Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Prostějov a okolí ´07-2014: ...
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 18:38   Citovat  

Pár rychlofoteček, Henges určo nahodí lepší ..

IMG_3930.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_3930.JPG, 728.61 kB

IMG_3948.JPG

IMG_3948.JPG, 859.86 kB

IMG_3958.JPG

IMG_3958.JPG, 650.47 kB

IMG_3967.JPG

IMG_3967.JPG, 491.85 kB

IMG_3968.JPG

IMG_3968.JPG, 532.67 kB

IMG_3969.JPG

IMG_3969.JPG, 496.88 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 18:46   Citovat  

Odkaz

Velmi šťastný (dostal 4 auta)
   Návrat  
Balu_CRX je teď offline  Balu_CRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:58   Citovat  

vždyť to byl "skůtr"
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 21:20   Citovat  

jóóóóóóóó dneska to bylo super až na pár drobností, ale skvěle sme se vyřádili. Úsměv je to dobrý

1111.JPG

1111.JPG, 473.41 kB
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 9:42   Citovat  

Balu: Ať to bylo co to bylo, dostalo to Hihi

Raven: žádný drobnosti, byla to jíízda , až teda na toho uchylaka v křoví pořádnej výtlem

IMG_3943.JPG

IMG_3943.JPG, 983.45 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 9:47   Citovat  

ne ale musím nechat že to byl dobrý den Úsměv ...aji pěkna "tuningová" auta jsme videli Úsměv
a dozvedeli jsme se nove veci ze sveta motosportu : třeba jako že cim kratsi radici paka tim presnejsi razeni... a podobne novinky...
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 10:07   Citovat  

Miki Civic napsal:

Odkaz

Velmi šťastný (dostal 4 auta)
Ujel jsi jen na startu pak se tě držel ten skutr a měl jsi náskok tak max 2 auta víc ani omylem. Rozjet se na motorce není jak v autě. Teda fakt jsem nečekal že se tu budeš ztrapnovat s tím scootrem pořádnej výtlem

Jinak den byl fajn , až teda jak psal Raven, Miki dostal helmu, zvedlo se mu sebevědomí a už jezdil jak neohrožený střelec kvuli kterýmu jsme ztratili náladu když zbytečně riskoval a ohrožoval všechny okolo sebe KO ale rád nám to tu ted vyvrátí a vše popře, jenže my jsme tam byli a víme svý papa (čekám ted zas hádku Úsměv ) Jinak jak jsem psal, byla to moc fajn sobota a konečně po zimně opět celodenní dovádění a radost z krásného počasí je to dobrý
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 10:32   Citovat  

omg zas musíš prudit - to s tím skůtrem jak říkáš byla sranda, jak víš jsem s ním jet nechtěl ani, a dák jsem mu už ujížděl, jsem nevěděl, že poznáš rozdíl kolik je to aut když stojíš na druhým konci letiště Mrk

Co se týče tam toho, zase nemáš pravdu, hádat se nebudu, ale je zajímavý že posádka říká něco jinýho než ten co byl schovaný někde za Land Roverem a nic nemohl vidět, jestli chceš (a máš potřebu se pořád dohadovat a chytračit) speciálně pro tebe tu dám video, kde jde vidět, že tam bylo hafo místa ... kdybys místo blbých keců sem hodil nějaký fotky, udělal bys líp, fakt tě nechápu KO
PS: nic nepopírám, jen říkám a ty to moc dobře víš, že tam bylo místa hromadu, nemůžu za to že z toho děláš vědu zbytečně, a když jsme u toho, nemáš být nalepený metr za tím jeepem, pak bys nemusel tak brzdit, když si to chudinko nečekal a ten debil brzdil nevim proč .... Hihi
PPS: příště pojedu první vepředu a ty někde vzadu a bude to ... protože mě fakt štve jak pořád děláš chytrýho a sám jedeš jak jedeš a všechno je moje chyba papa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 10:51   Citovat  

Miki Civic napsal:
omg zas musíš prudit - to s tím skůtrem jak říkáš byla sranda, jak víš jsem s ním jet nechtěl ani, a dák jsem mu už ujížděl, jsem nevěděl, že poznáš rozdíl kolik je to aut když stojíš na druhým konci letiště Mrk

Co se týče tam toho, zase nemáš pravdu, hádat se nebudu, ale je zajímavý že posádka říká něco jinýho než ten co byl schovaný někde za Land Roverem a nic nemohl vidět, jestli chceš (a máš potřebu se pořád dohadovat a chytračit) speciálně pro tebe tu dám video, kde jde vidět, že tam bylo hafo místa ... kdybys místo blbých keců sem hodil nějaký fotky, udělal bys líp, fakt tě nechápu KO
PS: nic nepopírám, jen říkám a ty to moc dobře víš, že tam bylo místa hromadu, nemůžu za to že z toho děláš vědu zbytečně, a když jsme u toho, nemáš být nalepený metr za tím jeepem, pak bys nemusel tak brzdit, když si to chudinko nečekal a ten debil brzdil nevim proč .... Hihi
Opět chytrá hlavička se zatemelým mozkem když je za volentem, to že Raven musel dupnout na brzdu aby jsi se mohl zařadit mezi neho a me vubec to jsi neviděl a že pak ta pixla za kterou jsem já když jsem byl za ni nalepenej a koukal jestli nic nejede jsem nic pres ni nevidel a ty jsi videl všechno nooo ty jsi asi bystrozraký Velmi šťastný , sám pak musel brzdit když viděl magora s helmou jak se předvádí papa Nebudu se hádat, já Raven i Filda jsme se shodli že jsi jel jak bezmozek a všechny si nás ohrožoval, minule to bylo na pohodu a všichni jsme si to užili, ted jsi dostal helmu a pasažera a musel jsi se za každou cenu předvádět papa Jnak hadat se už nebudu a reagovat na Tebe i když jsi to psal na icq že se tu se mnou zase rád pohádáš. Říkám jen jedno, příště až pojedem tak pojedeš jak ostatní pro zábavu a bez riskování a předjíždení v lese před zátočinama. Jezdíme pro zábavu a hlavne aby jsme dojeli i zpet domu. Pokud chceš dělat kraviny tak jed sám. přátele Napiš si co chceš me už je to jedno, všichni jsme tam byli a viděli jsme co tam předvádíš a dál to řešit nebudu Mrk
Mír v duši Velmi šťastný
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 11:04   Citovat  

Henges napsal:
Opět chytrá hlavička se zatemelým mozkem když je za volentem, to že Raven musel dupnout na brzdu aby jsi se mohl zařadit mezi neho a me vubec to jsi neviděl a že pak ta pixla za kterou jsem já když jsem byl za ni nalepenej a koukal jestli nic nejede jsem nic pres ni nevidel a ty jsi videl všechno nooo ty jsi asi bystrozraký Velmi šťastný , sám pak musel brzdit když viděl magora s helmou jak se předvádí papa Nebudu se hádat, já Raven i Filda jsme se shodli že jsi jel jak bezmozek a všechny si nás ohrožoval, minule to bylo na pohodu a všichni jsme si to užili, ted jsi dostal helmu a pasažera a musel jsi se za každou cenu předvádět papa Jnak hadat se už nebudu a reagovat na Tebe i když jsi to psal na icq že se tu se mnou zase rád pohádáš. Říkám jen jedno, příště až pojedem tak pojedeš jak ostatní pro zábavu a bez riskování a předjíždení v lese před zátočinama. Jezdíme pro zábavu a hlavne aby jsme dojeli i zpet domu. Pokud chceš dělat kraviny tak jed sám. přátele Napiš si co chceš me už je to jedno, všichni jsme tam byli a viděli jsme co tam předvádíš a dál to řešit nebudu Mrk
Mír v duši Velmi šťastný

omfg mě z Tebe jebne ty moralisto ! Petan byl ani nevim kde, my se zařadili před Landera kde bylo 10m místa ! nikdo nemusel brzdit a když už jedeš za někým nalepený metr 4 auta za sebou (viz video co jsem ti poslal) tak máš sakra být připravený, že budeš kdykoli brzdit ! Je mi ukradený na čem jste se vy , co jste jeli vzadu a nic nemohli vidět !!!! shodli ..a hádat se budu dokud tu budeš psát blbosti, protože jsme to byli my co jsme jeli vepředu... bylo to mezi náma a tím Landerem naštvanej ... tak do toho nemotej nějaký vaše brždění pořád.. ani nevíš jak mě mrzí, že to není natočený celý ten úsek ... a už du jen na icq ... papa

přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 11:52   Citovat  

Miki Civic napsal:
omfg mě z Tebe jebne ty moralisto ! Petan byl ani nevim kde, my se zařadili před Landera kde bylo 10m místa ! nikdo nemusel brzdit a když už jedeš za někým nalepený metr 4 auta za sebou (viz video co jsem ti poslal) tak máš sakra být připravený, že budeš kdykoli brzdit ! Je mi ukradený na čem jste se vy , co jste jeli vzadu a nic nemohli vidět !!!! shodli ..a hádat se budu dokud tu budeš psát blbosti, protože jsme to byli my co jsme jeli vepředu... bylo to mezi náma a tím Landerem naštvanej ... tak do toho nemotej nějaký vaše brždění pořád.. ani nevíš jak mě mrzí, že to není natočený celý ten úsek ... a už du jen na icq ... papa
bla bla bla a bla papa Velmi šťastný Ty jsi byl pomalu poslední ale viděl jsi uplně dopředu, to mi stačí pořádnej výtlem

Tady je pár foto Mrk

DSC_1318.JPG

DSC_1318.JPG, 128.52 kB

DSC_1348.JPG

DSC_1348.JPG, 250.56 kB

DSC_1385.JPG

DSC_1385.JPG, 220.62 kB

DSC_1392.JPG

DSC_1392.JPG, 204.88 kB

DSC_1399.JPG

DSC_1399.JPG, 197.26 kB

DSC_1410.JPG

DSC_1410.JPG, 246.61 kB

DSC_1414.JPG

DSC_1414.JPG, 211.52 kB

DSC_1459.JPG

DSC_1459.JPG, 122.72 kB

DSC_1460.JPG

DSC_1460.JPG, 95.29 kB

DSC_1465.JPG

DSC_1465.JPG, 281.64 kB

DSC_1480.JPG

DSC_1480.JPG, 149.69 kB

DSC_1485.JPG

DSC_1485.JPG, 113.97 kB

DSC_1489.JPG

DSC_1489.JPG, 154.25 kB

DSC_1503.JPG

DSC_1503.JPG, 150.44 kB

DSC_1508.JPG

DSC_1508.JPG, 102.75 kB

DSC_1514.JPG

DSC_1514.JPG, 92.08 kB
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:02   Citovat  

bezva fotky OK .. sem Ti říkal dej to sem bez keců šuk
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:08   Citovat  

Komu patří ten žluťásek !! Tak to koukám! Tak to koukám! Nechci se ,, vytahovat '' ale doma ho mám na zdi Velmi šťastný Velmi šťastný Fakt parádní cíva Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:17   Citovat  

MIKI a HENGES. Mohli by jste si ty vaše mindráky vylívat někde jinde?? už je to fat ubohý. kdykoli si chci něco přečíst a vidím tam vaše příspěvky, taks e mi to zhnusí. Nikoho ty vaše problémy nezajímají, tak si je řešte po telefonu nebo po icq. Nemusíte se tu pak povyšovat ejden nad druhého. divím se adminům, že vás ještě nebanovali za ty vaše stupidní offtopic.

meetallll meetallll
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:18   Citovat  

jde vidět, že vám v sobotu přálo počasí. škoda, že jsem si toho všiml až později, možná bch i přijel. Jak už se tu někdo psal, čí je ten žluťásek?? Připomíná mi oranžového cívu speedyho.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:19   Citovat  

ten zluťák neni ani vtec ..pche pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:20   Citovat  

To mě nezajímá je prostě úúúžasnej Velmi šťastný Velmi šťastný Mám doma poslední číslo AaT a tam právě je šuk . Už sem ho četl 3x Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:20   Citovat  

Balu_CRX napsal:
ten zluťák neni ani vtec ..pche pořádnej výtlem

a???
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:25   Citovat  

to byla poznamka pro ty co tam byli ....(tzn. ze par ostrilenych hochu z dark tuzer klubu hodnotilo auta) a ta hláška je replika...
stejne jako hlaska cim kratsi radici paka tim presnejsi razeni

no byla sranda meli jste dojet ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:26   Citovat  

Možná tak na kole je mi 17 pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:37   Citovat  

to žlutý Coupé je Pepina ... krásně si ho vymazlil je to dobrý .. z motoru by se dalo jíst .. škoda jen že je to želva pomalá, na pěkný auta se hezky dívá, ale auta jsou hlavně od ježdění a když to prostě nejede ......

Kefa: víš to, že jsem ti chtěl v noci napsat jak jsem tě v noci viděl na icq, ale myslel jsem že bys nedojel že nemáš čím teď Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:44   Citovat  

Kefa: uklidni se, i když to je opět hádka tak to je probírání včerejšího srazu spanilky co bylo podle mě špatně a co bylo podle Mikiho v pohodě papa

Jinak ten žluťásek je jak píše Mikis Pepína z Pv, dřív byl stříbrnej, ale ted to je... už od minulého roku tedy moc pěkná leštěnka je to dobrý

PS: leštěnky nejsou z 95% závodnícký auta šuk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:48   Citovat  

Náááhodoou můžou bejt členové H-C poctěni, že se někdo od vás dostal do tak prestižního časáku... Úsměv Honda Jinak sry za offtopic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:49   Citovat  

Henges napsal:
Kefa: uklidni se, i když to je opět hádka tak to je probírání včerejšího srazu spanilky co bylo podle mě špatně a co bylo podle Mikiho v pohodě papa

Jinak ten žluťásek je jak píše Mikis Pepína z Pv, dřív byl stříbrnej, ale ted to je... už od minulého roku tedy moc pěkná leštěnka je to dobrý

PS: leštěnky nejsou z 95% závodnícký auta šuk

ja nemam ani jedno Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný:
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 13:11   Citovat  

Balu_CRX napsal:
ja nemam ani jedno Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný:
Myslím že většina z nás nemá pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 13:15   Citovat  

Tak jako ono jde o to, kvůli čemu si to auto kupuješ. Jestli chceš mít leštěnku, nebo ,, raketu ''. Tak jasný každý má svoje výhody, ale já bych radši performance než leštit leštit leštit. Třeba Miki to určitě nemá pro parádu ale pro jízdu Úsměv OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 13:15  Naposledy upravil MOMO dne 15.3.2009 , 13:19, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tím ale zase nechci Mikimu nějak nahrávat, ale prostě ma docela ,, živý auto '' Úsměv
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 13:16   Citovat  

Ajééé Miki Miki ty jedna hlavičko Zatemněná dostal jsi na hlavu přilbu a najednou se s tebe stal závodník neohrožený přesně jak píše henges, v tomhle se ho musím zastat. prostě předjíždět před zatáčkou 4 auta do které nevidíš jestli ti něco vyjede naproti je blbost, a nedělej tady z Hengese moralistu bo co prostě v tomhle má pravdu viděl to on a viděl jsem to i já. to je jasný že posádka bude tvrdit vždycky, že to bylo v pohodě dost místa a tak. ale zajímalo by mě co by jsi tvrdil kdyby došlo ke srážce, pokud by si to teda přežil. ale dost už toho nechci tady vyvolávat nějaké hádky. tak slunce v duši Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 13:20   Citovat  

Raven napsal:
Ajééé Miki Miki ty jedna hlavičko Zatemněná dostal jsi na hlavu přilbu a najednou se s tebe stal závodník neohrožený přesně jak píše henges, v tomhle se ho musím zastat. prostě předjíždět před zatáčkou 4 auta do které nevidíš jestli ti něco vyjede naproti je blbost, a nedělej tady z Hengese moralistu bo co prostě v tomhle má pravdu viděl to on a viděl jsem to i já. to je jasný že posádka bude tvrdit vždycky, že to bylo v pohodě dost místa a tak. ale zajímalo by mě co by jsi tvrdil kdyby došlo ke srážce, pokud by si to teda přežil. ale dost už toho nechci tady vyvolávat nějaké hádky. tak slunce v duši Úsměv

ty voe ještě ty se do toho montuj, ty kterej málem sejmul Ochcu v protisměru Hihi ... hele tak zaprvý nikdy nepředjíždím pokud si nejsem jistý že mi to vyjde, za druhý jak víš a viděl jsi i na videu místa tam opravdu byla hromada, za 3tí zatáčka byla daleko, dokonce doprotivky jelo v dálce auto a vidíěl jsem jak jelo, proto jsem se nebál že mi tam někdo vyletí 120tkou .... navíc ty jsi tam nemohl nic vidět , když jediný výhled co jsi před sebou měl byla o metr vyšší krabice ala velký jeep ... tak tu neplácej Mrk a běž se Hengese zastávat třeba k němu do postele HaHaaa Hihi a už toho nech, máme to s Hengesem vyřešený po icq ..

Kefu na tebe bukvo pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 13:29   Citovat  

A nemáš to videjko někde vložené?? (youtube, stream)?? Rád bych se podíval Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Prostějov a okolí ´07-2014: ...
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina