Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupim Bi-Xenony H4
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 0:20   Citovat  

.. viz nadpis ... nechci xenon-halogen ... diky za nabidky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 0:40   Citovat  

Mám kolik dáš ? 6000K
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 2:22   Citovat  

Tak můžeš koupit třeba tady ...třeba tady - AUKRO - Prodejce dává 2 roky záruku na všechno, tedy včetně výbojek a máš možnou koupit si novější tedy s lepší elektronikou ballasty - měniče. Kufr nemusíš brát ... anebo a tady - GM Electronic.- Tam se můžeš v obchodě podívat na celou sadu ... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 16:02  Naposledy upravil Doomm dne 15.12.2008 , 17:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SpideX napsal:
Mám kolik dáš ? 6000K
kolik chces? 1000? 1500? podle stari a zbyvajici zaruky a kolik maji startovaci proud? 20A? 10A?
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 17:03   Citovat  

tady máš taky xenony
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 17:48   Citovat  

Dutch napsal:
tady máš taky xenony
ale maji startovaci proud 20A lepsi je 10A
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 0:44   Citovat  

Doomm napsal:
ale maji startovaci proud 20A lepsi je 10A

Kontaktuj člena Ivoss ... má zkušenost s těmi z prvního odkazu ... co jsem ti posílal viz výše ju??? Má také C6G, takže jeho zkušenosti jsou k nezaplacení fakt ... dal si s tím práci ... Úsměv OK Honda
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 10:33   Citovat  

M@jk napsal:
Kontaktuj člena Ivoss ... má zkušenost s těmi z prvního odkazu ... co jsem ti posílal viz výše ju??? Má také C6G, takže jeho zkušenosti jsou k nezaplacení fakt ... dal si s tím práci ... Úsměv OK Honda

Jo, dal sem si s tím práci ale bylo to stejně zbytečný HaHaaa, nabastlil sem tam zlepšovák, aby se výbojky za jízdy netřepaly, protože tam byly volné, teleskopická patice i s výbojkou v tom rachtala 2 milimetry sem, 2 tam Tak to valím bulvy. Ale stejně je to k ničemu, když to na správné nastavení svítí blbě to snad ne to snad ne. Pokud chci vidět dál než na 50m, musím mít světla hodně zvednutý a to už oslňuju.
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 11:34   Citovat  

Má někdo zkušenost s těma BI-XENONAMA 6000k od toho GM Electronic ? Je divný že to šlo najednou tak dolu to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 11:50   Citovat  

hondamens napsal:
Má někdo zkušenost s těma BI-XENONAMA 6000k od toho GM Electronic ? Je divný že to šlo najednou tak dolu to mi hlava nebere

Na ty bi-xenony v GM jsem se díval a jsou to ty stejné co mám já z Aukra, akorát je to v jiné krabici. Nekoupil jsem je v GM, protože neměli 4300K, vedou jen 6000K a to je moc modrý světlo na můj vkus.
Já se spíš divím, že to vůbec někdy bylo dražší. Víc než 3k bych za to teda nedal.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 12:03   Citovat  

Ivoss napsal:
Na ty bi-xenony v GM jsem se díval a jsou to ty stejné co mám já z Aukra, akorát je to v jiné krabici. Nekoupil jsem je v GM, protože neměli 4300K, vedou jen 6000K a to je moc modrý světlo na můj vkus.
Já se spíš divím, že to vůbec někdy bylo dražší. Víc než 3k bych za to teda nedal.

No já čekal až to spadne a dočkal jsem se celkem a teda řikáš že jsou na prd jo? Klepou se ve světle hodně?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 12:52   Citovat  

hondamens napsal:
No já čekal až to spadne a dočkal jsem se celkem a teda řikáš že jsou na prd jo? Klepou se ve světle hodně?

No neklepe se to nijak závažně, jen občas když auto hodně drncne se to pohne. Spíš je problém v tom, jak to svítí. Zrovna světla u Civica anglána jsou s těmahle bixenonama pořádně rozladěný, optika na krycím skle reflektoru je asi moc blízko zdroji. Do stran to svítí dobře, ale doprostřed ne, jakoby vnitřní polovina větel byla zakrytá. Na silnici to dělá tmavé neosvětlené fleky, silnice je krásně osvětlená tak do 2/3 vzdálenosti kam dosvítím, dál už je dobře osvícená jen krajnice, v prostřed jsou jen 4 úzké fleky světla, jinak tma. Do pravých zatáček vidím perfektně, do levých vidím taky perfektně, ale do lesa u silnice pořádnej výtlem, ale rovně, přímo před autem, když je třeba v silnici díra, nebo jiná překážka, tak ji vidím sice dobře, ale pozdě, až když je kousek před autem. Jinak ve Feldě mi to fungovalo líp, taky to nebylo bez chyb, ale bylo to lepší. Větší světla se s tím "monstrem" místo žárovky, srovnají líp.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 13:58   Citovat  

Ivoss napsal:
No neklepe se to nijak závažně, jen občas když auto hodně drncne se to pohne. Spíš je problém v tom, jak to svítí. Zrovna světla u Civica anglána jsou s těmahle bixenonama pořádně rozladěný, optika na krycím skle reflektoru je asi moc blízko zdroji. Do stran to svítí dobře, ale doprostřed ne, jakoby vnitřní polovina větel byla zakrytá. Na silnici to dělá tmavé neosvětlené fleky, silnice je krásně osvětlená tak do 2/3 vzdálenosti kam dosvítím, dál už je dobře osvícená jen krajnice, v prostřed jsou jen 4 úzké fleky světla, jinak tma. Do pravých zatáček vidím perfektně, do levých vidím taky perfektně, ale do lesa u silnice pořádnej výtlem, ale rovně, přímo před autem, když je třeba v silnici díra, nebo jiná překážka, tak ji vidím sice dobře, ale pozdě, až když je kousek před autem. Jinak ve Feldě mi to fungovalo líp, taky to nebylo bez chyb, ale bylo to lepší. Větší světla se s tím "monstrem" místo žárovky, srovnají líp.

Tak teď nevim jestli do toho mám jít Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 14:33   Citovat  

hondamens napsal:
Tak teď nevim jestli do toho mám jít Smutný

Já tě od toho rozhodně nechtěl odradit Mrk. Záleží do jakýho auta to chceš, to se musí vyzkoušet, záleží co od toho čekáš, jestli máš světla správně nastavené... což má málokdo. Já byl byl 3x na seřízení světel, na STK, v obyč. servisu, přímo v Hondě a pokaždé to nastavili jinak. Nejvíc mi pomohlo seřízení světel podle tohoto návodu: tudy odkaz , . Bohužel je pravda, že světla u anglána jsou hodně slabý a se žárovkama proti třem autům s xenonama v protisměru toho moc nenasvítím - to byl ten důvod proč jsem šel do xenonů.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 14:45   Citovat  

Ivoss napsal:
Já tě od toho rozhodně nechtěl odradit Mrk. Záleží do jakýho auta to chceš, to se musí vyzkoušet, záleží co od toho čekáš, jestli máš světla správně nastavené... což má málokdo. Já byl byl 3x na seřízení světel, na STK, v obyč. servisu, přímo v Hondě a pokaždé to nastavili jinak. Nejvíc mi pomohlo seřízení světel podle tohoto návodu: tudy odkaz , . Bohužel je pravda, že světla u anglána jsou hodně slabý a se žárovkama proti třem autům s xenonama v protisměru toho moc nenasvítím - to byl ten důvod proč jsem šel do xenonů.

No mám civic aerodeck 1,8 , no pujdu do toho no, kdyžtak je dám přítelkyni do crv. Pokusim se je nechat seřídit sám a když to nesvedu tak zajedu do hondy a je to Mrk
   Návrat  
TheOlis je teď offline  TheOlis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 15:26   Citovat  

jdou u anglána seřídit světla i do stran? Nikde jsem na to nepřišel
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 16:20   Citovat  

TheOlis napsal:
jdou u anglána seřídit světla i do stran? Nikde jsem na to nepřišel

Jdou, jak je takový to plechový čelo nad světlama, tak v něm jsou na krajích, až u blatníku otvory pro šroubovák, tam strčíš velkej křížovej a "nahmatáš" šroub pro seřízení. Na ten šroub není odnikud vidět, jen tím otvorem. Na světle je nálepka se schematickým znázorněním kam točit. A pozor, seřízením do stran se trochu rozhodí i výškový nastavení, takže je potřeba seřizovat prvně do stran a pak výškově. Možná se o těch stranových šroubech moc neví, protože mi to stranově neseřídili ani v Hondě, přestože jsem o to výslovně požádal, ani s tím nehnuli.
   Návrat  
TheOlis je teď offline  TheOlis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 17:31   Citovat  

Ivoss napsal:
Jdou, jak je takový to plechový čelo nad světlama, tak v něm jsou na krajích, až u blatníku otvory pro šroubovák, tam strčíš velkej křížovej a "nahmatáš" šroub pro seřízení. Na ten šroub není odnikud vidět, jen tím otvorem. Na světle je nálepka se schematickým znázorněním kam točit. A pozor, seřízením do stran se trochu rozhodí i výškový nastavení, takže je potřeba seřizovat prvně do stran a pak výškově. Možná se o těch stranových šroubech moc neví, protože mi to stranově neseřídili ani v Hondě, přestože jsem o to výslovně požádal, ani s tím nehnuli.

já s tím byl v servise a nikde nic nenašli a to do těhlech dírek koukali
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 17:40   Citovat  

TheOlis napsal:
já s tím byl v servise a nikde nic nenašli a to do těhlech dírek koukali

Jj, klasika. Okem prostě nejsou vidět, musíš "koukat" šroubovákem HaHaaa
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.12.2008 , 18:42   Citovat  

Ja se na xenony bez cocek uz taky vykaslu,dal jsem do dvojparaboly D1Sky vybojky a byl to otres,takze je budto nekde s lehkou ztratou prodam anebo si sezenu ty cocky,kdysi jsem je zahlidl solove prodavat...
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 11:56   Citovat  

Tak celkově dávat xenony do klasickejch parabol je to snad ne Drtivá většina oslňuje. Když jsem měl c6g tak jsem si počkal až jsem si pořídil angely s čočkou a nebyl problém, auto protijedoucí na mě bliklo snad jednou když jsem jel do kopečka a když jsem koupil targu rovnou s xenonama a měl svetla sklopený dolu tak na mě pořád někdo blikal. Prostě xenony jen do čoček!
   Návrat  
TopGun je teď offline  TopGun
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 13:59   Citovat  

Medzi halogenkou a xenonom prakticky ziaden rozdiel nie je, oboje maju maly svetelny bod, ktory ziari do vsetkych stran, takze by mali rovnako pasovat do sosoviek (cocek) aj do parabol. Problem je len ten, ze ze zatial co halogenky poslusne splnaju normove rozmery a umiestnenie toho svetelneho bodu, xenony z nepochopitelnych pricin nemaju svoj zdroj svetla spravne umiestneny vzhladom na peticu vybojky a na tie svoje tienitka/zrkadielka. Xenony su vecsinou vysunute viac do paraboly, takze ich vsesmerove svetlo jie je usmernovane do luca pred auto (v tvare uzkeho V), ale je dosiroka vysielane dohora a aj tesne pred auto, pricom hlavny tok v stede je ochudobneny.

Ked xenony porovnas s halogenkou a podari sa ti spravne nasunut a upevnit vybojku vhladom k patici, dostanes spravny vysledok a nebudes oslnovat ani s parabolami.
Na druhej strane - ak mas menej kvalitne sosovky (cocky), xenon ti ich moze poskodit (stmavit), lebo nemusia byt pripravene na xenonove svetlo.
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 16:45   Citovat  

To by bylo resitelny, pokud je to tak. Protoze bejt moc utopena bez rozbiti svetel neupravis....
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 16:48   Citovat  

TopGun napsal:
Medzi halogenkou a xenonom prakticky ziaden rozdiel nie je, oboje maju maly svetelny bod, ktory ziari do vsetkych stran, takze by mali rovnako pasovat do sosoviek (cocek) aj do parabol. Problem je len ten, ze ze zatial co halogenky poslusne splnaju normove rozmery a umiestnenie toho svetelneho bodu, xenony z nepochopitelnych pricin nemaju svoj zdroj svetla spravne umiestneny vzhladom na peticu vybojky a na tie svoje tienitka/zrkadielka. Xenony su vecsinou vysunute viac do paraboly, takze ich vsesmerove svetlo jie je usmernovane do luca pred auto (v tvare uzkeho V), ale je dosiroka vysielane dohora a aj tesne pred auto, pricom hlavny tok v stede je ochudobneny.

Ked xenony porovnas s halogenkou a podari sa ti spravne nasunut a upevnit vybojku vhladom k patici, dostanes spravny vysledok a nebudes oslnovat ani s parabolami.
Na druhej strane - ak mas menej kvalitne sosovky (cocky), xenon ti ich moze poskodit (stmavit), lebo nemusia byt pripravene na xenonove svetlo.
Úsměv No... proč mají teda všechny auta z fabriky xenony jen v čočkách? to mi hlava nebere Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupim Bi-Xenony H4
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina