Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Videa - Top Speed - vkladejte
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2009 , 0:55   Citovat  

Bully napsal:
Asi tak, on si malokdo z tech strelcu uvedomuje, ze brzdit ze 100 na 0 je neco uplne jineho, nez treba z 200 na "blbych" 150. Vzdyt je na tech videich docela provoz, staci jeden strejc, co se nepodiva do zrcatka a bude o par lidi min.

Lidi si většinou nekupujou sportovni auta aby jezdili v pravym pruhu je to dobrý a ti co jezdí tak se aspoň podívaj co ty jejich stroje zvladnou pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.3.2009 , 0:58   Citovat  

Yokohama napsal:
Lidi si většinou nekupujou sportovni auta aby jezdili v pravym pruhu je to dobrý a ti co jezdí tak se aspoň podívaj co ty jejich stroje zvladnou pořádnej výtlem

Pres 200 km/h dneska zvladne hodne aut, jde jeste o to, aby to zvladli ti ostatni, co tech 200 nejedou, nic vic tim rict nechci. Taky delam blbosti, ale ne se starym autem a za takoveho provozu. Ale ne vsechna videa jsou takova, to netvrdim.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2009 , 1:07   Citovat  

kdysi moje max. ještě bez VTEC

Odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2009 , 1:16   Citovat  

Bully napsal:
Pres 200 km/h dneska zvladne hodne aut, jde jeste o to, aby to zvladli ti ostatni, co tech 200 nejedou, nic vic tim rict nechci. Taky delam blbosti, ale ne se starym autem a za takoveho provozu. Ale ne vsechna videa jsou takova, to netvrdim.

provoz lepší nebude dnes má už auto každej Mrk stary auto mam chapat jako nefunkční nesouhlas
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.3.2009 , 1:25   Citovat  

Yokohama napsal:
provoz lepší nebude dnes má už auto každej Mrk stary auto mam chapat jako nefunkční nesouhlas

Ne, rychlost se da zkusit treba v Nemecku, vzdyt to neni tak daleko a vychytat chvili relativne bez provozu neni tak tezke.
Ad stari vozu- opravdu dupnout na brzdu nekde u maximalky v takovem provozu asi bude mit vetsi efekt u auta stareho par let, nez u 15-20-i leteho youngtimera.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2009 , 1:45   Citovat  

Bully napsal:
Ne, rychlost se da zkusit treba v Nemecku, vzdyt to neni tak daleko a vychytat chvili relativne bez provozu neni tak tezke.
Ad stari vozu- opravdu dupnout na brzdu nekde u maximalky v takovem provozu asi bude mit vetsi efekt u auta stareho par let, nez u 15-20-i leteho youngtimera.

No nevim všechno záleží na servisu ,měl sem auto z 91 a brzdilo nejvíc co sem zažil určo víc než některý nový pořádnej výtlem stary může mít i větší brzdy když na to přijde záleží co bys srovnával ale když máš starou střelu může byt lepší než novej standart a taky hraje roli šíře pneumatik na žiletkách seš ve smyku hned je to dobrý a nic moc neubrzdíš i přes dobre brzdy
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 10:35   Citovat  

Já se teda přikláním k názoru Bullyho. 15 let starý vůz, ať je sebelépe servisovaný ve mne nikdy nebude vzbuzovat tolik důvěry jako rok dva starý vůz. Mám Targu 93 a City 09 a hádejte na co bych se spolehl více ? Navíc z vlastní zkušenosti vím že není problém se zrychlením nad 200 Km/h, ale spíše s bržděním, kdy CRX vlaje ve větru jak plachetnice a to nepočítám šok když místo brždění začne rytmicky poskakovat přední náprava od zvlněných kotoučů (což jsem zažil snad u každého CRX se kterým jsem se vezl).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 11:05   Citovat  

Meethos napsal:
Já se teda přikláním k názoru Bullyho. 15 let starý vůz, ať je sebelépe servisovaný ve mne nikdy nebude vzbuzovat tolik důvěry jako rok dva starý vůz. Mám Targu 93 a City 09 a hádejte na co bych se spolehl více ? Navíc z vlastní zkušenosti vím že není problém se zrychlením nad 200 Km/h, ale spíše s bržděním, kdy CRX vlaje ve větru jak plachetnice a to nepočítám šok když místo brždění začne rytmicky poskakovat přední náprava od zvlněných kotoučů (což jsem zažil snad u každého CRX se kterým jsem se vezl).

vidíš asi si jezdil samými popelnicemi když si někdo neumí vyřešit kotouče tak to pak bych nechtěl vidět to ostatní Se stydímjá osobně jsem to co ty říkáš moc nezažil, navíc targa 93 má vcelku nudný brzdy pořádnej výtlem když máš vzadu bubny to je pak špatná šaráda ,protože bubny fungujou jak maj měsíc max dva pořádnej výtlem tento vůz sem nemyslel když sem tvrdil že starší auta můžou mít silnější brzdy (z výroby) než nějaké nové pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem nedivím se že ti to nebrzdí taky sem měl bubny Hihi
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 12:08   Citovat  

Yokohama napsal:
vidíš asi si jezdil samými popelnicemi když si někdo neumí vyřešit kotouče tak to pak bych nechtěl vidět to ostatní Se stydímjá osobně jsem to co ty říkáš moc nezažil, navíc targa 93 má vcelku nudný brzdy pořádnej výtlem když máš vzadu bubny to je pak špatná šaráda ,protože bubny fungujou jak maj měsíc max dva pořádnej výtlem tento vůz sem nemyslel když sem tvrdil že starší auta můžou mít silnější brzdy (z výroby) než nějaké nové pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem nedivím se že ti to nebrzdí taky sem měl bubny Hihi

Osobně mám CRXo a do zatáček brzdim na krev třeba ze 150 - 170 a v pohodě..párkrát přišla i krizovka ze 190 na 90 (když se kdosi nepodíval do zrcátka) a brzdy mě nezklamaly.. kouř kdyby zklamaly,tak bych ani nepsal. HaHaaa
Bueee
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 13:13   Citovat  

Yokohama napsal:

No chtěl bych to docela vidět,zatím to spíš vypadá na vytahování se z tvé strany Mrk

Bubny sice mám, ale rozhodně se mi nezdá že by špatně brzdili, ručka na 3 zoubky a kola stojí, takže i tvá rádoby cyhtrá poučka o neúčinosti bubnových brzd padá v zapomnění pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Mimoto bych ještě podotkl že vozy, které jsem měl na mysli byli CRX 2G VTEC (oba, ještě jsem v ED9 neseděl) a majitelé si je opečovávají jako miminka, takže tím budiž zapomenuta i tvá "chytrá" poznámka !... když si někdo neumí vyřešit kotouče ...". Oba jmenovaní kotouče měnili a přesto po několika tisících km se jim to vrátilo.

To Rasta: Nechci být špatně pochopen. Netvrdím že to brzdí špatně, naopak na Vtecu jsou brzdy pořádně jedovaté, ale třesot při brždění se prostě projeví.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 15:39   Citovat  

Meethos napsal:
No chtěl bych to docela vidět,zatím to spíš vypadá na vytahování se z tvé strany Mrk

Bubny sice mám, ale rozhodně se mi nezdá že by špatně brzdili, ručka na 3 zoubky a kola stojí, takže i tvá rádoby cyhtrá poučka o neúčinosti bubnových brzd padá v zapomnění pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Mimoto bych ještě podotkl že vozy, které jsem měl na mysli byli CRX 2G VTEC (oba, ještě jsem v ED9 neseděl) a majitelé si je opečovávají jako miminka, takže tím budiž zapomenuta i tvá "chytrá" poznámka !... když si někdo neumí vyřešit kotouče ...". Oba jmenovaní kotouče měnili a přesto po několika tisících km se jim to vrátilo.

To Rasta: Nechci být špatně pochopen. Netvrdím že to brzdí špatně, naopak na Vtecu jsou brzdy pořádně jedovaté, ale třesot při brždění se prostě projeví.

Tak že jsou bubny oproti kotoučům lepší to snad ví každý, ono ne nadarmo se ty koutouče dávají dnes všude že?? pořádnej výtlem pořádnej výtlem to že si to nechceš přiznat je věc druhá no ale měl sem namysli spíš taky životnost bubnů ,na auto sem dal komplet novy bubny perka a do dvou měsíců už šlo poznat že to nebrzdí tak jako nový nesouhlas to máš tak když máš bubny na starym autě-na novym to je jistě jiná, snad každý kdo měl oboje by ti řekl že by bubny nechtěl ani zadarmiko.... jinak nevím jestli Vtec na to trpěl (já sem teda bohužel seděl jen v ed9 pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem ) ale je jasný že bych si ty kotouče nechal radši stánout každý dva tisíce než aby mi auto nějak házelo protože hondu mám na blbnutí a to co si povídal tak to je na servis je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 15:51   Citovat  

a to nevíc směšný je jak lidi varujou druhý aby nejezdili rychle pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 16:16   Citovat  

rooney napsal:
Koukám jak puk že ten tachometr je tak přesnej. Tak to koukám!
A proč by ne? Úsměv S 16/195/50 jsem měl při 200km/h odchylku 1.. 1-2 km/h Mrk Ted s 15/195/45 to bude o dost horší Velmi šťastný
   Návrat  
kukik0 je teď offline  kukik0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 16:19   Citovat  

Prostě ten kdo dělá takovýhle extrémy na běžných silnicích a dálnicích je prase ! Jdětě si závodit na závodní dráhy když jste takový mistři ! Tot muj názor, smrtelnejch nehod je víc než dost, a většinou to někdy zaviní takovej machýrek jako vy !

Ale nic proti, a Honda forever
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 16:22   Citovat  

Já tu sice dávam kázání, ale nedavno sem to taky mastil 200km/h no Smutný
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 16:26   Citovat  

kukik0 napsal:

teď by sis měl dát facana pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 16:30  Naposledy upravil Yokohama dne 1.4.2009 , 16:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kukik0 napsal:
Prostě ten kdo dělá takovýhle extrémy na běžných silnicích a dálnicích je prase ! Jdětě si závodit na závodní dráhy když jste takový mistři ! Tot muj názor, smrtelnejch nehod je víc než dost, a většinou to někdy zaviní takovej machýrek jako vy !

Ale nic proti, a Honda forever

Závodní dráhy??? to je otázka peněz,oni by lidi rádi na závodní dráhy ale nemohou to je realita(já bych taky radši jezdil na dráze) každej se holt nenarodí v bohaté rodině ,pak je každej závodník když jezdí od mala motokáry a i místo školy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 16:32   Citovat  

MalTake napsal:
teď by sis měl dát facana pořádnej výtlem

jojo Velmi šťastný ale byla prazdna silnice, a jen sem to vytah, a hned zas spomalil, prostě zkouška no:D
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 16:44   Citovat  

kukik0 napsal:
jojo Velmi šťastný ale byla prazdna silnice, a jen sem to vytah, a hned zas spomalil, prostě zkouška no:D
pořádnej výtlem prvně těžce moralizuješ a druhej příspěvek že jsi jel 200km/h zrovna onehdá pořádnej výtlem No co kdyby ti tam něco vjelo z polňačky třeba Velmi šťastný
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 22:35   Citovat  

Yokohama napsal:
...

Nemusíš být z bohaté rodiny aby jsi jezdil na okruhu. V mostě si musíš vychytat "dny otevřených dveří". Nebo v Brně je každý měsíc pro veřejnost Lucy Meethos mluví o mě a Prckovi. A pokud ti neklepou brzdy tak na to nešlapeš KO Origo kotouče jsou bláta. Mám Kotouče Brembo MAX + desky ATE. A brzdí to skvěle! Jen se to třese jak bába zmatenej Na okruhu dostali zabrat.

kukik0 napsal:

Zkouška ? pořádnej výtlem Výmluvy se neberou je to dobrý

Henges napsal:
A proč by ne? Úsměv S 16/195/50 jsem měl při 200km/h odchylku 1.. 1-2 km/h Mrk Ted s 15/195/45 to bude o dost horší Velmi šťastný

Na tomhle rozměru jezdim. Při 200km/h na GPS ukazoval TACHO 210km/h. To zas tak hrozný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 23:07   Citovat  

Lojzik napsal:
Nemusíš být z bohaté rodiny aby jsi jezdil na okruhu. V mostě si musíš vychytat "dny otevřených dveří". Nebo v Brně je každý měsíc pro veřejnost Meethos mluví o mě a Prckovi. A pokud ti neklepou brzdy tak na to nešlapeš Origo kotouče jsou bláta. Mám Kotouče Brembo MAX + desky ATE. A brzdí to skvěle! Jen se to třese jak bába Na okruhu dostali zabrat.

Jsem bohužel věčný student a živím dvě auta takže když chci odkrojit ještě na jiné zájmy tak už mi na tohle pak moc nezbyde většinou Bueee ale do brna si zajedu to mi hlava nebere to si člověk jinak vychutná ještě jsem tam nebyl a to už sem chtěl několikrátSe stydím moc těch dnů ale nenabízí co vidim
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 23:59   Citovat  

240km/h tacho, 235km/h GPS - 1.8 VTI
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Videa - Top Speed - vkladejte
Fórum: Videa