Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MOKEC 2007 - 20. 10.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 7
Lucia je teď offline  Lucia
PříspěvekZaslal: 13.10.2007 , 15:21   Citovat  

kojak: to jseš hodnej..... jinak moc děkuju
Macinka: zlato to neni špatnej nápad....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Boky je teď offline  Boky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2007 , 20:51   Citovat  

czejen: ááá zdravím nového člena, koukám že mostečáci i všichni okolo se začínají rozrůstat, zachvíli nás tu bude víc jak much a to je jedině dobře. Rád poznám novou spřízněnou duši přátele
macinka: nooo stím salonkem to je docela dobrej nápad páč na letišti určo bude foukat jako blázen a kafíčko přijde vhod kouř
neyo: naverbuj jich tam u vás co nejvíc aby tě po cestě do Mostu neukradli Hihi
for all: jak tak na to koukám tak se nás v tu sobou sejde celkem dost......abysme se vůbec na to letiště vešli......... Honda mravenec je to dobrý :hura:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
czejen je teď offline  czejen
PříspěvekZaslal: 13.10.2007 , 21:58   Citovat  

děkuji všem za krásný přivítání...už abych vás poznal..moc se těšim na srázek..doufam že nám bude přát počasí...aspon aby bylo tak hezky jako dneska Honda
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 12:00   Citovat  

dobré rano komu je zle stejně jako mne mám kocovinu jak ...... ale to se nedá nic dělat dofám že se dnes zas spiknem na robince ale tentokrát bez dalších plánu na večer Úsměv)) ráno jdu do práce Smutný jinak s tím salonkem dobrý nápad myslím že by se to dalo zařídit ale chceto opravdu aby byla učast aby kvuli nám ten salonek vůbec otevřeli Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 12:18   Citovat  

kojak napsal:
dobré rano komu je zle stejně jako mne mám kocovinu jak ...... ale to se nedá nic dělat dofám že se dnes zas spiknem na robince ale tentokrát bez dalších plánu na večer Úsměv)) ráno jdu do práce Smutný jinak s tím salonkem dobrý nápad myslím že by se to dalo zařídit ale chceto opravdu aby byla učast aby kvuli nám ten salonek vůbec otevřeli Velmi šťastný

JÁ tě zdravim, noooo mě je dobře, určo se dnes spiknem na robince páč pojedu umejt auto tak dam vědět v kolik tam tak budu, hele počítam tak mezi třetí čtvrtou že vyrazim, takže dáme v 16:00 sraz na robince.

czejen: pro tebe to platí taky, jestli se ti bude chtít tak doraž kolem 16:00 na benzinovou pumpu robin oil u motorestu výšina.......... je to taková naše záchytná stanice před dalšíma plánama, takže se tam nacházíme každej den

macinka: děkujeme za včerejší poskytnutít azilu, doufám že ti tam po nás nezbyl moc velkej bordel, a že ste to tam bez nás dotáhli do zdárného konce
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 12:21   Citovat  

Boky napsal:
JÁ tě zdravim, noooo mě je dobře, určo se dnes spiknem na robince páč pojedu umejt auto tak dam vědět v kolik tam tak budu, hele počítam tak mezi třetí čtvrtou že vyrazim, takže dáme v 16:00 sraz na robince.

czejen: pro tebe to platí taky, jestli se ti bude chtít tak doraž kolem 16:00 na benzinovou pumpu robin oil u motorestu výšina.......... je to taková naše záchytná stanice před dalšíma plánama, takže se tam nacházíme každej den

macinka: děkujeme za včerejší poskytnutít azilu, doufám že ti tam po nás nezbyl moc velkej bordel, a že ste to tam bez nás dotáhli do zdárného konce

dobrá ve 16:00 na robince
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 12:29   Citovat  

Lidičky já mám opici jako kráva..... HaHaaa

Macinka: Prdelko my se omlouváme za ten včerejšek.... doufám, že to tam neni jako po výbuchu, kdyžtak dej vědět a já se zastavím ti pomoct to zklidit.... Mrk
jinak večer se vydařil, mám namožený břicho jak blázen jak jsem se třískala smíchy......

kojak: myslím, že opravdu nejsi jedinej komu není dobře..... do kolika jste tam byli?

Jinak vás čekáme všechny na robince a prosím ani slovo o vodce atd.... vy víte.... zmatenej a svět se mi točil muhehe tobyl kolotoč
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 12:32   Citovat  

Lucia napsal:
Lidičky já mám opici jako kráva..... HaHaaa

Macinka: Prdelko my se omlouváme za ten včerejšek.... doufám, že to tam neni jako po výbuchu, kdyžtak dej vědět a já se zastavím ti pomoct to zklidit.... Mrk
jinak večer se vydařil, mám namožený břicho jak blázen jak jsem se třískala smíchy......

kojak: myslím, že opravdu nejsi jedinej komu není dobře..... do kolika jste tam byli?

Jinak vás čekáme všechny na robince a prosím ani slovo o vodce atd.... vy víte.... zmatenej a svět se mi točil muhehe tobyl kolotoč

já jsem vás doprovodil a pak jsem si šel vyzvednout kačku a vodu a rovnou jsme šli domů kačka nás o pustila u baráku a já vodu dovedl až do vchodu byl hrozně ukecanej a všude chtěl odpočívat Velmi šťastný
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 12:41   Citovat  

ahoj já jsem uplně v poho,akorát jsem si radši udělal čínskou polívku páč do mekáče se od včerejší debaty bojim chodit je to dobrý pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 12:44   Citovat  

civicblack napsal:
ahoj já jsem uplně v poho,akorát jsem si radši udělal čínskou polívku páč do mekáče se od včerejší debaty bojim chodit je to dobrý pořádnej výtlem

teĎ by mne zajimalo co jsme řekli špatneho o mekáči kromě toho že jsou v noci drahý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 12:44   Citovat  

kojak napsal:
teĎ by mne zajimalo co jsme řekli špatneho o mekáči kromě toho že jsou v noci drahý

jo já už vím kvuli tramvaji pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 14:47   Citovat  

civicblack: to víš no tramvaje jsou svinský stroje, bacha na ně pořádnej výtlem :hura:

kojak: aspoň si se po cestě domu s vodou nenudil ne muhehe to si vem kdyby byl třeba úplně zticha, to by ti ta cesta strašně pomalu utíkala
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 18:52   Citovat  

tak jsem byl teda ukecan a i pres hroznou spojku prijedu. A privezu na kukacku poharek z milovic, pac pote ho dam mamce ci babicce, treba najdou i neco hrdosti na syna. Spise babicce, pac mamka by mela denne na ocihc me utraty za auto a pak hrozi konflikt to mi hlava nebere

A taktez vitam noveho clena, a radim vsem, at doraziii ... tudiz i odnoze z LT, DE, TP a.a.a.a.a....
   Návrat  
ReJa je teď offline  ReJa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 18:54   Citovat  

Jeste jsi zapomnel na PHA Úsměv

ReNo napsal:
tak jsem byl teda ukecan a i pres hroznou spojku prijedu. A privezu na kukacku poharek z milovic, pac pote ho dam mamce ci babicce, treba najdou i neco hrdosti na syna. Spise babicce, pac mamka by mela denne na ocihc me utraty za auto a pak hrozi konflikt to mi hlava nebere

A taktez vitam noveho clena, a radim vsem, at doraziii ... tudiz i odnoze z LT, DE, TP a.a.a.a.a....
   Návrat  
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 20:17   Citovat  

samej notor tady Velmi šťastný jinak na Mokec taky snad dorazím a snad mě Reno konečně sveze Cool
   Návrat  
voda je teď offline  voda
PříspěvekZaslal: 14.10.2007 , 22:27   Citovat  

kojak napsal:
já jsem vás doprovodil a pak jsem si šel vyzvednout kačku a vodu a rovnou jsme šli domů kačka nás o pustila u baráku a já vodu dovedl až do vchodu byl hrozně ukecanej a všude chtěl odpočívat Velmi šťastný

Haha no a co no, jsem byl rád že jsem šel , a tys mě nenechal ani si sednout na minutku a takových laviček co jsme potkali, to prostě lákalo:-D
   Návrat  
macinka je teď offline  macinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 10:49   Citovat  

mostečáci....alkoholáci...... HaHaaa hihihi se tlemím ještě ted když čtu ty vaše příspěvky Velmi šťastný
Lucia:úklid byl v pohodě,ještě tu zbyla nějaká vodka a pivko....Boky,nedáš si? Velmi šťastný ale slivovice už došla Hihi
a nechám kvůli vám zvětšit chodbu,páč vám ta ulička k záchodu nějak nestačila Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 15:23   Citovat  

Pepíno napsal:
samej notor tady Velmi šťastný jinak na Mokec taky snad dorazím a snad mě Reno konečně sveze Cool

reno je trapak a ma v haji spojku, takze te asi nesveze Mrk je trapnej a zustane v praze
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 18:29   Citovat  

macinka napsal:
mostečáci....alkoholáci...... HaHaaa hihihi se tlemím ještě ted když čtu ty vaše příspěvky Velmi šťastný
Lucia:úklid byl v pohodě,ještě tu zbyla nějaká vodka a pivko....Boky,nedáš si? Velmi šťastný ale slivovice už došla Hihi
a nechám kvůli vám zvětšit chodbu,páč vám ta ulička k záchodu nějak nestačila Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Já si prdelko myslim, že Boky si dá až tak o víkend nevypadal moc dobře..... Já jsem se do tý uličky vešla, ale Voda mi narušil cestu zpátky a dva jsme se tam nevešli..... HaHaaa Prej Boky v pátek přijde k tobě na to pivo a já na vodku a pak půjdeme do krokodýla..... kouř
Jinak Tommy ty narozky slaví u Krokodajla, už se to rozhodlo....
Jen by mě zajímalo v jakym stavu dorazíme na sraz zmatenej
   Návrat  
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 18:31   Citovat  

mysti: tak nahoře Reno píše že dojede,tak snad slovo dodrží OK Cool
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 18:32   Citovat  

voda napsal:
Haha no a co no, jsem byl rád že jsem šel , a tys mě nenechal ani si sednout na minutku a takových laviček co jsme potkali, to prostě lákalo:-D

Když chlastáš jak blázen tak se nediv, že ti nebylo dobře HaHaaa ale neboj Bokymu to taky nesedlo..... ale zase narozdíl od tebe neházel kačky.... pořádnej výtlem ale bylo to hezkýýýý.....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 18:51   Citovat  

mystique napsal:
reno je trapak a ma v haji spojku, takze te asi nesveze Mrk je trapnej a zustane v praze

buchto, jsem nerekl ze nejedu, jen ze je to ohrozene, ale dnes jsem zjistil ze pohoda, ze ty udesne zvuky je servo, takze jezdit muzu v klidu dale do casu nove spojky kouř
   Návrat  
macinka je teď offline  macinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 22:42   Citovat  

Lucia:mno zkusím se domluvit ze sousedama,jestli by mi nepřenechali kousek jejich bytu,abych tu chodbu mohla rozšířit Velmi šťastný Velmi šťastný Jinak pátek beru,pivko se chladí a voděnka taky Velmi šťastný a Krokodýl to je dobrá volba,někteří z nás to budou mít domu kousek Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Hihi Hihi Hihi
   Návrat  
ReJa je teď offline  ReJa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 22:44   Citovat  

Aby jste vůbec pak v sobotu dorazili Úsměv

macinka napsal:
Lucia:mno zkusím se domluvit ze sousedama,jestli by mi nepřenechali kousek jejich bytu,abych tu chodbu mohla rozšířit Velmi šťastný Velmi šťastný Jinak pátek beru,pivko se chladí a voděnka taky Velmi šťastný a Krokodýl to je dobrá volba,někteří z nás to budou mít domu kousek Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Hihi Hihi Hihi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 23:17   Citovat  

ReJa napsal:
Aby jste vůbec pak v sobotu dorazili Úsměv

To víš že doraíme, i kdyby jsme měli přilézt po čtyřech... HaHaaa a macinka nám kdyžtak poskytne azil Hihi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 23:25   Citovat  

Lucia napsal:
Když chlastáš jak blázen tak se nediv, že ti nebylo dobře HaHaaa ale neboj Bokymu to taky nesedlo..... ale zase narozdíl od tebe neházel kačky.... pořádnej výtlem ale bylo to hezkýýýý.....

Velmi šťastný "Když chlastáš jak blázen" takový věci sem nesmíš psát pššštVelmi šťastný nebo by ze mě udělali notora jako z kojaka:D....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2007 , 23:31   Citovat  

Macinka: Já bych tu chodbu nechal, sice jsem se do ní moc nevešel přiznávám ale tak dovedla mě vždy kam jsem potřeboval Velmi šťastný kdyby byla širší kdo ví jestli bych se do těch dveří pak vůbec trefil HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2007 , 9:41   Citovat  

voda napsal:
Velmi šťastný "Když chlastáš jak blázen" takový věci sem nesmíš psát pššštVelmi šťastný nebo by ze mě udělali notora jako z kojaka:D....

ale no tak HaHaaa to že se jednou nabumbáš nic neni,a le břicho z toho smíchu mě bolí ještě teď pořádnej výtlem
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2007 , 11:11   Citovat  

ReNo napsal:
buchto, jsem nerekl ze nejedu, jen ze je to ohrozene, ale dnes jsem zjistil ze pohoda, ze ty udesne zvuky je servo, takze jezdit muzu v klidu dale do casu nove spojky kouř

stejne ses trapnej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.10.2007 , 11:24   Citovat  

mystique napsal:
stejne ses trapnej

of course wc
   Návrat