Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Japan Dream Machine
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 23:45   Citovat  

SpideX napsal:
Já bohužel taky ne brzdí me wintercar kterej se ehm... no občas jede občas ne HaHaaa

To mi povídej HaHaaa Taky jsem dnes nadlábl škůdu a nárámně se s kamošem pokochal jízdou městem, ale roztlačení bylo nutností... HaHaaa Vykašli se na wintercar a koukej dělat na Hondici, ať to máš v kupě a ukážeš se taky Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 23:50   Citovat  

Pawson napsal:
šmejdíci Hihi Vy jste splašili kola s leštěným límcem, kdežto ty co jsem chtěl já, tak nebyly skladem Ble Opak je pravdou, že kolesa se velmi vydařili a věděl jsem, že to bude dobrý, ale až tak dobrý jsem nečekal... Pěkný kolesa opravdu, volil si dobrou kombinaci barev je to dobrý Ať ti taky slouží, já dneska vymetl nespočetně dír, i většího charakteru, máme to tady dobitý jak Sarajevo, ale kola drží HaHaaa
No tom i povídej..Včera tady pršelo a silnice byla zalitá vodou. Většinu děr si tady pamatuj, ale na jednu mega velkou jsem zapomněl.. To bylo sprostých slov to mi hlava nebere .. Tahle zima byla nějaká krutější co se týká děr na silnicích, je to děs. Naštěstí mám ještě zimáky s profilem 65, nebo 60, už nevím..Úsměv , takže to nebyla až taková velká rána. Kdybych tam měl Roty, tak by to už asi nebylo tak v pohodě. Až je budu mít na autě, tak něco vyfotím a hodím to sem... OK
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 3:39   Citovat  

Kukám, že fota žádná mno ... Velmi šťastný

Nic moc ... ale jsem za něj (Cívu) rád ... Honda Úsměv
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 10:48   Citovat  

taky jsem nahodil kola, chtěl jsem černý, ale byly mi vymluveny, že nevyniknou, přiště nebudu poslouchat nikoho Velmi šťastný ale teď se mi to taky moc líbí je to dobrý

16032009521.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
16032009521.jpg, 1.35 MB
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 11:34   Citovat  

Úsměv Honda

dsc_1392_613.jpg

dsc_1392_613.jpg, 204.88 kB

dsc_1514_212.jpg

dsc_1514_212.jpg, 92.08 kB
   Návrat  
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 14:07   Citovat  

Dnes jsem poprvé otevřel toto téma, abych mrknul, jaký je váš japonský drím khár a ony se tu řeší kola..a další věci zcela mimo (např. kdo frajeří atd). A potom fotky vašich současných aut. Tak to jsem fakt nepochopil. OK pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 14:16   Citovat  

Libas napsal:
Dnes jsem poprvé otevřel toto téma, abych mrknul, jaký je váš japonský drím khár a ony se tu řeší kola..a další věci zcela mimo (např. kdo frajeří atd). A potom fotky vašich současných aut. Tak to jsem fakt nepochopil. OK pořádnej výtlem

Jsou věci, které nepochopíš HaHaaa pořádnej výtlem
   Návrat  
paTRick je teď offline  paTRick
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 14:57   Citovat  

Tiez nieco pridam...

BTW-osvetlenie spz neni modre ale su to biele LED len na fotkach to vyzera ako mdore
Opravene sedacky:

Novy lak:

Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 16:33   Citovat  

Libas napsal:
To jsi asi fakt nepochopil.. Dream-sen, ne??? A třeba kola, která jsem so koupil byly mým snem. Každý si dělá svojí Honda podle představ a snů, tak proč by tomu nemohlo být věnované tohle téma...?? papa
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 17:04   Citovat  

tak ta Integra uz vypada jako japan dream OK
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 20:40   Citovat  

přesně tak, každý si staví svůj sen. Já si stavím japonskou vysněnou mašinu o 4kolech a 1 vtecmotoru je to dobrý

Wotamituns: kola jsou super, taky jsem o nich přemýšlel, ale já rád řádný loukotě.

majk: tyjo fakt by to chtělo dolů ty mračidla. nevím ale vůbec to nějak nepasuje do visáže tého auta. na živo je to asi trošku jinší. jinak je to dobrý Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 20:45   Citovat  

dj re5pect: no asi jsou lepší stříbrný na fialovou jak černý. Kola jsou moc pěkný je to dobrý

patrick: tak tohle jsou asi nej lampy na ITR kouř
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 21:05   Citovat  

Roverman napsal:
dj re5pect: no asi jsou lepší stříbrný na fialovou jak černý. Kola jsou moc pěkný je to dobrý

patrick: tak tohle jsou asi nej lampy na ITR kouř
díky mě se to teď moc líbí Úsměv ale myslel jsem, jak je to černo fialový tak, že by byly pěkný černý kola, ale teď jsem spokojenej Úsměv
   Návrat  
paTRick je teď offline  paTRick
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 21:51   Citovat  

DIk Úsměv snazim sa ju dat dokupy
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 22:03   Citovat  

Libas nic si z toho nedělej, taky jsem ted sem mrknul a nechápu, jestli má někdo sen nějaký obyč kola .. to je teda sen .. já bych potřeboval tak milion na auto + milion na upravy abych si svůj sen postavil ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 23:53   Citovat  

Miki Civic napsal:
Libas nic si z toho nedělej, taky jsem ted sem mrknul a nechápu, jestli má někdo sen nějaký obyč kola .. to je teda sen .. já bych potřeboval tak milion na auto + milion na upravy abych si svůj sen postavil ...

musíš tu pitvat blbiny? jsem realista, tak si plním reálnej sen. ty jsi snílek, ty jsi sni o skajlajnovi nebo o tříkolce s turbem papa
pořád tu někdo musí prostě rozpitvávat takový detajly to zas nechápu já. je úplně jedno jak se téma jmenuje, má svou funkci a napaditý název.
A propo co máš ty za kola? nějaký spešl či co? nebo hodláš dávat 60tis za kola nebo co?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 2:25   Citovat  

Roverman napsal:
přesně tak, každý si staví svůj sen. Já si stavím japonskou vysněnou mašinu o 4kolech a 1 vtecmotoru je to dobrý

Wotamituns: kola jsou super, taky jsem o nich přemýšlel, ale já rád řádný loukotě.

majk: tyjo fakt by to chtělo dolů ty mračidla. nevím ale vůbec to nějak nepasuje do visáže tého auta. na živo je to asi trošku jinší. jinak je to dobrý Honda

No tak jasné, víš ono za 2roky udělat pomalu, z bolestmi ze šrotu auto, bylo docela náročné, ani ne tak na peníze, ale psychiku. Ta kára se mi začala líbit a řekl jsem, že maximálně udělám vše proto, aby byla sériová a stock, jen holt kola, ta mračítka (ehm no já vím, ale mě se líbí), blikače a písty nejsou již série. Jinak můj sen je instalace kompresoru ...

Miki: evidentně si asi nepochopil, co tím nadpisem a textem tématu Roverman myslel, ale to už je u Tebe normální papa

Roverman: On tu a asi i jinde bude pitvat stále cipoviny, negativisticky ... to snad ne
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 8:20   Citovat  

Majk a Roverman: negativisti jste teď jedině vy dva, to co jsem psal bylo na Libase, že chápu to co napsal, protože na slovo SEN mám trochu jiný názor, nejspíše podobný jako on... tak si dejte pohov papa chápu, že tady se zastat jedince proti přesile nebo mít jiný názor než většina tě staví automaticky do role špatného, ale to je mi víš co .. Úsměv Můžeš mi dát modrou kartu HaHaaa a stop offtopic jestli něco chcete, tak SZ.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 10:19   Citovat  

Dj RE5PECT napsal:
taky jsem nahodil kola, chtěl jsem černý, ale byly mi vymluveny, že nevyniknou, přiště nebudu poslouchat nikoho Velmi šťastný ale teď se mi to taky moc líbí je to dobrý
No já ted kupuju kola a chci je dát do černé aby právě zanikly pořádnej výtlem Ale ty Tvoje by vypadaly taky pěkně v černé Mrk

Raven napsal:
Úsměv Honda
Ale kdopak nám to tu kopíruje moje fotky? HaHaaa

Miki Civic napsal:
Majk a Roverman: negativisti jste teď jedině vy dva, to co jsem psal bylo na Libase, že chápu to co napsal, protože na slovo SEN mám trochu jiný názor, nejspíše podobný jako on... tak si dejte pohov papa chápu, že tady se zastat jedince proti přesile nebo mít jiný názor než většina tě staví automaticky do role špatného, ale to je mi víš co .. Úsměv Můžeš mi dát modrou kartu HaHaaa a stop offtopic jestli něco chcete, tak SZ.
Rád bych reagoval, ale říkal jsem si že už se budu krotit, navíc koukám že ostatní už reagují místo mě Velmi šťastný
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 10:26   Citovat  

Hihi nekopíruju, pouze sem vložil foto kde je mé auto, ale i tvoje no to je takovej problém??? to mi hlava nebere HaHaaa
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 10:39   Citovat  

Raven napsal:
Hihi nekopíruju, pouze sem vložil foto kde je mé auto, ale i tvoje no to je takovej problém??? to mi hlava nebere HaHaaa

Henges má rád, když se řekne že to je jeho fotka.. musíš dycky připsat "to fotil Henges" HaHaaa PS: co to Maďarsko, nezapomen dát vědět Fildovy dnes.. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 10:44   Citovat  

Miki Civic napsal:
Henges má rád, když se řekne že to je jeho fotka.. musíš dycky připsat "to fotil Henges" HaHaaa PS: co to Maďarsko, nezapomen dát vědět Fildovy dnes.. Mrk
Že se vždy tak čertíš jak malé děcko když na Tebe reaguji a většinou pravdivě a přitom budeš pořát provokovat papa

Raven: je fakt že moc nemusím když někdo používá moje fotky (ti co fotí víc a ne jen od boku dobitým kompaktem jak Miki pochopí Mrk ) ale tady jsem to myslel ze srandy Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:01   Citovat  

Miki Civic napsal:
to není provokace, ale už jsem si toho všiml víckrát, aby ses nezbláznil, jako by nebylo jedno kdo tu fotku udělal.. když je hezká jen ať putuje po světě ne ? .. ale já tomu vlastně nerozumím, já fotím dobitým kompaktem pořádnej výtlem ale nenapadlo by mě kamošovy říkat proč někde dává fotku co jsem fotil já, jako by to nebylo fakt jedno, a neříkej, že je to sranda, když moc dobře vím, že u tebe jen tak na pul Mrk Velmi šťastný
Tobě je UPLNĚ zbytečný něco vysvětlovat. Opět tu rozvádíš OT a jak je u Tebe zvykem ted napíšeš že ho dělám já. Ty máš jak jsem psal, jen dobitej kompakt protože ti je uplně jedno jestli se ti válí pod nohama v autě a líta sem a tam. Já si na focení trochu zakládám a zrcadlovka je u mě jak v bavlnce a fotky at se ti to líbi nebo ne jsou v podstatě autorským majetkem a je uplně jedno jestli to je fotka v PC nebo obraz na stěně, je to věc kterou jsem vytvořil a v podstatě nemáš právo ji brát a někomu dávat. To je jak kdyby malíř nakreslil obraz a druhej ho přesně okopíroval a všude rozdal, pak z toho malíř bude mít tak kiss me Jasně že to zveličuju, taky jsem Ravenovi ty fotky nezakázal vystavovat a veřejně je sám vystavuju a tedy každej si je muže okopčit pokud se mu líbí , ale s tím tvým kopirajtem mě došla trpělivost kdy jsi ode mě vyškemral pokaždy fotky a pak jsem je nacházel všude možně. Proto jsem ti je kolikrát nechtěl už ani posílat a ted tě asi štve že je Raven má a mě to nevadí že je sem dal i když jsem nadhodil poznámku ale se zrandy a ty se toho hned musíš chytat... zbytečný řešit s Tebou takže už prosim Tě nereaguj a nech si ty tvý rádoby názory pro sebe přátele

Velmi šťastný vidím že si opět stojíš za názorem a raději to smažeš než stačím reagovat HaHaaa No to je jedno, nebudem to dál řešit Úsměv
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:39   Citovat  

Tak mi dneska prisly dva maily, jeden, ze gumy se budou expedovat behem dneska a druhej, ze kola nejsou dostupny a ze moji objednavku meusej stornovat, takze opet rozjizdim kolotoc jake kola kde za kolik poridit, tezko rict, jestli to nakonec dopadne u Rota, nebo Kosei, nebo neco jineho...
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 14:23   Citovat  

chcemVTI:-) napsal:
ja som ich mal minuly rok. ked som kupil lami tak vyse 90% vzor. a na vode hned zle. a teraz boli bok uz uplne zjazdene. tezam mam nejake starsie goodyear a tie su super na vode a na suchu som tam moc neskusal ked jeden tlmic mam v riti Velmi šťastný

Tak jsem se dnes ráno probudil a venku sníh...tak jsem si řek že ti je teda alespoň vozkoušim....
venku pár stupňů nad nulou, sněžilo, na silnici břečka a hafo vody a jako jednou jsem točil až do 7900 a trakce si dovolim říct že 100% a i zatáčky 80-120 a sedělo to jako přibitý..oni jsou dost měkký takže se ani nedivím, no prostě i za těhlech podmínek super, byl jsem docela překvapen.

tolik tedy můj test T1R Úsměv tady máš ještě fotku situace abys věděl...

19032009515.jpg

19032009515.jpg, 216.73 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 23:17   Citovat  

Miki Civic napsal:

Ano, každý máme jiný názor, ano každý máme jiný pohled na svět. Pohov si dávat nemusím pašáku, pohověno mám stále. Nikdo se tu nikoho nezastal. Názor ostatních je mi (ostatní prominou ...) u zadní části mého těla ... reagoval jsem na Tvůj příspěvěk naprosto v klidu a pohodě. Nikdo - tedy já - Tě do role špatného nepostavil. Nemám důvod. Tam si se postavil Ty sám tím jak reaguješ a jak se chováš. A to že Ti to je ... vím co ... jen o Tobě vypovídá. Osobně Tě neznám - možná bych mluvil jinak. Nevím proč Ti mám dávát modrou kartu? Za to, že diskutujeme a ty se hned čertíš? To není důvod a ani mne to nenapadlo. HaHaaa

Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 23:41   Citovat  

co na tom není k pochopení nechápu. normárně japan dream machine. pro většinu z nás je naše Honda ten splněnej malej dream.
dokonce jsem si pořídil i svá vysněná obyč kola Rota. pořádnej výtlem
ano dalo se by se založit topic se stejným názvem a dávat sem vysněné káry. ale to je furt dokola.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 23:44   Citovat  

Roverman napsal:
co na tom není k pochopení nechápu. normárně japan dream machine. pro většinu z nás je naše Honda ten splněnej malej dream.
dokonce jsem si pořídil i svá vysněná obyč kola Rota. pořádnej výtlem
ano dalo se by se založit topic se stejným názvem a dávat sem vysněné káry. ale to je furt dokola.
jj dá se říct že tady jsou sny prvních levelů Úsměv Ty další levely jako NSX a tak jsou až jen další stupen Velmi šťastný Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2009 , 21:18   Citovat  

Tak tady je foto nových kol, který má skoro každý??? cože cože ?

kola.jpg

kola.jpg, 474.29 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2009 , 21:21   Citovat  

Miki Civic napsal:
A co dodatek "reálný" sen??? Stačí? Nebo je třeba reálný koupit si kola Rays za 60tis.?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Japan Dream Machine
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina