Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
chyba motoru - nastavení
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
bigyx je teď offline  bigyx
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 7:33   Citovat  

Ahoj Honďáci Úsměv rad bych Vás požádal o radu/pomoc , vyblikal jsem si dle navodů chybu, blikdne 9x, nedavno mi nastavovali předstih ale furt je chyba:( resetoval jsem pc a nic:( předstih pomocí stroboskopu na střed, otačky 750. ale furt to dle toho co jsem zde našel hlasí chybnou pozici prniho válce.... díky za tip

BIGY
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 9:25   Citovat  

co chceš tipovat ,postup vyhledání závady je v manuálu - změř odpor cívky tohohle snímače , případně vyměň,omrkni (změř ) kontakty a vedení do ecu jeslti tam není zoxidovanej spoj , koukni do rozdělovače jestli není vysypaný ložisko nebo nějak poškozenej magnet.Nevím co máš za auto , takže si budeš muset sám dohledat kde ho máš umístěnej , u některejch dohc bývá cyl solo na výfukový vačce .

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 9:36   Citovat  

MAM HONDU CRX 3GEN., PRAVE ABYCH TO UVEDL NA SPRAVNOU STRANU, ODEŠEL ROZDĚLOVAČ, DAL JSEM TO DO OPRAVY, CHYTRÝ OPRAVAŘ TO VYNDAL ZJISTIL ZAVADU OVŠEM REKL MI 13000KČ, NA TOŽ JSEM MU REKL ZE SI TO ODVEZU, ROZDELOVAČ MI TAM ALE UZ NEDAL A NEOZNAČIL JAK JAK TO TAM BYLO, JA VYMENIL, PALEC, CIVKU, VÍKO A JEDE TO. REKL BYCH ŽE BUDE PROBLÉM V TOM PŘEDSTIHU, ALE TEN BY MEL BYT UZ OK A FURT TO BLBNE:( ZKUSIM TEDA ZKONTROLOVAT VECI CO JSI NAPSAL....

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 9:44  Naposledy upravil monty dne 5.3.2009 , 9:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

aha , tím pádem je jasněji . Nastavení předstihu na chybu cylu vliv nemá , cyl je v rozdělovači a tudíž se pootáčí i s ním , takže to vypadá na chybu uvnitř viz výše . ještě me napadá , pokud se v tom někdo vrtal tak mohl prohodit přívod s odvodem z tý cívky a pak to může zlobit . Ale chce to rozhodit a prohlídnout , pokud je např ko ložisko tak nemá cenu řešit něco v drátech.
abys věděl co je co a kterej snímač případně měnit tak se podívej do faq ,je tam popis s fotkama

0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 9:45   Citovat  

psal jsi o manualu, nasel jsem navody jen ve FAQ, asi nevis primo o manualu na hondu crx 3.generace

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 9:48   Citovat  

bigyx napsal:
psal jsi o manualu, nasel jsem navody jen ve FAQ, asi nevis primo o manualu na hondu crx 3.generace
odkazy na manuály jsou na hlavní straně nebo i někde ve foru je tema , jestli je tam přímo na targu to nevím ale nemusíš to omezovat jen na ni, manuál na 5g civika bude v tomhle stejnej.

0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 9:49   Citovat  

ok zkusim na to s kamosem jeste kouknout, takze myslis ze ta chyba bude v tom rozdelovači jeste, ne třeba ve snimači. ale předtim problém nebyl. zkusim juknout na to ložisko, doufam ze to nebude blba otazka? jak poznam že je ko, prave jsem to studoval a vypadalo že je vše ok kdyz to bylo rozebrany

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 9:55   Citovat  

bigyx napsal:
ok zkusim na to s kamosem jeste kouknout, takze myslis ze ta chyba bude v tom rozdelovači jeste, ne třeba ve snimači. ale předtim problém nebyl. zkusim juknout na to ložisko, doufam ze to nebude blba otazka? jak poznam že je ko, prave jsem to studoval a vypadalo že je vše ok kdyz to bylo rozebrany
Cooo??? snímač je uvnitř rozdělovače. ložisko ko poznáš jednoduše , bude mít stranovou vůli -většinou bývá rozdělovač plný špon .

0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 10:10   Citovat  

tak to určitě ložisko nebude, rozdělovač byl čisty a žadna vůle:( takze zbyva snímač Smutný ten je teda uvnitř rozdělovače? ja myslel že nekde v motoru Úsměv

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 10:58   Citovat  

bigyx napsal:
tak to určitě ložisko nebude, rozdělovač byl čisty a žadna vůle:( takze zbyva snímač Smutný ten je teda uvnitř rozdělovače? ja myslel že nekde v motoru Úsměv

opravdu je na case se podivat do manualu. Mas tam presne ukazany na obrazku a popsany kde co je a jak to promerit...

ScreenHunter_0008.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ScreenHunter_0008.jpg, 140.53 kB

ScreenHunter_0009.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ScreenHunter_0009.jpg, 120.67 kB

Obsah fóra Honda-club.cz   
chyba motoru - nastavení
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0