Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Porovnavate se s jinymy auty?
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Strana 13 z 14
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.11.2008 , 11:34   Citovat  

To mě se zas jednou stalo to, jedu si takhle do školy vyjizdim na hlavni a za mnou fóbie tak ji předjedu no a typkovi se to asi nelibilo tak mě předjel měl tam něco krapek silnějšího ale byl to posera tah se za kamionem tak sem ho vzal na rovince no a předjiždim auta kouklam do zpetnyho zrcatka a vidim blinkr a fobii za mno tak si podřadim 6000 otáček a cpu to, no a typek se asi lek spomalil a dohnal mě po 10 km a to kdyz sem odbočoval ke škole.tot můj zážitek.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 23.11.2008 , 11:42   Citovat  

kandik napsal:
sice jsou uz tichy jak benzin, jezdej za polovinu, jsou pruzny v celym spektru otacek, ale jasne, patrej do kamen HaHaaa

zvuk - jako traktor a nebo žádnej - zvuk benzínů nikdy! žádný diesel mít nebude ať s ním děláš co chceš

spotřeba - fajn, o něco nižší, když s tím jezdíš pomaleji, pokud tomu dáváš, taky si to veme, to si nemysli

pružnost/síla - v jakém spektru ? 2tis? pořádnej výtlem točit do 4tis mě fakt neláká , nehledě na placeboefekt, že si myslíš jak to táhne, ale nejede to... nehledě na to, že potřebuješ obsah a hlavně turbo nebo dvě aby ty chrochtáky jely

a další a další a další věci a o tom, že to čmudí apod se ani bavit nebudeme že Úsměv

NAFTA DO KAMEN fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj to snad ne
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2008 , 12:29   Citovat  

posledni skalp v letnanech na vyjezdu z prahy na dalnici na svetlech moje 6g vti vs audi a6 3.0 tdi coupe ci co....mnohonasobne drazsi...1.2. nestihal pak sme vyjeli na dalnici za 3 sem se chvili drzel a pak zmizel smer teplice a domu nemcour jeden....nevim jestli jel naplno ale udelalo mi to radost ze sem mu na svetlech ukazal co je.... VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.11.2008 , 20:34   Citovat  

Nikdy asi nezapomenu jak si kamarád koupil TDi a při jízdě se zaposlouchal do toho kadle kadle a prohlásil blaženě jak to má krásnej zvuk HaHaaa

Jak to tu tak čtu tak se za chvilku Gizmi nakrkne, vrazí 30tis kč do tdi golfa a všechny nás pojede Velmi šťastný VTEC
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2008 , 21:37   Citovat  

Souhlasím s Miki Civic.Můj kamarád jse s odporem k diselům ještě dál.Nosí triko s nápisem nafta zabíjí vaše děti.Bohužel má pravdu,protože je prokázaná spojitost ze spalin s diselů a rakovinou pli.Bohužel takový švindl jak je filtr pevných částic nefunguje(alespoň ne u koncernů).Je až smutné,že někdo napíše,že nové disely nesmrdí.To si velice rychle vzpomeneš,že jsi nenasadil hadici od odsávání na výfuk když tam nastartuješ byť toho nejnovějšího diesela.Ten kyselinový smrad okamžitě zavalí celou halu.

Only-One:Ty si možná z jiné planety já nevím,ale kdybys nebyl jen uživatel a cpal do aut pracky,tak bys nepsal nesmysle.Možná že jako běžný uživatel si nevšimneš,že vám na firmě dohromady 2měsíce z roku chybí váš velice spolehlivý passat a faktury ze servisů a odtahovek asi chodí taky kolem tebe.

Tvrdit mě,že plastová kost na stabilizátoru,která má okolo té gumy 1mm materiálu se nikdy nepokazí je zcestné(mnohdy upadne znovu po pár tis.km).Je ale zvláštní,že pokud to upadne na normálním autě,tak to dělá bordel a nedá se stím jezdit a když to upadne na koncernu(každý druhý který nemá ty 30cm kovové na kterých odejdou prozměnu čepy) tak majitelé nic nepoznají a u nás se diví,že se to musí měnit Velmi šťastný .Zajímavé,že třeba na astře,nebo fordu,nebo čemkoliv normálním kdomě koncernu ta kost nepraskne i když je plastová,ale začne odcházet uchycení,takže to ťuká.
Pokud si elektrikář tak tě pobaví třeba konstrukce spínače výstražných světel u koncernu,které jsou tak poruchové.Místo aby najížděl pohyblivý kontakt na desku plošného spoje,tak najíždí plošný spoj osazený SMD součástkami proti kontaktům...proč to dělat jednoduše a nedej bože spolehlivě,že?A tak je to tam ze vším hlavně kabely jsou udělané tak,že všude chybí nějaký ten cm a jsou napnuté jak struny na kytaře a to jsou v nich jen 3 "měděné"chlupy.

Docela častá závada passatů (benzínových) tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

Doma bych to neparkoval Velmi šťastný
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 21:10   Citovat  

trochu oživím téma.

Dnes v Č.Budějovicích. Byl jsem první na semaforech směrem z města. Tak jsem jí nandal na 80 a klídek, najednou s mohutným chcochtáním mně předjíždí Selat Toledo TDI, snížený na pěknejch kolech. No hned jsem cítil ten zápach. nechal jsem ho ujet aby mi nesmrděl pod nos.
A pak v dáli vidím toleďáka jak si přibrzdil a chtěl se porovnávat. musm říct, že jsem trochu znejistil, páč vím že tdi síla je síla.
nechali jsme si odjet auta před námi a pak to začlo. no vlastně hned skončilo, páč co jsem řadil za 4 tak byl tak už pěknej kus za mnou. No 5tka a brzdím na 100km/h. odbočoval jsem směr Hluboká n.vlt z písecký silnice. No a co nevidím za sebou, zase toleďáček. Byl hustej provoz, takže za mnou jel až za Hlubokou úplně v klidu. pak se to zase vymetlo a chlapec se z dáli začal přibližovat a měl v ůmyslu mně pokořit, chvíli jsem jí držel před vtecem a počkal si na vhodnou dobu a krásnou rovinku, kde jsem jí ometelil jako nikdy. Skoro se mi ztratil z dohledu, když vidím, jak odbočuje a otáčí vůz směrem domů zpět. opravdu si asi myslel že mně pojede, ale jestli tam měl 160kobyl tak to bylo moc. nebo možná jel za mnou aby si jen vychutnal ten rachot nevím. Ale dost mně to pobavilo a já si po dlouhý době zase užil s Hondí. VTEC
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 21:29   Citovat  

Henges: ja s prestavbou golfa zapocal davno uz..ale nedokoncim a necham v polovicnim stadiu.. z 66kW je ted 130PS/300Nm a jede to vic jak pekne.. Civica 1.6 (nonvtec) uz jsem si dal k veceri kolikrat a fakt do mesta vice nepotrebuju..uzivam si pohodlicka a spotreby je to dobrý Jinak az me to prestane bavit, tak jen za par korun nachipuju (na jednotku jsem stale jeste nenechal sahnout) a bude to zase hned zabavnejsi..ale penize bych rad ted dal do veteranka.. je to dobrý Rozhodne me nikdo nedokope k tomu sundat interier, atd.. Vykuchanejch starejch plecek jsem si uzil uz dost je to dobrý a pokud veteranek dovoli, tak casem bych rad auto neco ve stylu RENO je to dobrý Pouzitelne, ale nadupane..
   Návrat  
Květoslávek je teď offline  Květoslávek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 21:35   Citovat  

Velmi šťastný
Nosí triko s nápisem nafta zabíjí vaše děti-koupím to triko
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 13:29   Citovat  

gizmi napsal:
Henges: ja s prestavbou golfa zapocal davno uz..ale nedokoncim a necham v polovicnim stadiu.. z 66kW je ted 130PS/300Nm a jede to vic jak pekne.. Civica 1.6 (nonvtec) uz jsem si dal k veceri kolikrat ..
To myslíš jakou 1.6? Civic s 1.6 jako C7G 110 ps, nebo 1.6 c4g taky myslím 110ps či ne tak moc běžné civic esi 125ps? Páč fakt nevím které si tak dáváš když maji teda mënší výkon a tedy žádná sláva. 130ps tdi s kroutakem pojede 1.6 o 20 ps slabší? Nebo to víc rozeber jinak nevím čím tu machruješ HaHaaa přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 14:16   Citovat  

Henges: kiss me nehodlam odpovidat nekomu kdo si mysli ze machruju..neni cim machrovat .. golfem IV kterych jezdi hafo? Nejslabsim TDi, ktere jsem jen nadopoval? FAKT NE.. Zklamu te, ale to auto je pro me opravdu CISTE FUNKCNI zalezitost a financne se venuji veterankovi..takze papa kiss me

Ma predstava:

1. auto na bezne jezdeni, ktere NEBUDE stat v garazi = zadna lestenka
2. auto v perfektnim stavu aby me nikde nenechalo, nikde nic nemlatilo a bylo OK
3. nizka spotreba (nejezdim jak prase), komfort (nehodlam sundavat interier, ta doba me presla), prakticnost (zadne coupe, ale 5tidverak rodinne auto), bezpeci (alespon 4x pytle, posilovace, atd)
4. solidni muzika
----------------------
az budu chtit sportaka, koupim si MR2, Subarko, nebo neco takoveho..

V garazi me stoji raritni zalezitost a to je ma radost.. Se stydím je to dobrý
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 14:19   Citovat  

heh vcera sa zamna nalepil nejaky renolt 19 na dialnici vraj 1.8 16V a ocividne chcelo zavodit...v sekunde jak som zaradil 4ku a plny plyn som mal pocit ze zacal cuvat HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 14:38   Citovat  

gizmi napsal:
Henges: kiss me nehodlam odpovidat nekomu kdo si mysli ze machruju..neni cim machrovat .. golfem IV kterych jezdi hafo? Nejslabsim TDi, ktere jsem jen nadopoval? FAKT NE.. Zklamu te, ale to auto je pro me opravdu CISTE FUNKCNI zalezitost a financne se venuji veterankovi..takze papa kiss me

Ma predstava:

1. auto na bezne jezdeni, ktere NEBUDE stat v garazi = zadna lestenka
2. auto v perfektnim stavu aby me nikde nenechalo, nikde nic nemlatilo a bylo OK
3. nizka spotreba (nejezdim jak prase), komfort (nehodlam sundavat interier, ta doba me presla), prakticnost (zadne coupe, ale 5tidverak rodinne auto), bezpeci (alespon 4x pytle, posilovace, atd)
4. solidni muzika
----------------------
az budu chtit sportaka, koupim si MR2, Subarko, nebo neco takoveho..

V garazi me stoji raritni zalezitost a to je ma radost.. Se stydím je to dobrý
pořádnej výtlem hej chlape co zas máš Úsměv TY jsi psal že si dáváš civicy k večeri a to není machrování jo? Neber si to sim tě tak k tělu, jen mě zajímalo který jsi pojel protože jsou to všechny slabší motorizace zřejmě (tema je prece koho jsme pojeli a tedy tema na machrovani v podstate at se ti to libi nebo ne Úsměv ), nepsal jsem nic o tom jestli je lepší benzín či nafta a nevím že bych tam tak pomlouval naftu protože to tek nemáš rad tak nechápu co vyšiluješ přátele
   Návrat  
mikevr6 je teď offline  mikevr6
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 17:04   Citovat  

Ted jsem mluvil s kamosem z Frydku co ma vr6tku a rikal ze se tam honil s jednim klukem s modrym vti 4d ,ma prej kamose se zlutym vti 4d.Je tu nekdo takovej??
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 17:12   Citovat  

mikevr6 napsal:
Ted jsem mluvil s kamosem z Frydku co ma vr6tku a rikal ze se tam honil s jednim klukem s modrym vti 4d ,ma prej kamose se zlutym vti 4d.Je tu nekdo takovej??
No jedna žlutá EG9 tu je, ale střídá tak majitele že nemám přehled kdo ji zrovna vlastní Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 17:50   Citovat  

Hernajs, tohle bude drsnej konkurent pro MarAta na sprinty pořádnej výtlem
   Návrat  
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:04   Citovat  

Hm ja nevim Velmi šťastný povedlo se mi dat kamosovu D15B2 s tou moji trinactkou Velmi šťastný a ze jsem ji pekne vytacel holku moji a jinak kamosovo trojkovyho golfa 1.6 taky neni problem... jiank si moc vyskakovat nemuzu ... Smutný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:11   Citovat  

Keak napsal:
posledni skalp v letnanech na vyjezdu z prahy na dalnici na svetlech moje 6g vti vs audi a6 3.0 tdi coupe ci co....mnohonasobne drazsi...1.2. nestihal pak sme vyjeli na dalnici za 3 sem se chvili drzel a pak zmizel smer teplice a domu nemcour jeden....nevim jestli jel naplno ale udelalo mi to radost ze sem mu na svetlech ukazal co je.... VTEC

Ver, ze nejel naplno Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:14   Citovat  

bordel napsal:
Ver, ze nejel naplno Úsměv

to bych se hádal, mám zkušenost s A6 3.0TDI ta trochu starší a .... nic moc teda, je to těžký a je to dýzl ... Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:15   Citovat  

Miki Civic napsal:
to bych se hádal, mám zkušenost s A6 3.0TDI ta trochu starší a .... nic moc teda, je to těžký a je to dýzl ... Mrk
Třeba to neměl čipovaný Velmi šťastný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:21   Citovat  

Miki Civic napsal:

Mno honil jsem se s ni s CTR8 od Prahy do Pisku a neujel mi, ani ja jemu ne. Jeli jsme od prechodu, pred Revnicema, kde jsme oba pousteli lidi. Tahle byla jeste pred facelift. Kolem 220-250 mi poujel 150-200m, pak mu asi zasahl omezovas. Ja zkoncil na 260-tacho. A pokud ji ujel s VTi, tak pak VTi musi jet lip jak CTR8. Ono se staci podivat na parametry toho auta. Je sice tezka, ale je to turbonafta s kroutakem, 0-100 ma pod 7s
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:23   Citovat  

Henges napsal:
Hernajs, tohle bude drsnej konkurent pro MarAta na sprinty pořádnej výtlem

felicie má wankel Tak to koukám! no to se máme na co těšit pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:25   Citovat  

bordel napsal:
Mno honil jsem se s ni s CTR8 od Prahy do Pisku a neujel mi, ani ja jemu ne. Jeli jsme od prechodu, pred Revnicema, kde jsme oba pousteli lidi. Tahle byla jeste pred facelift. Kolem 220-250 mi poujel 150-200m, pak mu asi zasahl omezovas. Ja zkoncil na 260-tacho. A pokud ji ujel s VTi, tak pak VTi musi jet lip jak CTR8. Ono se staci podivat na parametry toho auta. Je sice tezka, ale je to turbonafta s kroutakem, 0-100 ma pod 7s

papír a real jsou dvě věci, to zaprvé a je rozdíl 0-150 a 150-250 ... my jsme třeba měřili bmw530d s powerboxem a 1/4 mile 15,1 .. byl jsem rychlejší .. (14,7) na stejné trati .... takže věřím, že ho dal na rozjezd .. jasně že třeba 200+ by ujel, záleží konkrétně jaký auto taky atd .. řidič .. já s tou A6 na dálnici cca z kila 3,4 ... jsem mu pomalinku ujížděl a ve 180ti to borec zabalil .... pořádnej výtlem jeho minus, kdyby vydržel, dal bych 5 a bylo by po mně .. tak jsem ho dal pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 19:00   Citovat  

Mikicivic: a ten pan s A6 mel v ruce holici strojek a mlatil snim do volantu co to vydava za zvuky a ono ty vedle nej pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 19:03   Citovat  

gizmi napsal:
Mikicivic: a ten pan s A6 mel v ruce holici strojek a mlatil snim do volantu co to vydava za zvuky a ono ty vedle nej pořádnej výtlem

zzzzzzz trapný
   Návrat  
engine je teď offline  engine
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 19:08   Citovat  

gizmi napsal:

Pořád bych radši poslouchal holící strojek, než chrochty chrocht. HaHaaa
   Návrat  
B4NY je teď offline  B4NY
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 20:02   Citovat  

mikevr6 napsal:

Tu žlutou vidam ve F-M skoro každy den a tu modrou sem zatim viděl jenom jednou.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 22:57   Citovat  

engine napsal:
Pořád bych radši poslouchal holící strojek, než chrochty chrocht. HaHaaa

Problem je v tom, ze ten v tom "chrochty chrocht" slysel jenom ten holici strojek, zatimco ten v tom holicim strojku dlouho potom mozna neslysel vubec Velmi šťastný
   Návrat  
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 23:45   Citovat  

Taky přispěji se svou troškou Úsměv ...moc často se s ostatními neměřím, když už zrovna chci, tak to žádná obět nechápe a nespolupracuje no a když chce zrovna někdo jinej,tak jsem většinou na cestě do školy a motor studenej jak psí čumák. Ale abych se dostal k mému závodnímu výkonu, jednou jsem jel takhle po městě a koho to nevidím za sebou, Toyotu Celicu tuším rok 2000 a víc. Na světlech si stoupla vedle mě a tak si říkám, že to třeba zkusíme. Blikla zelená, já tam pleskl 1 a ještě jsem se jakž takž držel, stačil jsem tam dát ještě za dva ale to už mi ten gentleman mizel a mizel...takže suma sumárum moje úspešnost dosavadní závodnické kariéry je asi tak přibližně přesně 0% pořádnej výtlem
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 23:53   Citovat  

Hory88 napsal:
... Toyotu Celicu tuším rok 2000 a víc. Na světlech si stoupla vedle mě a tak si říkám, že to třeba zkusíme. Blikla zelená, já tam pleskl 1 a ještě jsem se jakž takž držel, stačil jsem tam dát ještě za dva ale to už mi ten gentleman mizel a mizel...

Njn 1,8 VVTI. Nádhernej motůrek a hrozně krásné autíčko.

Také se porovnávám (a to s každým autem co mi prošlo rukama). S Targou je to trochu na houby, protože už její vzezření všem vykváká že si s ní není radno zahrávat Velmi šťastný I když ten poslední chrochtající Mergl mi vzal iluze (320 CDI a byla to ukrutná porážka ani jsem si nestačil protřít oči od sazí).

Nejlepší závody (né nejrychlejší, ale nejúsměvnější) byly s Twingem. Twíňo je malinké, lehoučké a motor o výkonu 60ti koníků bral iluze kde jaké felicii a fábii. Konkrétně Fábiáři to nesli přes srdce těžce, když je tohle ženské utíčko porazilo.
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:04   Citovat  

Meethos napsal:
. Twíňo je malinké, lehoučké a motor o výkonu 60ti koníků bral iluze kde jaké felicii a fábii. Konkrétně Fábiáři to nesli přes srdce těžce, když je tohle ženské utíčko porazilo.

jojo twingo jsem měl asi 2měsíce a je fakt že je to živounký Velmi šťastný jinak se mě nějakej frajer v bmw e36 coupe 2.5i snažil vysvětlit že mu to jede tak jsem mu ukázal zač je toho vtec udělal pápá VTEC Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Porovnavate se s jinymy auty?
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina