Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Žárovky v Accord Coupé
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
murena11 je teď offline  murena11
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 19:13   Citovat  

Mám problém s dálkovými světly, špatně svítí... Ať jedu s kterýmkoli jiným autem, vidím ve tmě docela daleko,ale ne se svojí Hondou. Patří tam HB3 60W. Poradí někdo, jestli je možné tam dát silnější žárovku (asi ne co?) nebo nějaký jiný řešení?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 19:40   Citovat  

a mas umyte svetla? Velmi šťastný
dneska jsem byl na technicke a typek mi tam rucne steloval nastaveni svetel,svitily pod blbym uhlem,je to vazne lepsi,taky jsem skoro nevidel...
   Návrat  
caras je teď offline  caras
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 19:46   Citovat  

No zkus je sem tam ostříknout Úsměv opravdu to pomáhá, ale jinak žárovky časem stárnou a tím klesá jejich účinnost hlavně když se musí svítít pořád tak je to znát, doporučuju nějaký od philipse svítěj pěkně a dlouho vydržej.... rozhodně tam nedávej žádný 100W
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 19:50   Citovat  

copak umytá jsou.... ten úhel zní logicky, ale vidím kterm směrem svítí a je to dost slabý, vám to všem svítí alright? Hádám, že zkusím nový teda... Říkáte,že watáž se zvyšovat nesmí, jo?
   Návrat  
caras je teď offline  caras
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 19:54   Citovat  

zvýšením výkonu pravěpodobně vypečeš konektory, někdo tu povídal o Osram Nightbreaker, který mají mnohem vyšší svítivost při zachování příkonu, ale údajně moc nevydrží.............
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 19:55   Citovat  

SonnyX napsal:
a mas umyte svetla? Velmi šťastný
dneska jsem byl na technicke...

hele na tebe,Sonnyx, bych měl jednu offtopic jak se jezdí po českých silnicích s 18koolama? Právě zvažuju zda 17 nebo 18".... Přijde mi že touž musí hrozně tlouct, když tam nejsou skoro žádný gumy Úsměv
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 19:55   Citovat  

kdyžtak osram silverstar
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 22:01   Citovat  

murena11 napsal:
hele na tebe,Sonnyx, bych měl jednu offtopic jak se jezdí po českých silnicích s 18koolama? Právě zvažuju zda 17 nebo 18".... Přijde mi že touž musí hrozně tlouct, když tam nejsou skoro žádný gumy Úsměv

tak,ted uz muzu rict... Úsměv pred 3 hodinama jsem prezul...jelikoz mam snizene auto a asport podvozek,tak sem cekal to nejhorsi...nepoznam rozdil oproti 15kam,jedina nevyhoda jsou u 18ek kamen urazu vyjete koleje...ale to nejspis bude tim rozmerem pneu.225/40,tak to celkem plave...jinak fakt zadny rozdil nevidim a jsem spokojen... Úsměv
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 6:43   Citovat  

Nevím no já měl kdysi 6G civica anglána a ten svítil katastrofálně.Skoro jak ochcávka a proto se mě zdá,že acco coupé svítí dobře na potkávací a o trosku líp na dálkové.Já mám pocit opačný.Mě se zdá,že to svítí na dálkové líp než potkávací.
Jako na C4G s dvouparabolama to nemá(akorát to nemá motorky na nastavení sklonu).Ten je na dálkové naprosto bezkonkurenční.Ten na dálkové strčí většinu aut do kapsy Velmi šťastný .Kovové paraboly a před žárovkou sklo a ne plast který žloutne.
Když jsem CD7 koupil taky jsem nic neviděl,ale to proto,že byli světla nastavené totálně do země.Když jsem stál v garáži 2m od zdi,tak byla spodní hrana světel tak 20cm od země a to při nastavení sklonu na 0.Absolutně jsem nepochopil proč to tak někdo měl.Sklon byl nastavený úplně nadoraz dole.
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.3.2009 , 9:35   Citovat  

murena11 napsal:
Poradí někdo, jestli je možné tam dát silnější žárovku (asi ne co?) nebo nějaký jiný řešení?

Pokud tam mas HB3ky,ani nesezenes nejaky s vyssi wattazi (mozna tak po US shopech).Mas ale ostrikovace svetel a tak bys mohl sehnat prestavbovou sadu na xenony (samozrejme opet v US,kvuli patici),pak by to svitilo lip a policajti by te asi ani nestaveli,nemas zadnou plechovku,do ktere patri evidentne zarovky.Ja si do Integry koupil par HB1 s modrou bankou zn. Narva,belejsi svetlo mne taky kapku pomaha videt vic.Ale v HB zarovkach obecne je dost maly vyber.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Žárovky v Accord Coupé
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina