Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ford Focus RS 2009
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 20:51   Citovat  

caras napsal:
Dost možná, tuším, že u staršího RS to bylo přesně tak, byl o cca 100k dražší jak STI

to stávalo cca 1 200 000,- nerikej mi, že te Fokouš stál 1,3míče
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 20:51   Citovat  

Fordem tam vlakem zpátky Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 20:54   Citovat  

SpideX napsal:
Fordem tam vlakem zpátky Mrk

jojo, řikam to stejně Úsměv
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 20:57   Citovat  

Na výběr budou tři barvy karoserie – modrá Indianapolis Blue, zelená Performance Green a bílá Frost White. Cena pro německý a rakouský trh byla stanovena na 39 tisíc Euro (asi 975 tisíc Kč). První vozy budou dodány v březnu.

Subaru Impreza nová 2,5 WRX STi cena 1 044 000 Kč
2457 ccm | 221 kW | Standardní výbava:
Automatická klimatizace, AWD - stálý pohon všech kol, ABS - čtyřkanálové, VDC systém jízdní stability, Hill Asist Systém, sportovní brzdový systém BREMBO, brzdové kotouče přední s vnitřním chlazením., brzdové kotouče zadní s vnitřním chlazením, elektronický systém rozdělení brzdného tlaku EBD, Multi - Mode DCCD mezinápravový diferenciál, samosvorný přední diferenciál, samosvorný zadní diferenciál, servořízení, výztuhy proti nárazu okolo kokpitu,...
   Návrat  
caras je teď offline  caras
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 21:04   Citovat  

Tak cena prvního RS byla 1 145 000 prostě kapku snobárna
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 21:08   Citovat  

caras napsal:
Tak cena prvního RS byla 1 145 000 prostě kapku snobárna

tak to byl celkem slušnej úlet Velmi šťastný
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 21:29   Citovat  

Fokus vypada sice pekne ... ale za ty prachy si radsi koupim STi ... auto na jinym levelu. Spolehlivost atd ... kdo zazil Subaru "v akci" tak vi (modri uz vedi....) pořádnej výtlem
   Návrat  
caras je teď offline  caras
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 21:33   Citovat  

Já moc turbomotory nemusím ale kdybych o ně šlo tak by padla Impreza P1 a nebo předposlední EVO
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 22:10   Citovat  

vse super...ale FWD... Smutný obrovsky zklamani ..nicmene zaklepavac na ITR a CTR to je pekny stroj
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 22:14   Citovat  

caras napsal:
Já moc turbomotory nemusím ale kdybych o ně šlo tak by padla Impreza P1 a nebo předposlední EVO
Pjednicka je na Autoscoutu mysim na prodej za nejakych 33tis. euro.jinak presne jak pises-bud P1 nebo Evo9.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 27.4.2009 , 13:12  Naposledy upravil Miki Civic dne 27.4.2009 , 13:16, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

tudy odkaz

aaaaaaaaaaaaa kua dobré ten čumák paráda ... akorát místo motoru nějaké plasty ... zajímavé auto, jsem zvědavý až ho někdo pořádně otestuje .. na novinkách jsou dementi ..

Hell: jo, ted jsem to chtěl dopsat, to video to je katastrofa ....

určo se někde brzy objeví pořádný test ...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2009 , 13:15   Citovat  

Miki Civic napsal:
http://www.novinky.cz/auto/testy/167313-ford-focus-rs-test-nejrychlejsiho-auta-s-prednim-pohonem.html

aaaaaaaaaaaaa kua dobré ten čumák paráda ... akorát místo motoru nějaké plasty ... zajímavé auto, jsem zvědavý až ho někdo pořádně otestuje ..

Video KO KO KO KO KO KO KO KO
   Návrat  
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2009 , 15:52   Citovat  

LK7R napsal:
Fokus vypada sice pekne ... ale za ty prachy si radsi koupim STi ... auto na jinym levelu. Spolehlivost atd ... kdo zazil Subaru "v akci" tak vi (modri uz vedi....) pořádnej výtlem

aky si vlastne mal finalny nazor na tu novu STI ked si ju mal? Mne sa impreza vdy pacila, ale ta posledna... ja neviem... Viezol som sa "len" vo WRX a z tej som bol rozpacity, je strasne makka, co je na nase cesty sice fajn, ale prislo mi to moc a z naklonov v zakrute som mal fakt sialene zly pocit.
Ja by som asi za tie prachy zas skusil EVO X. Toci to vraj 7400 a jazdi super, aktivny zadny diferak robi svoje. A navyse je aj krasne (mozno nie tak brutal ako IX a uz vobce nie VI alebo VII, ale akurat pre mna).
Focus RS by som sa rad raz odviezol, ale anglickym testom stale neverim. Niekde uz pripstili ze to ma troque steer v zakrute, aj ked nie nejaky brutalny 9ako astra OPC trebars). Ale ta cena je nezmyselna. A zelena farba fakt hrozna... a tuzing firmy tiez maju po chlebe. Na druhej v tej klasika ford modrej sa da
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 8:27   Citovat  

babo napsal:
aky si vlastne mal finalny nazor na tu novu STI ked si ju mal? Mne sa impreza vdy pacila, ale ta posledna... ja neviem... Viezol som sa "len" vo WRX a z tej som bol rozpacity, je strasne makka, co je na nase cesty sice fajn, ale prislo mi to moc a z naklonov v zakrute som mal fakt sialene zly pocit.
Ja by som asi za tie prachy zas skusil EVO X. Toci to vraj 7400 a jazdi super, aktivny zadny diferak robi svoje. A navyse je aj krasne (mozno nie tak brutal ako IX a uz vobce nie VI alebo VII, ale akurat pre mna).
Focus RS by som sa rad raz odviezol, ale anglickym testom stale neverim. Niekde uz pripstili ze to ma troque steer v zakrute, aj ked nie nejaky brutalny 9ako astra OPC trebars). Ale ta cena je nezmyselna. A zelena farba fakt hrozna... a tuzing firmy tiez maju po chlebe. Na druhej v tej klasika ford modrej sa da

No me se ten "mekkej" podvozek libil, na rozbitou silnici ideal, kopiroval ji a neodskakoval - sportovni, ale relativne komfortni. Zklamal me motor. Jakmile opadne prvni opojeni z kroutaku 400Nm, tak ze zacne drat do popredi ostatni veci - kdyz nefouka, tak vubec nejede a kdyz fouka tak v 6000rpm konci zabava. Prevodovka je spatne zprevodovana - hlavne prvni 3 stupne. Mas to tam desne rychle a je to vicemene nepouzitelny. Razeni uchazejici, ale kdyz tam vlezes z TypeR tak ti to nic moc nerekne, spis prumer. AWD ... to je jedina vec co je super - to dela Subaru Subarem. Ovladatelnost - auto je opravdu zabava ridit, okresky, klickovani, kruhace ... super. Kazdopadne za prumernou spotrebu 18,2/100 to nestoji, na suchu v technickych pasazich CTR neujedes a na dalnici az pri rychlostech 230+ a to jeste nijak oslnive (bavime se o CTR s tuningem).

Forda bych si rad projel, ale obavam se, ze ten tezkej motor udela s chovanim vozu sve ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 9:50   Citovat  

co sa tyka motoru, tak asi fakt nie je nahoda, ze japonci snad 2.5 motor v impreze ani nemaju a ked maju, tak aj tak vsetky "mnamkove" verzie stoja na 2.0. proste zase nieco pre europu, "tahne to od spoda woe".
WRX sa mi prave zdala, ze ani moc nekopiruje vozovku a dost plava, samozrejme tlmila nerovnosti dobre (co ale subaru vzdy vedelo celkom, aj na STI). Ale inak ta vaha STI je dost absurdna, asi podobne, ako CTR 8G Smutný Upravene 7G - ak sa do toho naleje nejakych 150 tak to fakt je slusen auto. Samozrejme by islo ist dalej aj s STI, ale to by ta spotreba bola uz asi vazne neunona Úsměv
A aj tak tajny favorit ostava EVO X, vraj ten motor ma prave viacej charakteru aj hore Cool
FRS - fakt aby to nedopadlo ako 147 GTA. Kopec serioznych periodik z nej boo andsenych a pri tom podla mna bola nedotacava, zle prensala vykon na cestu... a to ju TOPGEAR snad oznacil dobre ze nie za auto storocia... nejak som nechapal, ale mozno som len mimoza Úsměv
   Návrat  
willy2.0 je teď offline  willy2.0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 12:02   Citovat  

babo napsal:
co sa tyka motoru, tak asi fakt nie je nahoda, ze japonci snad 2.5 motor v impreze ani nemaju a ked maju, tak aj tak vsetky "mnamkove" verzie stoja na 2.0. proste zase nieco pre europu, "tahne to od spoda woe".
WRX sa mi prave zdala, ze ani moc nekopiruje vozovku a dost plava, samozrejme tlmila nerovnosti dobre (co ale subaru vzdy vedelo celkom, aj na STI). Ale inak ta vaha STI je dost absurdna, asi podobne, ako CTR 8G Smutný Upravene 7G - ak sa do toho naleje nejakych 150 tak to fakt je slusen auto. Samozrejme by islo ist dalej aj s STI, ale to by ta spotreba bola uz asi vazne neunona Úsměv
A aj tak tajny favorit ostava EVO X, vraj ten motor ma prave viacej charakteru aj hore Cool
FRS - fakt aby to nedopadlo ako 147 GTA. Kopec serioznych periodik z nej boo andsenych a pri tom podla mna bola nedotacava, zle prensala vykon na cestu... a to ju TOPGEAR snad oznacil dobre ze nie za auto storocia... nejak som nechapal, ale mozno som len mimoza Úsměv

New Focus bude hodně podobný svezení,řekl,bych stejný jak Megan R26 nebo R....prostě moře trakce neuvěřitelný,ale málokdo si na to šáhne...rozhodně to nesrovnávnej Babo s Alfou,neblbni,Ford bude skvělej a věděli sme to,už,když napsali,váhu,výkon a koncepci...oni tohle ve Fordu prostě uměj,předchozí verze nic moc,volant ti to bralo na výjezdech nesmyslně z ruky(špatnej difec)ale tohle je zbran jak na STI tak na EVO a to sem prosím psal,již skoro rok zpět,vím o čem mluvím zkrátka.
Co se týče new STI jel sem v tom,vůbec bych ho minimálně co se týče zábavy a podvozkově nezavrhoval,fachá" to a jak vždy píšu,podvozek neodskakuje skvěle filtruje nerovnosti,fachá prostě pomalu jak rally podvozek...žádný prkýnko:)jediná chybka je,že to nejezdí rovněž 2.0T jako japonská verze,to je škoda a je znát občas ta váha to je jasný,auto jde na limitech někdy ze silnice dřív zbytečně,proto ho na asfaltu auta jako Focus RS" a R26 sundaj a předjedou,ikdyž tomu řada lidí pořád nevěří,je to,tak,jak napsali i v Autocaru předokolový hatche dohnali Japonský rally ikony:)-proto mám rád good předokoly,jedou hodně na okrsce..hodně...rychle a neutrálně krásně...víc,než si spousta lidí dokáže vůbec představit,další důkaz,že sem nekecal jen rozumy nějaký,máme to odjetý prostě a řadu aut vyzkoušenejch,jak na normál silnici tak na soutěži,některý věci sou daný,už i na prkně a nemusím čekat na testy první..a vím,že to může prostě fachat,bavil sem se,když furt někdo k new Focusu RS psal,že 300ps je nesmysl a že to není Cossie,když to není čtyřkola a podobný nesmysly....
Ještě k STI,jinej pohled...naposled ted na Šumavě než to Štajf rozbil,jel čtvrtý! absolutně s ním,na druhých závodech!(má v tom 2.0T,Nkové Subaru,je postaveno z japonské verze,další důkaz proč nebrat 2.5T...ta verze i s montážní sadou na předělání volantu na tu správnou stranu"...vyjde pěknejch 780tis včetně dph,to je velice pěkný,škoda,že je určená jen na závody,ne do normál provozu... )
jinak Vojta Štajf jel i před Běhálkem,kterej jede palici opravdu děsnou a jede minulej"model..06rok...Tzn.že se nám s kamaridem opět potvrdilo,že hatch bude fungovat hodně dobře!!!Odjezdy ze zatáček úplně skvělý,z jinýho světa..Snad postaví do Krumlova novou...
Jinak místo Focusu(velká cena,ale to se dalo čekat)bych bral klido R26R,nebo R26 na lepidlech" auto pojede stejně a dokonce napsali,že je trošku lepší pro řidiče..To sme taky tušily,že pojede stejně,Megan je lehčí a má hroznou trakci...takže absenci 70ps prostě dohnal..Je mi fuk,jestli FRS pojede o setinky víc v rovině..to mi fakt netankuje.
Co se týče EVA 10,je to pro mě rána do zad,zlatá devítka,jak vzhledově,tak i jízdně...auto jede určitě good pořád,ale,když to srovnám zas s rallysportem,protože,kluci tam,maj nejzajímavější postřehy pro mě aspon...co sem mluvil s předním jezdcem,co jí jel,už několikrát v rally a i civil verzi,je prostě těžší o dost jak 9tka"...musí daleko dřív na brzdy při závodě(ta hnusná váha navíc)...sice je pořád pěkně ovladatelná,ale krok dopředu to bude,až vyladěj podvozek a další věci a to chvíly ještě prej potrváSmutný
I na trati hoši je to takovej humus,když tam s tím Gassner"okolo mě projel,přišlo mi to...jako takovej velkej vobyč.sedan,žádný soutěžní auto...prostě obyč.sedan,nechytne tě to za srdce,tohle není pro mě soutěžní auto jako 9tka a minulý modely,tohle pro mě totálně podělali v Mitsubishi,mě se to nelíbí ukrutně a reagovali na to tak,i snad všichni diváci u erzety,ale chápu,že je to věc vkusu a někomu se může líbit..bílá,kterou sem viděl na pražsk.rallysprintu v depu,to trochu zachranuje...na mě je,ale tahle MYŠ hrozně velká,fakt takovej sedan vobyč,mrzí mě to o to víc,že k ikoně jako je Mitsubishi Lancer EVO sem měl srdcem,vždy nejblíž..Smutný(
takže takhle to je s těma new modelama,ani jeden není,už nejlepší pro mě,prostě zaplatily dan,nejvyšší-sou víc civilní-až na Focuse trochu...Žebříček mám takovej:Focus RS,STI,EVO...kdysi to bylo naopak.
Momentálně mám CTR a asi dlouho u něj vyhniju,postavím z něj skoro enko a zajedu s ním nějakej volnej pohár v rally,ten je ted na slušným vzestupu a budu si dělat radost aspon takhle:)...fakt nevím,co pak koupit.
Jaký byste chtěli další auto??hm??
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 12:05   Citovat  

No urcite Vam nerikam novinu, ale 300PS Volvo uz bylo v roce 02... Takze co se motoru tyce zadnej extrem. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 12:42   Citovat  

Zemi napsal:
No urcite Vam nerikam novinu, ale 300PS Volvo uz bylo v roce 02... Takze co se motoru tyce zadnej extrem. Úsměv

JJ máš pravdu Zemi"...motor z Volva,to jediný mi na tom Focusu štve...2.5 je navíc prostě divnej objem:))ale budiž,ještě sem v tom nejel,ale,aspon,zvukovej projev na videích pěknej...Ono tohle auto ani není o motoru,jde o to,že se jim to povedlo a uměj to udělat podvozkově,bude to zbran,ikdyž jak sem napsal,jezdil sem v R26 několikrát,nebo co mě v ní svezl pěkně i majitel,kamarád a soutěžák bejvalej a ona pojede dá se říct stejně prostě....oni to u Forda věděli,že sou těžší a musej to nakonovat,aby to dohnali:)!...Co se týče,ale vzhledu tam Ford u mě vyhrává vypadá jako WRC"...Gronholma minimálněÚsměv
R26ka má hroznou trakci,ale přitom jak ten Megan vypadá neohrabaně,je to tak hravý auto!není tak,zběsilý jak starý Clio,nemůže bejt,je těžší,ale hravej furt je...Asi bych ho bral radši jak Focuse,protože ceny začínaj,u ojetin R26"na slušnejch cca 450tis...Focus stojí víc jak mega a dá ti to samý,nic navíc...dál jít prostě nejde:)
Kamarád,už R26 nemá,ale,když ti řeknu,že ji nechal známýmu za 400tis s 25tis najetejma km...Nebylo by co řešit a ohromně mě bavily ty píštali vzadu krásně hvízdaj...Taky mě překvapily zatáčky na ruku,měl si asfalt nějakej ten šterk zapomenutej na nom a kamarido zatáhl v 70 ručku a ten vošklivej Megan ti dokáže vykroužit oblouk snad 20metrovej,když chceš a okamžitej odjezd...
Když sme byli,třeba zkusit výjezd,kopce v Berouně,kde sem jel s Cliem ZAV"...Je,až neuvěřitelný,fakt,jakou má ten Megan trakci,taky to dělaj i ty široký gumy,ale furt se bavíš a okamžitý odjezdy,vůbec si neřekneš,mohlo by to bejt rychlejší,stačí ti to prostě:)opravdu mě mrzí,že sem Dana neukecal,aby jel onehdy s náma ty ZAV"tam,myslím,že,ač by spad do skupiny s Myšákama a Subama,měl na to je poject všechny,bylo by to pěkný pokoukání na výsledky:))
...R26 je jedno z mála aut,který by se mi ještě líbilo,ale mám radši,atmosféru,ikdyž...opravdu si ho dokážu představit v garage..Akorát,se musíš smířit,s tím,že tam kde ti jde auto ze silnice a bavíš se tím(já:)tohle jen pískne a jede dál,má to fakt děsnou trakci:))
Jinak R26 má vlastně stejnou konstrukci zavěšení...jako RevoKnucle"od Fordu,nemyslím,si,že,by to Ford okopíroval"od RS"---jen sou to prostě dvě skvělý závodní oddělení a dospěli,k té samé věci:)
PS:Jinak co se týče tvý Celicy"není škoda,ji prodávat,je to slušná rarita,musí to ject pekelně...!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 13:35   Citovat  

No vidim ze mas auta rad to je fajn... Ja jsem linej psat jinak bych taky rad takhle dlouhy posty. :o) To pak radsi s klukama prokecam hodiny... Jinak k Celice - skoda to urcite je, ale chci/musim se pohnout dal (bo mozna zpet - chci zkusit S2000 ktera nebude tak nebezpecna za kazdyho pocasi/situace, ale ma charizma ac je to takova uzovka a taky kabrio jsem nikdy nemel - spis me do ni ukecala zena ja chtel prekonovanyho Skylina, ale to asi az casem takovy auto nedava rozum). Me bavi primarne stridat a sbirat zkusenosti. Rad bych si ji nechal, ale zivot je kratkej a tech aut na vyzkouseni je strasne moc... Cool
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 13:53   Citovat  

Zemi napsal:
No vidim ze mas auta rad to je fajn... Ja jsem linej psat jinak bych taky rad takhle dlouhy posty. :o) To pak radsi s klukama prokecam hodiny... Jinak k Celice - skoda to urcite je, ale chci/musim se pohnout dal (bo mozna zpet - chci zkusit S2000 ktera nebude tak nebezpecna za kazdyho pocasi/situace, ale ma charizma ac je to takova uzovka a taky kabrio jsem nikdy nemel - spis me do ni ukecala zena ja chtel prekonovanyho Skylina, ale to asi az casem takovy auto nedava rozum). Me bavi primarne stridat a sbirat zkusenosti. Rad bych si ji nechal, ale zivot je kratkej a tech aut na vyzkouseni je strasne moc... Cool

JJ sou to slohy,ale nedokážu to a snad ani nejde,pro lidi,který to,třeba baví číst a sosaj postřehy to napsat do pár vět:)Kamaridi,s kterejma o tom kecáme,taky hodiny a hodiny,at na závodech nebo doma,na grilovačce...ty na to třeba pečou,ale já se rád podělím o nějakej ten postřeh asi:))
S2000 nebude tak nebezpečná?no nevím nevím...určitě to bude,třeba daleko kousavější zadokola jak Zetko...ale myslím,si,že v dobrejch rukách se královsky pobavíš,že je to dobrá zadokola!počítej s tím,že jak bude mokro je to auto,který chyby neodpouští,ale tak to má bejt,určitě se mi S2000 hodně líbí,ale jak píšeš,je to cabro...opravdu víkendovka..Kdyžto GT-Four je něco jako STI či EVO,vlastně je to prostě úplně něco jinýho jak S2000 a rozhodně je to auto,který tě víc podrží.
Ty si odkud??Včera sem jel okolo Kagegi racing"-měli venku Nissan S15 Silvia"(Karla Boury) krásný auto!!!!a zřejmě nakonovanou red Supru,sice to není úplně můj šálek kávy",ale ta Silvia"vypadá skvěle a pojedem se tam dneska s kamaridem,co má zetko asi juknout:)
Držím palce a určitě je správný,to prostřídat a S2000 je nádherný auto,funguje...ale už je to slušná víkendovka:)!!Se Skylinem bych taky nepochodil Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 14:10   Citovat  

Ja jsem z Mostu... Úsměv Jinak hadej kdo dovezl tu S15ku? Sakra zajimavy auto... A taky sakra nebezpecny...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 15:44   Citovat  

willy: ale stale si sa v tom RS neviezol a ja ziadnemu AUTOCAR neverim. Hlavne co sa tyka fordu nie. Co isiel Harris prec to tam ide dole vodou, ale Ford by som neveril ani Harrisovi, to bola aj jeho srdcovka. Spomen si ako tam opisovali Focus ST, ake je to incredible auto a ja neviem co... No nie je spatne, ale zazrak to zrovna nie je a pomerne nuda. Ano, RevoKnuckle... ale ved uz Megane RS mal uz svoju konstrukciu tehlice a spol aby sa Ti nemiesal pohon na predne kola do riadenia v zakrute... Megane RS mal bez spery prbolem, ze nemal tak linerany narast vykonu, v R26 to trochu vyhladili a hlavne dali samosvor...
A ALFU by som nezavrhoval, tiez postavili par super aut, 147 GTA im ale moc nevysla (celkovo V6 v HH je nezmysel).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 16:57   Citovat  

babo napsal:
willy: ale stale si sa v tom RS neviezol a ja ziadnemu AUTOCAR neverim. Hlavne co sa tyka fordu nie. Co isiel Harris prec to tam ide dole vodou, ale Ford by som neveril ani Harrisovi, to bola aj jeho srdcovka. Spomen si ako tam opisovali Focus ST, ake je to incredible auto a ja neviem co... No nie je spatne, ale zazrak to zrovna nie je a pomerne nuda. Ano, RevoKnuckle... ale ved uz Megane RS mal uz svoju konstrukciu tehlice a spol aby sa Ti nemiesal pohon na predne kola do riadenia v zakrute... Megane RS mal bez spery prbolem, ze nemal tak linerany narast vykonu, v R26 to trochu vyhladili a hlavne dali samosvor...
A ALFU by som nezavrhoval, tiez postavili par super aut, 147 GTA im ale moc nevysla (celkovo V6 v HH je nezmysel).

To Zemi"vím kdo,oblíbenej Karel od nás z VrchůÚsměv))ale jeho plus je,že dovezl,tak pěkné auta jako je Silvia:)
Too Babo:mluvím jen o R26,normál Megan mě nechává úplně v klidu,to samý normál ST,to sou pro mě civil auta...nebyli ani postavený proto,aby byli,tak vyjímečný,jako ty o kterej sem se zmínil....ikdyž ST bude určo lepší jak Megan bez špéry třeba..ten jde ze silnice hodně nepříjemně.
Co se týče Chrise Harrise...Tady máš sakra pravdu chlape!!I sem to vobrečel,pro mě je on bůh"tak trochu,píše skvěle,zrovna sem se bavil s klukama,že by mi tam mohli otisknout čtvrtej dopis týdne,bohužel v něm uvedu,že,už si nepřečtu všechny stránky,jako dřív,ale,že poslední rok čtu,tak 3 stránky,z těch všech a je to velká škoda,že takhle upadli"!!!
za další,nechápu dle čeho tam vybírají ty redaktory,třeba Černý či Pohanka,byli rozumný,nadějný,dalo se to časem číst...co tam najdeš dnes?..Srpovou,která ti napíše,že japonský CTR se k nám bohužel nedováží a že ve White Champion vypadá fantasticky-ale to je vše a tohle víme všichni taky!!!
Časopis šel hodně dolů,je to škoda,vracím se občas zas ke Speedu",Červenka se svezl v hodně autech,píše docela dobře,ale vidíš,taky,jak se vopičí po anglánech...Velký plus je ted Top gear,na Priměcool!!!
Zatím u mě vede v časopisech opět Rallymagazin:))
Nezavrhuju Alfy,v 147GTA mě vezl,kamarád prodejce Alfy,motor měl krásnej zvuk,už v 156,taky krásný auta to sou,ale tohle sou pro mě auta,kde je good jen ten motor.....třeba kecám.
Co uděláme s tím Autocarem:))
Jedu nastartovat CTR za 10min máme spicha s kamaridem,chci si vyfotit tu Silvii,snad bude venku..čuus
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 17:28   Citovat  

@Willy: Tu Silvii jsem mu dovezl ja po ose 1600km z UK. Velmi šťastný
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 19:21   Citovat  

Asi jsem uz starej, ale ja si pod pojmem sportovni vuz predstavuji uplne neco jineho...placaty, siroky a nizky auto, nemam rad stavajici style sportovnich vozu, nevim, koho tim chteji oslovit, otec od rodiny si za ty penize radeji koupi bmw, nebo audi a sportovni nadsenec taky sahne jinam...dnesni sportaky vypadaji smesne... za ty prachy bych sel radeji do poradne corvetty, to je uplne jina kava.
Omlouvam se vsem zastancum techto hybridnich stroju, ktere jsou urceny pro kazdeho a vlastne pro nikoho, ale chapu vsechny automobilky, ze tyto vozy vyrabeji, u Hondy je toho typickym prikladem prechod z nekompromisne sportovni Prelude 4G na velmi odmerene/usedle vypadajici 5G model, jak tehdy Honda uvedla, 4G si kupovalo jen uzke spektrum zakazniku, tak se pokusili oslovit sirsi okruh klientu, mno, stejne se to moc nepovedlo, vysledkem byl zanik Prelude, preci jen, civik je diky sve nizke vaze hodne vyrovnanym souperem Prelude a kdo chtel opravdovy Honda sportak koupil si radeji NSX.
Nad drive ryze sportovnimi znackami automobilu se smraka, pak na silnicich potkavame prerostle obludy od Porsche apod., jsem zvedav, kdy uvidime Ferrari v Combi....vim, je to trend dneska, za kazdou cenu prodat.

btw: lide jen krouti nevericne hlavami, kdyz jim reknu, ze ma Prelude 4g je 17 let stara, proc?, odpovim si sam, je to nizky, placaty, siroky a cerveny, Prelude se lidem libi rozhodne vice nez dnesni Golfy, Focusy, apod...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 20:07  Naposledy upravil willy2.0 dne 28.4.2009 , 20:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zemi napsal:
@Willy: Tu Silvii jsem mu dovezl ja po ose 1600km z UK. Velmi šťastný

Už sem doma,kluci říkali,že tě znaj:))
hodím sem pár foto:)kluci sou v pohodě,dobrej pokec..a mám to 5min od baráku,tak je budem votravovat často:)

AE086.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
AE086.jpg, 694.62 kB

AE086 2.jpg

AE086 2.jpg, 725.17 kB

AE086 3.jpg

AE086 3.jpg, 674.63 kB

silviA 1.jpg

silviA 1.jpg, 686.9 kB

silvia 2.jpg

silvia 2.jpg, 652.51 kB

silvia 3.jpg

silvia 3.jpg, 694.22 kB
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 20:09   Citovat  

Taky bych se rad prijel podivat, ale 200km na pokec... Ale jednou jo... HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 20:23   Citovat  

Zemi napsal:
Taky bych se rad prijel podivat, ale 200km na pokec... Ale jednou jo... HaHaaa

5min a 200km je fakt rozdíl,to bych taky nejel:))ale kdyby ses rozhod,dej vědět,mám to fakt kousek a dorazil bych pořádnej výtlem Tak pár fotek,at aspon zavzpomínáš...
Jinak ta Toyota...motor z S14,kratší stálej převod...to musí ject hrozně...hrozně moc.Klucí sou určitě hafo šikovný a dokonce,sem si i vyslech od kluka,co tam žil,rodnou Japonštinu,docela zážitek Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 20:42   Citovat  

Jo jo vsichni se zname... OK Pavel japonka... A Karlovo AE86ka jede pekelne mi jednou posilal onboard z vrchu a very gut... OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 11:33   Citovat  

Bavili sme se o new STI a EVU X...Jukněte na tohle video,fakt povedený,pěkně bokujou....a hlavně v čase 4:45 a vejš...to je pecka manévr:)prostě Tiff a Plato:))
tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ford Focus RS 2009
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina