Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
6G Vti nebo 5g Vti ?? Sedan nebo hatchback ??
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 16:19   Citovat  

zalezi co chces je to na tobe.je fakt ze 6g 3D ten kufr je malinky.ale me to nevadi ja nic nevozim.tak zatim mi to nevadilo.jinak 6g bylo auto roku v japonsku je to tom napsany clanek na hondaclub.cz HaHaaa
co se tyce anglana je to sice fajn ze je to 1.8Vti ale proste ta karoserie to neni honda:)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 16:22   Citovat  

kamol napsal:
zalezi co chces je to na tobe.je fakt ze 6g 3D ten kufr je malinky.ale me to nevadi ja nic nevozim.tak zatim mi to nevadilo.jinak 6g bylo auto roku v japonsku je to tom napsany clanek na hondaclub.cz HaHaaa
co se tyce anglana je to sice fajn ze je to 1.8Vti ale proste ta karoserie to neni honda:)

Celkově je tam více místa, než ve fabce 1 hatch (jen pro srovnání)
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 16:51   Citovat  

Henges napsal:
Sry ale pár připomínek Úsměv

No kufr je spíš tragickej HaHaaa A sporťák? co že to? Nedělejte z normálního auta který má jen "silnější" motor a pár drobností supersport pořád HaHaaa

To mi trošku objasni? Záleží snad na stylu jízdy co se týče opotřebená brzd ne? to mi hlava nebere

Pozink má až c7g, slyšel jsem něco že i c6g měla už trochu upravy v ochraně karoserie ale až pofacelift ale nejsem si až tak jistej

Poslední made in japan je c6g ne? Ne c5g?

přátele Úsměv

Čau Henges: takže kufr je přesně takovej jakej sem napsal malej na nějakou tu igelitku s nákupem nikoliv tragickej!!!

nedělám z něj žádnej supersport ty rejpale ale sportovní auto, a to je už jen tím že to má tenhle motor apár drobností jak ty píšeš např.vzhled

karoserie a další věci. Nemužu s tebou souhlasit to prostě není normální auto, tohle je sportovní auto a ještě navíc VTi!!!! HaHaaa VTEC

jo záleží na stylu jízdy ohledně těch brzd. Úsměv

a pozinkovanou kastli už má Civic 6g. od roku 97 a víš!!! naštvanej

no a teď ta placatá šipka, vždyť je to pravda když se podíváš na všecky generace Civiců ta uvidíš že 5g je poslední placatej Civic

pak už ty kastle byly všecky dost vysoký.!! Hihi Úsměv

Takže asi tak. OK Honda VTEC
   Návrat  
svobic je teď offline  svobic
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 18:31   Citovat  

kamol napsal:

Samozřejmě že vzadu bude Muzika-basák+zesik+kapacit. plus poviná výbava a ještě bych tam třeba chtěl někdy dát aspon 1x igelitku Mr. Green takže proto asi zvažuju i sedana i kvůli tomu že to má 4x dveře OK a celkově více místa atd..

Ale zase se mi nechce koupit 15 let staré auto KO proto už bych chtěl 6G aspon tak rok 99-00 Nápad je tu!

A ještě co se týče toho 'Anglána' 1.8Vti to už nechci chi jenom 1.6Vti a celkově se mi moc nelíbí Se stydím doufám že neurazim pár zdejších členů Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 18:39   Citovat  

Henges napsal:
Opravdu je 6g (nemyslím anglána) tak bezpečnější oproti 5g? Když opominu srs což u posledních modelu 5g bylo taky tak co jsem vlastnil c6g tak mi oproti 5g přijde jen jakoby nafoukly ale v podstatě "stejný" jak 5g přátele

je to aspoň plech navíc kastle 6g vti jsou vystužený oproti slabším 6g, taky už ty auta maj airbagy.....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 18:40   Citovat  

svobic napsal:
Samozřejmě že vzadu bude Muzika-basák+zesik+kapacit. plus poviná výbava a ještě bych tam třeba chtěl někdy dát aspon 1x igelitku Mr. Green takže proto asi zvažuju i sedana i kvůli tomu že to má 4x dveře OK a celkově více místa atd..

Ale zase se mi nechce koupit 15 let staré auto KO proto už bych chtěl 6G aspon tak rok 99-00 Nápad je tu!

A ještě co se týče toho 'Anglána' 1.8Vti to už nechci chi jenom 1.6Vti a celkově se mi moc nelíbí Se stydím doufám že neurazim pár zdejších členů Honda

tak to bud v pohode.to ta v pohode das a vleze se nejenom jedna taska Hihi .no ty 4 dvere zalezi no.jak s kym jezdis.me jako ridicovi je mi to jedno a stejne nkoho nevozim obcas do prace.jinak kazdopadne udelas dobre pokud koupis novejsi auto.to ze se tady hondarum libi 5g 4g nebo crx atd se nemusi libit tobe.me se treba vice libi 6g nez 5g ne jen proto ze mam 6g ale predtim jak sem shanel vti tak sem se dival po 5g protoze ty ceny se predtim pohybovali jinak a na 6g sem nemel a kdybych mel tak bych urcite sahl po 6g.kazdy ma jiny vkus o tom to je.kazdopadne kdybych mel penize navic tak jdu do co nejnovejsiho auta. je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 18:41   Citovat  

posero napsal:
je to aspoň plech navíc kastle 6g vti jsou vystužený oproti slabším 6g, taky už ty auta maj airbagy.....

jsou myslim i vyztuhy ve dverich.jak sem mel sundane tapucko atd.dale ty airbagy a taky maji lepsi abs.
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 18:41   Citovat  

jinak jestli řešíš prostor tak já v 5g3d odstěhoval takovejch věcí o kterejch se sedanu jenom zdá co se týče místa bude rozhodující jestli budeš jezdit ve dvou nebo ve čtyrech podle toho bych volil Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 18:42   Citovat  

asi tak do hatche se vice vleze nez sedan.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 19:17   Citovat  

prostě si kup 6g coupé sohc a je to, nemáš co řešit OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 19:44   Citovat  

alien44 napsal:

asi kdyz pise ze chce vti tak asi nekoupi sohc meetallll
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 20:17   Citovat  

kamol napsal:
asi kdyz pise ze chce vti tak asi nekoupi sohc meetallll

sežene ho snadněji
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 20:30   Citovat  

alien44 napsal:
sežene ho snadněji

Ale to je jedno že ho sežene snadněji. Úsměv Ty to asi nechápeš on chce koupit VTi rozumíš??? HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 21:01   Citovat  

Raven napsal:
Ale to je jedno že ho sežene snadněji. Úsměv Ty to asi nechápeš on chce koupit VTi rozumíš??? HaHaaa

Jo, číst umím. Jen mi to připadá jako nejlepší volba, podle toho, co tu psal. Nic víc, nic míň.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 21:03   Citovat  

alien44 napsal:
Jo, číst umím. Jen mi to připadá jako nejlepší volba, podle toho, co tu psal. Nic víc, nic míň.

prosimte co je na coupe nejlepsi volba? ma to dve dvere, to je nevyhoda a kufr je taky nic moc. tak to mi popis co myslis tou nejlepsi volbou?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 21:14   Citovat  

Winie napsal:
prosimte co je na coupe nejlepsi volba? ma to dve dvere, to je nevyhoda a kufr je taky nic moc. tak to mi popis co myslis tou nejlepsi volbou?

Psal, že chce 5G nebo 6G. Něco tam psal o tom, že nechce dát moc peněz ''za 15 let'' staré auto. Z toho mi vyplývá 6G. Chce ''popojíždět do práce'' z toho mi vyplývá, že Vti je zbytečné ale zase chce sportovnější auto, takže by mu mohlo těch 125 koní stačit u coupé. Chtěl by dát do kufru nějakou hudbu, zesák a podobně, takže si nemyslím, že by u 3D 6G bych dost velký kurf na hudbu, aby tam mohl něco vozit. Jo a anglán se mu nelíbí, proto si myslím, že 6G coupé je jasná volba, podle mého názoru a nikomu ho nenutím.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 21:22   Citovat  

alien44 napsal:
Psal, že chce 5G nebo 6G. Něco tam psal o tom, že nechce dát moc peněz ''za 15 let'' staré auto. Z toho mi vyplývá 6G. Chce ''popojíždět do práce'' z toho mi vyplývá, že Vti je zbytečné ale zase chce sportovnější auto, takže by mu mohlo těch 125 koní stačit u coupé. Chtěl by dát do kufru nějakou hudbu, zesák a podobně, takže si nemyslím, že by u 3D 6G bych dost velký kurf na hudbu, aby tam mohl něco vozit. Jo a anglán se mu nelíbí, proto si myslím, že 6G coupé je jasná volba, podle mého názoru a nikomu ho nenutím.

6g je jen na dojizdeni do prace? kdybych chtel, tak s nim jezdim treba rally. navic myslim si ze kufr neni zrovna malej. pokud tam neda laminatovou vestavbu,tak tam klido odveze vetsi nakup. ja v nem odstahoval celou garaz.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 21:25   Citovat  

Winie napsal:
6g je jen na dojizdeni do prace? kdybych chtel, tak s nim jezdim treba rally. navic myslim si ze kufr neni zrovna malej. pokud tam neda laminatovou vestavbu,tak tam klido odveze vetsi nakup. ja v nem odstahoval celou garaz.

Proč by to někdo nemohl používat jen na dojezd do práce?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 21:32   Citovat  

alien44 napsal:

to mu rovnouo muzes poradit kup si vectru nebo kup si golfa.pise tady o tom ze chce vti 6g 3D nebo 5g vti sedan a ty tu ppises at koupi esi coupe muhehe
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 21:33   Citovat  

kamol napsal:
to mu rovnouo muzes poradit kup si vectru nebo kup si golfa.pise tady o tom ze chce vti 6g 3D nebo 5g vti sedan a ty tu ppises at koupi esi coupe muhehe

sorry no, radši neradit vůbec než blbě, že? Velmi šťastný jak bych mu mohl poradit něco jiného než hondu přece? Velmi šťastný bych tady dostal ban
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 21:46   Citovat  

alien44 napsal:
sorry no, radši neradit vůbec než blbě, že? Velmi šťastný jak bych mu mohl poradit něco jiného než hondu přece? Velmi šťastný bych tady dostal ban

za to ze poradis golfa banana nedostanes. to se neboj. svoboda projevu tu plati porad, jen slusneho projevu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 23:27   Citovat  

alien44 napsal:

Tak to koukám!

Coupé vůbec jen VTi Chápeš!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 23:34   Citovat  

Winie napsal:

Ne vůbec žádná vestavba není v plánu hodím tam čistě basák v bedně...

Měl jsem 4G civica hatchback a když jsem jí tam měl + poviná výbava . tak jsem tam skoro nedal ani igelitku s nákupem ta bedna má rozměry 55cm na délku a 35cm na hloubku a 40cm na výšku...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 23:46   Citovat  

svobic napsal:
Ne vůbec žádná vestavba není v plánu hodím tam čistě basák v bedně...

Měl jsem 4G civica hatchback a když jsem jí tam měl + poviná výbava . tak jsem tam skoro nedal ani igelitku s nákupem ta bedna má rozměry 55cm na délku a 35cm na hloubku a 40cm na výšku...

kdyz ji tam das nak inteligentne, tak tam nakup v pohode das.... urcite ma vetsi kufr 6G nez 5G hatche. co vim tak sedan ma sice kufr asi o chloupek vetsi, ale zase o to vic nepraktickej vlez. vic poreferuje asi posero, nebo henges.
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 2:47   Citovat  

zaprve, kup si coupecko, hatche sou pro holky a duchodce.. a to ze vti sou sportovni auta je trochu mimo misu.. jedina potencionalne sportovni vec v aute je motor.. vti je spis takova prijemna uleva od nudnejch a nezazivnejch enginu OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 3:36   Citovat  

eXi_ napsal:
zaprve, kup si coupecko, hatche sou pro holky a duchodce.. a to ze vti sou sportovni auta je trochu mimo misu.. jedina potencionalne sportovni vec v aute je motor.. vti je spis takova prijemna uleva od nudnejch a nezazivnejch enginu OK

asi 10x uz tu chudak rek ze chce VTI! tema se jmenuje ze chce VTI. a psal ze se rozhoduje mezi 5g sedanem a 6g hatchbackem. Tak mu tu necpi naky blby coupe! jezis... fakt to nejste schopny pochopit?! o par radku se tu ke coupe vyjadril. priste cti, pak az pis... prokaz nam tu sluzbu prosim...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 3:40   Citovat  

eXi_ napsal:

pořádnej výtlem vsak 6g 3D hatch je taky vlastne coupe akorat 3dverove pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

to jen tak jako joke :mrd:pro rejpaly jak se rika Mr. Green

a proc mu cpes coupe s nudnym nezazivnym enginem pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 8:56   Citovat  

kamol napsal:

a proc mu cpes coupe s nudnym nezazivnym enginem pořádnej výtlem

Protože prodává svoje a přechází na silnější? Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 11:24   Citovat  

Takže pro všechny tu zopakuju že chci jen VTi a to 5G(sedan) nebo 6G(hatch.) tak mi tu prosím necpěte to Coupé KO to je úplně mimo mísu...

Jo a ještě se tu nikdo moc nerozepsal odkud si koupil své VTi jestli z ciziny nebo z čr Cooo??? Cooo??? To mě docela taky zajímá Chápeš!
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 16:08   Citovat  

posero napsal:
Píšu to právě proto že jsem měl c6g a třeba nějakých výztuh ve dveřích jak píše Kamol jsem si nevšil teda to mi hlava nebere Ale nevím jestli se to nějak liší u třeba 1.4 a vti u c6g. Jinak ohledně toho kufru. Pokud máš civilní auto bez vykuchání tak ten kufr u c5g3d je hodně malej a nedá se se sedanem srovnat. Pokud jde o stěhování což je fakt že se provádí x krát do roka HaHaaa tak určo se sklopenýma sedačkama je lepší 3d, ale pokud jde o běžné věci jako velkej nákup či dovolená tak se sedanem jsem byl daleko více spokojenej než s c6g 3d které má větší kufr jak c5g 3d přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
6G Vti nebo 5g Vti ?? Sedan nebo hatchback ??
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina