Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
crx ed9 big brake kit
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 13:16   Citovat  

cocks napsal:
hele chlapi na VTECoj jsou stejný kaše jako na ED9.......už jsem voddělal třetí sadu..a to brzdím přerušovaně atd....... problém je podle mě v chlazení a průměru kotoučů.........ať tam koupíte třeba ze zlata, tak s tímhle průměrem, s těmahle třmenama atd SE PROSTĚ NEDÁ SVÍTIT....... viděl bych to třebas z Prelude 2.2 VTEC bo tak...

brzdy a podvozek by měly bejt vždycky rychlejší než motor, ale u CRXa je tomu přesně naopak... KO

prosimte precti si tema od zacatku, jsi uplne mimo misu, bavime se tu o necem uplne jinym...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
happy je teď offline  happy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 16:48   Citovat  

jen blby dotaz pro overeni - s touto tematikou souvisejici - pro zvetseni brzdneho ucinku ne brzd ale pneu je cestou
a - mekci smes (ne, na slickach jezdit nebudu)
b - mirne podhusteni (hm, opotrebeni, chovani v zatackach KO )
c - sirsi profil
??
aspon to tak chapu kdyz koukam na specifikaci SuperLemon JUN p4g
(F)225-45-17
(R)215-45-17
... kde na hnane predni naprave jsou sirsi pneu.
na rozdilne rozmery pneu by se prislusnici ale asi nedivali hezky, zejo???
... davat i sirsi dozadu nevim zda ma moc smysl - zase pujde nahoru spotreba (jakze to bylo?? cca +0,1 l/100km na +1cm sirky pneu?)

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:10   Citovat  

cocks napsal:
hele chlapi na VTECoj jsou stejný kaše jako na ED9.......už jsem voddělal třetí sadu..a to brzdím přerušovaně atd....... problém je podle mě v chlazení a průměru kotoučů.........ať tam koupíte třeba ze zlata, tak s tímhle průměrem, s těmahle třmenama atd SE PROSTĚ NEDÁ SVÍTIT....... viděl bych to třebas z Prelude 2.2 VTEC bo tak...

brzdy a podvozek by měly bejt vždycky rychlejší než motor, ale u CRXa je tomu přesně naopak... KO

dle mého blábol

jagy je teď offline  jagy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:42   Citovat  

happy: podle selskeho rozumu, cim mekci smes a sirsi pneu, tim to bude lepe brzdit, ale brzdy budou dostavat vetsi cocku...

Jinak snad vsechny fwd Hondy, co byvaj treba v Best Motoringu maji predek sirsi tak o 2cm, nez zadek. Mozna to bude souviset i s gripem a aby spise uzjizdel zadek, nez se sunul predek.

Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 21:20   Citovat  

jagy napsal:
happy: podle selskeho rozumu, cim mekci smes a sirsi pneu, tim to bude lepe brzdit, ale brzdy budou dostavat vetsi cocku...

Jinak snad vsechny fwd Hondy, co byvaj treba v Best Motoringu maji predek sirsi tak o 2cm, nez zadek. Mozna to bude souviset i s gripem a aby spise uzjizdel zadek, nez se sunul predek.

taky sem měl vždycky zato, že užší pneu na zadku je kvůli nedotáčivosti.

Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 21:27   Citovat  

jagy napsal:

přesně tak... když jiný rozměry pneu na nápravách tak jedině dopředu větší než dozadu OK

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 0:44   Citovat  

PreludeZ napsal:
prosimte precti si tema od zacatku, jsi uplne mimo misu, bavime se tu o necem uplne jinym...

jako bych to neudělal... ale téma založil cr4sh3r a ten se tady v posledních pár příspěvcích zmiňuje o brzdách na EE8 tak jsem mu chtěl objasnit že na EE8 je stejný bláto = že to nemá cenu = ať shání jinde.........takže s tebou nemůžu souhlasit Ble

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 0:48   Citovat  

diacoon napsal:
dle mého blábol

HaHaaa a máš pro to nějakej podklad nebo to je jen tak do prázdna..? Jak mi teda vysvětlíš, že na marfiho bejvalce byly bremba desky i kotouče a kotouče popraskaly a zkroutily se...........u tý má nový byla ta samá kombinace a samozřejmě při prvním větším brždění to samý............ a teď - fungl nový Zimmermanny a desky Nissin - zajel jsem je cca 500 km a už zas jen na to někde šlápnu tak jde pedál dolů........bych chtěl docela vidět, jestli se dá se sériovkama vůbec brzdit HaHaaa a to ještě jak jsem už psal brzdim přerušovaně atd...brzdy pokaždý zajedu, zátěžovej regulátor je ok, zadek brzdí jak má...... tak vyvracej.......

diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 7:39   Citovat  

cocks napsal:
HaHaaa a máš pro to nějakej podklad nebo to je jen tak do prázdna..? Jak mi teda vysvětlíš, že na marfiho bejvalce byly bremba desky i kotouče a kotouče popraskaly a zkroutily se...........u tý má nový byla ta samá kombinace a samozřejmě při prvním větším brždění to samý............ a teď - fungl nový Zimmermanny a desky Nissin - zajel jsem je cca 500 km a už zas jen na to někde šlápnu tak jde pedál dolů........bych chtěl docela vidět, jestli se dá se sériovkama vůbec brzdit HaHaaa a to ještě jak jsem už psal brzdim přerušovaně atd...brzdy pokaždý zajedu, zátěžovej regulátor je ok, zadek brzdí jak má...... tak vyvracej.......

Podklad ? nejaky kilometry jsem uz najezdil a brzdy mooc spokojenost.zimmermany = vzdyt se to tady probiralo ze jsou to smejdy brzdy ktery jenom dobre vypadaj.Zaver= seriovy rozmer a typ brzd staci na tovarni vykon CRXka

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 7:51   Citovat  

cocks napsal:

Bremba se musí opravdu dobře zajet, jinak se kroutí, o zimmermanech tu bylo napsáno taky hodně... Hlavně pokud pojedeš ostřeji,tak na křižovatce s zimmermana nezůstávej stát na brzdě - několika lidem (H-fans) se na ně připeklo trochu desek a začly házet...

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 8:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Bremba se musí opravdu dobře zajet, jinak se kroutí, o zimmermanech tu bylo napsáno taky hodně... Hlavně pokud pojedeš ostřeji,tak na křižovatce s zimmermana nezůstávej stát na brzdě - několika lidem (H-fans) se na ně připeklo trochu desek a začly házet...

hlavně kvůli vrtaní až podezřele často praskaj, nemluvě o tom, že se zmenšuje styčná plocha desky. kvalitní plnej kotouč je podstatně lepší

EDIT:
Zimmerman mi na auto nesmí, stejně tak jako D2

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 8:35   Citovat  

Dejf napsal:
hlavně kvůli vrtaní až podezřele často praskaj, nemluvě o tom, že se zmenšuje styčná plocha desky. kvalitní plnej kotouč je podstatně lepší

EDIT:
Zimmerman mi na auto nesmí, stejně tak jako D2

Pokud jsou dobře zajetý a dáš si bacha na připečení desek,tak praskají až když jsou slabší - měl jsem je na autě nějaký čas po koupi a když jsem je sundaval (asi zanedbaná údržba brzd - jedno kolo mi začlo brzdit pořád až kotouč zmodral,tak šly pro jistotu dolů), tak popraskaný nebyly...

Jo aa někde jsem slyšel hlášku,že Zimmermanny jsou Bremba jen s dovrtanými dírami... Ale to se mi moc nezdá...

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 8:44   Citovat  

Hellborn napsal:
Pokud jsou dobře zajetý a dáš si bacha na připečení desek,tak praskají až když jsou slabší - měl jsem je na autě nějaký čas po koupi a když jsem je sundaval (asi zanedbaná údržba brzd - jedno kolo mi začlo brzdit pořád až kotouč zmodral,tak šly pro jistotu dolů), tak popraskaný nebyly...

Jo aa někde jsem slyšel hlášku,že Zimmermanny jsou Bremba jen s dovrtanými dírami... Ale to se mi moc nezdá...

no kdyby to tak bylo, tak o to hůř Tak to koukám! ale taky se mi to nezdá Ble to by si snad nikdo nedovolil ne Úsměv

Proracing je teď offline  Proracing
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2009 , 15:47   Citovat  

Jestli chcete kvalitní brzdy tak si tam dejte tarox a nepoužívejte laciné kopie K sport a podobně..

No pokud se jedná o D2 racing vzhledem k tomu že kopírovali brzdy tak i podvozky jsou na tom stejně...

tudy odkaz

civic 3d b16a6 je teď offline  civic 3d b16a6
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2009 , 16:23   Citovat  

co takhle čtyřpisty ze škodovky.Měril někdo rozteč těch třmenu tyhle maji rozteč 70mm.Jdou do nich 270x22 kotouče[web:fc4a6bda15]http://www.atsservis.eu/?ktg=1414[/web:fc4a6bda15] dva třmeny za 5500 je to dobrý

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2009 , 20:05   Citovat  

nejsou ty bzdiče zadní? Se stydím

0
PříspěvekZaslal: 4.1.2009 , 20:31   Citovat  

daji se použít na obě nápravy akorat do zadu musiš rozpulit desky a jeden okruh brzda provozni a druhej okruh brzda ruční a na předni nápravu oba okruhy propojiš papa

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2009 , 20:36   Citovat  

jo tohle sem vymyslel taky ale nevim jestli je to šťastný řešení

0
PříspěvekZaslal: 4.1.2009 , 20:59   Citovat  

jezdily a jezdi tak zavodni škodovky tak bych v tom problem nevyděl

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2009 , 21:15   Citovat  

zjistěte si plochu pístků a plochu destiček abyste si nepohoršili Velmi šťastný Velmi šťastný

zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2009 , 22:40   Citovat  

monty napsal:
zjistěte si plochu pístků a plochu destiček abyste si nepohoršili Velmi šťastný Velmi šťastný

Mohl by jsi to trochu rozvést?

Měl jsem pocit,že ty pístky jsou relativně rozložené a účinek by měl být k prospěchu.

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2009 , 22:49   Citovat  

zam3k_crx napsal:
Mohl by jsi to trochu rozvést?

Měl jsem pocit,že ty pístky jsou relativně rozložené a účinek by měl být k prospěchu.

co mám rozvádět , učinek je danej silou- tj plochou pístku a třecí plochou tj .plochou desky -takže pokud máš 4 pístky stejný nebo menší plochy jak u jednopístku tak ti zustane nebo hůř klesá síla působící na desku, to samý s deskou ,co je platný že ti ji potlačí dva pístky když plocha která bude brzdit bude menší . Nevím jak je to přesně u těhdle třmenů ale co vím tak v tom nebyli pístky nic extra a plocha desek byla tak cca poloviční proti H .proto říkám ,ověřte si to ,možná tak dozadu bych je dal s klidem.I když za tu cenu by šly sehnat třmeny z nějakýho ofroutu nebo dodávky tudle jsem na nečem viděl moc pěkný zadní brzdy.já mám subarácký ,ale asi nejsou sehnatelný aspoň onehdá je sháněl určin a nesehnal

Obsah fóra Honda-club.cz   
crx ed9 big brake kit
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina