Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Toyota avensis 1997-2002
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
-Kage- je teď offline  -Kage-
PříspěvekZaslal: 1.2.2009 , 21:42   Citovat  

Máte někdo zkušenosti s tímhle autem ? nejlépe sedan. Spolehlivost, servis, atp. nejlépe s motorem 1.6i VVT-i
Popřípadě jaký by byl váš názor v porovnání s c5g sedan, díky za odpovědi Mrk

Pár fotek:

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2009 , 21:44   Citovat  

myslím že jí měl kamarád koupil jí snad se sto tisíci a sto tisíc s tím najezdil a žádný problém. chvíli považoval toyoty za nejspolehlivější auta Je to tam.
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2009 , 21:48   Citovat  

Vojtas napsal:
myslím že jí měl kamarád koupil jí snad se sto tisíci a sto tisíc s tím najezdil a žádný problém. chvíli považoval toyoty za nejspolehlivější auta Je to tam.

A otázka jestli tam těch 100 bylo původně. Kolegyně koupila Corollu E11 s cca 100. Najela tak 20 a jela do Toyota servisu na výměnu rozvodů. Dle VIN se zjistilo, že poslední návštěva v Toyota servisu byla 2 roky zpět a na tachu 350 Velmi šťastný. Nicméně to auto v okamžiku prodeje skutečně na +/- 100 vypadalo. Toyoty jsou držáky.
   Návrat  
-Kage- je teď offline  -Kage-
PříspěvekZaslal: 1.2.2009 , 21:57   Citovat  

Je fakt že jsem četl, že na tohle auto je velký spoleh, ale drahé náhradní díly a auto si pořád drží vysokou cenu ...
   Návrat  
PinkFloyd01 je teď offline  PinkFloyd01
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 0:50   Citovat  

Pánové, nechtěl bych se s váma hádat, ale......nevlastní tatík dělá v Toyotě...... a obecně ohledně avensisů mi říkal, že ty jsou v rámci Toyoty na nejnižší úrovni spolehlivosti, kterou mají Toyotky.....ale přesto(na tom se asi shodneme všichni, jakožto příznivci šikmookých vozů) velmi převyšují spolehlivostí všechna možná a nemožná jiná (zejm. Německá) přepravovadlo Úsměv
Podle toho, co mi on sám říkal, tak jsem volil výběr auta, které jsem před půl rokem kupoval - sám mi řekl, že pokud nejde o to, aby to auto bylo kombi, tak by raději volil Accorda, než Avensis (a to je co říct, protože doma se neustále hádáme o tom, jestli je lepší H nebo T... Velmi šťastný ) ..... tudíž, já bych raději volil Acc, nežli Ave.....ale to je jenom můj názor s informacemi ze zákulisí.....

Obecně prý je problém s Toyotou v UK ....a prý nejlepší výrobna Toyoty - kvalitou atd.... se nachází v Turecku - mám pocit, že tam jedou Corollu a ještě něco....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 5:30   Citovat  

Jak uz zde bylo podotknuto, Avensis bych spis srovnaval s Accordem a ne Civicem.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 7:42   Citovat  

No já nevím - 1.6 a 81kW (opsáno z bazarů) mi přijde na takhle velký auto málo. Accorda 6g bych si s 1.6 rozhodně nekoupil (2.0 minimálně)! Pokud bych musel volit Avencis,tak taky 2.0 VVT-i (110kW).
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 0:59   Citovat  

S Toyotou mám zkušenosti, pacoval jsem jako přejímací technik v autorizovaném servise.
S benzínovým Avensisem 1.6 a 2.0 (1.8 pro Švýcary) této modelové řady nikdy nebyl jediný problém, kromě pravidelné údržby a občas nějaké bouračky.
Dieselové Avensisy 2.0 D-4D trpí na trhání dvouhmotnostních setrvačníků u obou modelových řad cca do dvou třetin doby výroby každé modelové řady.
Avensis s přímým vstřikem benzínu 2.0 D4 VVTi trpí na lambda sondy. Motor je řízen čtyřmi sondami a v ECU je z výroby chyba. Kdysi se měnily na záruku ECU motoru. Dále tento 2.0 D4 VVTi trpí na rozsvícení kontrolky airbagu. Příčinou je přetržená vlásenková cívka umístěná ve volantu těsně kolem volantové hřídele. Nějak trpí na vibrace a po pár letech provozu se u první série přetrhne a je potřeba vyměnit. Investice cca 4500,-.

Toť asi vše o Avensisu. Na to že je a byl vyráběn v UK je to pořád stroj vyrobený Japonskou precizností. A netrpí korozí vůbec nikde, kromě bouraček odfláknutých někde ve stodole.
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 10:14   Citovat  

Toyoty jsou hodně spolehlivé.
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 10:25   Citovat  

Taky jsem slysel, ze zrovna tenhle Avensis a snad i predchozi generace jsou v ramci Toyoty ne moc povedeny auta, hlavne ve srovnani s predchozi Carinou E. Ale pri srovnavani s Vectrou, Peugeotem je to porad OK
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 12:48   Citovat  

alicante napsal:
Taky jsem slysel, ze zrovna tenhle Avensis a snad i predchozi generace jsou v ramci Toyoty ne moc povedeny auta, hlavne ve srovnani s predchozi Carinou E. Ale pri srovnavani s Vectrou, Peugeotem je to porad OK

Je něco jiného "slyšet něco" a pracovat přímo s těmito auty wokurka
Carina E byla etalon spolehlivosti, to každý ví, ale Avensis ve své třídě byl a do dnes je top kvalita.
   Návrat  
Martas99 je teď offline  Martas99
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 12:25   Citovat  

určitě bych šel do 2.0l, protože ten motor bude mít skoro stejnou spotřebu ale jízda s tím bude o něčem jiném.1.6 budeš muset víc točit a tím ti poleze spotřeba nahoru. s 2.0 se dá v pohodě jezdit do 8l/100km,a to určitě nebudeš brzda provozu. Jen bych doporučil si pak připojistit př.okno protože ty jsou drahý-cca15tis,ale jinak ceny nd normál,asi jako na hondu nebo jiného japonce-tj.-stejné nebo levnější než němci nebo francouzi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Toyota avensis 1997-2002
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina