Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Bumper Cam test
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 22:57   Citovat  

No ty cary tam maji svuj smyl a hlavne ten odbocovak...kolikrat si to ta lama pred tebou co jede 50 rozmysli odbocit a najede ti do odbocovaku, pres kterej zrovna predjizdis
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 22:59   Citovat  

infinity napsal:
No ty cary tam maji svuj smyl a hlavne ten odbocovak...kolikrat si to ta lama pred tebou co jede 50 rozmysli odbocit a najede ti do odbocovaku, pres kterej zrovna predjizdis
a kutululůů
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 22:59   Citovat  

infinity napsal:

uznávam že to se stát může ale tak když do toho jdeš tak s tim musíš počítat a mít colnej i protisměr a vzít to přez něj,pak je tam furt místo na reakce a kam uhnout
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:04   Citovat  

Miki Civic napsal:
? omg jde o test kamerky (vůbec jsem nejel rychle, a pokud ti tohle připadne rychle, co na to říct ..) a ty tu řešíš nějaký pruhy na prázdné silnici, utvrzuj se v čem chceš .. já prostě nejsem typ, co se řídí stupidními předpisy když nemusí .. papa neřeš tu takový hovadiny pls ...

Rooney: je no .. ve dne to bude jiné kafe... Úsměv

spravne predpisy jsou od toho aby se porusovaly ne Velmi šťastný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:05   Citovat  

Davee napsal:
uznávam že to se stát může ale tak když do toho jdeš tak s tim musíš počítat a mít colnej i protisměr a vzít to přez něj,pak je tam furt místo na reakce a kam uhnout
Vidíš Úsměv Já jsem zrovna než to začal točit dojel z lesů a hájů až jsem měl kotouče rozžhavený že zářily ve tmě jak světlušky Tak to koukám! Ale ve městě nechci nikoho sestřelit tak plné čáry, stopky a jiné tyhle takzvané nesmysly zbytečné dodržuju Úsměv Proto je Miki vždy první, plná neplná a jedem, já si zas počkám Velmi šťastný Taky pak na mě neblikaj chlupatí s červenou baterkou jak na něj dnes pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:07   Citovat  

Davee napsal:

jenze, kdyz on odboci, tak ti ten protismer zabere Úsměv v uvolnenem pruhu jede dalsi auto, takze neudelas nic... ale ja se dohadovat o tomhle nebudu, takovym stylem jsem mozna jezdil parkrat kdyz mi bylo 18
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:10   Citovat  

Infi: nedělej z toho drama, sakra hoši že vás baví rozebírat takový blbosti ... místa pro 4 auta, situace absolutně pod kontrolou a vy už z toho děláte zas kotrmelce někteří .. Tak to valím bulvy

Henges: pochůzkáři pitomí .. pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:14   Citovat  

Miki Civic napsal:
Infi: nedělej z toho drama, sakra hoši že vás baví rozebírat takový blbosti ... místa pro 4 auta, situace absolutně pod kontrolou a vy už z toho děláte zas kotrmelce někteří .. to je mazec .. Úsměv
sry ale v tomhle si neodpustím nereagovat Úsměv Co máš pod naprostou kontrolou? Tak možná své auto ale ne vše kolem sebe. Pod kontroulou nemáš nic a vše se muže vyvinout jinak než si myslíš a ostatní se mužou jinach zachovat než předvídáš Mrk

Jen reaguji na tu tvoji kontrolu. Jízdu nerozebírám, to zvládnou ostatní HaHaaa VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:15   Citovat  

nedelam, jen mam asi takovou naladu, vzhledem k tomu, ze jsem dnes jednoho ricera musel v zatacce poustet pred sebe, aby neskoncil v autobusu, ktery se "necekane" objevil v protismeru...no v tom videu je to ok, ale urcite bych netvrdil, ze predzijzdet pres cary-necary je moudre svatoušek
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:15  Naposledy upravil Davee dne 12.4.2009 , 23:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

infinity napsal:
jenze, kdyz on odboci, tak ti ten protismer zabere Úsměv v uvolnenem pruhu jede dalsi auto, takze neudelas nic... ale ja se dohadovat o tomhle nebudu, takovym stylem jsem mozna jezdil parkrat kdyz mi bylo 18

já ale neřikám že pokaždý to jde předjet přes odbočovák ale dá se to odhadnout aby to bylo bezpečný.a pokud bezpečně víš že u místa odbočení ty už budeš dávno pryč tak šuk

nevim nejsem žádnej pirát silnic je mi 24 ale prostě se občas rád projedu,kdyby ne tak si koupim nějakou línou mrchu ale ne vti.

prostě záleží na konkrétní situaci
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:17   Citovat  

infinity napsal:
nedelam, jen mam asi takovou naladu, vzhledem k tomu, ze jsem dnes jednoho ricera musel v zatacce poustet pred sebe, aby neskoncil v autobusu, ktery se "necekane" objevil v protismeru...no v tom videu je to ok, ale urcite bych netvrdil, ze predzijzdet pres cary-necary je moudre svatoušek

vpoho, každá situace je jiná.. to se tak nedá řešit vůbec... já nesleduju čáry, já sleduju provoz a auta kolem sebe atd ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:32   Citovat  

Také přidám z mojí zahrádky Velmi šťastný

Odkaz

Akorát mě deptá ta kvalita která se tak zhnusí jak se to natáhne na youtube to mi hlava nebere Asi něco dělám špatně Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:35   Citovat  

hezký hezký, bumber cam luxus Velmi šťastný akorát nevím co ti trvalo tak dlouho předjet ty dva šašky tam ..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:38   Citovat  

Miki Civic napsal:
hezký hezký, bumber cam luxus Velmi šťastný akorát nevím co ti trvalo tak dlouho předjet ty dva šašky tam ..
Viz x příspěvku před těmato. Prvně plná čára (kopec) a potom zátočina kde i ta audina chtěla předjet ale vjelo tam auto tak se vrátila a pak mi tam vjela ludra před tou poslední zátočinou Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:39   Citovat  

Henges napsal:
Také přidám z mojí zahrádky Velmi šťastný

Akorát mě deptá ta kvalita která se tak zhnusí jak se to natáhne na youtube to mi hlava nebere Asi něco dělám špatně Úsměv

pěkný je to dobrý jen škoda že neni víc slyšet motor,jinak fakt hezký a bezpečný

a sešteluj si světla pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:41   Citovat  

Davee napsal:
pěkný je to dobrý jen škoda že neni víc slyšet motor,jinak fakt hezký a bezpečný

a sešteluj si světla pořádnej výtlem
Velmi šťastný jj říkal jsem si kdo první s tím že nejde dost slyšet motor Velmi šťastný Jinak mám ted polovykuchané auto a vyndanou loketku kde je štelování sklonu světel tak mě to naštvalo jak jsem to zjistil když jsem chtěl světla zvednout HaHaaa

PS: jo to pravé světlo je mlhovka Velmi šťastný
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:42   Citovat  

za tema ocasama si jel na jednicku nebo co? to mi hlava nebere ti to rvalo jak by to chtelo vyskocit z pod kapoty HaHaaa jinak pekne, z toho narazniku to vypada ze jede 250, pritom se uplne plazil zzzzzzz asi si poridim fotak, nerad bych rozmlatil tatkuv Velmi šťastný
Jak si ty vyresil ochranu? nejakym plexi?
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:46   Citovat  

FastCivic napsal:
za tema ocasama si jel na jednicku nebo co? to mi hlava nebere ti to rvalo jak by to chtelo vyskocit z pod kapoty HaHaaa jinak pekne, z toho narazniku to vypada ze jede 250, pritom se uplne plazil zzzzzzz asi si poridim fotak, nerad bych rozmlatil tatkuv Velmi šťastný

jo Henges ho měl celý zakrytý viz foto.. já ho mám normálně na tvrdo a pohoda, snesl i 220 real po dálnici pár km ... uplná pohoda Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:47   Citovat  

FastCivic napsal:
No v těch rovinkách jsem se zrovna neplazil Se stydím HaHaaa Udělal jsem si z tenkého dřeva krabičku s otvorem na objektiv, zespod foták uchycen šroubem jak na stativ, čočka byla provizorně chráněna takovou tvrdou folii jak jsou v nich zataveny třeba baterie, dálkové ovladače či pásky na svody Velmi šťastný Ale příště bude plexi nebo sklo přímo Mrk

A ještě jedno movie VTEC Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:48   Citovat  

Henges napsal:

Vypadá to jako prohnané nějakým temporal smooth vyhlazovačem a navíc jako by bylo ve střihovém softu zpracováno jako projekt s odlišnou snímkovou frekvencí než zdroj (zřejmě 25 vs. 30fps). Hoď kousek na vimeo, nebo to někam upni, ať jde vidět ta kvalita před YT rekompresí.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:49   Citovat  

Miki Civic napsal:
jo Henges ho měl celý zakrytý viz foto.. já ho mám normálně na tvrdo a pohoda, snesl i 220 real po dálnici pár km ... uplná pohoda Úsměv
No ta tvoje uplna pohoda spočívá jen v tom že neuletěl pořádnej výtlem Jinak co se týká prachu, kamínku či hmyzu tak to je zdarec Úsměv Že ho máš na odrovnání je druhá věc, bavíme se ted o ochraně fotáku Mrk
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:50   Citovat  

Henges napsal:
No ta tvoje uplna pohoda spočívá jen v tom že neuletěl pořádnej výtlem Jinak co se týká prachu, kamínku či hmyzu tak to je zdarec Úsměv Že ho máš na odrovnání je druhá věc, bavíme se ted o ochraně fotáku Mrk

jasan, já jen že ho nemám kryrý a to jsem s ním tak najel už cca 40km a nic ... pohoda Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:52   Citovat  

to je čulinc, taka hudba pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:55   Citovat  

FastCivic napsal:
to je čulinc, taka hudba pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
No že se to dobře hodí pořádnej výtlem pořádnej výtlem VTEC
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:57   Citovat  

Henges napsal:
No že se to dobře hodí pořádnej výtlem pořádnej výtlem VTEC
to jo no HaHaaa
musim to s tim fotakem tez nejak vymyslet
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:57   Citovat  

Henges napsal:
Velmi šťastný jj říkal jsem si kdo první s tím že nejde dost slyšet motor Velmi šťastný Jinak mám ted polovykuchané auto a vyndanou loketku kde je štelování sklonu světel tak mě to naštvalo jak jsem to zjistil když jsem chtěl světla zvednout HaHaaa

PS: jo to pravé světlo je mlhovka Velmi šťastný

i tak je to ale pěkný a to předjíždění těžko odhadnout z tohoto záběru jestli jsi spal nebo ne-e já osobně si netroufam soudit
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 0:00   Citovat  

Davee napsal:
i tak je to ale pěkný a to předjíždění těžko odhadnout z tohoto záběru jestli jsi spal nebo ne-e já osobně si netroufam soudit
No a já si zase počkám třeba na rovinku než abych kvuli videu riskoval KO přátele je to dobrý Chtěl jsem ho předjet před tou zátočinou taky jsem se přiblížil ale šupnul to prevít do levého pruhu Úsměv

FastCivic: jo s tím vytočeným motorem to byla 2jka kolem 7-7500 ot myslím protože jsem se chystal ho předjet ale sešlo z toho Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 0:05   Citovat  

Henges napsal:
No a já si zase počkám třeba na rovinku než abych kvuli videu riskoval KO přátele je to dobrý Chtěl jsem ho předjet před tou zátočinou taky jsem se přiblížil ale šupnul to prevít do levého pruhu Úsměv

přesně tak taky bych se kvůli videu nezabil,ale je jasný že by to vypadalo líp kdyby se předjet podařilo,ale ne za každou cenu.udělal jsi dobře je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 0:14   Citovat  

Ondras napsal:
Vypadá to jako prohnané nějakým temporal smooth vyhlazovačem a navíc jako by bylo ve střihovém softu zpracováno jako projekt s odlišnou snímkovou frekvencí než zdroj (zřejmě 25 vs. 30fps). Hoď kousek na vimeo, nebo to někam upni, ať jde vidět ta kvalita před YT rekompresí.
No tak jsem se tam regnul, dal tahat video a jak se zobrazilo finish tak nic Úsměv Dnes mi nic nejde na PC Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 16:33   Citovat  

Tak tu mám jedno videjko od Mikimouse. Přidal jsem mu hudbu kterou chtěl tak tady to máš je to dobrý

PS: ta mucha co se rozplácne o objektiv a třepe se ve větru pak je luxusní pořádnej výtlem Uplně jsem si vybavil jak jsi včera psal " foták mám nechráněn a uplně v pohodě" pořádnej výtlem

Odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Bumper Cam test
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina