Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
nechápu to, poradte- rádio
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 16:21   Citovat  

tak dnes jsem se v tom zas vrtal vse jsem cele prepojil zapojil, jeste jsem jel s tim ke strejdovi, ktery se tim zabejva a smal se mi Úsměv ze to vidi poprve a ze mam vse dobre zapojene, tak mi dal jine radio. je to obyc radio na kazety atd.. ale kdyz jsem to radio zapojil, tak slo normalne, tak to sve beru zas na reklamaci a uvidim, i kdyz to ve sluzebaku slo, tak u me to neslo a tak to musi byt asi radiem.

jinak podotknu ze vsechny vase rady jsem vyzkousel a nic se nezmenilo i predni reproduktory mam i zadni vse dobre zapojene a stejne, takze asi radio.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 16:26   Citovat  

coodl napsal:
tak dnes jsem se v tom zas vrtal vse jsem cele prepojil zapojil, jeste jsem jel s tim ke strejdovi, ktery se tim zabejva a smal se mi Úsměv ze to vidi poprve a ze mam vse dobre zapojene, tak mi dal jine radio. je to obyc radio na kazety atd.. ale kdyz jsem to radio zapojil, tak slo normalne, tak to sve beru zas na reklamaci a uvidim, i kdyz to ve sluzebaku slo, tak u me to neslo a tak to musi byt asi radiem.

jinak podotknu ze vsechny vase rady jsem vyzkousel a nic se nezmenilo i predni reproduktory mam i zadni vse dobre zapojene a stejne, takze asi radio.

Tak reklamuj rádio. Jeslti je vše dobře a jiné rádio funguje, nikde jinde to zřejmě být nemůže.. Chtěl bych vidět toho technika, co ho dostane na stůl s popisem závady.. Ten se bude asi taky tvářit zajímavě pořádnej výtlem

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 16:26   Citovat  

mas tam asi naky krtky Velmi šťastný Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 16:28   Citovat  

mega1 napsal:
mas tam asi naky krtky Velmi šťastný Velmi šťastný

Reklamační protokol: ..... Popis závady: KRTEK V RÁDIU pořádnej výtlem

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 16:37   Citovat  

no kazdymu komu to reknu se smeje Velmi šťastný ale tak taky jsem se smal ale uz mi to prechazi do zoufalosti, protoze mi to hlava nepobira..ve sluzebaku to slo tady ne.. tady zas slo jine strejda mi na to koukal zapojili jsme vse.. a proste tam je ten krtek Úsměv no jim to tam reknu ale uz to vidim mi to vratej jako opravene protoze s tim nikdo jezdit nebude a ja jim to za dvadny zas donesu ze je to porad to same.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 16:39   Citovat  

coodl napsal:
no kazdymu komu to reknu se smeje Velmi šťastný ale tak taky jsem se smal ale uz mi to prechazi do zoufalosti, protoze mi to hlava nepobira..ve sluzebaku to slo tady ne.. tady zas slo jine strejda mi na to koukal zapojili jsme vse.. a proste tam je ten krtek Úsměv no jim to tam reknu ale uz to vidim mi to vratej jako opravene protoze s tim nikdo jezdit nebude a ja jim to za dvadny zas donesu ze je to porad to same.

Až jim ho poneseš potřetí, tak už jim ho tam necháš Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 16:46   Citovat  

coodl napsal:
.. a proste tam je ten krtek Úsměv ...

Až si příště nebudeš vědět rady s rádiem, tak se ptej rovnou megušky HaHaaa

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 17:01   Citovat  

to je jas kouř

carvi je teď offline  carvi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 17:57   Citovat  

a nemas nahodou ladenej vyfuk?.... znam kluka co si naladi jeho zvuk vyfuku na radiu:D.. taky to nechapem ...ale je to tak:) chce to hold jiny radio:D s tim uz mu to nedelalo:)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2009 , 23:14   Citovat  

no ladak mam Velmi šťastný ale tim padem to radio je na dve veci Úsměv no mam v planu to radio otocit trikrat aby mi vratili zlatky a poridit neco jineho Úsměv ale mam v tom pech je to druhe radio a druhe na reklamaci Velmi šťastný jinak uz jsem ho vratil a kdyz jsem ji tam rikal tu zavadu, tak nevedela jak to napsat Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 21:29   Citovat  

Takze radio je po reklamaci, dnes jsem pro to jel a nainstaloval jsem to do Honda a porad to same. Rádio mi vratili ze ho zkouseli a bez zavady.

Vse jeste shrnu.

poridil jsem radio, namontoval jsem ho do hondy a kdyz auto stoji, tak radio v poradku hraje, i kdyz jedu do tech 60 km/h, tak tez to hraje bez problemu, ale pokud se jede stejnou rychlosti nad 60 km/h tak radio hraje, ale dohraje skladba, tak skonci zvuk a nova pisnicka se normalne nacte, ale nejde zvuk, pote seslapnu spojku a zvuk zacne hrat pote zas dohraje skladba a u nove nejde zas zvuk takto se to opakuje stale, nebo druha moznost je kdyz jedu, tak misto spojky staci snizit rychlost pod 50 km/h nebo 60km/h a zas zacne hrat. V tuto chvili mam zapojene vsechny reproduktory. Radio jsem vyndal teda a nainstaloval do sluzebniho vozu a radio hralo bez problemu. Pote jsem do hondy dal starsi radio a tam hralo normalne.

Chtel jsem radio reklamovat 3x aby mi vratili penize, ale protoze mi radio vratili se slovy bez zavad, tak to tak nepujde.

mate nekdo napad co s tim?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 21:31   Citovat  

bylo to dost pravdepodobny, ze jim to nebude delat, kdyz to nedelalo v ty tvy sluzebni Kokte, nebo do cehos to daval.....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 21:36   Citovat  

jo bylo to v kokte... ale cimto muze byt co s tim mam delat? napadlo me sehnat potvrzeni ze servisu ze mi to tam nainstalovali a opravduto nehraje na zaklade toho by mi museli vratit penize ne?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 21:38   Citovat  

no jestli ti to tam instalovala naka firma, tak bych to vic neresila a bezela za nima Mrk

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 21:41   Citovat  

bohuzel jsem to instaloval ja(jsem neschopnej, ale namontovani radia zvladnu sam) takze bohuzel. jedine me napadlo ze bych musel tam nekam jit a zaplatit za to a vysledek bude stejnej, ale pak mi budou moc dat potvrzeni.

Luky je teď offline  Luky
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 21:48   Citovat  

coodl : a co to je za konkretne za typ radia ? treba by tady mel nekdo stejne a byl by ochotny pujcit to na pokus Mrk jestli to bude delat to same...
(jestli tady ten typ je tak sorry ale nenasel jsem)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 21:56   Citovat  

Luky napsal:
coodl : a co to je za konkretne za typ radia ? treba by tady mel nekdo stejne a byl by ochotny pujcit to na pokus Mrk jestli to bude delat to same...
(jestli tady ten typ je tak sorry ale nenasel jsem)

ted ten typ presne nevim, ale je to sencor, jak jsem psal na zacatku mel jsem sonyto jsem reklamoval, to mi uznali reklamaci a tak mi vratili penize mezitim jsem si kopil toto na rychlo a tak jsem ho chtel reklamovat a pak zas kopit nakou znacku, jenze tady jsem se setkal s necim co jsem videl poprve

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 23:37   Citovat  

coodl napsal:
jo bylo to v kokte... ale cimto muze byt co s tim mam delat? napadlo me sehnat potvrzeni ze servisu ze mi to tam nainstalovali a opravduto nehraje na zaklade toho by mi museli vratit penize ne?

Nechci ti kazit iluze, ale potvrzení ti v servisu daj těžko.. Je dost pravděpodobný, že by to rádio pak zaplatil ten servis...
Jinak mě nějak nenapadá, co teď.. Jedině si kup buď koktu, nebo jiný rádio..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 0:01   Citovat  

Hifil napsal:
Nechci ti kazit iluze, ale potvrzení ti v servisu daj těžko.. Je dost pravděpodobný, že by to rádio pak zaplatil ten servis...
Jinak mě nějak nenapadá, co teď.. Jedině si kup buď koktu, nebo jiný rádio..

no ale co kdyz tam pojedu do servisu aby mi to zapojili? a oni to zapoji a stejne to bude delat neplechu? radio zaslu na reklamaci a oni tam uvidi ze radio je v poradku, dle jejich nazoru, ale servis mi potvrdi ze to v tom aute nejde... no asi budu muset do toho servisu, aspon pak bych mel i jistotu ze vse budu mit zapojene v poradku.

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 0:27   Citovat  

Promiň , ale divím se, že máš na to ještě nervy řešit to.
Zkoušel jsi už, jestli v Civicovi jiné radio hraje normálně a nedělá tyhle problémy? Není to nejjednodušší způsob jak zjistit příčinu problému?
To je takovej problém si od někoho půjčit jiné radio na vyzkoušení.

Nebo se už na to vykašli, hoď tenhle křáp do popelnice a kup si pořádný rádio. PIONEER pořídíš za 2500,- a budeš mít klid.
Takhle to dopadá, když někdo šetří na nepravém místě. Tak to valím bulvy

Pokud budeš špekulovat s reklamací, tak tě to nakonec bude stát víc peněz, než kdybys rovnou koupil pořádný rádio. O promarněném času a nervech ani nemluvím....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 0:57   Citovat  

Petr 78 napsal:
Promiň , ale divím se, že máš na to ještě nervy řešit to.
Zkoušel jsi už, jestli v Civicovi jiné radio hraje normálně a nedělá tyhle problémy? Není to nejjednodušší způsob jak zjistit příčinu problému?
To je takovej problém si od někoho půjčit jiné radio na vyzkoušení.

Nebo se už na to vykašli, hoď tenhle křáp do popelnice a kup si pořádný rádio. PIONEER pořídíš za 2500,- a budeš mít klid.
Takhle to dopadá, když někdo šetří na nepravém místě. Tak to valím bulvy

Pokud budeš špekulovat s reklamací, tak tě to nakonec bude stát víc peněz, než kdybys rovnou koupil pořádný rádio. O promarněném času a nervech ani nemluvím....

zkousel jsem radio JVC (starsi jeste na kazety, ale bez problemu)... no popravde bych nerekl ze jsem setril to radio stalo 2500 a popravde ja te muzice moc nedam chtel jsem neco jen aby hralo, ale tohle me opravdu nenapadlo, protoze to i vidim poprve.... ale nechapu proc ja musim mit vzdy neco originalniho...

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 10:18   Citovat  

pokud si dobre pamatuju, tak te zlobily CDcka.. tak nez si koupis jiny novy radio na CD, tak bych byla pro variantu, ze si jeste predtim pujcis od nekoho radio na CD a vyzkousis ho u sebe.. sice jsi zkousel JVC, ale na kazety! zkus CD.. a kdyz to bude blbnout zas, mas jistotu, ze mas chybu nekde v aute a pak to dej nekam do dilny nebo k nakymu autoelektrikarovi..

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 10:25   Citovat  

Radio na CDcka to uz nekupujte(novy)... to je prekonany Hihi...

David_R je teď offline  David_R
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 13:11   Citovat  

coodl napsal:
Takze radio je po reklamaci, dnes jsem pro to jel a nainstaloval jsem to do Honda a porad to same. Rádio mi vratili ze ho zkouseli a bez zavady.

Vse jeste shrnu.

poridil jsem radio, namontoval jsem ho do hondy a kdyz auto stoji, tak radio v poradku hraje, i kdyz jedu do tech 60 km/h, tak tez to hraje bez problemu, ale pokud se jede stejnou rychlosti nad 60 km/h tak radio hraje, ale dohraje skladba, tak skonci zvuk a nova pisnicka se normalne nacte, ale nejde zvuk, pote seslapnu spojku a zvuk zacne hrat pote zas dohraje skladba a u nove nejde zas zvuk takto se to opakuje stale, nebo druha moznost je kdyz jedu, tak misto spojky staci snizit rychlost pod 50 km/h nebo 60km/h a zas zacne hrat. V tuto chvili mam zapojene vsechny reproduktory. Radio jsem vyndal teda a nainstaloval do sluzebniho vozu a radio hralo bez problemu. Pote jsem do hondy dal starsi radio a tam hralo normalne.

Chtel jsem radio reklamovat 3x aby mi vratili penize, ale protoze mi radio vratili se slovy bez zavad, tak to tak nepujde.

mate nekdo napad co s tim?

To máš teda hodně zajímavý problém... Velmi šťastný
Tak jediný problém pak může být v kabeláži, akorát nechápu, že ti tam hraje to staré rádio na kazety. Ale zkusil bych si ještě půjčit od někoho rádio, které bude alespoň výkonově atd. podobné jako tvoje a uvidíš jestli to bude dělat taky. Jinde problém být nemůže když to rádio je dobré..

Toreto je teď offline  Toreto
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 15:12   Citovat  

Zdar, zajimavy problem, nectl jsem to cely ale asi uz si toho skusil dost, jenom mi tak napadlo, co takle vyzkouset externi napajeni, vem si nejakou jinou baterku nebo si ji od nekoho puc dej si ji ke spolujezdci a skus to radio zapojit na ni a pak se projed Úsměv , mozna to chce prekostrit nebo zkusit lepsi napajeci kabel....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 15:14   Citovat  

tak jenom upresnim ano na CD to blblo, ale blblo to i na USB nebo i na SD karty a kdzy jsem tam dal radio tak taky to blblo, kdyz jsem preladil stanici, tak to tez prestalo hrat jako kdyz jsem prepnul pisnicku a po seslapnuti spojky to zas zaclo, takze to blbne u prehrani vseho.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 15:17   Citovat  

Toreto napsal:
Zdar, zajimavy problem, nectl jsem to cely ale asi uz si toho skusil dost, jenom mi tak napadlo, co takle vyzkouset externi napajeni, vem si nejakou jinou baterku nebo si ji od nekoho puc dej si ji ke spolujezdci a skus to radio zapojit na ni a pak se projed Úsměv , mozna to chce prekostrit nebo zkusit lepsi napajeci kabel....

to muzu vyzkouset, ale tento vikend jdu pifko a celou nedeli budu zzzzzzz takze asi pristi vykend se na to mrknu.

David_R je teď offline  David_R
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 18:26   Citovat  

nemyslím si, že bude problém v napájení, ale spíš problém v kabeláži k repru. To rádio se ti přece nevypíná, jen se ti ztrácí audio signál...
Teda celé jsem to tu nečetl, ale jak říkám spíš bych zkusil jiné rádio v podobné specifikaci a uvidíš co to bude dělat.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 18:36   Citovat  

David_R napsal:
nemyslím si, že bude problém v napájení, ale spíš problém v kabeláži k repru. To rádio se ti přece nevypíná, jen se ti ztrácí audio signál...
Teda celé jsem to tu nečetl, ale jak říkám spíš bych zkusil jiné rádio v podobné specifikaci a uvidíš co to bude dělat.
zkusim vytahat kabel po kabelu a uvidim... no problem je sehnat to radio podobne to mi hlava nebere v ostatnich autech mame vestavene origo radia

Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 12:57   Citovat  

coodl napsal:
zkusim vytahat kabel po kabelu a uvidim... no problem je sehnat to radio podobne to mi hlava nebere v ostatnich autech mame vestavene origo radia

nahrej video třeba foťákem jak to za jízdy dělá... Hned se tím budou zabývat trošku jinak..

Obsah fóra Honda-club.cz   
nechápu to, poradte- rádio
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina