Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Štatl Team (Brno)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 211, 212, 213  Další 
Zaslat odpověď

Strana 13 z 213
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 14:32   Citovat  

Škoda, že nebyl nikdo schopnej napsat jestli se opravdu pojede a případně kolik lidí. Informace "sraz už za hodinu" o ničem nevypovídá. A pochyuji, že by se ve třech lidech něco podnikalo. Promiň že jsem nedojel, ale nepoženu se 50km do Brna s tím, že když nás bude dost tak se někam pojede.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 15:25   Citovat  

Danny napsal:
Tak poslední výlet byl parádní. Jelo se do Lednice, následovaly Valtice a pak přes Rakousko na Laa a zpět do Brna přes Hatě. Každopádně byl to poslední výlet, který jsem plánoval, už končím. A to vzhledem k tomu, že jsem tam byl s Hondou sám. Takže, rád se přidám až někdy někdo něco naplánujete, ale ode mě už žádnej výlet nečekejte. Hondě Honda zdar

to by ses taky musel ozvat v prubehu dne a ne kdyz ti pisu jak kret.en cely dopoledne a cekam u komplu na odpoved.z posledniho vzkazu jsem pochopil ze ve 2 autech ja a ty na to prdis takze jsem sel neco delat na baraku protoze sem u monitoru nechtel ztvrdnout celou sobotu ..a tu sms cos mi poslal par minut pred srazem jsem si precetl pozde.
   Návrat  
Henry je teď offline  Henry
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 15:41   Citovat  

Minulej týden jsem organizoval sraz já...mimochodem levny to nebylo, pač firemní tel nemám. nakonec nás bylo hodne, super vejlet az na to ze u mota zacli vsichni vivádet ze uz dál čekat nebudem, pač jeden milost Pán si vezl dvacítkou vajíčka a bazén z Teska, fakt pádne načasovany...Tak ze přiští týden se jede extra do rakouska a kdo chce jet taky tak at si zvedne svoji zadnici ze zidle ,dojde si pro mobil a zavolá si pro info!!....už žádný vyvolávání....notak? kde šeš? už tady čekáme půl hodiny?.....na a s rat papa Hondě zdar
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 15:47  Naposledy upravil Danny1987 dne 21.10.2009 , 22:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 15:48  Naposledy upravil Danny1987 dne 21.10.2009 , 22:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 15:50  Naposledy upravil Danny1987 dne 21.10.2009 , 22:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 16:04   Citovat  

Danny napsal:
Nejsem si jistej, jestli o Tvoji účast vůbec někdo stál ... Každopádně bylo to jasně stanovený. Nepršelo tak se jelo. A stálo to zato. A než začnete mít blbý kecy, tak si naplánujte výlet vlastní, tam bude určitě vše tip top. meetallll

Věřím že spousta lidí o moji účast stalo víc jak o tu Tvoji Pane Namistrovanej. Prober se a přestaň se litovat... Chováš se jak malej harant...
   Návrat  
Miška je teď offline  Miška
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 16:08   Citovat  

Henry napsal:
Minulej týden jsem organizoval sraz já...mimochodem levny to nebylo, pač firemní tel nemám. nakonec nás bylo hodne, super vejlet az na to ze u mota zacli vsichni vivádet ze uz dál čekat nebudem, pač jeden milost Pán si vezl dvacítkou vajíčka a bazén z Teska, fakt pádne načasovany...Tak ze přiští týden se jede extra do rakouska a kdo chce jet taky tak at si zvedne svoji zadnici ze zidle ,dojde si pro mobil a zavolá si pro info!!....už žádný vyvolávání....notak? kde šeš? už tady čekáme půl hodiny?.....na a s rat papa Hondě zdar

Na nás se čekalo poprvé tak se zklidni, pač většinou se čeká minimálně půl hodiny na někoho jinýho a neřeší to takle nikdo jak vy tady...bóže tak ste čekali půl hod´ky, ubylo vás snad.... naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 16:14  Naposledy upravil Danny1987 dne 21.10.2009 , 22:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 16:15  Naposledy upravil Danny1987 dne 21.10.2009 , 22:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  
Miška je teď offline  Miška
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 16:33   Citovat  

Danny napsal:
no bylo to víc jak půl hodinky ...

řekli že je sraz ve 3...na shellce, pak že budou u nás(v Nebovidech) tam sme o půl štvrtý byli, ale nikdo už tam nebyl...
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 16:42   Citovat  

Mynulej tejden byla velká účast hlavně proto že počasí si o výlet přímo říkalo ale tenhle tejden to bylo hodně pochybný, takže jsme radši od rána dělali ve stodole ale dalo se to čekat že se na to hodně lidí vykašle. Když neni počasí tak je účast vždycky malá.
   Návrat  
max-cz je teď offline  max-cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 17:02   Citovat  

Nechtěl bych se do někoho navážet ale čekání hodinu nebo hodinu a pul neni normalní,ani se moc nedivím že někdo nevydrží ,a taky nechápu přístup lidí k akci která je plánovaná docela dlouho dopředu.

Pokud se domlouva Sraz tak je vcelku normalni ze se vždy na někoho čeká - nejvetší bolest Honda lidí.

To svolávání srazů je taky dost divoký - na netu je snad jasne řečeno že se něco bude dít a čekal bych že lidi kteří chtějí jet tak se přihlásí ,stavá se dost často že se lidi přihlásí a pak se neukáží a volá se a volá kde jsou ,normální člověk napíše SMS nemužu nečekejte. Neřekl bych že to moc lidí dělá.

Myslím že by jste se měli nad sebou (někteří) zamyslet a ne se hned napadat, nebo se urážet navzájem. Posledně když jsem se ptal na noční závod poslal sem SMS asi 10ti lidem , odpoveď jsem dostal sotva od tří, chápu že bylo před velikonocemi ale říkal sem si prodlouženej vikend třeba někdo nemá co dělat TŘEBA,tak sem napsal-nic těžkýho.

Tento poslední výlet se trochu asi nepodařil ,ne že bych to nečekal - byla docela zima , pod mrakem , každou chvíli poprchávalo - osobně sem se diskuse na další výlet neučastnil protože sem dost dlouho dopředu slyšel že bude špatný počasí ,pokud by se vyvrbilo a bylo hezky tak bych přijel i bez toho abych se musel hlásit někde na net - proste zvednu telefon zeptam se kde kdo je a dojedu.

Akce za hodinu se sejdem jsou taky dost hustý - pokud chci někoho někam tak rychle dohnat tak zvednu telefon nebo napišu SMS ,docela často se mi stává že bych se někam na pokec zajel podívat protože se nudim večer u bedny kde davaj stejně prd,ale když otevřu diskusi tak se dovím že už to proběhlo nebo dokonce předešlej den se něco dělo - nesleduju diskusi pořád jako někteří lidi Úsměv

LIDI TA SMS NENÍ PŘECE TAK DRAHÁ - a je hodně stránek kde se dá posílat ZADARA!!!!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 18:12   Citovat  

Danny napsal:
Prosimtě nech toho. Jasně jsem Ti psal ať dojedeš, ale máš počítat s tím, že účast bude malá. Víš, já byl v sobotu v práci, dělám taky něco jinýho něž organizuju výlety, takže se omlouvám, že jsem hned neodepisoval všem na všechno. Jak říkám, naplánujte něco vy, rád se přidám.

no joo to ja uz sazel v tom ´okamziku travnik kdyz si mi to napsal o pul druhe nebo kdy.Nemas ze za co omlouvat chapu ze musis mit hoknu jenze od toho jsou na ICQ statusy a kdyz te vidim 2 hodiny online se zelenou kytickou tak to vypada ze si to prectes a minimalizujes kdybys tam mel ze si nedostupny nebo zaneprazdneny vim ze ti mam radsi zavolat nez cekat u pc na odpoved.

btw..uz vidim jak se nekdo ozve smskou jestli je nejaky vylet ? a ozve se 5 aut najednou na sobotni odpoledne ? tohle jde do peknejch srancu uz to neni jako driv.docela lituju ze jsem jezdil malo na srazy kdyz to bylo hojnejsi a ted kdyz mam konecne cas a auto na ruzny vylety tak se musi resit zpozdeni,neucast...apod.

Uplne bych se vykaslal na domlouvani na forum. Protoze tady ve vetsine ctu jen ze nedojedu apod vid vtecu a dalsi.
Proste v pondeli vyhodit smskama malymu okruhu spolehlivych lidi navrh na sraz a jedem.nechapu v cem je porad problem ze se nemuzeme v pohode sejit ? nikdo neni zenatej ,vdanej krome maxe a ten to v pohode zvlada aj s vyletama,barak nikdo nestavi apod.tak proc neudelat pravidlo a kazdou sobotu si nekam nezajet nebo klidne se to muze obmenit jinej den...motokary byly taky fajn ne ?
   Návrat  
max-cz je teď offline  max-cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 18:44   Citovat  

Den na srazy by nebyl spatnej ale pochybuju ze se ujme - nastavit den ze se budem schazet je docela na prd protoze nas zase tolik neni takze ve finale tam zase prijedou dve auta Úsměv to je už nakonec lepší jet ve čtvrtek ke hřbitovu a pokecat tam , i když nevim jak to tam tet je ,nebyl sem tam už hoooodně dlouho.

A sobota taky neni moc vhodna uz jen proto ze dost lidi jezdi za rodičema nebo za ruznýma přízněma a podobně - ve finále to dopadne stejně jako vždy.

Nejlepší je asi hodit na diskusi tyden dopředu ze se neco planuje , dva dny předem poslat par SMS se žádostí o odpověď v co nejkratším čase aby se vědělo, a ten kdo to svolava měl představu jestli to proběhne nebo zda to odpíská a napíše SMS těm kteří mu odpověděli že pojedou. No a ostatní co se neozvou bych bral jako že nemůžou.

Předminulej vikend se zadaříl - bylo naplanovany se sejit, i lidi měli zájem někam zajet ,počasí super - nebyl sice plán kam ale nakonec to zas tak špatny nebylo.Až na tu domluvu s jistými lidmi Velmi šťastný .
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 18:45   Citovat  

diacoon napsal:
barak nikdo nestavi apod.tak proc neudelat pravidlo a kazdou sobotu si nekam nezajet nebo klidne se to muze obmenit jinej den...motokary byly taky fajn ne ?

barak sice nikdo asi nestavi ale nekdo ho opravuje... a k tomu jeste stavi auto, to jen pro upresneni, a kdyz je celej tyden v kiss me tak se pak nemuzete diviti, ze je mu vzacna chvilka o vikendu kdy muze byt doma. Navic tentokrate skutecne nebylo o co stat (co se pocasi tyce), takze jsem si radsi delal doma na aute... Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 18:53   Citovat  

mot napsal:
barak sice nikdo asi nestavi ale nekdo ho opravuje... a k tomu jeste stavi auto, to jen pro upresneni, a kdyz je celej tyden v kiss me tak se pak nemuzete diviti, ze je mu vzacna chvilka o vikendu kdy muze byt doma. Navic tentokrate skutecne nebylo o co stat (co se pocasi tyce), takze jsem si radsi delal doma na aute... Mrk

to taky vubec nebylo mireny na tebe ...vim ze si vypetej a porad pryc...

celkove uz to jde do kytek....kazdej uz ma svoje zajmy a povinosti..zbyde maly okruh lidi
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:09   Citovat  

diacoon napsal:
to taky vubec nebylo mireny na tebe ...vim ze si vypetej a porad pryc...

celkove uz to jde do kytek....kazdej uz ma svoje zajmy a povinosti..zbyde maly okruh lidi

ok, ale ja se radsi ozval Úsměv jinak verim, ze se situace zlepsi, letos pribudou urcite min. 3 novy clenove, takze u nich je urcity predpoklad, ze budou mit zajem se srazu ucastnit OK
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:15   Citovat  

mot napsal:
ok, ale ja se radsi ozval Úsměv jinak verim, ze se situace zlepsi, letos pribudou urcite min. 3 novy clenove, takze u nich je urcity predpoklad, ze budou mit zajem se srazu ucastnit OK

A kdo to bude? Tak to koukám!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:16   Citovat  

Jinak je pravda ze ja sem toho taky moc nenajezdil...ale ja to vsechno dozenu az budu mit auto na ukazovani:-D
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:18   Citovat  

Robbie napsal:
A kdo to bude? Tak to koukám!

nech se prekvapit... Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:23   Citovat  

ze by zvejk?Nebo si rikal neco o sestre a crxku ne?
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:30   Citovat  

Robbie napsal:
ze by zvejk?Nebo si rikal neco o sestre a crxku ne?

kdepak Zvejk, ten bude jezdit s Nissanem (1.4ka) a potom si chce poridit tu Ibizu GTI,
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:30   Citovat  

Danny napsal:
Nejsem si jistej, jestli o Tvoji účast vůbec někdo stál ... Každopádně bylo to jasně stanovený. Nepršelo tak se jelo. A stálo to zato. A než začnete mít blbý kecy, tak si naplánujte výlet vlastní, tam bude určitě vše tip top. meetallll

Cruiser napsal:
Věřím že spousta lidí o moji účast stalo víc jak o tu Tvoji Pane Namistrovanej. Prober se a přestaň se litovat... Chováš se jak malej harant...

No nic proti tobe ale kdyz třeba danny opouští náš sraz, at uz je to kdekoli, tak se vzdycky rozloučí!!že? vis poslední tuning!!

A kdyz mu volám a nemuze, nebo nemá u sebe telefon tak me zavolá treba pozdeji, ale na 100% zpátky narozdíl od jinych!!!

Tomu se říká základy slušného chování..

Ono poslat 10 sms není problem...napsat na foru taky ne....ale kdyz ti pouze odepisujou 3 lidi tak uz te to po pár organizování prestane bavit
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:34   Citovat  

prestante to uz resit, pripadne me to jako by to bylo mireno proti mne, jelikoz jsem tam taky nebyl...

PS: priste vsichni odpovi na danou SMS, nebo daji vedet jestli jedou nebo ne a neni co resit Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:36   Citovat  

Mote protu tobenikdo nic nema...ty jsi ready byl a to ze jsi pres týden v háji kazdý ví a toleruje

A to co jsi ted napsal je sice pekný ale nejsme v pohádce. sorry, ale to je nerealný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:40   Citovat  

Henry napsal:

A kdyz mu volám a nemuze, nebo nemá u sebe telefon tak me zavolá treba pozdeji, ale na 100% zpátky narozdíl od jinych!!!
t
a jako co ti pak mam volat do telefonu jak jsem sazel a delal obkladacky ? kdyz uz bylo jasny ze nedorazim. zacina me to tady pekne vytacet
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:42   Citovat  

Henry napsal:
Mote protu tobenikdo nic nema...ty jsi ready byl a to ze jsi pres týden v háji kazdý ví a toleruje

A to co jsi ted napsal je sice pekný ale nejsme v pohádce. sorry, ale to je nerealný

njn, tak dejme tomu, ze: "priste se vsichni alespon budou snazit odpovedet nebo dat o sobe vedet..." je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:45   Citovat  

hosi sice k tomu nemam co kecat nejsem zrovna zdarny priklad hojneho ucastnika srazů, ale neni tu sance ze se to tady vyresi...stejne ta domluva bude tezka a ten kdo neodepisuje ted na srazy tak od ted to taky nebude delat...dojedou jen ti nejvytrvalejsi danny, henry, mot,sany...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:54   Citovat  

diacoon napsal:
jediny reseni je se spolecne poradne pifko pifko pifko pifko a pak si to snad ne do klina a uvidis jak zacnem jezdit na sraziky Velmi šťastný

HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Štatl Team (Brno)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 211, 212, 213  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina