Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Japan Dream Machine
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 10:52   Citovat  

Roverman napsal:
no a nehážou jo? mně psal Libas, že prej se jim to stalo na kolech gt3. já mám grid, což je divná náhoda.

Počkej, ty GT3 taky hážou? Mě fakt ne... 190 jsem předevřírem zkoušel a neháže to Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 12:29   Citovat  

Rota Grid sem chtel taky, ale po tom, co najednou staly o 3 tis vic, tak me trochu presla chut. Objednal jsem "obycejna" kola Rial Giro. Jinak nevim, jestli mam neco pastovat do Japan.... kdyz mam englana Se stydím
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 20:02   Citovat  

Tak problém s házením kol vyřešen pořádnej výtlem
byla to strašná jarinovina kiss me ten kdo dělal brzdy u mýho vti, dal místo takovejch těch zapuštěnejch šroubků co drží kotouče, dal obyč s klasickou hlavičkou.
Ty šrouby jsou tam prakticky k ničemu, ale byly tam a čouhaly tak 1mm, možná 2mm ven, jakoby na plochu, kde dosedá disk.
No nevím jak to nemohl poznat v pneuservise profík, když já jsem to poznal okamžitě, co jsem kolo nasadil na štefty a zkusil s ním zakejvat. Samože se kejvalo a nechtělo sednout na plocho. Pak koukám, no a šrouby! vyndal jsem je, a je to nádhera.
Dokonce mi přestaly mín vibrovat brzdy, tudíž to dělalo i na starých kolech, ale tam to asi nebylo tak hrozný s tím házením při akceleraci.
ted je to v cajku a ve volantu necejtím vůbec nic, ani to co předtím na origo kolech. je to dobrý
to jsem rád....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 20:21   Citovat  

Roverman napsal:
byla to strašná jarinovina kiss me ten kdo dělal brzdy u mýho vti, dal místo takovejch těch zapuštěnejch šroubků co drží kotouče, dal obyč s klasickou hlavičkou.
Ty šrouby jsou tam prakticky k ničemu, ale byly tam a čouhaly tak 1mm, možná 2mm ven, jakoby na plochu, kde dosedá disk.
No nevím jak to nemohl poznat v pneuservise profík, když já jsem to poznal okamžitě, co jsem kolo nasadil na štefty a zkusil s ním zakejvat. Samože se kejvalo a nechtělo sednout na plocho. Pak koukám, no a šrouby! vyndal jsem je, a je to nádhera.
Dokonce mi přestaly mín vibrovat brzdy, tudíž to dělalo i na starých kolech, ale tam to asi nebylo tak hrozný s tím házením při akceleraci.
ted je to v cajku a ve volantu necejtím vůbec nic, ani to co předtím na origo kolech. je to dobrý
to jsem rád....

Bylo mi to divný, Honza mi taky volal, zda mi to nehází, u mě to bylo v cajku Je to tam. Kola jako fíkÚsměv
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 20:24   Citovat  

Roverman napsal:
to jsem rád....
Ty jsi ale wokurka, viď... A já dnes lítal jako vůl, abych zjistil, jestli mi taky nebudou házet.. Uffff....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 20:29   Citovat  

Nedělejte z Rota Wheels nějaký aluetty nebo dotze kudla...Jsou to sice repliky ale sakraš kvalitní výroby... Podívejte se jak s nima cvíčí Twilite muhehe Je taky spokojený Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 20:29   Citovat  

no jsem wokurka . neměl jsem plašit to je fakt, jsem měl počkat. Ale tak to víš byl jsem z toho vyplesklej a štvalo mně to.
hlavně že to lítá... VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 20:41   Citovat  

Pawson napsal:
Nedělejte z Rota Wheels nějaký aluetty nebo dotze kudla...Jsou to sice repliky ale sakraš kvalitní výroby... Podívejte se jak s nima cvíčí Twilite muhehe Je taky spokojený Je to tam.
Ne, to ne.. Nedělám z nich nějaký bláta, to bych si nedovolil..
Historie této značky sahá do roku 1977, tak to asi už o něčem svědčí.... Úsměv OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 20:47   Citovat  

Roverman napsal:
no jsem wokurka . neměl jsem plašit to je fakt, jsem měl počkat. Ale tak to víš byl jsem z toho vyplesklej a štvalo mně to.
hlavně že to lítá... VTEC
Jo mě taky..Úsměv Sice se hůř otáčí volantem, když parkuju (nemám servo) kvůli širším pneu, ale to přežiju..Úsměv Důležitý jeváhový efekt a dojem... A příště neplaš, nebo budu mít infarkt pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 21:19   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Ne, to ne.. Nedělám z nich nějaký bláta, to bych si nedovolil..
Historie této značky sahá do roku 1977, tak to asi už o něčem svědčí.... Úsměv OK

To si piš, že to nebudou blata, dost mě pobavil Gregy, který si je asi nemůže dovolit, tak prohlásil, že jsou blata a kroutí se... Přesně miluju on říkal, že... A stojím si zatím, stejně tak můžu říct, že mi říkali, že Golf IV 1,6ka v serii pojede Cívku 1,6ku VTi, nesmysl...

Pokud nejezdíš po ruských dálnicích, měly by vydržet dost Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 21:24   Citovat  

Pawson napsal:
To si piš, že to nebudou blata, dost mě pobavil Gregy, který si je asi nemůže dovolit, tak prohlásil, že jsou blata a kroutí se... Přesně miluju on říkal, že... A stojím si zatím, stejně tak můžu říct, že mi říkali, že Golf IV 1,6ka v serii pojede Cívku 1,6ku VTi, nesmysl...

tak v to doufám, že něco vydržej. Ale jako matroš to křehčí asi bude. na rally fakt nejsou. musíš dát bach a na větší doury a hrboly.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 21:28   Citovat  

Roverman napsal:
tak v to doufám, že něco vydržej. Ale jako matroš to křehčí asi bude. na rally fakt nejsou. musíš dát bach a na větší doury a hrboly.

Tak určitě na rally ne:) To určo Braid, Speedline, OZ atd Úsměv Dávat pozor musiš s každýmy koly, nikdo tam nepadá umyslně, ale i to přežijí, nebojím se toho, já nechci nic kritizovat, ale vidíš kolikrát lidi s alutecama, vezmou díry a nic, zase něco to vydržet musí... muhehe

Teď si to musíme jen vychutnávat Hihi Mě jen překvapilo, jak si psal váhu u tvých 15" a moje 16" jsou sice těžší, ale uplně o nic a to mám dost silný paprsky a je jich 6 HaHaaa Asi nějaká tajná receptůra od Advanů HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 21:34   Citovat  

Pawson napsal:

j8 si taky myslím..
Dalším důkazem, je to, že je má po celém světě hodně Honda ondařů a taky se firma zajímá o závodění atd... Úsměv Nejprve si něco zjistím o firmě a pak píšu.. OK A ne jedna paní říkala... Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 21:36   Citovat  

Pawson napsal:
Tak určitě na rally ne:) To určo Braid, Speedline, OZ atd Úsměv Dávat pozor musiš s každýmy koly, nikdo tam nepadá umyslně, ale i to přežijí, nebojím se toho, já nechci nic kritizovat, ale vidíš kolikrát lidi s alutecama, vezmou díry a nic, zase něco to vydržet musí... muhehe

Teď si to musíme jen vychutnávat Hihi Mě jen překvapilo, jak si psal váhu u tvých 15" a moje 16" jsou sice těžší, ale uplně o nic a to mám dost silný paprsky a je jich 6 HaHaaa Asi nějaká tajná receptůra od Advanů HaHaaa
Já je vyměnil za Speedline, tak uvidím, jaká to bude změna..
každopádně váhově jsem si polepšil...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 21:39   Citovat  

WotanMitUns napsal:
j8 si taky myslím..
Dalším důkazem, je to, že je má po celém světě hodně Honda ondařů a taky se firma zajímá o závodění atd... Úsměv Nejprve si něco zjistím o firmě a pak píšu.. OK A ne jedna paní říkala... Velmi šťastný

Však jistě HaHaaa Já uplně prvně jsem se o rotách bavil s týpkem z Drift shopu, hodně dobře jsme pokecali a říkal, že Hondaři tohle kupují nejvíce a vě světě takéÚsměv Dále vím od Honzina z Proracingu.cz, že jsou Rota šíleně oblíbená v UK, což se stačí přesvědčit na ebay či googlu, fakt tam na nich jezdí nejvíce... Zatím nikdo nic neřekl a nezničil je, fakt to bude cajk muhehe

Jedna paní, znáš to, já na tohle nedám... Tenkrát taky jedna paní povídala jak něco skvělý, ja se toho držel, koupil to a stálo to za kiss me Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 21:42   Citovat  

no proto jsem po nich šáhnul. co jsem viděl hodně JDM Hond, tak často měly právě Rota. jako třeb aty Dragy jsou taky docela pěkný, ale je vidět že to budou spíš kola na krásu a nic víc.
No a pak koukám, že jedno kolo od Roty vychází na 3000,- dost mně to překvapilo a už se objednávalo, ale už za 3800,- naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 21:48  Naposledy upravil WotanMitUns dne 18.3.2009 , 0:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Pawson napsal:
Však jistě HaHaaa Já uplně prvně jsem se o rotách bavil s týpkem z Drift shopu, hodně dobře jsme pokecali a říkal, že Hondaři tohle kupují nejvíce a vě světě takéÚsměv Dále vím od Honzina z Proracingu.cz, že jsou Rota šíleně oblíbená v UK, což se stačí přesvědčit na ebay či googlu, fakt tam na nich jezdí nejvíce... Zatím nikdo nic neřekl a nezničil je, fakt to bude cajk muhehe

Jedna paní, znáš to, já na tohle nedám... Tenkrát taky jedna paní povídala jak něco skvělý, ja se toho držel, koupil to a stálo to za kiss me Úsměv
Tak v UK mají ofiko zástupce, to budou asi jiné ceny, než tady...
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 22:14   Citovat  

no jsem zvědavej jak na tom budou ty made in japan kola co přijdou na coupe Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 23:03   Citovat  

Spidex:a jaký kola přijdou na kupéé?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 23:39   Citovat  

řekněme že to chci nechat v utajení HaHaaa ale následující 3 věci co přijdou na auto budou od jedné a té samé firmy Je to tam.
   Návrat  
nanoVTEC je teď offline  nanoVTEC
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 23:43   Citovat  

Roverman: inak o kolko to mas znizene?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 0:21   Citovat  

SpideX napsal:
řekněme že to chci nechat v utajení HaHaaa ale následující 3 věci co přijdou na auto budou od jedné a té samé firmy Je to tam.

Nefrajeř pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 0:24   Citovat  

chcemVTI:-) napsal:
Roverman: inak o kolko to mas znizene?

no tak to přesně nevím, už to bylo. Ale řekl bych vepředu možná 5cm a vzadu 3cm.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 0:12   Citovat  

Pawson napsal:
Nefrajeř pořádnej výtlem
Hihi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 0:19   Citovat  

SpideX napsal:
Hihi

Tak je mi jasný, co koupíšÚsměv Ale i ty tady jsou, nepomůžeš si... Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 0:21   Citovat  

Pawson napsal:
Tak je mi jasný, co koupíšÚsměv Ale i ty tady jsou, nepomůžeš si... Mr. Green
Já vím že jo ale jinej model a ja to vubec víš ? mišák ti to vykecal ne ? Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 0:33   Citovat  

Pawson napsal:

Tak mě se válí doma tyhle...

kololoko.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
kololoko.jpg, 431.62 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 0:37   Citovat  

SpideX napsal:
Já vím že jo ale jinej model a ja to vubec víš ? mišák ti to vykecal ne ? Úsměv

Mišák neřekl nic, opravdu, jen si myslím, co koupíš Hihi Model nevím, ale značku muhehe S originalitou nemůžeš uspět, pokaždý s tím někdo příjde, mužeš být maximálně první meetallll Úsměv Ale to se samozřejmě cení... jedeš na renocar? Pokud ano, tak poklábosíme,stihneš to vše dodělat? Já to zatím nedávám Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 0:41   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Tak mě se válí doma tyhle...

šmejdíci Hihi Vy jste splašili kola s leštěným límcem, kdežto ty co jsem chtěl já, tak nebyly skladem Ble Opak je pravdou, že kolesa se velmi vydařili a věděl jsem, že to bude dobrý, ale až tak dobrý jsem nečekal... Pěkný kolesa opravdu, volil si dobrou kombinaci barev je to dobrý Ať ti taky slouží, já dneska vymetl nespočetně dír, i většího charakteru, máme to tady dobitý jak Sarajevo, ale kola drží HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 0:43   Citovat  

Pawson napsal:
Mišák neřekl nic, opravdu, jen si myslím, co koupíš Hihi Model nevím, ale značku muhehe S originalitou nemůžeš uspět, pokaždý s tím někdo příjde, mužeš být maximálně první meetallll Úsměv Ale to se samozřejmě cení... jedeš na renocar? Pokud ano, tak poklábosíme,stihneš to vše dodělat? Já to zatím nedávám Ble
Já bohužel taky ne brzdí me wintercar kterej se ehm... no občas jede občas ne HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Japan Dream Machine
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina