Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak se nakupuje u autokelly.
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 22:31   Citovat  

Příběh jako z pohádky. Pepa CRX co má založený téma "můj splněný sen" potřeboval novou spojku. rozhodl se využít služeb internetového obchodu autokelly. Vyhledal spojku na CRX I s motrem 1.5 (tu nejlevnější, je to jenom na chvilku) hle spojková sada nipparts za cca 1 600 Kč. Vyplnit formulář odeslat objednávku. Přišlo potvrzení emailem o přijetí objednávky. Následně se ozval člověk z prodejny, s tím že 5.ledna bude spojka na prodejně. Nabídl jsem se že pro spojku zajedu a odvezu k Pepovi. Po příchodu na krám a vyhledání patřičnýho kusu mi byla sdělena cena 3 300 Kč. Neochota prodavačky cokoliv řešit byla vynikající. Telefonicky jsem kontaktoval Pepu, že je problém s cenou. Vytiskl kopii potvrzení objednávkya vyrazili jsme do boje. Po cestě zpět do obchodu jsme se poradili s Pepovým strejdou jakožto právním zástupcem. Po druhém příchodu do autokelly, jsem se ujal slova se slovy: "Na vašem internetovým katalogu je uvedená cena, za kterou byla odeslána objednávka a taky potvrzena, podle vašich obchodních podmínek platí ta cena, která byla v katalogu v den potvrzení objednávky tzn. 1 600 Kč." Odpověď prodavačky: "No ale, já tady mám 3 300 Kč, když to vyfakturuju tak to budu muset doplatit." .... Já: "to jste řekla Vy. My jdeme vyzdevnout něco co jsme si objednali s tím že to stojí 1 600 Kč a né 2x tolik. Máte tady internet?" po chvilce cukání se prodavačka podívala na jejich vlastní e-shop a hle najednou s úsměvem celýmu krámu ukazuje, že je to pravda. Odcházíme s pocitem uspokojením, že věc bude vyřízena následující den vedoucím prodejny. po cca 2 hodinách po našem odchodu byla cena na e-shopu změněna. Skutečně jak se řeklo tak se stalo, následující den Pepu kontaktoval vedoucí s tím že spojka je k dispozici za původní cenu tedy 1 600 Kč. V 16 hodin mi došla SMS "spojku máme". I přes počáteční nelibost prodávající, jsme prosadili svůj názor a uvedli jsme věci na pravou míru. Snad to někomu pomůže v případě obdobných problémů. Důležité je znát obchodní podmínky. Pak je stačí použít. Myslím, že to je pěkná slevička 51% Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 22:38   Citovat  

KO jj tam maj ty prodavacky jednani na urovni vsechny.. prodavacka no co by od ni clovek mohl chtit ...
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 22:48   Citovat  

Newer napsal:
KO jj tam maj ty prodavacky jednani na urovni vsechny.. prodavacka no co by od ni clovek mohl chtit ...

ja vim co šuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 22:55   Citovat  

já když sem byla naposledy v kelly tak na pohodu, věděli co chci a ještě mi poradili.... no možná že to je tím že sem chtěla termostat na filcku ani s honďáckou slevou nebyl problééém
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 23:04   Citovat  

já když chtěl řemen na cívu tak hroznej problém, týpek nejspíš mistr světa vyndal katalog tak se podívam jak to tam maj rozdělený a povídam mu to tak aby to nemohl splést, nicméně sem mě ještě dvanáckrát zeptal a nakonec ho hrozně udivilo, že v plzni jezdí civic co má 118kW, pak šel hledat řemen a já vystál dolík když mi řekl cenu tak sem chtěl odejít ale potřeboval jsem ho protože auto bez altíku dlouho nejede no auto kelly fakt bída KO teď tam dělá kámoš takže se pro mě rapidně zlepšilo jak chování a přístup tak ceny Velmi šťastný ale jinak bych tam asi nepáchnul
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 23:06   Citovat  

Ale když jsme byli dneska pro tu spojku, tak volala asi čtyřem lidem, a zase ta samá básnička, že to může vyfakturovat jen za 3 300,- a že ji šéf řek, že to bude "opravený" a není atd. Jsme tam byli asi půl hodiny KO
   Návrat  
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 23:35   Citovat  

nemit v kelly spoluzaka tak tam ani nejdu. jedine stesti ze mi to dava za jeho zamestnanecke ceny. ne jednou jsme tam byl vracet neshodne vyrobky atd. jenom same problemy.udeluji kelly KO KO KO KO KO
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 0:33   Citovat  

nestrašte, odpo jsem tam objednal tyčky na stabilizátory tlumičů 900/ks , nikde jinde to neměli (elit apod nic ..) a v Hondě za to chtějí 2700,- ... 3x jsem se ho po telefonu ptal jestli je to opravdu ono a jestli to jde případně vrátit, snad nebude problém ...
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 0:38   Citovat  

No v autokelly jsem byl zatím snad jen 2x a bez problému, asi jsem narazil na zaběhlou prodavačku šuk
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 0:40   Citovat  

Henges napsal:
No v autokelly jsem byl zatím snad jen 2x a bez problému, asi jsem narazil na zaběhlou prodavačku šuk

počkej, chtěl jsi přece nálepku No Fear 50cm a podruhé 80cm a ona ti dala opět 50cm kdyby sis toho nevšiml, musel by ses tam vracet... ale jinak to bylo ok ...
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 0:42   Citovat  

Miki Civic napsal:
počkej, chtěl jsi přece nálepku No Fear 50cm a podruhé 80cm a ona ti dala opět 50cm kdyby sis toho nevšiml, musel by ses tam vracet... ale jinak to bylo ok ...
pořádnej výtlem a to říká samolepkovej tuzer pořádnej výtlem
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 6:56   Citovat  

můžu vědět kde v kelly to bylo???
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 7:51   Citovat  

dělam v jednom eshopu a taky se nám jednou třeba stalo, že se někdo spletl o nulu a věc, která měla stát 5 tisíc jsme měli na webu za pětikilo. Samozřejmě obchodník se z toho snažil vykroutit ale nakonec jsme to člověku, kterej měl na to potvrzenou objednávku a byl si pro to osobně taky museli dát. Ve výsledku z toho ani zas tak moc velkej problém nakonec nebyl...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 8:38   Citovat  

pardubice
   Návrat  
cabbage je teď offline  cabbage
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 9:23   Citovat  

Nevim jak je to u ostatních poboček, ale Karlovým Varům se obloukem vyhněte...nedostanete tu žádnou slevu a navíc se setkáte s neochotou prodávajících KO
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 9:29   Citovat  

cabbage napsal:
Nevim jak je to u ostatních poboček, ale Karlovým Varům se obloukem vyhněte...nedostanete tu žádnou slevu a navíc se setkáte s neochotou prodávajících KO

Tohle tu už Kuba (když dělal ještě v Kelly) vysvětloval - něco jsou přímo pobočky Kelly a tam je to v pohodě (přinejhorším dostanou příkaz) a něco jsou "soukromníci", kteří dělají na sebe,ale v licenci nebo tak nějak (nepamatuju se)..
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 21:16   Citovat  

Ale mile mě překvapilo když jsem rozdělal balík se spojkou že lamela je exedy a přítlačák a ložisko je taky japan takže kvalita za super cenu jen trochu nervů Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 21:31   Citovat  

cabbage napsal:

Ty we nedávno sem to řešil taky s někým. Podle mě pokud je to originál prodejna Kelly tak se můžou jít vycpat s kecama že to nemaj v systému apod. Snad sakra v 21 stol je jeden jednotný systém který mají dostupný všechny pobočky. spíš bych řekl, že to chtěl napsat někomu jinému aby si ten dotyčný splnil limit. Já dávám v Praze centrále OK OK OK a pobočce v Berouně OK OK OK jen kladné zkušenosti. Ano jsou to lamy a občas něco přehodí... vždy´t i na katalogu mají civici o řadu posunuté, ale vždy bez sebemenších problémů výměna.
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 22:06   Citovat  

CRXMANN napsal:
...... vždy´t i na katalogu mají civici o řadu posunuté.....

myslím, že už si to opravili
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2009 , 23:30   Citovat  

na elitu maji generace posunuty, uz nekolikrat jsem jim tam psal ohledne nedostatku
   Návrat  
cabbage je teď offline  cabbage
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 7:08   Citovat  

CRXMANN napsal:
Ty we nedávno sem to řešil taky s někým. Podle mě pokud je to originál prodejna Kelly tak se můžou jít vycpat s kecama že to nemaj v systému apod. Snad sakra v 21 stol je jeden jednotný systém který mají dostupný všechny pobočky. spíš bych řekl, že to chtěl napsat někomu jinému aby si ten dotyčný splnil limit. Já dávám v Praze centrále OK OK OK a pobočce v Berouně OK OK OK jen kladné zkušenosti. Ano jsou to lamy a občas něco přehodí... vždy´t i na katalogu mají civici o řadu posunuté, ale vždy bez sebemenších problémů výměna.

Já už jsem to tady řešil v jiným tématu. Argumentovali tím, že není dostatečný odběr na pobočce (asi po 14ti dnech jsem tam jel znovu pro něco a jinej týpek mi řekl to samý). Je to každopádně divný, ale s těma zablokovanýma rourama prostě nehnu. KO
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 7:29   Citovat  

CRXMANN napsal:
vždy´t i na katalogu mají civici o řadu posunuté

accord maj posunutej taky Mr. Green Podle nich je facelift 5g nová generace
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 7:35   Citovat  

Ono jim je to celkem jedno kdyz nakup toho hnisparts prekupu je kolem 800,-. Mrk Ale pribeh zajimavej. Tak to valím bulvy My jsme ted dodavali levnou spojkovou sadu na Hyundai Accent a vsechny dily VALEO (krabice a prodejni znacka samozrejme jina). Mozna ze ten Nipparts bude taky VALEO pri trose stesti... Zkuste se mrknout. Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 9:01   Citovat  

Zemi napsal:
Ono jim je to celkem jedno kdyz nakup toho hnisparts prekupu je kolem 800,-. Mrk Ale pribeh zajimavej. Tak to valím bulvy My jsme ted dodavali levnou spojkovou sadu na Hyundai Accent a vsechny dily VALEO (krabice a prodejni znacka samozrejme jina). Mozna ze ten Nipparts bude taky VALEO pri trose stesti... Zkuste se mrknout. Velmi šťastný

Pokud byla krabice jiná a ne valeo + nebyla označena takovou tou měńavou samolepkou Valeorigin (samolepka co mění barvy a obrázky má to třeba i nokia), nejedná se o originální výrobek Valeo!!!
Ale o výrobu firmou XY, kterou např. buď Valeo vlastní (mimochodem Valeo se zbavilo konkurence ve spojkách tak že zakoupilo 97% firem (respektive získala podíly), nebo o kopii výrobku valea, kterých jsou na českém trhu obrovská množství a Valeo vede soudní jednání s několika desítkami českých dovozců u evropské hospodářské komise.

Valeorigin
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 10:21   Citovat  

Nam prislo origo lozisko Valeo a samolepka nikde... Velmi šťastný Na to jim kazdej kasle na nakou samolepku... Cool
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 20:56   Citovat  

Zemi napsal:
Nam prislo origo lozisko Valeo a samolepka nikde... Velmi šťastný Na to jim kazdej kasle na nakou samolepku... Cool

Tady jo, protože to lidi vůbec neznají. Krom nás zaměstnanců asik. Ale např. ve Fancii jsou všichni prodejci, kteří nabízí Valeo produkty certifikovaní jednou za 8 měsíců a při tom jsou jim kontrolovány sklady a třeba tahle blbá nálepka se jim tam kontroluje.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 14:40   Citovat  

Mam dotaz. jaka je sleva v kelly pro nas? a tyka se to jenom hond? to ne ze?
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:05   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Mam dotaz. jaka je sleva v kelly pro nas? a tyka se to jenom hond? to ne ze?

viz tudy článek
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:14   Citovat  

Uz jsem nasel, sem sisam sobe chtel odpovedet ale pozde no.

Tak na chladice mame dvacet procent coz je pekne a sleva je i na jine znacky. je to dobrý

Jinak první tri cisla v clanku jsou už mimo provoz, je treba odmaznout. papa
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:16   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Uz jsem nasel, sem sisam sobe chtel odpovedet ale pozde no.

Tak na chladice mame dvacet procent coz je pekne a sleva je i na jine znacky. je to dobrý

nejcasteji je to 20% a na znacku to neni omezene - je to na veskery sortiment
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak se nakupuje u autokelly.
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina