Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ochcávie útočí - icq zkrácený přepis :D
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2008 , 17:10   Citovat  

to bylo kecu s oktavkou 98kw ze me spolubydlici ukaze zada a to mam 1.6sohc civic 4g a strasne sem mu ujel je fakt ze tam mam nejaky upravy ale vaha je vaha - nejvetsi boj je vzdycky s gravitaci pak je vsechno ostatni
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.2.2008 , 17:47   Citovat  

Petura napsal:
to říkám furt, že škodovkáři jsou banda vemen Hihi a nevim jestli se to zdá jen mě, ale největší dementy potkávám ve stříbrných oktávkách, jak vidim stříbrnou koktu tak jdu stranou, páč v tu chvíli jde o život
né nadarmo jsem vozil na bývalém cívovi tohle odkaz ano je tam znak škodovky HaHaaa

Kele klidni, táta má stříbrnou Ochcávku naštvanej .... no ale OBČAS jezdí taky jak hovado Ble
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 6.2.2008 , 18:02   Citovat  

Petura:Teda to si,ale dost riskoval že nějakej borec ti to poškrábe nebo tak. Ble
   Návrat  

Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 19:31   Citovat  

Petura napsal:
to říkám furt, že škodovkáři jsou banda vemen Hihi a nevim jestli se to zdá jen mě, ale největší dementy potkávám ve stříbrných oktávkách, jak vidim stříbrnou koktu tak jdu stranou, páč v tu chvíli jde o život
né nadarmo jsem vozil na bývalém cívovi tohle odkaz ano je tam znak škodovky HaHaaa
no neco na tom bude
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 19:49   Citovat  

Pro mě škodovka skončila 110 Rkem...To bylo poslední,na co se dá koukat.
A i v našem okolí platí že stříbrná oktávia kombi RS(už samo označení RS u kombi je k smíchu) je nebezpečná kombinace pro ostatní řidičeSmutný.
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 21:09   Citovat  

v 18ti jsem se rozhodoval jestli CRX nebo Corrado...a co zvítězilo je jasné Velmi šťastný

...ale třeba teď to nové Scirocco je nádherné...tvar masky...design boční linie...malá okna...líbí se mi Mrk
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 21:32   Citovat  

Tak ten je dobrej srovnavat 1,6tku s véeršestkou je to dobrý
   Návrat  
Dejf_cz je teď offline  Dejf_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 22:19   Citovat  

Ten si teda honil ego, vocas Velmi šťastný ...Ja už sem na ty škodovky alergickej a to bydlim u Mladý Boleslavi. S oktávkama tady jezděj, jak kdyby jim to patřilo. Teď se mohl jeden posr.., když mi nemohl ujet na dálnici. Byla teda chyba se nechat vyprovokovat, ale pak sem si jel zase svý pianko. Nevim, proč si to ty lidi kupujou... za hodně peněz, málo muziky.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 22:24   Citovat  

Rada36 napsal:
Tak ten je dobrej srovnavat 1,6tku s véeršestkou je to dobrý

tomu cloveku bych neveril ani nos mezi ocima. byl by blazen kdyby daval do octavie RS VR6ku. swapuje se pokud vim na lepsi motor. ne na horsi. a uz vubec bych si se skoro trilitrovym sestivaldou nehonil triko na 1,6 hondu šuk je to nakej blafal co jeste nema ani papiry

EDIT: par blaznu co v tom ten motor maj sem nasel, ale zadna puvodne RS. samy hnusny stary kramy. Navic to auto o sobe dava vedet uz nazvem škoda. To znamená škoda o něm vůbec mluvit Velmi šťastný natož psát Velmi šťastný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 22:54   Citovat  

No na posledním tuningu ve Vyškově tam jezdil golf III VR6 s turbínou z nafťáka, byla to asi uprava dolu páč ani s tím turbem se předemě nedostal HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 23:23   Citovat  

Henges napsal:
No na posledním tuningu ve Vyškově tam jezdil golf III VR6 s turbínou z nafťáka, byla to asi uprava dolu páč ani s tím turbem se předemě nedostal HaHaaa

a to si dokonce bezel jeden z horsich casu, vid? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 23:29   Citovat  

Winie napsal:
a to si dokonce bezel jeden z horsich casu, vid? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
jj ten nejhorší a s Mikim beztak v autě ještě co se mnou chvilku jezdil Velmi šťastný
   Návrat  
Hnidopich je teď offline  Hnidopich
PříspěvekZaslal: 21.12.2008 , 13:04   Citovat  

Mame ve firme spoustu Skodovek a jako poctivi drici jsou docela fajn, ale domu bych to nechtel.
Pred nedavnem jsem si poridil noveho Accorda 2.4 ivtec za cenu o trochu vic nez je porizovaci cena nove trosku lepe vybavene Octavie.
Accord je moje prvni Honda a uz ted muzu rict, po zkusenostech s P407,B5, Mondeem, je to nejlepsi v cem jsem si ja a moje "Zebro" vozilo
zadek. Bohuzel jsem zaznamenal jeden fenomen, fura magoru v Koncernovych autech chce zavodit a pokud na vyzvu neodpovim, coz
je vetsina pripadu, tak se me snazej skoro az dostat ze silnice. Drive jsem si myslel, ze to delaji prevazne mlady ridici,
ale bohuzel to jde celym jejich spektrem.
Co k tomu dodat ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2008 , 15:51   Citovat  

Hnidopich napsal:
Mame ve firme spoustu Skodovek a jako poctivi drici jsou docela fajn, ale domu bych to nechtel.
Pred nedavnem jsem si poridil noveho Accorda 2.4 ivtec za cenu o trochu vic nez je porizovaci cena nove trosku lepe vybavene Octavie.
Accord je moje prvni Honda a uz ted muzu rict, po zkusenostech s P407,B5, Mondeem, je to nejlepsi v cem jsem si ja a moje "Zebro" vozilo
zadek. Bohuzel jsem zaznamenal jeden fenomen, fura magoru v Koncernovych autech chce zavodit a pokud na vyzvu neodpovim, coz
je vetsina pripadu, tak se me snazej skoro az dostat ze silnice. Drive jsem si myslel, ze to delaji prevazne mlady ridici,
Co k tomu dodat ?

k tomu se da dodat pouze: závist
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.12.2008 , 16:03   Citovat  

Hnidopich napsal:
Co k tomu dodat ?
No oni nás nemají rádi protože jim vždycky ujedem a my je máme prádi právě proto že jim vždycky ujedem pořádnej výtlem
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2008 , 20:36   Citovat  

úplně to slyším: Tak se ukaž s tou svojí Hoooondouuu! ti to nejede co?
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2008 , 22:27   Citovat  

Petura napsal:

ty jsi vemeno, ty vemeno pořádnej výtlem
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 2:09   Citovat  

kandik napsal:
a k tomu skatulkovani podle znacky: kdyz si ja sahnu do svedomi, ne kazdej kilometr v honde byl tim nejelegantnejsim, obcas se chovam taky jako peknej vocas. Kretenu v pasatech a suberbech co si autem prodluzujou pero je hodne, protoze ono i tech superbu, pasatu a oktavii je hodne. Ztunenejch preludu a crxek se sfetovanejma sigrama vevnitr uz jsem ale videl taky dost....taky me ale spousta pasatu pustila do zipu, na moji mysku nereagovalo frenetickym problikavanim a v CRX jsem uz taky videl Minora ( na fotkach dokonce s babickou) .....Kez by se dalo tvrdit, ze Hondy jsou nejkvalitnejsi auta na svete, ktery v podstate vsemu ujedou a jejich ridici jsou hodni inteligentni elegantni ridici, kteri si vyse zminen nepotrebuji dokazovat....ale ani jedna z tech tri veci neplati dokonale, ze ?

RIGHT!
dneska na průmyslový, CTR 7g černej, jel jak hovado, z pruhu do pruhu, předjižděl auta.. jel mi asi tak 10cm za nárazníkem a to jsem neměl kam uhnout... pak jsme dojeli stříbrnýho preluda 4g otuzenýho a toho to asi mrzelo, a tak se začal chovat podobně. když by měl v CZ každej služebního accorda, tak se z něj stane taky pojem...

AMEN
   Návrat  
mikevr6 je teď offline  mikevr6
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 15:26   Citovat  

Tak v havirove uz tri lidi skousely s vti ujet vr6 a neklaplo to ani jednomu:)) A seriovej g3 zajede 400m za 14.9 sec tak nevim kde se berou ty story o tom jak crx poseka vr6 Velmi šťastný
Mozna kdyz je ocesana na plech ale to uz je tak o polovinu lehci jak ten golf.
Ja uz sem mel aji ctr 7g,aji crx a9,aji vti 4d a mel sem moznost kolikrat srovnat ty dve auta(vyjma crx vtec) a vzdycky ta veruna byla rychlejsi tak mi takovyhle keci dost vadej.Crx neni spatny ale bozi zazrak to taky neni.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 15:51   Citovat  

mikevr6 napsal:
Crx neni spatny ale bozi zazrak to taky neni.

A je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je a je ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 16:00   Citovat  

tak jo Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 16:02   Citovat  

ted te tady majitele vtecu ukamenujou a vypisou seznam vsech golfu co pojeli pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 16:04   Citovat  

infinity napsal:
ted te tady majitele vtecu ukamenujou a vypisou seznam vsech golfu co pojeli pořádnej výtlem

Já to mám krátký - jen jednoho G III. 1.8 (90koní), ale to bylo ještě s 1.5... HaHaaa HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 17:35   Citovat  

nechci nic říkat ale golfi III řady mám taky nějaký na svědomí od 1,4 až po 1,8 Velmi šťastný a to s non vtec 1,5 Hihi prostě to nejede ten ww pořádnej výtlem
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 17:49   Citovat  

ian napsal:
nechci nic říkat ale golfi III řady mám taky nějaký na svědomí od 1,4 až po 1,8 Velmi šťastný a to s non vtec 1,5 Hihi prostě to nejede ten ww pořádnej výtlem

Já myslím že motory ABF (2.0 16v GTi) nejsou zase tak špatné, dávali se i do Cupry v Seatu. Neříkám že to je zázrak ale něco do sebe mají.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 18:03   Citovat  

ian napsal:

Ja bych chtel videt jak by jel ten tvuj motor kdyby mel tahat vahu g3 Úsměv Ale motory 1.4,1.6 a 1.8 co se tyce g3 nebyly moc podareny co se tyce vykonu ale zase 1.8 najela v klidu pres 400t bez problemu.Ale i tak me nikdy tyto motory nic nerekly a nechtel bych je ani zadarmo.
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 18:35   Citovat  

jj s gtičkem sem se taky něco najezdil když ho měl ještě známej ale to bylo ješte ve II Velmi šťastný
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 18:55   Citovat  

mikevr6 napsal:
Tak v havirove uz tri lidi skousely s vti ujet vr6 a neklaplo to ani jednomu:)) A seriovej g3 zajede 400m za 14.9 sec tak nevim kde se berou ty story o tom jak crx poseka vr6 Velmi šťastný
Mozna kdyz je ocesana na plech ale to uz je tak o polovinu lehci jak ten golf.
Ja uz sem mel aji ctr 7g,aji crx a9,aji vti 4d a mel sem moznost kolikrat srovnat ty dve auta(vyjma crx vtec) a vzdycky ta veruna byla rychlejsi tak mi takovyhle keci dost vadej.Crx neni spatny ale bozi zazrak to taky neni.

A kde že to je ten havířov? pořádnej výtlem asi se tam mrknu je to dobrý
To ten chlapík musí bejt asi úplně štastnej když s třílitrem pojede 1,6tku.... at to zkusí s NSX, tam bude mít i výhodu hmotnosti pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 19:13   Citovat  

Roverman napsal:
A kde že to je ten havířov? pořádnej výtlem asi se tam mrknu je to dobrý
To ten chlapík musí bejt asi úplně štastnej když s třílitrem pojede 1,6tku.... at to zkusí s NSX, tam bude mít i výhodu hmotnosti pořádnej výtlem

Jj je stasnej,kdyz mu furt tvrdej jaky ze to neni letadlo a jak ty veruny nejedou tak je rad ze jeho 12ventilovy koncepcne stary motor pojede 16ventilovy moderni motor od hondy pouzivajci nejsuprovejsi technologii promenliveho casovani ventilu v aute o 300kg lehcim jak jeho nemecka sunka Velmi šťastný
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2008 , 19:21  Naposledy upravil ian dne 22.12.2008 , 19:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mikevr6 napsal:
Jj je stasnej,kdyz mu furt tvrdej jaky ze to neni letadlo a jak ty veruny nejedou tak je rad ze jeho 12ventilovy koncepcne stary motor pojede 16ventilovy moderni motor od hondy pouzivajci nejsuprovejsi technologii promenliveho casovani ventilu v aute o 300kg lehcim jak jeho nemecka sunka Velmi šťastný

a je to tady zase máto cenu vůbec se otom byvit dokola , těmhle lidem se to prostě nevysvětlí moderní motor to mi hlava nebere crx sou taky vtec a nejní to zrovna novinka na trhu co se týče aut Velmi šťastný abych to shrnul nato jakej má veruna oběm tak opravdu nejede
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ochcávie útočí - icq zkrácený přepis :D
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina