Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
EE8 160 HP vs. BMW 330XD withOUT chip = 188 PS 397 Nm OPRAVA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 6
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.12.2008 , 18:46   Citovat  

ecu tam je od kuby Krále posunutej vtec a omezovač.brzdy byli v pohodě bremba a desky ate.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2008 , 22:17   Citovat  

infinity napsal:
nechapes smysl tak radsi nepis, jdi radsi shanet nejaky jdm nalepky.

Ale copak, dotkl jsem se tvého ega? Soráč že tě nechápu ale nepotřebuji si jako malý dokazovat jak mám super rychlé auto (i když teda to moje zase tak rychlé není pořádnej výtlem). Asi jsem na to už starý šuk
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.12.2008 , 22:48   Citovat  

Robik napsal:
Ale copak, dotkl jsem se tvého ega? Soráč že tě nechápu ale nepotřebuji si jako malý dokazovat jak mám super rychlé auto (i když teda to moje zase tak rychlé není pořádnej výtlem). Asi jsem na to už starý šuk

Ten post nebyl vubec o me, bylo to narazka na to, ze lidi tady srovnavaji nesrovnatelne... Tak to valím bulvy
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2008 , 22:54   Citovat  

Jestli si to myslel ironicky tak to se omlouvám..chápal jsem tě jako dalšího výtahu co se tady vytahuje koho nepojel. přátele
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2008 , 23:24   Citovat  

cocks napsal:
no.....o to tady právě vůbec nejde..........jo, nějakejm hlavohrudím v oktávkách a prasatech se dycky rád vysměju a zprasim je pže to jsou neprostý hovada podle tohpo co na mě furt zkoušej a provokujou.

ale tady se bavíme o performance jakože rovina a ukaž teda koně...........jestli seš tak bohatej abys moh auto tahat na okruh a tam mu dávat za uši tak prosim.........nemam ani na brzdy ani na gumy ani na spojku, navíc, kolik lidí tady má auto v takovym stavu aby ho mohlo nekompromisně točit na okruhu???? 10? asi nee co.........dyť to vidim a slyšim dnes a denně.....tady mi to klepe a tady todleto a támhleto Tak to valím bulvy

až budu mit zánovní ITR nebo tak tak prosim.......... Jste tady všichni furt jak navedený naštvanej s těma okruhama......tady je většina lidí ráda, že koupí zimáky ty okruháři.........přijde mi to, že lítáte někde v oblacích......achjo, už jsem se zas vytočil Smutný

Chápeš! nemůžu s tebou sohlasit... na okruho auto trpí stejně jako když s ním jedeš jako hovado... byl jsem na okruhu a s autem nic nemám OK

Ryba napsal:
tak jo, pojel sem na okruhu integru se 130konovou mazdou pořádnej výtlem

a já pojel Rybu je to dobrý
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.12.2008 , 23:29   Citovat  

Robik napsal:
Jestli si to myslel ironicky tak to se omlouvám..chápal jsem tě jako dalšího výtahu co se tady vytahuje koho nepojel. přátele

v poho Mrk

Jinak z okruhu nedelejte drama...proste kdyz vam auto brzdi, zataci, jezdite s nim bezne rychle a vy na okruhu pojedete v ramci schopnosti auta i sebe, tak se nic extra nestane Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 2:04   Citovat  

Marfi napsal:
ecu tam je od kuby Krále posunutej vtec a omezovač.brzdy byli v pohodě bremba a desky ate.

aha..takže jen dřív spíná VTEC a je posunutej omezovač...takže tam asi bouchnu tu svou.. díky za info Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 2:11   Citovat  

Lojzik napsal:
nemůžu s tebou sohlasit... na okruho auto trpí stejně jako když s ním jedeš jako hovado... byl jsem na okruhu a s autem nic nemám

hele to máš asi pravdu....ale kdybych jel na okruhu tak asi pojedu na limitu...brzda plyn brzda......a to na silnici nedělám 0Úsměv to, co jsem jel s tim báwem...to je nic......dyť jsem tomu nedal ani pořádně napít Velmi šťastný na youtube je pěkný video s EE8 na Nürnburgringu..........na kterym je tak moc vidět že VTEC vůbec nejede Velmi šťastný
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 2:22   Citovat  

cocks napsal:
hele to máš asi pravdu....ale kdybych jel na okruhu tak asi pojedu na limitu...brzda plyn brzda......a to na silnici nedělám 0Úsměv to, co jsem jel s tim báwem...to je nic......dyť jsem tomu nedal ani pořádně napít Velmi šťastný na youtube je pěkný video s EE8 na Nürnburgringu..........na kterym je tak moc vidět že VTEC vůbec nejede Velmi šťastný

musis jezdit jak reno do zatacek vyhazovat kvalty pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 2:32   Citovat  

kamol napsal:
musis jezdit jak reno do zatacek vyhazovat kvalty pořádnej výtlem pořádnej výtlem

cha......já bych hlavně řek, že na 100% skončim hned v kačírku pže céro je dost zrádný......najednou deš bokem a díky čau.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 2:57   Citovat  

cocks napsal:
cha......já bych hlavně řek, že na 100% skončim hned v kačírku pže céro je dost zrádný......najednou deš bokem a díky čau.

musíš ho mít furt pod plynem a nikam ti neustřelí Mrk

ne jako marfi s integrou ,že v zatáčce pustí plyn a voloupe to vo svodila HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2008 , 14:09   Citovat  

MalTake napsal:

přesně jak řikáš, pustíš hned ustřeluje Je to tam.
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.12.2008 , 14:52   Citovat  

Lojzik napsal:
přesně jak řikáš, pustíš hned ustřeluje Je to tam.

Ty s nim umis prasaku. OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2008 , 16:43   Citovat  

Zemi napsal:
Ty s nim umis prasaku. OK

pro mě je to čest že mě chválíš kouř
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.12.2008 , 16:49   Citovat  

Lojzik napsal:
pro mě je to čest že mě chválíš kouř

Prvni tvoje CRX a zatim jsi ho nerozstrelil to o necem svedci... Moje prvni cero prave kvuli pretacivosti skoncilo na strese... Ale to mi bylo 16 a do ty doby jsem akorat stihnul popravit R5ku v automatu, Nissana Micru poslat do stromu a CRX 1g 1.5 prasknout hlavu... svatoušek Ale ted uz prej nejak umim zatacet, ale ucim se porad... Uz se tesim az se zbavim FWD a budu se poradne ucit s RWD... AWD uz pak bude neco mezi. Se stydím
   Návrat  
icxks je teď offline  icxks
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 14:18  Naposledy upravil icxks dne 17.12.2008 , 13:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Rad bych vas tady trochu uvedl do reality a tim vysvetlitl dost nejastnosti..... Velmi šťastný

1. Ta 330 xd, je na tom videu jeste pred chipovanim, coz znamena serie 180 koni a vaha i s ridicem cca 1700 kg. Tak to koukám! Oproti tomu ne zrovna seriova EE8 min o 500 kg lehci a max. o 20 koni slabsi. Takze zde stale proklamovanou jednoduchou fyzikou vysvetlite presne to, co bylo videt na videu.

2. Tema spotreba: Ta zluta 330 xd na videu se i po nachipovani,a ikdyz ste ji honily jak nadmutou kozu nikdy nedostala pres 8,5 l na 100, pricemz nejnizsi dlouhodobou mela cca 6,4 l na 100. Takze nejaky spekulace o 10-12 l na 100 si nechte k benziovym 3litrum, nebo k tematu "motor totalne v hajzlu"

3. To ze vam po sundani nohy z plynu v zatacce ustreluje zadek, neni problem jen CRX, dela to i civic, saxo, clio, 205ka proste vsechny hatchbacky s koncepci "ve predu vsechno v zadu nic". Samozrejme zalezi na naladeni a stavu podvozku a gum atd., za normalni situace neni CRX oproti napr. Saxu VTS nebo 205 GTI zadny extrem. Zalezi ciste na ridici, jak s autem zachazi a ono se podle toho chova Mrk

4. Jinak hodne stesti pri tech zavodech s kadettama.... budes ho potrebovat, zvlast na toho s MV6...Mr. Green

5. Honda je pro me taky srdecni zalezitost, ale v urcitych pripadech je potreba byt trochu realista.... Mrk
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 15:13   Citovat  

cocks napsal:

Tak skončíš v kačírku, a? Já taky když jel na okruh prvně, tak jsem ve třetím kole zajel do kačírku, ale autu se nic nestane a můžeš pokračovat když se z tama vyškrábeš pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 19:20   Citovat  

MalTake napsal:

ne jako marfi s integrou ,že v zatáčce pustí plyn a voloupe to vo svodila HaHaaa

to je pravda...........pod plnym drží..ale na to jsme moc velkej srab když tam nevidim HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 19:21   Citovat  

icxks napsal:
Rad bych vas tady trochu uvedl do reality a tim vysvetlitl dost nejastnosti..... Velmi šťastný

1. Ta 330 xd, je na tom videu jeste pred chipovanim, coz znamena serie 180 koni a vaha i s ridicem cca 1700 kg. Tak to koukám! Oproti tomu ne zrovna seriova EE8 min o 500 kg lehci a max. o 20 koni slabsi. Takze zde stale proklamovanou jednoduchou fyzikou vysvetlite presne to, co bylo videt na videu.

2. Tema spotreba: Ta zluta 330 xd na videu se i po nachipovani,a ikdyz ste ji honily jak nadmutou kozu nikdy nedostala pres 8,5 l na 100, pricemz nejnizsi dlouhodobou mela cca 6,4 l na 100. Takze nejaky spekulace o 10-12 l na 100 si nechte k benziovym 3litrum, nebo k tematu "motor totalne v hajzlu"

3. To ze vam po sundani nohy z plynu v zatacce ustreluje (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se), neni problem jen CRX, dela to i civic, saxo, clio, 205ka proste vsechny hatchbacky s koncepci "ve predu vsechno v zadu nic". Samozrejme zalezi na naladeni a stavu podvozku a gum atd., za normalni situace neni CRX oproti napr. Saxu VTS nebo 205 GTI zadny extrem. Zalezi ciste na ridici, jak s autem zachazi a ono se podle toho chova Mrk

4. Jinak hodne stesti pri tech zavodech s kadettama.... budes ho potrebovat, zvlast na toho s MV6...Mr. Green

5. Honda je pro me taky srdecni zalezitost, ale v urcitych pripadech je potreba byt trochu realista.... Mrk

jooooooooo potvrzuju, dnes jsme dostal od Edy (majitel BMW) že to bylo ještě před chipem Smutný

jinak z Hondy nedělám nic co není Úsměv
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 19:32   Citovat  

Zemi napsal:
Tak s tim MB to je husty... Muj japan 4.0l V8 bere nejakych 14-16l mesto - nejezdim jak pokakanec takze celkem svizne abych ten 8mi val i zaslechl...

No jo motor karbec a nalitanych 750 000 a vejs uz si rika dobrou noc ale je to limited edition takze proc ne kazdej mesic nove pisty nebo vylestit blok
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 17:40   Citovat  

cocks napsal:
já teď připravuju video s dvouma kadettama GSI, jeden je postavenej do vrchu a jeden na sprinty.....takže se pobavíme.....když moc neprohrabu tak mě ty kaše shnilý německý snad moc rychle neujedou HaHaaa

Taky mě překvapuje, že S2000 mi na 1/4 míli ujede jen o auto a něco a ITR ani to ne.........myslel jsem, že tyhle auta už jsou zase někde jinde...

POZOR OPRAVA !!!

Byl jsem osočen z toho, že Kadett není žádná kaše a že je to míň (pokud teda vůbec) shnilý než to moje.......

Takže fakta :
1. Kadett není shnilej - rozhodně míň než moje céro (kluci maj asi fakt pravdu pže když to eda vokulil přes boudu tak se to nikde nezlomilo)
2. stál prej 40 000 (nenašel jsem sice, kde jsem se vysmíval ceně ale budiž)
3. a poslední fakt je ten, že prostě dostanu.

Takže tímto se pánům (Starouš a Eda) omlouvám, na základě kázání bludů zde mou osobou jsem byl vyzván na souboj s Káďou takže co nevidět očekávejte video, kde bude cocks poražen od prvních metrů HaHaaa a spravedlivě pokořen a jeho zlý jazyk navždy umlčen HaHaaa

PS.: Edo nikde jsme tady nenašel nějaký moje úvahy o vrchách takže na dnešní schůzi budu požadovat vysvětlení Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 18:15   Citovat  

Vejprask od Kadetta to bude vostrota. Cool
   Návrat  
Girs je teď offline  Girs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 18:27   Citovat  

Tak na to se těším na toho Kadetta... je to GSI ? nějáké úpravy ? kdysi jsem ho měl taky. Např P. Musil z Liberce má v kadetoj 290Hp NA KOLECH !!!! musím ale uznat že za dob co jsem to řídil bylo vozidlo neovladatelné.... Každopádně seriovou Gsi rozeštveš při 8000tis/ot o délku auta Mrk tak GL men
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
EE8 160 HP vs. BMW 330XD withOUT chip = 188 PS 397 Nm OPRAVA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina