Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Redukce na 16,5 repro
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 14:46   Citovat  

jedes na renocar?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
R4ZoR je teď offline  R4ZoR
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 14:53   Citovat  

v plánu to mám ale bohužel asi ještrě bez laminatový zastavby vzadu...ted sem nemocnej a zbyvaji mi 2 tydny:(nevim jestli to dám...kazdoapdne pojedu i kdyz to nestihnu prvni letošní sraz is nenecham ujítÚsměv

mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 15:01   Citovat  

ja taky doufam, ze dorazim.. tak se uvidime tam Úsměv

určin je teď offline  určin
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 15:14   Citovat  

R4ZoR napsal:
určin: odkud jsi?Mužu tady v třebíčí koupit a poslat ti to poštou...nebo by ses mohl stavit...nevim jestli je to mikroplyš a nebo co to je ale koženku kamaráde nidky nenašponuješ tak jak tuhle supr latku dělají jí tady ve všech barvach...a 1 metr x 1,75metru stoji bajvoko kolem 170 kč...takže za 500 mas luxusně očalouněný dvířka...oboje samozřejmně:)nenašel jsem místo kde bych tuhle latku nevyšponoval...a na udržbu masakr vysaješ a jedešVelmi šťastný

tak to mikroplys asi nebude covece... Jsem z Prahy, tze to je kousek z ruky nato abych se podival Smutný
mohl by jsi prosim zjistit co je to za latku??

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 16:04   Citovat  

určin napsal:
tak to mikroplys asi nebude covece... Jsem z Prahy, tze to je kousek z ruky nato abych se podival Smutný
mohl by jsi prosim zjistit co je to za latku??

Hele je to filc nejakej bo co název to nemá koupil sem to normalka v obchodu s texitilema...koberce,látky,ubrusky atd....a tady to použivaj švadlenky:Dmaji to některý bundy zevnitř...zkusím tam zejtra zajit a zeptat se přesně na název...kazdopadně ti řeknu že s lepčí latkou sem se nesetkal... za ty prachy...mazeček... za 2000 se nebojím říct že si vočalouníš celyho civica v hatchbacku...palubka stop tapecy ackovy sloupky vše...jestli chhceš mužu ti poslat kus poštou...zbylo mi kus černy a kus bílí...tak aby si mel pro inspitaci kousek a mohl v praglu hledat...hm?nic za to nechci jen si zaplatíš poštovny...

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 18:44   Citovat  

fakt moc pekna pracicka, cim si tu latku nalepil, naky spesl lepidlo? a maji vice odstinu modre barvy nebo jen jeden druh?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 19:08   Citovat  

mot napsal:
fakt moc pekna pracicka, cim si tu latku nalepil, naky spesl lepidlo? a maji vice odstinu modre barvy nebo jen jeden druh?

děkuju potěší to...tedky dělam na zastavbě do kufru z laminatu a i misto zadnich sedaček lehce...bude to 4 místny auto od zítra...i to bude potažený tou latkou...protože upřímně lakýrník nejsem a brousit kytovat a brousit kytovat a brousit kytovat se mi važne nechce Velmi šťastný tady v třebíči toho mají vážně mooooc nechci nejak podavat klamný informace ale myslím si že od modrý tady mají určo víc jak 5 druhů...a lepený je to obyč chemoprenem...kazdopadně ne nadarmo se říka pred kazdou takovouhle parcí si povrch dukladně očistit....aceton to jistil ale az na druhej pokus pac poprvé jsem si to neodmastil a chemopren udělal bác i s látkou na zem:D...ted už vím že klido pído ten povrch lehce zbrousit aby lepe držel...to sem udělal a sami snad budete moct posoudit na hondayi že pul roku s tím budu jezdit a bude to doufám luxus pořád....

Luke ESi je teď offline  Luke ESi
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 17:37   Citovat  

Jak tak na to koukám tak tady je spousta velmi dobrých kutilů komu z Vás mám poslat svoje TAPCE? Já bych to podělal Úsměv

XYURY je teď offline  XYURY
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 17:56   Citovat  

Panové vim že by to bylo docela naročné na čas ale nechtěl by někdo udělat nějaký návod?Ja mam podobný problem a vubec nevim co bych všechno na tu vyrobu potřeboval a co a jak udělal diky moc Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 18:03   Citovat  

No jde o to jestli chceš návod na ty moje doorboardy+čalounění a nebo na klasický kroužky z MDFky...rád ti tady napíšu takovej stručnější navod + co budeš potřebovat...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 18:06   Citovat  

Ono taky bude trošku asi rozhodovat cenově co a jak vyjde...Jinak nechcu zas nějak moc do těch dvěří zasahovat... :ehh:Jinak diky moc za jakou koliv radu

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 18:12   Citovat  

V tom případě bych doporučoval jen sundat tapec udelat si koužek s MDFky ten přidělat natvrdo ke dveřím usadit repro nandat tapec a tucat:D jinak ta moje varianta tady s třebíčskejma cenama latky lepidla laminatu kitu atd by ses s obouma tapecama vlezl sto pro do 1000 a mel by si dveře jak v nový limuzíně Honda Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 18:28   Citovat  

to mi hlava nebere Jako 1000kč s komplet potaženyma dvěřma?To je pěkna cena udělal bys teda nějaky navod prosím?A když udělm jen ten kroužek z MDF tak pak nato nahodim tapeci normalně origo a z venku bude vypadat vše jak bylo?Pač moc nějak šileně to upravovat nechci zas tolik uprav neplanuju tak by to možna vypadalo na jinak seriovem autě blbě...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 23:10   Citovat  

ano to máš pravdu jestli chcheš zachovat puvodní rysy auta zvol tu MDFku...klido normal dřevotřísku...zmeř zeprák udelej podle nej kroužek silnej jak potrebuješ zkus prichytit nazkoušku aby ti repro neštrejchalo o ssklo trebas když ho stahneš na doraz...a nasad cvičně tapec když to pujde pridelej ho napevno a mas to nejrychlejší nejjednodušší...jinak jestli chceš nejak víc poradit pisni...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Redukce na 16,5 repro
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina