Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dejf má problem :-(
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 7:54   Citovat  

Tak prodal jsem svoje 17''CTR kola co jsem měl na ITR, ale včera mi volal nynější majitel, že jedno je křivé a dokonce mluvil o nějakých 2cm Tak to koukám!

Tak a já mám pár dotazů, protože toto tvrzení odmítám Ble

tudy je možný, ohnout tak pevný kolo jako tento enkei je, aniž bych odkouřil něco na autě?

tudy je možný aby bylo auto s takovou křivotinou naprosto klidný i v rychlostech kolem 200km/h +?

tudy je možný aby byla guma na tomto kole naprosto rovnoměrně sjetá? ( gymy jsou na autě cca 20 000km+ )

tudy je možný aby to bylo už když jsem je koupil já a takovej kopanec se srovnal na vyvažovačce v pneuservisu?

nový majitel tvrdí, že je to viditelné i z pěti metrů, ale když je přebíral a každe kolo mu prošlo rukou, tak nic neviděl. Dokonce zkoušel jestli nehází, ale nevim jestli u všech. Já je ten den myl ( jak uvnitř, tak venku disku ) a taky jsem nic neviděl.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 7:59  Naposledy upravil kandik dne 17.12.2008 , 8:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

podle me to je pekna číčovina. Predpokladam ze Ti nevolal za pul hodiny, ale kdyz je uz mel na aute.
Jinak ohnout podle me jdou, Eso mi rikal ze ohnul napriklad OZ.
takze bod1 mozny je
a ostatni body jsou podle me naprosto nemozny. Krivost by byla ale spis znat v nizsich rychlostech si myslim.......

Pokud zaplatil, vyjmenoval bych mu zhora uvedene a rekl nashledanou, protoze bud s nima nekde vymet diru, nebo zjistil ze se mu nehodej a do jednoho jebnul palici.

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 7:59   Citovat  

2cm budou s autem vybrovat pekelne i v nizsích rychlostech,jestli ze se jedná o vertikální vyosení.
kdy a jak se to stalo tu pravdu si musis najit sam.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 8:08   Citovat  

kandik napsal:
podle me to je pekna číčovina. Pokud zaplatil, vyjmenoval bych mu zhora uvedene a rekl nashledanou.

myslim na to stejně, ale za jelikož jsem hloupej dobrák, tak nechci někomu škodit, když by byl v právu

ale prostě co jsem psal nahoře jsou fakta a to mluví celkem jasně

PAKO napsal:
2cm budou s autem vybrovat pekelne i v nizsích rychlostech,jestli ze se jedná o vertikální vyosení.
kdy a jak se to stalo tu pravdu si musis najit sam.

taky si myslim. kola jsou nastříkaná komaxitem, což přeci jen neni uplně poddajnej material, neměl by být i popraskaný, při takovýhle ráně, která by to bezesporu musela být? a jak jsem řek, na ITR je geometrie v pořádku, sjíždění gum naprosto rovnoměrný, to by taky nebylo možný ne?

665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 8:20   Citovat  

k tý tvrdosti. k ATR mam 2 disky navíc . jsou to taky Enkei. 1 disk byl bouchlej, cca ty 1,5 cm. Když to v Hondě vodvezli do pneuservisu na srovnání, tak jim to tam vohlo zařízení, s kterym se to narovnava. Už jim tam nikdy nesmim, hodně nadávali. Nakonec to skončilo u člověka, kterej dáva do kupy kola na rallye v příbrami. Musel to kolo nahrat a pak rovnat. Během toho přijde o barvu samozrejme. Chtěl za to 3 tisice.

Vůbec si nedovu představit, co to musí bejt za hroznou ránu, aby se to zkřivilo.

S něčim takovym by ses nerozjel, bys myslel, že ti upadne kolo.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 8:27   Citovat  

665+1 napsal:
k tý tvrdosti. k ATR mam 2 disky navíc . jsou to taky Enkei. 1 disk byl bouchlej, cca ty 1,5 cm. Když to v Hondě vodvezli do pneuservisu na srovnání, tak jim to tam vohlo zařízení, s kterym se to narovnava. Už jim tam nikdy nesmim, hodně nadávali. Nakonec to skončilo u člověka, kterej dáva do kupy kola na rallye v příbrami. Musel to kolo nahrat a pak rovnat. Během toho přijde o barvu samozrejme. Chtěl za to 3 tisice.

Vůbec si nedovu představit, co to musí bejt za hroznou ránu, aby se to zkřivilo
.

S něčim takovym by ses nerozjel, bys myslel, že ti upadne kolo.

to bylo první co jsem si pomyslel, abych to takhle ohnul, tak je integra bez zadní nápravy Ble

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 8:37   Citovat  

Dejf napsal:
taky si myslim. kola jsou nastříkaná komaxitem, což přeci jen neni uplně poddajnej material

tak komaxit bych rek ze je zrovna pruznej celkem dost, viz co snese na horskejch kolech, kde jsou pruhyby zvlast u softailovych ramu v radech cm zcela bezny........ tim bych asi neargumentoval, nevim

kubat88 je teď offline  kubat88
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 8:38   Citovat  

to je nej blbost a kdyby jsi tam měl 2cm promačklynu tak ti nbude sedět guma a bude ucházet. a kdyby jsi jel nad 100 tak se ti bude rozpadat auto co to je za bordel a a na 100procent by jsi to poznal.Barva by byla popkraskaná takže bych mu řekl naschle

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 8:54   Citovat  

kandik napsal:
podle me to je pekna číčovina. Predpokladam ze Ti nevolal za pul hodiny, ale kdyz je uz mel na aute.
Jinak ohnout podle me jdou, Eso mi rikal ze ohnul napriklad OZ.
takze bod1 mozny je
a ostatni body jsou podle me naprosto nemozny. Krivost by byla ale spis znat v nizsich rychlostech si myslim.......

Pokud zaplatil, vyjmenoval bych mu zhora uvedene a rekl nashledanou, protoze bud s nima nekde vymet diru, nebo zjistil ze se mu nehodej a do jednoho jebnul palici.

což o to, vim, že ohnout jde, ale abych něco takovýho dokázal, tak bych musel mít nápravu o 10cm jinde

prostě i pneu je naprosto rovnoměrně sjetá Tak to valím bulvy

odvezl si je v sobotu a volal včera večer, údajně byl v pneuservise. nechápu, co by tam dělal, pneu jsou stále použitelný. přední měly 4mm a zadní ( křivé kolo ) 6mm, tak že nevidim důvod hned letět do pneuservisu. dává je taky na ITR, tak žei rozměr pneu 205/40 je OK

mě to celkem mrzí, protože svině nejsem a vim, že na autě byly v poho. z integry jsem je sundal týden před tim jen kvůli prodeji

nevim no, je možný, že je sehnal vírazně levněji a tak chce peníze zpět no Ble

Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 9:30   Citovat  

Penize zpet? Neexistuje. Prohledl si to na miste - prohledl... Poskytoval jsi nejakou zaruku? Neposkytoval... Nejsi nejaka prodejna aby to mohl reklamovat. Koupil jete zbozi. Takovejch svini uz jsem zazil a byl to prave priklad toho ze se prepocital anebo chtel jinde jiny...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 9:43   Citovat  

Zemi napsal:
Penize zpet? Neexistuje. Prohledl si to na miste - prohledl... Poskytoval jsi nejakou zaruku? Neposkytoval... Nejsi nejaka prodejna aby to mohl reklamovat. Koupil jete zbozi. Takovejch uz jsem zazil a byl to prave priklad toho ze se prepocital anebo chtel jinde jiny...

presne, kdyz je to viditelny z peti metru, moh si vsimnout z metru, zahnal bych samaritansky vycitky a papa

Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 10:16   Citovat  

ja mam zadni kolo taky trochu krivy ale asi tak jen nekolik mm sam me na to upozornil mechanik v pneuservise

jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 11:04   Citovat  

Se mi nezdá. Ale chápu, že člověk se snaží bejt fair.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 11:21   Citovat  

jvkgrifone napsal:
Se mi nezdá. Ale chápu, že člověk se snaží bejt fair.

co se ti nezdá?

Meda je teď offline  Meda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 11:29   Citovat  

Jak znám Dejfa tak to žádnej podrazák není a ta kola opravdo před prodejem normálně jezdily bez sebemenšího zavibrování do nápravy je to dobrý
Takže můj názor je ten že si to prostě rozmyslel a asi našel jiný někde lacinější
Jak psal Zemi odpálkovat ho prohlídnul? ,zkontroloval?,souhlasil?,zaplatil nazdar víc bych to neřešil kouř

Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 11:44   Citovat  

Ján bych ho skásnul ještě o nákou zálohu pořádnej výtlem Co znamená 2cm třeba ny vyvažovačce?Co kdybych to kolo měl ne napředku ale vzadu poznal bych že je tak křivé?A kdo si je vůbec koupil?

TopGun je teď offline  TopGun
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 11:44   Citovat  

Predpokladam, ze tie 2cm troch prehanal, realne to bude ohnute len o nejaky 1cm. Z vnutornej strany sa disk da ohnut dost lahko bez poskodenia napravy, no z vonkajsej je to trochu tazsie. Asi by to muselo zanechat vyrazne stopy aj na gume.

Keby si to uz ty kupil krive, urcite by si si vsimol podozrive kvantum zavazia na po vyvazeni..

Ked vonkajsou stranou disku preletis cez ostru prekazku (dlazobna kocka), na vonkajsej obrube disku sa spravi ohyb, ale jazdne vlastnosti to velmi neovplyvni, lebo luce (cim ich je viac, tym lepsie) udrzia kruhovy tvar disku.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 11:50   Citovat  

Marfi napsal:
Ján bych ho skásnul ještě o nákou zálohu pořádnej výtlem Co znamená 2cm třeba ny vyvažovačce?Co kdybych to kolo měl ne napředku ale vzadu poznal bych že je tak křivé?A kdo si je vůbec koupil?

novou vyvažovačku Úsměv

jeden chlapík ze slovenska

kolo bylo na zadku

TopGun napsal:
Predpokladam, ze tie 2cm troch prehanal, realne to bude ohnute len o nejaky 1cm. Z vnutornej strany sa disk da ohnut dost lahko bez poskodenia napravy, no z vonkajsej je to trochu tazsie. Asi by to muselo zanechat vyrazne stopy aj na gume.

Keby si to uz ty kupil krive, urcite by si si vsimol podozrive kvantum zavazia na po vyvazeni..

Ked vonkajsou stranou disku preletis cez ostru prekazku (dlazobna kocka), na vonkajsej obrube disku sa spravi ohyb, ale jazdne vlastnosti to velmi neovplyvni, lebo luce (cim ich je viac, tym lepsie) udrzia kruhovy tvar disku.

když by bylo takhle bouchnuté tak budiž, ale mluvil i o křivých paprscích

závaží bylo stejně jako na zbytku a gumy jsem tam po koupi dával nové

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 11:56   Citovat  

Dejf napsal:
když by bylo takhle bouchnuté tak budiž, ale mluvil i o křivých paprscích

Tak ať si zajde k očnímu... Třeba se ty paprsky po nějakých kapkách vyrovnají...

Jinak paprsek na 6tipaprskovém kole OZ neohnul ani kamarád, který rostřelil Golfa III. ve cca 100+ (smyk, obouchal všechny dveře o svodidla na mostě - začal zadními a tam vzal kolem obrubník, a na završení výkonu z toho mostu spadnul asi 2m do svahu..): Zvenku kolo vypadalo OK, vnitřek šiška...

TopGun je teď offline  TopGun
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 11:57   Citovat  

Nech posle fotku, posudime. Predpokladam, ze na fotke zavazia nebudu korespondovat s tym narazenym miestom..
Bol to nejaky Hondak zo Slovenska ? Nemas jeho nick, alebo nejaky kontakt, mozno ho pozname..?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 12:09   Citovat  

TopGun napsal:
Nech posle fotku, posudime. Predpokladam, ze na fotke zavazia nebudu korespondovat s tym narazenym miestom..
Bol to nejaky Hondak zo Slovenska ? Nemas jeho nick, alebo nejaky kontakt, mozno ho pozname..?

nick ne a jméno se mi řikat nechce

ale má ITR, ATR a 6GVTi BlachPhantom na bílých 17''

foto by dnes mělo přijít, tak jsem zvědavej

jenda je teď offline  jenda
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 12:19   Citovat  

hm to mi připomíná mou story s kolama -jeden nejmenovanej člen jednoho fora (kterej má všechno nej-auta mu nejvíc jedou,kola nehážou a maj špičkovej lak atd..) kdysi prodával kola -rovný,nehážou atd..2 nový gumy,dvě 4mm... přijel jsem kola s dobrou vírou že jsou OK naložil...doma jsem je dal na auto a hle..s autem se nedalo jet..sice od 110 vejš to nebylo znát,ale jedno kolo mělo pěknou osmu a bylo i celkem slušně nakoplý,takže auto od 50 do cca 100-11 vibrovalo-zajímalo by mě jak s tím mohl na předku jezdit,by mu to usápalo pracky z volantu Tak to valím bulvy .Nic kola mam ,za cenu 2 novejch gum mam obutou sadu - co bych chtěl že...zatím to nakoplý řeší větší dávka olova.Zajímavý že s tímto členem už jeden člen TF měl stejnej zážitek...

v tomhle případě bych se maximálně na kola podíval,případně roztočil co s nima ten novej majitel provedl,ale viděl co kupuje,měl možnost si je vošahat.. papa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 12:31   Citovat  

jenda napsal:
hm to mi připomíná mou story s kolama -jeden nejmenovanej člen jednoho fora (kterej má všechno nej-auta mu nejvíc jedou,kola nehážou a maj špičkovej lak atd..) kdysi prodával kola -rovný,nehážou atd..2 nový gumy,dvě 4mm... přijel jsem kola s dobrou vírou že jsou OK naložil...doma jsem je dal na auto a hle..s autem se nedalo jet..sice od 110 vejš to nebylo znát,ale jedno kolo mělo pěknou osmu a bylo i celkem slušně nakoplý,takže auto od 50 do cca 100-11 vibrovalo-zajímalo by mě jak s tím mohl na předku jezdit,by mu to usápalo pracky z volantu Tak to valím bulvy .Nic kola mam ,za cenu 2 novejch gum mam obutou sadu - co bych chtěl že...zatím to nakoplý řeší větší dávka olova.Zajímavý že s tímto členem už jeden člen TF měl stejnej zážitek...

v tomhle případě bych se maximálně na kola podíval,případně roztočil co s nima ten novej majitel provedl,ale viděl co kupuje,měl možnost si je vošahat.. papa

možnost měl i zkoušel jestli hází, ale nevim jestli u všech. sám si je bral a nakládal, tak že měl v ruce všechny

do poslední chvíle jsem na nich jezdil a nebyl problem, tak nevim

Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 13:28   Citovat  

pokud je to videt z 5 metru tak si toho mel frajer vsimnout hned... bohuzel v tomhle pripade musis bejt nekompromisni. ac je to vuci zasadam, je to jeho chyba jestli ty kola vubec takhle brutalne chyceny jsou. o cem dost pochybuju aby se takova zavada obesla bez nasledku na aute.

Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 13:29   Citovat  

Treba je auto odstaveny a potrebuje prachy na opravu tak otravuje Dejfa. :hehe:

pelo je teď offline  pelo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 14:16   Citovat  

souhlasim s topgunem me se stalo neco podobnyho koupil sem preludu da se rict ze jen kvuli kolum vymenil sem gumy zavazi moc nebylo neresil sem to jel sem a potkal peknou douru ale nebylo to hrozny normalni doura a druhej den koukam a kolo prazdny tak sem ho sundal a zjistil ze uchazi kolem disku a ze na nem sou dve plosky z vnitrni strany takze tam jedna uz byla a ani v servisu ji nepriznali ,celkem byli videt a to nebyli ani centimetr jel sem ze si to necham zalepit ale nepochodil sem proste me z pneuservisu vyhnali byl sem nestastnej odjel sem do holandu a po ceste asi desetkrat foukal a nakonec v holandu sem to sel skusit znova a tam me taky vyhnali jel sem jinam a tam takovej mladik kouka oci mu zarili a rika mi ze ma taky preludu tak sme se dali do reci borec to vzal hydraulicky to rozpinal a rovnal asi za hodku to mel hotovy nafoukl ani nemusel vyvazit no a rika mi ze chcou za hodinu 80euro ja malem spadl ale preludar mi rekl tricet euro takze jeste ze ty hondy sou mezinarodni poklad nedej boze kdybych mel pasika. myslim ze by me to nedokazali tak levno opravit ani v CR dva centaky neprehlidnes ani nahodou poslal bych ho treba na lamparnu chce te urco podelat Se stydím

jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 14:16   Citovat  

Dejf napsal:
co se ti nezdá?

že by to bylo tak v řiti jak tvrdí. Klíd, stojím při tě.-)

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 14:19   Citovat  

jvkgrifone napsal:
že by to bylo tak v řiti jak tvrdí. Klíd, stojím při tě.-)

jistota je jistota Úsměv

marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 14:20   Citovat  

nekde ohnul na dire a potrebuje ted penize na jine, pokud bylo u prodeje vsechno ok, a nejspis bylo kdyz je zkontroloval a zaplatil, tak bych to neresil papa

LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2008 , 15:06   Citovat  

Pouzite zbozi - musi si to osahat, prohlidnout, kdyz prevezme a zaplati tak ma smulu.

Neresit.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dejf má problem :-(
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď