Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
18.4. - kdo jede Kopr a kdo Hlucin?
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 5

Kam jedete?
Kopr
33%
 33%  [ 8 ]
Hlučín
50%
 50%  [ 12 ]
Mam stíhačku, stíhám obojí
16%
 16%  [ 4 ]
Hlasovalo : 24
Celkem hlasů : 24

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.4.2009 , 21:38   Citovat  

no za mnou prisel, jestli si s nim nedam sprint:) rikal ze to ma chvili, ze je to jeho prvni a ze to ma vylitanej motor a ze ho chce generalkovat, ale zaroven rikal ze chce vtčko, tak sem mu poradil at do toho penize necpe, at radsi setri je to dobrý F klidu typek
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Caltiger je teď offline  Caltiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2009 , 22:28   Citovat  

FastCivic napsal:
A co Caltiger? Dojela vcera v poradku? Mela to daleko chuděra Smutný Úsměv

Ahoj, jjj dojela jsem v pohodě a ještě k tomu v super čase ... stihla jsem to ještě v sobotu Velmi šťastný S Mulderem jsme to projeli přes serpentiny do Hranice a u Olomouce jsme se rozdělili a já pokračovala dalších 200 km domů svatoušek . Byl to perfektní srazík a jsem ráda, že jsem zopakovala loňský rok a letos jsem vás potkala znovu v Hlučíně. Vydařený srazík, super výlet a navíc tentokrát vyšlo i počasí. Dino bylo to parádní. je to dobrý
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.4.2009 , 22:34   Citovat  

Caltiger napsal:
Ahoj, jjj dojela jsem v pohodě a ještě k tomu v super čase ... stihla jsem to ještě v sobotu Velmi šťastný S Mulderem jsme to projeli přes serpentiny do Hranice a u Olomouce jsme se rozdělili a já pokračovala dalších 200 km domů svatoušek . Byl to perfektní srazík a jsem ráda, že jsem zopakovala loňský rok a letos jsem vás potkala znovu v Hlučíně. Vydařený srazík, super výlet a navíc tentokrát vyšlo i počasí. Dino bylo to parádní. je to dobrý

Stav se nekdy zase Mrk
   Návrat  
Caltiger je teď offline  Caltiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 23:11   Citovat  

infinity napsal:
Stav se nekdy zase Mrk

Jasně, určitě zase přijedu - vždyť to mám za rohem Velmi šťastný ... ani neeee 3 hoďky jízdy kouř jjj byl to parádní srazík je to dobrý
   Návrat  
Dino je teď offline  Dino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 19:45   Citovat  

ahoj závisláci, tak abyste se mohli taky pokochat, tak vám sem píšu, že
na našem webu www honda-klub-morava cz - tudy odkaz v sekci Forum - podsekce Srazy - už najdete cca 300 fotek z našeho už tradičního jarního srazu Honda Klubu Morava v Hlučíně. Tak se kochejte Úsměv

P.S. Spešl pozdrav pro Muldera s Míšou a Caltigera

všechny zdravím

Dino Úsměv
Honda Klub Morava
www honda-klub-morava cz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dolph je teď offline  Dolph
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 20:00   Citovat  

Já jsem čekal, že se opět asi ozvete. Jinak abych to uvedl na pravou míru. Nyní je pod kapotou motor o obasahu 1984 ccm z auta které bylo dotažené z belgie. Motor šlapal velmi dobře,tak se trochu poupravil, kdy do vnitřku motor nebylo nijak zasahováno, což na motoru jde i vidět. Výkon na válcové brzdě byl 193ps v 7000 ot. Váha je 745 kg. (ale řešim hodně technických problémů). Jinak další sezonu asi opět se stejným autem, ale v jiné kategorii, tentokrát do 3500 ccm, ale projekt se zatím rozbíhá.

Jinak byl bych pro zrušení veškerých objemových kategorii a dal bych to podle jen FWD,RWD,AWD a rozlišil turbomotory..., a nebyly by žádné dohady..., ale kdo ví kdy se takových pravidel dočkáme.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 20:09   Citovat  

Dolph napsal:

Jinak byl bych pro zrušení veškerých objemových kategorii a dal bych to podle jen FWD,RWD,AWD a rozlišil turbomotory..., a nebyly by žádné dohady..., ale kdo ví kdy se takových pravidel dočkáme.
Je jedno jestli jsou kategorie nebo ne, stejnak to je jen o tom kolik kdo má peněz přátele
   Návrat  
Dolph je teď offline  Dolph
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 20:12   Citovat  

No to máš naprostou pravdu a já jich moc nemám,tak pořád odlehčuju a kombinuju s motorama, který pojede nejlépe... Nemám prachy a vačky, písty atd...,tak to musím dohnat jinde...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 20:24   Citovat  

Dolph napsal:
No to máš naprostou pravdu a já jich moc nemám,tak pořád odlehčuju a kombinuju s motorama, který pojede nejlépe... Nemám prachy a vačky, písty atd...,tak to musím dohnat jinde...
Navíc si myslím že pokud by se zrušily kategorie co se týče obsahu tak by se možná zlepšila sprintérská scena , ale spousta lidí by odpadlo a jezdilo by mene aut a popularita ze strany učastníku by klesla, dívaci budou pořád Úsměv Byl by to solidní řez a spousta lidí by to vzdala. Moc lidí co do toho cpou dost penez zas není a ostatní co si upravují v rámci jejich možností protože je to baví by si myslím přestali třeba. Když bych bral ty nejmenší kategorie do 1.4 kde toho není až tolik Velmi šťastný tak najdou se dobří rychlící i tady a když by pak videl že z 2-3 místa kde se nějakej človíček pohybuje najednou klesne kdo ví kam tak veřím že by to přestalo bavit...ale když o tom přemýšlím ted tak by to nebylo až tak hrozné ale i tak by to byl propad v žebříčku pro spoustu lidí které by to přestalo bavit pak přátele
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 20:27   Citovat  

Henges napsal:
Navíc si myslím že pokud by se zrušily kategorie co se týče obsahu tak by se možná zlepšila sprintérská scena , ale spousta lidí by odpadlo a jezdilo by mene aut a popularita ze strany učastníku by klesla, dívaci budou pořád Úsměv Byl by to solidní řez a spousta lidí by to vzdala. Moc lidí co do toho cpou dost penez zas není a ostatní co si upravují v rámci jejich možností protože je to baví by si myslím přestali třeba. Když bych bral ty nejmenší kategorie do 1.4 kde toho není až tolik Velmi šťastný tak najdou se dobří rychlící i tady a když by pak videl že z 2-3 místa kde se nějakej človíček pohybuje najednou klesne kdo ví kam tak veřím že by to přestalo bavit...ale když o tom přemýšlím ted tak by to nebylo až tak hrozné ale i tak by to byl propad v žebříčku pro spoustu lidí které by to přestalo bavit pak přátele

aspon by sprintovaly jen poradne kary a ne shnile favority KO
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 20:42   Citovat  

FastCivic napsal:
aspon by sprintovaly jen poradne kary a ne shnile favority KO
Tak v měřených sprintech už takové vraky nejezdí jak na volnych kde si chtějí zablbnout s temato vrakama a právě třeba u Tebe bych to chápal protože ty by jsi byl mezi tema co by se propadly hluboko dozadu, já teda taky Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
18.4. - kdo jede Kopr a kdo Hlucin?
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina