Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Targa mobile.de
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 21:53   Citovat  

Brnďa napsal:
píše že už auto má origo zrdcatka, takze na fotce nema ale ve skutecnosti ma Úsměv

aháá Je to tam. ale i tak ta motorizace... 102kw??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 21:57   Citovat  

Vojtas napsal:
aháá Je to tam. ale i tak ta motorizace... 102kw??
tak pise tam blbosti, hlavne ze rodava auto, a foti ho zaspinaveny jak nechcu rict co:-)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 22:00   Citovat  

některé lidi co dávají inzeráty a vypadá to jako by právě přijeli z rallycross či orby na poli - muhehe - škoda komentovat...
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 22:01   Citovat  

SpaceMan napsal:
některé lidi co dávají inzeráty a vypadá to jako by právě přijeli z rallycross či orby na poli - muhehe - škoda komentovat...

Moje řeč,někteří to mají fakt úplně u zadnice.. opravdu se někdy nestačím koukat. Taky pak ještě miluju rozmazaný fotky.. atd KO
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 22:03   Citovat  

rooney napsal:
Moje řeč,někteří to mají fakt úplně u zadnice.. opravdu se někdy nestačím koukat. Taky pak ještě miluju rozmazaný fotky.. atd KO

nebo focený starým mobilem zmenšený na velikost 40x40 kde nepoznáš ani jestli je to auto nebo vozejk VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 22:05   Citovat  

rooney napsal:

já to říkám pořád když auto k prodeji tak fotky v nejlepší možné kvalitě (dle možnosti serveru) a pak taky v co nejlepším stavu, abych měl dobrý pocit z toho, že jsem prodal KVALITNÍ věc a né (byl bych moc sprostý) před rozpadem...
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 22:16   Citovat  

Vojtas: Jo jo mobilový fotky taky nemusím,ačkoliv dneska už ty některé mobily fotí celkem slušně Úsměv

SpaceMan: Moje řeč,a hlavně pokaď auto trpí nějakými vadami jako je například rez či nějaké ťuklé místo tak by to mělo být nafocený,a né že lidé napíšou "drobné kosmetické vady" a pak tam člověk přijede a auto je zrály na celolak vyvaření atd.. ale tomu se obvykle lidé snaží vyvarovat.

Líbí se mě jakou formou tady sem tam lidé dávaj inzeráty,to je bomba všechno krásně stručně popsaný a uvedený na pravou míru,tak aby člověk věděl do čeho jde OK .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 22:24   Citovat  

rooney napsal:
Vojtas: Jo jo mobilový fotky taky nemusím,ačkoliv dneska už ty některé mobily fotí celkem slušně Úsměv

SpaceMan: Moje řeč,a hlavně pokaď auto trpí nějakými vadami jako je například rez či nějaké ťuklé místo tak by to mělo být nafocený,a né že lidé napíšou "drobné kosmetické vady" a pak tam člověk přijede a auto je zrály na celolak vyvaření atd.. ale tomu se obvykle lidé snaží vyvarovat.

Líbí se mě jakou formou tady sem tam lidé dávaj inzeráty,to je bomba všechno krásně stručně popsaný a uvedený na pravou míru,tak aby člověk věděl do čeho jde OK .

jj myslím si, že mezi hondaři panuje tak nějak všeobecná známost a znalost... Ano, všade existuje někdo, kdo se bude snažit očůrávat, ale tak co si budeme povídat.... Mrk Já tvrdím, když z kůží na trh, tak jedině popravdě, páč dřív nebo později se to stejně vyklube na povrch a ta ostuda kolem... tak to raději emigrovat... Vážím si honďáků a del Solařů zvlášť (čím to asi bude pořádnej výtlem ), protože jsem narazil (ťuk ťuk) na samé správné lidi. např. Eso, paní Esová, Rooney, Cruiser, Minor a jejich mnohem mnohem víc a byl bych tady ještě hodně dlouho, než bych je všechny vyjmenoval (ty které jsem nejmenoval, nezlobte se prosím, ale je vás opravdu hodně Se stydím ) ... Sice tady trochu offtopicuju, ale říct se to jednou za čas musí. Prostě Honda komunita = je to dobrý
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2009 , 4:41   Citovat  

Vojtas napsal:
http://honda-crx.autobazar.eu/16-esi-id736007.html co je tohle za patvar dokáže to někdo říct? píše origo zrcátka ale přídou mi jako origo škoda zrcátka, budíky sem ještě neviděl, otáčkoměr esi a tachometr vti... není to nějaká ta verze usa nebo japan?

to je woe Slovakia Domestic Market pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2009 , 8:43   Citovat  

eXi_ napsal:
to je woe Slovakia Domestic Market pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

:chichi: haleluja... tak to pak chápu... škoda 120 rulezz :chichi:
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Targa mobile.de
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina