akurat pri vymene rozvodoveho remena budes musiet menit aj ventily Úsměv

a teiz treba ratat s tym, ze takto vyspickovane motory kvoli tomu aby sa nezadreli maju kde kade vacsie vole, co tiez na zivotnosti nepridava...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 13:42   Citovat  

vti [906team] napsal:
ale urcite, akurat pri vymene rozvodoveho remena budes musiet menit aj ventily Úsměv

a teiz treba ratat s tym, ze takto vyspickovane motory kvoli tomu aby sa nezadreli maju kde kade vacsie vole, co tiez na zivotnosti nepridava...

Take bych tu prihodil, ze s vyssim vykonem roste vyssi opotrebeni i u ostatnich komponent, nejen motor dostava zahul.
CO treba takova spojka, prevodovka, osy, zaveseni .. vubec celej podvozek ...
osobne musim kazdych 2000km utahovat x desitek sroubu, ktere jsem sice nechal zalepit, ale presto se uvolnuji (vim vim, dano hlavne keramickou spojkou) ...
ale uz me fascinuje predstava lidi, ze sezenou par stovek tisic na upravu auta (pro ne nejlepe desitek) a budou jezdit stastne az do konce zivota kouř
   Návrat  
Bivoj je teď offline  Bivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 14:04   Citovat  

ReNo napsal:
Take bych tu prihodil, ze s vyssim vykonem roste vyssi opotrebeni i u ostatnich komponent, nejen motor dostava zahul.
CO treba takova spojka, prevodovka, osy, zaveseni .. vubec celej podvozek ...
osobne musim kazdych 2000km utahovat x desitek sroubu, ktere jsem sice nechal zalepit, ale presto se uvolnuji (vim vim, dano hlavne keramickou spojkou) ...
ale uz me fascinuje predstava lidi, ze sezenou par stovek tisic na upravu auta (pro ne nejlepe desitek) a budou jezdit stastne az do konce zivota kouř

Me to jenom zajimalo muhehe nemam v tom vubec zadnou predstavu v techhle upravach. Da se rict radove kolik neco takovyho muze stat teda? fakt ciste orientacne...a asi bude hrat roli i ta udrzba kolik si veme treba rocne ne? (jestli se takovy auta pouzivaj dyl jak rok hehe)
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2008 , 14:41   Citovat  

vti [906team] napsal:

no hele.. sice o těch motorech vim uplný prd, ale selskym rozumem porovnáš výdrž motorů..

takže.. třeba tadle integra která má závratnejch 150 ps na litr výkonu, všechno všude napjatý a žádná chvíle kdy si ty díly "odpočinou" OK

ANEBO to porovnej s nějakou starou amerikou OK velkej objem, "malej" výkon .. opotřebení skoro nulový .. motor se netrápí protože má sílu už ve 3 hodiny ráno když ještě spíš pořádnej výtlem

takovejdle motor prostě nemůže dlouho vydžet OK když ho složíš jen z těch high-end dílů tak s tim něco najedeš.. ale když tam dáš jeden díl nějakej z ebaye za 20babek tak ti první vyskočí kapotou OK

ty díly máš jak lidi a cikány OK když budeš mít 99% procent dílů bílejch a jeden cikánskej tak se ti podělá pořádnej výtlem OK to dá rozum kouř
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
300 ps B18C6 N/A
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina