Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Foto soutez - Unor 2009
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5

Unor
kubisvti
3%
 3%  [ 7 ]
beruska.evuska
1%
 1%  [ 3 ]
Rom.
7%
 7%  [ 16 ]
Jurais
1%
 1%  [ 3 ]
Otar
8%
 8%  [ 17 ]
Becky
1%
 1%  [ 4 ]
jarik
2%
 2%  [ 6 ]
Raven
0%
 0%  [ 2 ]
golfll
2%
 2%  [ 6 ]
witty
9%
 9%  [ 20 ]
xenon04
13%
 13%  [ 29 ]
SonnyX
0%
 0%  [ 2 ]
Brnďa
7%
 7%  [ 15 ]
osmenn
2%
 2%  [ 6 ]
jirka1
1%
 1%  [ 4 ]
fun_thomas
10%
 10%  [ 21 ]
JirkACCO
10%
 10%  [ 21 ]
senno
2%
 2%  [ 6 ]
pepo crx
3%
 3%  [ 7 ]
martyKL
7%
 7%  [ 15 ]
Hlasovalo : 103
Celkem hlasů : 210

Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:11   Citovat  

panove dejte mu ten ban rovnou, omlouvat tady svoji křivarnu tim ze jeste kope okolo sebe Ble trochu silna kava ....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
frenk je teď offline  frenk
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:11   Citovat  

drone napsal:
Vsiml jsi si toho ze letos neyo nesoutezi? Je to ciste jeho volba a ja to cenim dal moznost prave tobe a ostatnim vyhrat v soutezi. A neni pravda ze neyo a xenon a dalsi co jsou v kalendari vzdy vyhrali. Treba listopad vyhral wheelman a pritom tam mel Neyo dokonalou fotku NSX.

Opravdu si nevidis do pusy

No listopad, to je toho, ne hele prostě nám to tu furt připadá jako uzavřenej okruh lidí co se znaj osobně, a vše tu vyhrávaj, .....no to je už mimo, naschledanou
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:19   Citovat  

Prostě by měla bejt jiná soutěž pro Neyo, Targouš, Hellborn, Drone, xenon04, apod. to mi hlava nebere Velmi šťastný
A jiná soutěž pro obyč lidi.
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:20   Citovat  

No tak ted jsi me rozsekal uplne. Ja jsem treba neya xenona a par dalsich nikdy nevidel osobne (zatim).
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:21   Citovat  

frenk napsal:
Prostě by měla bejt jiná soutěž pro Neyo, Targouš, Hellborn, Drone, xenon04, apod. to mi hlava nebere Velmi šťastný

Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:21  Naposledy upravil drone dne 1.3.2009 , 23:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Muj Avatar mluvy jasne... Nebyl jsem pro ale ted uz celkem jsem...

Fisfan: Ja osobne jsem treba nikdy nevyhral. Si rikam jestli zijes ve stejny realite.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:22   Citovat  

frenk napsal:
No listopad, to je toho, ne hele prostě nám to tu furt připadá jako uzavřenej okruh lidí co se znaj osobně, a vše tu vyhrávaj, .....no to je už mimo, naschledanou

Tady jsou fotky vítězů...

Když to vezmu osobně (protože myslím,že hondařů "pár" znám...), tak jsem Darka viděl 2x, Neya ani nevím... Se stydím, SpideX možná na HD, Hengese,když jsem mu dovezl kalendář, Padama a Wheelmana na Chodově,ale moc jsem s nimi nemluvil, LucaseFreematche neznám.. A tipuju,že ostatní jsou na tom velmi podobně...

frenk napsal:

Připadá Ti jedna moje a Targoušovo výhra z minimálně asi 15 soutěží (bylo jich víc než 12 - i za rok 2007) a to jsme oba vyhráli na plihtu v jednom měsíci, moc? U fotek jde o to, která se líbí, i když v Tvém případě asi ne,co?

Na kalendáři chci pěkné fotky - černobílé klidně,ale takhle s podle mě přiblblými puberťáckými nápisy? Ble

Těšilo by Tě podvodné vítězství? I kdy podle Té obhajoby je to spíš jen řečnická otázka...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:29   Citovat  

Jo čyřikrát vyhrál neyo, jednou druhej, fakt paráda (jeho fotky sou krásný uznávam ho prostě taky, ale nevim no)
Fakt máme šanci papa
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:34   Citovat  

frenk napsal:

Jo čyřikrát vyhrál neyo, jednou druhej, fakt paráda (jeho fotky sou krásný uznávam ho prostě taky, ale nevim no)
Fakt máme šanci papa

to je jako kdyby jsi chtěl udělat na sprintech série vs. performance
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:34   Citovat  

S tim jak to beres nemas sanci nikdy jen poctivej a trpelivej clovek dosahne sveho a to ty asi nejsi (Usuzuju tak z tych nazoru) . Vsechno sup sup tak to v zivote nechodi...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:35   Citovat  

no zas musim ještě reagovat

Na kalendáři chci pěkné fotky - černobílé klidně,ale takhle s podle mě přiblblými puberťáckými nápisy?

Jo takže chceš? Takže je to prostě kalendář kterej si vytisknete vy, pár kámošů.
Je to tu o tom co chcete vy, ne co chtěj i jiní lidi.

Sme mysleli že to je více lidové tady holt no. papa
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:37   Citovat  

frenk napsal:

Fakt máme šanci papa

no a co !!! ty budeš hlasovat pro fotku která se ti nelíbí jen proto, že autor té, co se ti líbí už jeden měsíc vyhrál ???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:37   Citovat  

fisfan: Jsi hloupej kdyz tohle rikas a myslis si to.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:41   Citovat  

frenk napsal:

Fakt máme šanci papa

Neyo holt umí... Začni se učit s nějakým programem nebo dál plakej,že nemáš šanci... Tvoje volba, jestli umíš zatnout zuby nebo si jen stěžovat...

Červencová fotka byla první,kde jsem něco upravoval v nějakým úplně primitivním programu,co byl k foťáku, metoda byla pokus/omyl...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:50   Citovat  

A musim rict ze kdyby neprobihalo hlasovani ale fotky bych treba vybiral ja. Nikdy by nevznikl tak pekny vyber fotek do kalendare jako mame na letosni rok. Protoze kazdy ma jiny vkus ! A to jak to dopadlo minuly rok je zasluha lidi a ne nase oni hlasovali ! Musim rict ze jsi fakt lama...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:52  Naposledy upravil Hellborn dne 2.3.2009 , 8:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

frenk napsal:
no zas musim ještě reagovat

Na kalendáři chci pěkné fotky - černobílé klidně,ale takhle s podle mě přiblblými puberťáckými nápisy?

Jo takže chceš? Takže je to prostě kalendář kterej si vytisknete vy, pár kámošů.
Je to tu o tom co chcete vy, ne co chtěj i jiní lidi.

Sme mysleli že to je více lidové tady holt no. papa

Začínám silně pochybovat o hmotě,co máš mezi ušima... zmatenej to mi hlava nebere

1) Asi se budeš divit, ale abych si něco podobného jako kalendář koupil,tak se mi to musí líbit (už jen z toho důvodu, že o nepotřebuju nutně k životu). Když se mi nebude líbit,tak si to prostě nekoupím (tu Padamovo fotku,která se mi nelíbí,jeden měsíc přežiju - si třeba veznu v září dovolenou... HaHaaa). To fakt neumíš pochopit,co znamená, že člověk něco chce? (Chtěl bych na kalendář třeba Fun_Thomasovo CTR nebo Brnďovo Acco - to je na zimu ideální fotka... je to dobrý Taky jsem jim plácnul hlas) Ale on je totiž trochu rozdíl mezi tím,co člověk chce a tím,co bude,víš?

2) Kalendář nechal dělat na SVÉ náklady Drone, tak koho myslíš tím "vy"?

3) Ty lidi jsi Ty a Arsi? Forum má uživatelů "malinko" (velmi zhruba tak o 2.000) víc...
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 7:53   Citovat  

frenk:
nevim no... umejt auto, dojet to nafotit, a pak se s tim babrat v kompu x dnů.... jestli to je jenom o tom cvaknout něco "super foťákem" tak asi dělám něco špatně - zrcadlovku mam od vánoc jenom pro upřesnění Mrk a nic vyjímečnýho na ní není eos 450D - druhá nejlevnější od canonu Mrk + objektiv za 2990,- a stále se s tím učim Mrk

ještě ani jednou jsem nevyhrál, i když ta fotka z integrou mi vedla do tý doby než spadnul server a hlasovalo se odznova Mrk ani sem nepíp a nepopírám, že mi to bylo líto Úsměv
hlasy si nedávám, to nemám zapotřebí, mě focení baví a alespoň vím co se líbí a co ne

ostatním:
za hlasy velkej dík, i když to nedopadne na 1. Úsměv

ad pravidla: buď povolit hlasovat všem - nemusí se dělat imaginární nicky, to ale neřeší nahnat si sem kamarády od jinud
nebo nechat hlasovat registrovaný s určitym počtem příspěvků... na jinym foru to funguje u vkládání inzerátů - nevím, jestli to jde pořešit i tady
nebo vkládat fotky bez jmen a nějakou kombinaci toho co jsem napsal předtím
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 8:14   Citovat  

Na podvod jsem nepřišel já, ale dostal jsem upozornění od člověka, který je nejen férovej človek, ale i dost zásadně nám zvedá kvalitu a úroveň fotosoutěže pifko Pak jsem jen s Daverem ověřil, zda-li se opravdu jedná o podfuk. Bohužel tomu tak je.

nicky jsou smazány. A během dopoledne nejspíše dostane BAN.

xenon04 napsal:

...
ostatním:
za hlasy velkej dík, i když to nedopadne na 1. Úsměv

ad pravidla: buď povolit hlasovat všem - nemusí se dělat imaginární nicky, to ale neřeší nahnat si sem kamarády od jinud
nebo nechat hlasovat registrovaný s určitym počtem příspěvků... na jinym foru to funguje u vkládání inzerátů - nevím, jestli to jde pořešit i tady
nebo vkládat fotky bez jmen a nějakou kombinaci toho co jsem napsal předtím

možností je více

1) doprogramovat hlasování na určitý počet příspěvků - to je trošku naročnější
2) omezit hlasování pouze na učty, které jsou starší než měsíc - taky práce
3) kombinace - nejnáročnější
4) omezit pouze na skupinu uzivatelu, která je řízená - H-C - omezi počet hlasující dost rapidně
5) nechat to jak je a doufat, že se tohle nebude opakovat

všechno má svý pro a proti

nejvíc se mi líbí varianta 5 Úsměv
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 8:31   Citovat  

frenk napsal:
Ale já je měl jen jako kumpány vlastněVelmi šťastný, .. a ted koukam hlasy přibejvaj stejně,
A chci říct že hondaře sme nechtěli podrazit! Spíš ty dokola se opakující se nicky výherců fotek! Jako třeba ta aktuální fotka Xenona04 , obyčejná fotka, někde v podzemkách, každej normální uživatel obyč fotáků by s takovou fotkou neuspěl, ale on zas jen upravil detaily a hned vyhrává, noo cotoe . ( sry ale náš názor prostě ) Chtěli sme bojovat za obyčejné lidi s kompaktama, !!! V tomhle by ste se mě mohli lidi někteří aspoň zastat Smutný

Podívej se na loňskou prosincovou fotku. Fotil jsem ji obyčejným kompaktem s kamarádem u nás na letišti a pak jsem na PC jen poupravil kontrast a pohrál si s křivkou barev. Max. 3 minuty práce, víhru jsem ani nečekal, ale povedlo se. Tak mě tady neříkej, že to nejde. naštvanej to snad ne
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 8:35   Citovat  

frenk napsal:

Fakt máme šanci papa

Byl jsem tam dokonce pětkrát... a věř tomu, že fotek Hond do soutěží jsem měl mnohem víc, které jsem mohl poslat a byl bych tam třeba víckrát. Letos nic neposílám, tak prosím máš šanci. Vadí ti i ti další? Foť a zlepšuj se a nebreč tady, že nemáš šanci, nikdo další to nedělá.
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 8:41   Citovat  

Tak tohle bylo dost ubohý, nejdřív podvod a pak si ještě drze bere do pusy poctivé soutěžící.
Mělo by z toho vyplynout poučení
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 8:51   Citovat  

witty.cz napsal:
Tak tohle bylo dost ubohý, nejdřív podvod a pak si ještě drze bere do pusy poctivé soutěžící.
Mělo by z toho vyplynout poučení

Vypadá to, že poučení vyplyne pro IP adresy, ze kterých to bylo posíláno...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 8:57   Citovat  

až teď jsem si přečetl diskuzi a nevěčícně zírám na monitor. Tak to koukám! (kam se hrabe tenhle smajloš)

opravdu to myslíš vážně? doma mám zrcadlovku a proč neposílám foto? páč jsem dřevo a fotim stejně fotákem za x tisíc jako na telefon. ale jsem si vědom, že jsem dřevo a jsem zticha

radši budu mít doma kalendář s fotkama od Neya, než nějaký hrůzy

nezasloužil bys BAN, ale pořádně přes kokos, třeba by se ti rozsvítilo
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 10:20   Citovat  

Dejf napsal:
až teď jsem si přečetl diskuzi a nevěčícně zírám na monitor. Tak to koukám! (kam se hrabe tenhle smajloš)

Já na to zíral asi takhle:
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 11:19   Citovat  

Hellborn napsal:
..tak jsem Darka viděl 2x, Neya ani nevím... , SpideX možná na HD, Hengese,když jsem mu dovezl kalendář
Tak a ted jsi se mě dotkul HaHaaa Viděli jsme se na i Valmezu a i sedeli u jednoho stolu kde jsme se vsichni představovali na pustevnach kdyz jsme sedli banda na jidlo. A bylo to v unoru 07 Velmi šťastný

Hellborn napsal:
A myslíš,že je to jen o foťáku? Cokoli,co má aspoň 5megapixelů fotí hodně slušně... Zatím dělám se zrcadlovkou horší fotky než s kompaktem... Se stydím
No já si myslím že to je o fotáku trochu, pak jak je kdo šikovnej a jak umí na PC. Kdyby to nebylo o fotáku tak nevím proč by se prodavaly drahé zrcadlovky když by obyč 5mpix fotaky fotily tak dobře Úsměv Stejny jak s autem. Levne Tě taky doveze na místo jak drahe, ale rozdíl poznáš hned Mrk Já se rozhodně nepovažuju za super fotografa, sem tam se mi zadaří pěkné fotky jak s kompaktem dřív tak se zrcadlem nyní ale se zrcadlem to je o něčem jiném přátele

Co se týče Fisfana tak jsem pro vyloučení ze soutěže. I když už je vlastně rozhodnuto o dalším bananovníkovi Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 11:39   Citovat  

Henges napsal:
Tak a ted jsi se mě dotkul HaHaaa Viděli jsme se na i Valmezu a i sedeli u jednoho stolu kde jsme se vsichni představovali na pustevnach kdyz jsme sedli banda na jidlo. A bylo to v unoru 07 Velmi šťastný

Sorry... Se stydím To víš, nejsem už nejmladší... HaHaaa

Henges napsal:
No já si myslím že to je o fotáku trochu, pak jak je kdo šikovnej a jak umí na PC. Kdyby to nebylo o fotáku tak nevím proč by se prodavaly drahé zrcadlovky když by obyč 5mpix fotaky fotily tak dobře Úsměv Stejny jak s autem. Levne Tě taky doveze na místo jak drahe, ale rozdíl poznáš hned Mrk Já se rozhodně nepovažuju za super fotografa, sem tam se mi zadaří pěkné fotky jak s kompaktem dřív tak se zrcadlem nyní ale se zrcadlem to je o něčem jiném přátele

Co se týče Fisfana tak jsem pro vyloučení ze soutěže. I když už je vlastně rozhodnuto o dalším bananovníkovi Úsměv

Jasně, že tam nějaký rozdíl je,ale pro naše amatérské focení ho moc nevyužiješ, pokud to nemáš jako opravdového koníčka. A těch 5megapix na slušnou fotku bohatě stačí... Zrcadlovku jsme si koupili, protože něco fotí rychleji, má víc možností nastavení (a já si s tím chci naučit hrát), švára má stejnou,základní objektiv nepoužívá, takže jsem koupil jen tělo a ještě byla akce Canon Cash Back a vrátili mi cca 2tis... Takže v porovnání (samozřejmě,že je tam asi 2 roky rozdíl) Sony T5 mě vyšlo o cca 2500 levněji než EOS 400D... Mr. Green
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 12:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Jasně, že tam nějaký rozdíl je,ale pro naše amatérské focení ho moc nevyužiješ, pokud to nemáš jako opravdového koníčka. A těch 5megapix na slušnou fotku bohatě stačí... Zrcadlovku jsme si koupili, protože něco fotí rychleji, má víc možností nastavení (a já si s tím chci naučit hrát), švára má stejnou,základní objektiv nepoužívá, takže jsem koupil jen tělo a ještě byla akce Canon Cash Back a vrátili mi cca 2tis... Takže v porovnání (samozřejmě,že je tam asi 2 roky rozdíl) Sony T5 mě vyšlo o cca 2500 levněji než EOS 400D... Mr. Green
Tak pokud fotíš jen na automat tak to je svým zpusobem zbytečný, i tak ale ty fotky budou lepší. Třeba šum na fotkach nesrovnatelně lepší než co jsem měl třeba panasonic kompakt. Ohledně rozlišení tak pokud nechceš dělat plakáty na zed a máš to na fotky 10X15 tak stačí i 3mpix Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 12:38   Citovat  

Henges napsal:
Tak pokud fotíš jen na automat tak to je svým zpusobem zbytečný, i tak ale ty fotky budou lepší. Třeba šum na fotkach nesrovnatelně lepší než co jsem měl třeba panasonic kompakt. Ohledně rozlišení tak pokud nechceš dělat plakáty na zed a máš to na fotky 10X15 tak stačí i 3mpix Úsměv

Teprve se učím.. Se stydím
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 13:59   Citovat  

Nějak na ty auta není čas, zkouším teď něco jinýho... :twisted: Velmi šťastný

lenka_res.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
lenka_res.jpg, 185.95 kB
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 14:01   Citovat  

neyo: dobře ty je to dobrý Velmi šťastný já myslel, že v tou budou nahatinky, ale i tak paráda Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Foto soutez - Unor 2009
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina